Νέα

Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ ηθελα να ρωτησω εαν η καυλα σου για ηλικιωμενες ειναι σαν την ευθεια της συναρτησης y = αx + β, δηλαδη οσο αυξανεται η ηλικια αυξανεται και η καυλα, ή είναι σαν καμπύλη Gauss δηλαδη αυξανεται μεχρι μια ηλικια που ειναι το peak της καυλας και μετα απο αυτην πεφτει π.χ. 50% καυλα για 55χρονες, 75% καυλα για 75χρονες, 100% καυλα για 95χρονες, 75% καυλα για 115χρονες, 50% καυλα για 135χρονες κλπ.
Για την ακριβή μελέτη της στύσης, πρέπει να δοκιμαστει ένα πολυπαραγοντικο μοντέλο, και πιθανότατα να χρειαστει ένας χαρακας για την ακριβή καταγραφή των μετρήσεων.

Θεωρώντας ceteris paribus παράγοντες, όπως η φουστα, τα τρικ-τρικ, και το συνολικό attitude, η πιθανότητα της καυλας ειναι:

1. Age 45-49 years old -> 0.1%.
2. Age 50-54 years old -> 8%.
3. Age 55-59 years old-> 20%.
4. Age 60-64 years old-> 30%.
5. Age 65-69 years old -> 40%.
6. Age 70-74 years old -> 80%.
7. Age 75-89 years old -> 90%.
8. Age 90-99 years old -> 85%.
9. Age 100-119 years old -> 70%.

Άρα είναι καμπύλη Gauss.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
ΤΑΚΜΑΝ σε περίπτωση που ο Πορνομετανάστης κάνει πράξη τις εξαγγελίες του και προβεί στον σχηματισμό ισχυρού πολιτικού φορέα που θα λάβει μέρος στις εκλογές και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, προτίθεσαι να συμμετάσχεις ως υποψήφιος βουλευτής;

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ σε περίπτωση που ο Πορνομετανάστης κάνει πράξη τις εξαγγελίες του και προβεί στον σχηματισμό ισχυρού πολιτικού φορέα που θα λάβει μέρος στις εκλογές και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, προτίθεσαι να συμμετάσχεις ως υποψήφιος βουλευτής;
Θα τον ψηφίσω με 1000, γιατί τον χρειαζόμαστε (είμαστε και φίλοι στο viber). Η ΝΤΠ μας θέλει να ζούμε με αποστάσεις, πλεξιγλας, και να κάνουμε cyber sex με τη στολή αστροναυτη (πάγωσα και που το έγραψα). Για υποψηφιότητα δεν ξέρω.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Εγω παντως σας ψηφιζω δαγκωτο

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Σενάριο 3: Η υπηρεσία πληρεί κατά τουλάχιστον 33.33% τον ορισμό της α-καπέλο ως προς την ηλικία, την ένδυση, και τα τρικ-τρικ (π.χ. είναι 60 ετών με παντελόνι και ριγκακια από χαλαζία).

Ενδεικτικος διαλογος σε μπουρδελο της οδού Φυλής.

ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σας. Είστε καλά;
ΤΑΚΜΑΝ (βγαζοντας την αυρα του επιβάτη του Blue Star Naxos): Ναι.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάντα καλά. Έχουμε μια ωραία κοπέλα, την Βανεσσα (το όνομα είναι ενδεικτικό). Σε μισό λεπτάκι θα τη δείτε.
ΤΑΚΜΑΝ (κοιτωντας τα ριγκακια της τσατσάς, με το βλέμμα που κοίταζε ο Κατακουζηνος την κομμώτρια στο Κωνσταντίνου και Ελένης): ΟΚ.

... μετα απο 1 λεπτό.

ΠΟ8ΤΑΝΑ: Γεια σου μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι λες; Θα μπεις στο δωμάτιο με την κοπέλα;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω να δω και τα υπόλοιπα της περιοχής για τη γυμναστική μου και θα δω.
ΤΣΑΤΣΑ και ΠΟ8ΤΑΝΑ: (ανάδρομος μορφασμος Κογιότ).

