Τότε, συμβαίνει το ανάποδο.Kαι αν ειναι αριστεροχειρ ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τον είχα σχεδόν εκ γενετής. Όταν ήμουν 4 ετών και πήγαινα στον παιδικό σταθμό, έμπαινα στα μαγειρία και κράταγα τα χεράκια της 65άχρονης μαγείρισσας.τακμαν πως ακριβως προεκυψε αυτος ο ποθος σου για τα κουφαρια(=γυναικες ενα βημα πριν τον θανατο)???
5. Το σεξ του πασά
Στη συγκεκριμένη φάση, εγώ είμαι ξαπλωμένος ανάσκελλα με τον πούτσο σε στύση και η πουτάνα κάθεται από πάνω μου (έχοντας το μουνί της χωμένο στο πέος μου) και κάνει ακροβατικά. Κατά τη διάρκεια της στάσης αυτής, κρατάω με μανία και τα δυο χέρια της ιερόδουλης και της κάνω γυαλόχαρτο τα τρικ-τρικ. Για να κρατήσω ζωντανή την ερωτική μου επιθυμία, εκστομίζω φράσεις, όπως "Καπνίζω τη διεθνή πίπα", "Είμαι Πακιστανός και βρωμάω", "Ελάτε κυρία μου να σας βοηθήσω να ανεβείτε τη σκάλα" ή "Μη δίνεις το χέρι σου σε εκείνο τον αράπη".
Ετυμολογία του όρου
Η εν λόγω στάση ονομάστηκε έτσι, γιατί εγώ κάθομαι αραχτός (σαν πασάς) και η πουτάνα κάνει όλη τη δουλειά. Θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί και "το σεξ του ζυγού", γιατί οι ζυγοί άντρες δε φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Σημείωση
Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές πουτάνες (ιδιαίτερα σε πορδέλλα) δεν τη δέχονται αυτή τη στάση και λένε "Εγώ θέλω ο άντρας να με γαμάει". Αν είστε λάτρης της παραπάνω στάσης, θα πρέπει να προειδοποιείτε την εκάστοτε πουτάνα, πριν σκάσετε το αντίτιμο.
Στη συγκεκριμένη φάση, εγώ είμαι ξαπλωμένος ανάσκελλα με τον πούτσο σε στύση και η πουτάνα κάθεται από πάνω μου (έχοντας το μουνί της χωμένο στο πέος μου) και κάνει ακροβατικά. Κατά τη διάρκεια της στάσης αυτής, κρατάω με μανία και τα δυο χέρια της ιερόδουλης και της κάνω γυαλόχαρτο τα τρικ-τρικ. Για να κρατήσω ζωντανή την ερωτική μου επιθυμία, εκστομίζω φράσεις, όπως "Καπνίζω τη διεθνή πίπα", "Είμαι Πακιστανός και βρωμάω", "Ελάτε κυρία μου να σας βοηθήσω να ανεβείτε τη σκάλα" ή "Μη δίνεις το χέρι σου σε εκείνο τον αράπη".
Ετυμολογία του όρου
Η εν λόγω στάση ονομάστηκε έτσι, γιατί εγώ κάθομαι αραχτός (σαν πασάς) και η πουτάνα κάνει όλη τη δουλειά. Θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί και "το σεξ του ζυγού", γιατί οι ζυγοί άντρες δε φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Σημείωση
Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές πουτάνες (ιδιαίτερα σε πορδέλλα) δεν τη δέχονται αυτή τη στάση και λένε "Εγώ θέλω ο άντρας να με γαμάει". Αν είστε λάτρης της παραπάνω στάσης, θα πρέπει να προειδοποιείτε την εκάστοτε πουτάνα, πριν σκάσετε το αντίτιμο.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
5. Το σεξ του πασά
Ετυμολογία του όρου
Σημείωση
Τακμανάκο τι ψηφισες;
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
Να λες και τα εξής
Ελιές, πουλάω σοκολατένιες ελιες
Κυρία πρέσβη μας κακομαθενετε
Ασπρα κοράκια, μαβρες καλιακούδες
Σε παρακαλω πολυ θεέ, μη με πας στην απομόνωση, θα σου γλείψω την πατουσα...
Παναγία μου, μια αράχνη !
Επιτυχία εξασφαλισμενη
Επιτυχία εξασφαλισμενη
Ούτε ένα ριγκάκι δε φοράει. Τι της βρίσκουν οι άντρες;
Πέστα !!!
Τακμανάκο για τι δεν εγκαταλείπεις τα δοκτορά και τις Αγγλίες?
Καλλίτερα να γίνεις πωλητής σε ενα καλό κοσμαματοπωλείο.
Θα εχεις τεράστιες επιτυχίες σε αυτο το επάγγελμα.
Στις 06/05/2012 Ντόρα.Τακμανάκο τι ψηφισες;
Στις 17/06/2012 Σαμαρά.
Πολύ ωραίες ιδέες. Θα τα εκστομίσω στην επόμενη στουντιοσυνεύρεση και θα κάνω την πουτάνα να με κοιτάζει με μορφασμό Γύπα.Να λες και τα εξής
Επιτυχία εξασφαλισμενη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.053
- Πόντοι
- 5.006
Στις 06/05/2012 Ντόρα.
Στις 17/06/2012 Σαμαρά.
ετσι εξηγητε....και ειχα μια απορια τι σοι ανθρωποι τους ψηφιζουν.....
5. Μπρούμυτη εκσπερμάτωση
Στη συγκεκριμένη φάση ξαπλώνω μπρούμυτα και τρίβω τον πούτσο μου με πάθος και ένταση στο σεντόνι, με στόχο να χύσω μέσα στο προφυλακτικό. Στο 90% των περιπτώσεων τελειώνω με αυτό τον τρόπο.
Βοηθητικά στοιχεία:
1) Η κάθετη αντίδραση του δαπέδου Ν.
2) Τα τρικ-τρικ της πουτάνας, τα οποία φυσικά όσο τρίβομαι τα κάνω γυαλόχαρτο.
3) Η καλπάζουσα φαντασία μου.
Η πιθανότητα επιτυχούς εκσπερμάτωσης σε στούντιο αυξάνεται σημαντικά, όταν:
1) Έχω να την παίξω στο σπίτι κανένα 3ήμερο.
2) Η (***) είναι στοργική μαζί μου (γλυκόλογα, χαδάκια, κτλ) και δε μου ματώνει την καρδιά.
3) Έχει έξω ηλιόλουστη μέρα με θερμοκρασία πάνω από 13 βαθμούς.
4) Έχω χουφτώσει πρόσφατα ζητιάνα, ψιλικατζού, κτλ ή έχω κάνει bic-bic στο τρόλεϊ.
5) Το εισιτήριό μου για London (Gatwick or Heathrow) έχει ημερομηνία αναχώρησης τουλάχιστον μια βδομάδα μετά.
6) Δε με απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά μου.
Στη συγκεκριμένη φάση ξαπλώνω μπρούμυτα και τρίβω τον πούτσο μου με πάθος και ένταση στο σεντόνι, με στόχο να χύσω μέσα στο προφυλακτικό. Στο 90% των περιπτώσεων τελειώνω με αυτό τον τρόπο.
Βοηθητικά στοιχεία:
Η πιθανότητα επιτυχούς εκσπερμάτωσης σε στούντιο αυξάνεται σημαντικά, όταν:
2) Η (***) είναι στοργική μαζί μου (γλυκόλογα, χαδάκια, κτλ) και δε μου ματώνει την καρδιά.
4) Έχω χουφτώσει πρόσφατα ζητιάνα, ψιλικατζού, κτλ ή έχω κάνει bic-bic στο τρόλεϊ.
5) Το εισιτήριό μου για London (Gatwick or Heathrow) έχει ημερομηνία αναχώρησης τουλάχιστον μια βδομάδα μετά.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
etsiΠολύ ωραίες ιδέες. Θα τα εκστομίσω στην επόμενη στουντιοσυνεύρεση και θα κάνω την πουτάνα να με κοιτάζει με μορφασμό Γύπα.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
5. Μπρούμυτη εκσπερμάτωση
Βοηθητικά στοιχεία:
Η πιθανότητα επιτυχούς εκσπερμάτωσης σε στούντιο αυξάνεται όταν:
Δεν το πιάνω, δε μας το εξηγείς με powerpoint?
