Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μπα...είχαν κλειστά τα a/c,όπως με ειδοποίησαν οι φίλοι μου που ήταν εκεί...κ δεν έκανα τον κόπο...
και τι είδους φίλους έχεις στο lido αν επιτρέπετε?
α.....και παρεπιπτώντος αυτό με το a/c δε το πολυκατάλαβα.....δε μπορείς χωρίς a/c εκεί μέσα με τίποτα?

Επισκέπτης
και τι είδους φίλους έχεις στο lido αν επιτρέπετε?
α.....και παρεπιπτώντος αυτό με το a/c δε το πολυκατάλαβα.....δε μπορείς χωρίς a/c εκεί μέσα με τίποτα?

πελάτες ρε συ...ήταν εκεί ήδη...έστειλα sms να μαθω αμα ειναι καμια κυρια που με αγαπαει εκει...κ με ενημερωσαν γενικοτερα για το κλιμα....

το a/c..σε κλειστους χώρους...είναι απαραίτητη προϋπόθεση...για να καθήσω πάνω απο 30'...και δεν εχει σχέση με το Λιντο...

πλέον,οπου πηγαίνω φροντιζω να μαθαίνω τι παίζει απο πριν...αλλα κ οταν αυτο δεν ειναι εφικτό την πουλεύω αμεσα...

πχ...πέρασα τις προάλλες απο Ριτορνο...ήταν κλειστο το a/c...ρωτάω,γίνεται να το δουλέψουμε το εργαλείο ? ευχαρίστως μου λένε...το άνοιξαν κ περάσαμε ωραία...παλιότερα,το άνοιξαν για 5'...κ το έκλεισαν...έ,κι εγώ έφυγα σε 10'...;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
πελάτες ρε συ...ήταν εκεί ήδη...έστειλα sms να μαθω αμα ειναι καμια κυρια που με αγαπαει εκει...κ με ενημερωσαν γενικοτερα για το κλιμα....

το a/c..σε κλειστους χώρους...είναι απαραίτητη προϋπόθεση...για να καθήσω πάνω απο 30'...και δεν εχει σχέση με το Λιντο...

πλέον,οπου πηγαίνω φροντιζω να μαθαίνω τι παίζει απο πριν...αλλα κ οταν αυτο δεν ειναι εφικτό την πουλεύω αμεσα...

πχ...πέρασα τις προάλλες απο Ριτορνο...ήταν κλειστο το a/c...ρωτάω,γίνεται να το δουλέψουμε το εργαλείο ? ευχαρίστως μου λένε...το άνοιξαν κ περάσαμε ωραία...παλιότερα,το άνοιξαν για 5'...κ το έκλεισαν...έ,κι εγώ έφυγα σε 10'...;)
Ναι το είχα διαβάσει λάθος και μετά κατάλαβα τι εννοούσες.Όσον αφορά αυτό που λες για το a/c όντως είναι ένα πρόβλημα και ειδικά σε σχετικά μικρά μαγαζιά όπως το lido και το grand ritorno(τα οποία συνήθως έχουν και πολύ κόσμο και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα).Βασικά εγώ για να ανταπεξέλθω πάω στη τουάλετα και ρίχνω νερό πάνω μου και έτσι μπορώ και κάθομαι μέχρι να βαρεθώ(ή να μην έχω λεφτά)

Επισκέπτης
Ναι το είχα διαβάσει λάθος και μετά κατάλαβα τι εννοούσες.Όσον αφορά αυτό που λες για το a/c όντως είναι ένα πρόβλημα και ειδικά σε σχετικά μικρά μαγαζιά όπως το lido και το grand ritorno(τα οποία συνήθως έχουν και πολύ κόσμο και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα).Βασικά εγώ για να ανταπεξέλθω πάω στη τουάλετα και ρίχνω νερό πάνω μου και έτσι μπορώ και κάθομαι μέχρι να βαρεθώ(ή να μην έχω λεφτά)

Βασικά,δεν είναι θέμα χώρου...εγώ απλά δε νοιώθω άνετα...και συνήθως το ίδιο συμβαίνει κ με την παρέα μου...προτιμούμε να πηγαίνουμε κάπου που να είναι ανθρώπινα...
(Το Λίντο είναι μεγάλος χώρος...τεράστιος θα έλεγα για στριπ...κ το G.Ritorno μάλλον μικρός...)

Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο ο κόσμος...συνήθως Κυριακές ως Πέμπτες δεν έχουν κόσμο τα μαγαζιά...ειδικά απ'τις 2 κ μετά που σκάω μύτη....απλά θέλω να υπάρχει κλιματισμός κ ακόμη καλύτερα να λειτουργεί κ ο όποιος εξαερισμός...

Όσο για τη λύση της τουαλέτας...δε βολεύει...αν πρέπει να σηκώνομαι κάθε 10'...δηλαδή κάθε φορά που η πουτάνα μου...παραγγέλνει νεράκι...τότε γάμησέ τα...εκεί που μου κρατάει το χεράκι....θα αρχίσει κ θα αναρωτιέται τι μου συμβαίνει..

**Ολα τα παραπάνω δε συμβαίνουν μόνο στα strip clubs...αλλά γενικότερα... ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βασικά,δεν είναι θέμα χώρου...εγώ απλά δε νοιώθω άνετα...και συνήθως το ίδιο συμβαίνει κ με την παρέα μου...προτιμούμε να πηγαίνουμε κάπου που να είναι ανθρώπινα...

ανθρώπινα και με προσωπικό χωρίς ρευματικές παθήσεις βλ. π.χ. το δεξί αρχίδι...ε....συγνώμη χέρι του DJ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τη Τρίτη χάλια. Πώς τη λέγατε εκείνη τη Ρωσσίδα; Πλάκα μόνο Κάσπερ με show Ολυμπιακού - Πάο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εμένα το σπίτι μου δεν κάνει για γκόμενες, μόνο για PacMan sessions, άντε κανένα Space Invaders (παλιά σχολή εδώ),

Επισκέπτης
εμένα το σπίτι μου δεν κάνει για γκόμενες, μόνο για PacMan sessions, άντε κανένα Space Invaders (παλιά σχολή εδώ),

pacmania...ωραίες εποχές...:grin: :cheesy:

pacmania.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom