raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
Σενάριο 2: Τρώω χυλοπιτα από την τσατσά χωρίς bullying and harassment.
Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Λιοσίων.
ΤΣΑΤΣΑ (σφουγγαριζοντας): Γεια σας. Η Μόνικα είναι (το όνομα της πο8τανας είναι ενδεικτικό). Τώρα είναι στο δωματιο. Θα περιμένετε λίγο.
ΤΑΚΜΑΝ (προσπαθώντας να αναπνεύσω φυσιολογικά - είχα πάθει ερωτική κρίση πανικού από το χρυσό βραχιόλι της τσατσάς): ΟΚ.
... Μετά από 2 λεπτά.
ΜΟΝΙΚΑ: Γεια (στη συνέχεια εξαφανίστηκε σαν κομήτης).
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αυρα του θαμμωνα ταβέρνας στη Νάξο τον Αύγουστο του 2000 να πίνει μπύρα ΜΥΘΟΣ): Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ (τρέμοντας σαν το ψάρι από την ερωτική υπερδιέγερση): Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να σας δώσω €60, να μπείτε στο δωμάτιο εσείς αντί για την κοπελα, να σας κρατάω τα χεράκια, και να τελειώσω στο βρακί μου. Δέχεστε;
ΤΣΑΤΣΑ (βγαζοντας τη θηλυκή αυρα του Ιωάννη Μεταξά στις 28/10/1940): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Με €70;
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (κόντευε να μου σχιστει το τζην από τη στύση): Τοτε να σας δώσω €40 και να καθίσουμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ χωρίς να γδυθω και να σας χαϊδεύω τα χεράκια;
ΤΣΑΤΣΑ (κατηγορηματικα): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (σαν ύστατη προσπάθεια): Τότε να σας δώσω €20 ίσα-ίσα για να ανταλλάξουμε μια θερμή χειραψία;
ΤΣΑΤΣΑ (ανένδοτη): Όχι.
ε όχι και χωρις μπουλινγκ ρε τακαρε...εδώ μιλαμε σου φερθηκε πολύ σκληρα...και προταση "να της δωσεις 100 ευρω και να σε βλεπει από το απέναντι πεζοδρομιο", παλι όχι θα σου ελεγε η ακαπελο... :'( :'( :'(