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Θα τον ψηφίσω με 1000, γιατί τον χρειαζόμαστε (είμαστε και φίλοι στο viber). Η ΝΤΠ μας θέλει να ζούμε με αποστάσεις, πλεξιγλας, και να κάνουμε cyber sex με τη στολή αστροναυτη (πάγωσα και που το έγραψα). Για υποψηφιότητα δεν ξέρω.
Άνθρωποι σαν κι εσένα πρέπει να βρίσκονται στο κοινοβούλιο όχι από επιλογή, αλλά από καθήκον.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Φαση 2: Κανω κρούση για πεπονοτρυπητη στις επιτυχουσες και επιλαχουσες από τη φάση 1 α-καπέλο/Ιταλο-κογκολεζες τσατσαδες (ξεκινώντας από το μαγαζί, στο οποίο η τσατσά συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια).

Σενάριο 1: Τρώω χυλόπιτα από την τσατσά με άσχημο τρόπο.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ενδεικτικός διαλογος σε μπουρδελο της οδού Πέρδικας.

ΤΑΚΜΑΝ: Κέρδισες.
ΤΣΑΤΣΑ: 10 ευρώ (ήταν μόνο μια η εργαζόμενη κοπέλα).
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αυρα του Πάνου να κάνει μορφασμο Γυπα): Πριν σας δώσω τα χρήματα, θα ήθελα να σας πω πρώτα τι ακριβώς θέλω.
ΤΣΑΤΣΑ: Σας ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ (με τρεμάμενα πόδια από την ερωτική υπερένταση): Θα ήθελα να σας δώσω €50, να μπείτε εσείς στο δωμάτιο αντί για την κοπέλα, να σας κρατάω τα χεράκια με αγάπη, και να τελειώσω στο βρακί μου. Ξέρετε εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αυρα της σπογκωδους εγκεφαλοπαθειας): Δεν κατάλαβα. Θες να κρατάς τα χέρια της κοπέλας;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Τα δικά σας.
ΤΣΑΤΣΑ (με θυμό): Να πας να πιάσεις τα χέρια της μάνας σου ρε. Ανώμαλε.
ΤΑΚΜΑΝ (είχα καυλωσει άσχημα με τα ριγκακια της και δεν ήθελα να συνειδητοποιήσω τη χυλόπιτα):  Να σας δώσω τότε €20 για να σας κάνω μια χειραψία;
ΤΣΑΤΣΑ (με θυμό): Φύγε γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Στο διάολο.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας ξαφνικά σαν κορνουτος): Give me 5 Neil. You are so British/Italian/Welsh/Cornish/Northern Irish/Scottish. Friends.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Άνθρωποι σαν κι εσένα πρέπει να βρίσκονται στο κοινοβούλιο όχι από επιλογή, αλλά από καθήκον.
Στις 22/05/2020, η προοδευμενη σελήνη μου μπήκε στον Υδροχόο (και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα δυόμισι χρόνια). Παρόλα αυτά πιστεύω ότι επειδή είμαι επαναστάτης, μου ταιριάζει περισσότερο ο ακτιβισμος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Απααιχτε τακμαν.
Ποσα θελεις για να ερθω μια φορα μπουρδελοτσαρκα μαζι σου??

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Ελληνικά: Η Φάτσα του Κογιότ
Αγγλικά: Your Kogiot's face sounds familiar
Όταν ένας άντρας θέλει να προσβάλλει την α-καπέλο, που του έκανε μορφασμό Γύπα, λέει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε τη φάτσα του Κογιότ (το κογιότ είναι ένα θηλαστικό, που ζει στον Καναδά και φημίζεται για την ταχύτητα και για το ουρλιαχτό του).

Προκειμένου η επεξήγηση του συγκεκριμένου όρου να είναι περισσότερο κατανοητή και ακριβής, εικάζω ότι θα μπορούσε να συνοδεύεται από την κάτωθι εικόνα του ομώνυμου στρυφνού χαρακτήρα:

looney-tunes-veselye-melodii-32.jpg

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Απααιχτε τακμαν.
Ποσα θελεις για να ερθω μια φορα μπουρδελοτσαρκα μαζι σου??
Όταν ξανάρθω Ελλάδα, θα πάω με τον Πινόκιο στουντελοτσαρκα (θέλει να απολαύσει από κοντά το θέαμα να την πέφτω σε α-καπέλο τσατσαδες). Θα σου πω να έρθεις να κάνουμε χαβαλέ.
Συνήθως χειμώνα (28/10-25/3) προτιμω πρωινές τσάρκες και καλοκαίρι (25/3-28/10) απογευματινές.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
αυτο το ποστάρισμα 30-8-13 και επόμενο ποστ 22-5-20 με έχει πεθάνει κυριολεκτικά
Welcome back ΤΑΚΜΑΝ τρελλοτερε των τρελλων,  ηγετη των γεροντολαγνων. Θλουμε να μαθουμε ιστοριες για ηδονικα τριψιματα τρικ τρικ και αγγλικες ποσταρδελες

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
επίσης κάποτε πρέπει να μας λύσεις την απορία. Τον εχωσες τελικά σε καμία μουστογρια ?

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
επίσης κάποτε πρέπει να μας λύσεις την απορία. Τον εχωσες τελικά σε καμία μουστογρια ?
Θεωρώ ότι η μεθοδος του κοινωνικού  πεπονοτρυπητη (σ.σ. με τη βοηθεια τσατσας) είναι η καλύτερη σεξουαλική πρακτική.
Τα πλεονεκτήματα του πεπονοτρυπητη έναντι του κλασσικού σεξ είναι τα εξής:
1. Δεν ειναι απαραιτητη η χρηση του προφυλακτικου (το προφυλακτικό μπορεί να μετριάσει την ένταση της στύσης).
2. Το σενάριο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας (φανταστείτε το 1.000.000 μ.χ. τα σεντόνια να μπορούν να κυοφορησουν).
3. Δεν είναι απαραίτητη η πίπα (αρα είναι απίθανο να ακούσετε ατάκες τύπου "Δεν είμαι ζώον αγάπη μου").
4. Ειναι εντελώς ξεκούραστο (μια φορά στη Βριλησσου είχα δοκιμάσει το πισωκολλητο και μετα από 5 λεπτά προσπάθειας αισθανόμουν σαν να δούλευα 8ωρο με εκσκαφέα).
5. Η πιθανότητα αποτυχίας είναι σχετικά μικρή (αρκεί η τσατσά να προσφέρει το χέρι της με την καρδιά της και να μην περιμένουν 20 Αραβοπακηδες στο σαλόνι τη στιγμή που είσαι έτοιμος να εκσπερματωσεις στο βρακί σου).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
αυτο το ποστάρισμα 30-8-13 και επόμενο ποστ 22-5-20 με έχει πεθάνει κυριολεκτικά
Welcome back ΤΑΚΜΑΝ τρελλοτερε των τρελλων,  ηγετη των γεροντολαγνων. Θλουμε να μαθουμε ιστοριες για ηδονικα τριψιματα τρικ τρικ και αγγλικες ποσταρδελες
Δεν το έγραψες σωστά.
Πο8σταρδελες (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Σενάριο 2: Τρώω χυλοπιτα από την τσατσά χωρίς bullying and harassment.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Λιοσίων.

ΤΣΑΤΣΑ (σφουγγαριζοντας): Γεια σας. Η Μόνικα είναι (το όνομα της πο8τανας είναι ενδεικτικό). Τώρα είναι στο δωματιο. Θα περιμένετε λίγο.
ΤΑΚΜΑΝ (προσπαθώντας να αναπνεύσω φυσιολογικά - είχα πάθει ερωτική κρίση πανικού από το χρυσό βραχιόλι της τσατσάς): ΟΚ.

... Μετά από 2 λεπτά.

ΜΟΝΙΚΑ: Γεια (στη συνέχεια εξαφανίστηκε σαν κομήτης).
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αυρα του θαμμωνα ταβέρνας στη Νάξο τον Αύγουστο του 2000 να πίνει μπύρα ΜΥΘΟΣ): Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ (τρέμοντας σαν το ψάρι από την ερωτική υπερδιέγερση): Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να σας δώσω €60, να μπείτε στο δωμάτιο εσείς αντί για την κοπελα, να σας κρατάω τα χεράκια, και να τελειώσω στο βρακί μου. Δέχεστε;
ΤΣΑΤΣΑ (βγαζοντας τη θηλυκή αυρα του Ιωάννη Μεταξά στις 28/10/1940): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Με €70;
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (κόντευε να μου σχιστει το τζην από τη στύση): Τοτε να σας δώσω €40 και να καθίσουμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ χωρίς να γδυθω και να σας χαϊδεύω τα χεράκια;
ΤΣΑΤΣΑ (κατηγορηματικα): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (σαν ύστατη προσπάθεια): Τότε να σας δώσω €20 ίσα-ίσα για να ανταλλάξουμε μια θερμή χειραψία;
ΤΣΑΤΣΑ (ανένδοτη): Όχι.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Σενάριο 3: Τρώω χυλόπιτα από την τσατσά με το γάντι.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Φυλής.

ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σου αγάπη μου. Τη Τζένη έχουμε (το όνομα είναι ενδεικτικό).
ΤΑΚΜΑΝ (προσπαθώντας να κοντρολλαρω την αναπνοή μου από την ερωτική κρίση πανικού που μου προκάλεσαν τα ριγκακια αλλα και η γλυκητητα της τσατσάς): Ωραία.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη στην πο8τανα): Τζένη ελα να σε δει το παλικάρι.

... Μετά από 30 δευτερόλεπτα.

ΤΖΕΝΗ (βγάζοντας την αυρα της φοιτήτριας από το Λουτρακι): Γεια σου μωράκι.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αυρα του επιβάτη του Blue Star Naxos): Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας σταμπ στα ριγκακια της τσατσάς με τρεμάμενα και ιδρωμένα χέρια): Επειδή εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες, θα ήθελα να σας δώσω €70, να μπείτε εσείς στο δωμάτιο αντί για την κοπέλα, να σας κρατάω τα χεράκια με αγάπη, και να τελειώσω στο βρακί μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Μα αγάπη μου, εγώ είμαι μανα σου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σας παρακαλώ.

... Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα από τον καναπέ και άρχισα να χαϊδεύω την τσατσά στην πλάτη.

ΤΣΑΤΣΑ: Η μαμά σου δεν ζει;
ΤΑΚΜΑΝ: Ζει καλέ. Μια χαρά είναι. Δόξα τω θεώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Μένετε μαζί;
ΤΑΚΜΑΝ: Μένω Αγγλία. Εκεί δουλεύω. Εδώ έρχομαι για διακοπές.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν μπορώ να το κάνω αυτό που μου ζητάς.
ΤΑΚΜΑΝ (οι λέοντες δεν καταθέτουμε τόσο εύκολα τα όπλα): Αν σας δώσω €40, μπορείτε να καθίσετε στον καναπέ δίπλα μου και να σας κρατήσω λίγο τα χεράκια; Χωρίς να γδυθω η να μπω στο δωμάτιο.
ΤΣΑΤΣΑ: Πώς δηλαδή;
ΤΑΚΜΑΝ: Έτσι (της έκανα σταμπ στο ασημένιο ριγκακι που φορούσε στο αριστερό χέρι - με το δεξί κάπνιζε).
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι αγάπη μου. Δεν μπορώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Not a problem at all. See you later.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.616
Πόντοι
27.261
ΤΑΚΜΑΝ να σας κρατάω τα χεράκια με αγάπη, και να τελειώσω στο βρακί μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Μα αγάπη μου, εγώ είμαι μανα σου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σας παρακαλώ.

Κ
Λ
Α
Ι
Ω
:tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.053