Επίσημη έκδοση λέμε ρε γεράκο...άραξε...pacmania....;)
Πω πω.. Alkatraz θυμίζει
Επίσημη έκδοση λέμε ρε γεράκο...άραξε...pacmania....;)
Πω πω.. Alkatraz θυμίζει
Θες να σε μάθω τον Χορό ΠουΤαΣπαει????Ποιός λαλεί κ ποιός χορεύει ?
Εγώ ξέρω ποντιακά τραγούδια...κ απο χορούς..μόνο πριβέ...
Υ.Γ. Η κοπέλα στο αβατάρ σου? Φίλη σου?
η φωτό είναι από το skyladiko VIP?
Πήγε κανείς πρόσφατα από το Lido?
Αν πήγε κανείς ή σκοπεύει να το κάνει άμεσα ας κάνει καμιά ενημερωσούλα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
τι ενημέρωση θέλεις ? όπως τα ήξερες..έτσι είναι ακόμη...
τόσο άμεση πια?
Έλεγα ρε παιδία μήπως λέω μήπως κάποιος πήγε πρόσφατα και έχει κάτι καινούργιο να επισημάνει.Μεγάλη υπόθεση η πληροφόρηση.....και άλλωστε έχω πάντα πολλά ιδρύματα στο νου μου για το που να δώσω το παρόν....οπότε ψάχνομαι αν με νιώθειςτι ενημέρωση θέλεις ? όπως τα ήξερες..έτσι είναι ακόμη...
Κύριοι το site αυτό νομίζω πως είναι για να ανταλάσσουμε απόψεις αλλά και πληροφορίες....γι'αυτό και εγώ όποτε μπορώ γράφω εντυπώσεις από τις εκάστοτε επισκέψεις μου στα διάφορα ιδρύματα γιατί έτσι βοηθάμε αλλήλους.ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Έλεγα ρε παιδία μήπως λέω μήπως κάποιος πήγε πρόσφατα και έχει κάτι καινούργιο να επισημάνει.Μεγάλη υπόθεση η πληροφόρηση.....και άλλωστε έχω πάντα πολλά ιδρύματα στο νου μου για το που να δώσω το παρόν....οπότε ψάχνομαι αν με νιώθεις
Κύριοι το site αυτό νομίζω πως είναι για να ανταλάσσουμε απόψεις αλλά και πληροφορίες....γι'αυτό και εγώ όποτε μπορώ γράφω εντυπώσεις από τις εκάστοτε επισκέψεις μου στα διάφορα ιδρύματα γιατί έτσι βοηθάμε αλλήλους.
Για παράδειγμα χθες επισκέφτηκα το Anatoli και πήγα και έγραψα τις εντυπώσεις μου.
Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες....αλλά δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό,εγώ π.χ. έχω συμβιβαστεί με αυτό εδώ και καιρό.....το θέμα είναι να ξέρουμε εμείς οι ίδιοι που βαδίζουμε.έγω όπως κατάλαβες απ'το μνμ προς τον συνάδελφο/μπατίρη Yorgos...δεν πολυβγαίνω....
λίγο οι δύσκολοι καιροί...λίγο τα ίδια και τα ίδια πολυπαιγμένα φιλμάκια...
Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες....αλλά δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό,εγώ π.χ. έχω συμβιβαστεί με αυτό εδώ και καιρό.....το θέμα είναι να ξέρουμε εμείς οι ίδιοι που βαδίζουμε.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια του "έχω λεφτά" αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό.....μία ή άλλη είναι πολλές φορές.Απλά θέλω να πω πως και χωρίς να ΄χρειάζεται να ξοδέψεις όλο το μηνιάτικο σου μπορείς να περάσεις καλά.....αλλά φυσικά με φραγκοδύφραγκα δε πας πουθενά αυτό είναι νόμος σε αυτά.Αμα δεν εχεις λεφτα αδερφε...δεν βαδίζεις πουθενα...τραβας το σεντόνι λίγο πιο ψηλά...κουκουλώνεις το κεφάλι ως τ'αφτιά...κ κοιμάσαι...
Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια του "έχω λεφτά" αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό.....μία ή άλλη είναι πολλές φορές.Απλά θέλω να πω πως και χωρίς να ΄χρειάζεται να ξοδέψεις όλο το μηνιάτικο σου μπορείς να περάσεις καλά.....αλλά φυσικά με φραγκοδύφραγκα δε πας πουθενά αυτό είναι νόμος σε αυτά.