Η πιθανότητα επιτυχούς εκσπερμάτωσης σε στούντιο μειώνεται δραματικά, όταν:
1) Την έχω παίξει πολύ πρόσφατα ή έχω κάνει νηστεία από το σπορ για πολύ μεγάλο διάστημα (> = 7 ημερών).
2) Η (***) μου φέρεται ψυχρά, είναι αμυντική και με αποφεύγει.
3) Ο καιρός είναι βροχερός.
4) Η μέγιστη θερμοκρασία είναι κάτω από 10 βαθμούς.
5) Η τύχη στον τομέα του φλερτ μου έχει γυρίσει την πλάτη τον τελευταίο καιρό.
6) Σκοπεύω να επιστρέψω Αγγλία εντός του επόμενου τριημέρου.
7) Επαγγελματικό stress / απογοητεύσεις στον τομέα αυτό.
Οι σημαντικότεροι risk factors είναι η συμπεριφορά του προσώπου την τελευταία βδομάδα και η ημερομηνία επιστροφής στην Αγγλία.
1) Την έχω παίξει πολύ πρόσφατα ή έχω κάνει νηστεία από το σπορ για πολύ μεγάλο διάστημα (> = 7 ημερών).
2) Η (***) μου φέρεται ψυχρά, είναι αμυντική και με αποφεύγει.
3) Ο καιρός είναι βροχερός.
4) Η μέγιστη θερμοκρασία είναι κάτω από 10 βαθμούς.
5) Η τύχη στον τομέα του φλερτ μου έχει γυρίσει την πλάτη τον τελευταίο καιρό.
6) Σκοπεύω να επιστρέψω Αγγλία εντός του επόμενου τριημέρου.
7) Επαγγελματικό stress / απογοητεύσεις στον τομέα αυτό.
Οι σημαντικότεροι risk factors είναι η συμπεριφορά του προσώπου την τελευταία βδομάδα και η ημερομηνία επιστροφής στην Αγγλία.
Ποιο ακριβώς σημείο θες να σου εξηγήσω;Δεν το πιάνω, δε μας το εξηγείς με powerpoint?
6. Σπιτικό πιρφόρισμα
Στη συγκεκριμένη φάση πετάω το προφυλακτικό στα σκουπίδια, φοράω το βρακί μου και τρίβομαι (όπως στη μπρούμυτη εκσπερμάτωση). Στόχος είναι το βρακί μου να γεμίσει με 1.000.000.000 σπερματοζωάρια. Το κόλπο αυτό είναι πολύ της μόδας τελευταία, γιατί το προφυλακτικό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην ερωτική επιθυμία.
ΥΓΣ: Ονομάστηκε έτσι, γιατί κανένας από εμάς δε μαλακίζεται σπίτι του, φορώντας καπότα.
Στη συγκεκριμένη φάση πετάω το προφυλακτικό στα σκουπίδια, φοράω το βρακί μου και τρίβομαι (όπως στη μπρούμυτη εκσπερμάτωση). Στόχος είναι το βρακί μου να γεμίσει με 1.000.000.000 σπερματοζωάρια. Το κόλπο αυτό είναι πολύ της μόδας τελευταία, γιατί το προφυλακτικό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην ερωτική επιθυμία.
ΥΓΣ: Ονομάστηκε έτσι, γιατί κανένας από εμάς δε μαλακίζεται σπίτι του, φορώντας καπότα.
Και γιατι το πετας το προφυλακτικο στα σκουπιδια;Να μην το ανοιξεις καθολου δεν το σκεφτεσαι;6. Σπιτικό πιρφόρισμα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.053
- Πόντοι
- 5.006
ρε τακμαν και μετα τι το κανεις το βρακι?????6. Σπιτικό πιρφόρισμα
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
Ποιο ακριβώς σημείο θες να σου εξηγήσω;
Το βιτσιο αυτο που περιγράφεις, αν υπαρχει κάποια εικόνα...
Μετά φοράω το εκσπερματισμένο βρακί και το αλλάζω, όταν επιστρέψω σπίτι.ρε τακμαν και μετα τι το κανεις το βρακι?????
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME