Επισκέπτης
Τα ανύπαρκτα μυστικά είναι λογικό να μη μπορούν να ειπωθούν κιόλας....δε πιστεύω πως είναι δυνατόν να σου κάτσει κάποια για 50 ευρώ μόνο όσο και να της αρέσεις(ή όσο πουτάνα και να είναι).
Αμα είσαι ο DIKY...ολα μπορούν να συμβούν...
Τα ανύπαρκτα μυστικά είναι λογικό να μη μπορούν να ειπωθούν κιόλας....δε πιστεύω πως είναι δυνατόν να σου κάτσει κάποια για 50 ευρώ μόνο όσο και να της αρέσεις(ή όσο πουτάνα και να είναι).
Τί παίζει εδώ?...είπε αυτός ο DIKY ότι έχει γαμήσει στριπτιτζού σε πριβέ χορό με 50e και τον ειρωνεύεσαι?Αμα είσαι ο DIKY...ολα μπορούν να συμβούν...
Τί παίζει εδώ?...είπε αυτός ο DIKY ότι έχει γαμήσει στριπτιτζού σε πριβέ χορό με 50e και τον ειρωνεύεσαι?
Κανένα δε πρέπει να ειρωνευόμαστε είτε είναι α΄λάνι είτε όχι....άλλωστε για να διαπιστώσεις αν ο άλλος είναι αλάνι ή όχι πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά και για αρκετό καιρόΤον DIKY & τον Υπουργό...όποιος ειρωνεύεται...απλά χάνεται...
Απ'τα λίγα πραγματικά αλάνια του site...
Κανένα δε πρέπει να ειρωνευόμαστε είτε είναι α΄λάνι είτε όχι....άλλωστε για να διαπιστώσεις αν ο άλλος είναι αλάνι ή όχι πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά και για αρκετό καιρό
Ούτε εγώ έχω μπει σε αυτό το site για να αρχίσω διάφορες στιχομυθίες....αλλά μη κάνεις διαχωρισμούς του τύπου ποιος είναι περισσότερο καιρό εδώ μέσα και έχει τυχόν ζήσει αυτές τις ένδοξες στιγμές που λες.Τι είδους ενημερωσούλα ζητάς δηλαδή?Παριστάνεις τον χαζό ή δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω ?
ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...Κ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ 2 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....
Είναι μεγάλες μορφές...έχουν αφήσει εποχή στο site...
Εποχή την οποία εσύ κ πολλοί ακόμη δεν ζήσατε...κ δεν θα ζήσετε...
Τελος...το σπαμ...κάνε μας καμιά ενημερωσούλα...αμα είναι να πάμε κατά τις 3-4 στο κατάστημα...
Τι είδους ενημερωσούλα ζητάς δηλαδή?
Λοιπόν έχουμε και λέμε.....να ξέρεις πως θα ήθελα να σου προτείνω και άλλες αλλά δε συγκρατώ εύκολα ονόματα:σιμόνα(ξανθό τούμπανο),άννα μαρία(ισπανίδα?κάτι τέτοιο),καρίνα(λεπτή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο) και βανέσσα(μη τη πάρεις όμως πριβέ).Όλες αυτές που ανέφερα στους απλούς χορούς που πήρα με ικανοποίησαν.....από κει και πέρα εσύ κανονίζεις.Επίσης μακρυά από μία Ρουμάνα μελαχρινή που έχει χαλκάδες στη μούρη(και είναι λίγο σκυλόφατσα)......θα σου ρουφήξει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σα τη σκούπα της delonguie.Αυτά εν ολίγοις και ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικόςΚανένα καλό τεμάχιο...να αξίζει να κεράσουμε κανένα ποτάκι...να πάρουμε κανένα χορό...άντε κ ένα πριβέ αμα ειναι καλή...
Δύσκολοι καιροί...για πειράματα...καταλαβαίνεις...
Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν
Έλα τα παλιά
......θα σου ρουφήξει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σα τη σκούπα της delonguie.
Ποιός λαλεί κ ποιός χορεύει ?
Εγώ ξέρω ποντιακά τραγούδια...κ απο χορούς..μόνο πριβέ...
prive ε;...Τι λες...
mc ακομα καθεσαι και ασχολεισαι και περιαυτολογεις στα ξεφτυλισμενα πια νηματα του μπουρδελα.τιβι για στριπερ και στριπτιζαδικα ......
λογω ηλικιας και χρονου βαριεμαι πραγματικα να ασχοληθω μαζι σου .....
εισαι τυχερος γιατι δεν γυροφερνει πια το σαϊτ ο war να γινεις mute στο πιτσ φιτιλι ....
καλο σου βραδυ !!!!!!!!!!!!!
mc ακομα καθεσαι και ασχολεισαι και περιαυτολογεις στα ξεφτυλισμενα πια νηματα του μπουρδελα.τιβι για στριπερ και στριπτιζαδικα ......
λογω ηλικιας και χρονου βαριεμαι πραγματικα να ασχοληθω μαζι σου .....
εισαι τυχερος γιατι δεν γυροφερνει πια το σαϊτ ο war να γινεις mute στο πιτσ φιτιλι ....
καλο σου βραδυ !!!!!!!!!!!!!