Ναι το είχα διαβάσει λάθος και μετά κατάλαβα τι εννοούσες.Όσον αφορά αυτό που λες για το a/c όντως είναι ένα πρόβλημα και ειδικά σε σχετικά μικρά μαγαζιά όπως το lido και το grand ritorno(τα οποία συνήθως έχουν και πολύ κόσμο και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα).Βασικά εγώ για να ανταπεξέλθω πάω στη τουάλετα και ρίχνω νερό πάνω μου και έτσι μπορώ και κάθομαι μέχρι να βαρεθώ(ή να μην έχω λεφτά)
Βασικά,δεν είναι θέμα χώρου...εγώ απλά δε νοιώθω άνετα...και συνήθως το ίδιο συμβαίνει κ με την παρέα μου...προτιμούμε να πηγαίνουμε κάπου που να είναι ανθρώπινα...
(Το Λίντο είναι μεγάλος χώρος...τεράστιος θα έλεγα για στριπ...κ το G.Ritorno μάλλον μικρός...)
Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο ο κόσμος...συνήθως Κυριακές ως Πέμπτες δεν έχουν κόσμο τα μαγαζιά...ειδικά απ'τις 2 κ μετά που σκάω μύτη....απλά θέλω να υπάρχει κλιματισμός κ ακόμη καλύτερα να λειτουργεί κ ο όποιος εξαερισμός...
Όσο για τη λύση της τουαλέτας...δε βολεύει...αν πρέπει να σηκώνομαι κάθε 10'...δηλαδή κάθε φορά που η πουτάνα μου...παραγγέλνει νεράκι...τότε γάμησέ τα...εκεί που μου κρατάει το χεράκι....θα αρχίσει κ θα αναρωτιέται τι μου συμβαίνει..
**Ολα τα παραπάνω δε συμβαίνουν μόνο στα strip clubs...αλλά γενικότερα... ;)