Νέα

Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Σενάριο 2: Τρώω χυλοπιτα από την τσατσά χωρίς bullying and harassment.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Λιοσίων.

ΤΣΑΤΣΑ (σφουγγαριζοντας): Γεια σας. Η Μόνικα είναι (το όνομα της πο8τανας είναι ενδεικτικό). Τώρα είναι στο δωματιο. Θα περιμένετε λίγο.
ΤΑΚΜΑΝ (προσπαθώντας να αναπνεύσω φυσιολογικά - είχα πάθει ερωτική κρίση πανικού από το χρυσό βραχιόλι της τσατσάς): ΟΚ.

... Μετά από 2 λεπτά.

ΜΟΝΙΚΑ: Γεια (στη συνέχεια εξαφανίστηκε σαν κομήτης).
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αυρα του θαμμωνα ταβέρνας στη Νάξο τον Αύγουστο του 2000 να πίνει μπύρα ΜΥΘΟΣ): Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ (τρέμοντας σαν το ψάρι από την ερωτική υπερδιέγερση): Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να σας δώσω €60, να μπείτε στο δωμάτιο εσείς αντί για την κοπελα, να σας κρατάω τα χεράκια, και να τελειώσω στο βρακί μου. Δέχεστε;
ΤΣΑΤΣΑ (βγαζοντας τη θηλυκή αυρα του Ιωάννη Μεταξά στις 28/10/1940): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Με €70;
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (κόντευε να μου σχιστει το τζην από τη στύση): Τοτε να σας δώσω €40 και να καθίσουμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ χωρίς να γδυθω και να σας χαϊδεύω τα χεράκια;
ΤΣΑΤΣΑ (κατηγορηματικα): Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (σαν ύστατη προσπάθεια): Τότε να σας δώσω €20 ίσα-ίσα για να ανταλλάξουμε μια θερμή χειραψία;
ΤΣΑΤΣΑ (ανένδοτη): Όχι.

ε όχι και χωρις μπουλινγκ ρε τακαρε...εδώ μιλαμε σου φερθηκε πολύ σκληρα...και προταση "να της δωσεις 100 ευρω και να σε βλεπει από το απέναντι πεζοδρομιο", παλι όχι θα σου ελεγε η ακαπελο... :'( :'( :'(

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Σενάριο 4: Επιτυγχανω συμφωνία με την τσατσά μετά από ένα σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Φυλής.

ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σου. Τη Μόνικα έχουμε σήμερα.

Σημειωση: Η τσατσά ηταν ηλικιας 70-75 ετών, φορουσε τρικ-τρικ από ατόφιο χρυσάφι, ειχε χωριάτικη προφορά, και αγαθιαρικη φάτσα. Έτσι λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθισα κατευθείαν δίπλα της στον καναπέ, και άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη με τρυφερότητα. Τα χέρια μου έτρεμαν σαν να ειχα παθει Παρκινσον, ενώ το τζην μου κοντευε να σχιστει από τη στύση.

ΤΑΚΜΑΝ (βγαζοντας την αυρα του ελεγκτή εισιτηρίων των GWR train services στη στάση Filton Abbey Wood): ΟΚ.
ΜΟΝΙΚΑ: Γεια σου μωρό μου. Καλέ αυτός έχει καυλωσει.
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας σταμπ στα ριγκακια της τσατσάς): Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες. Θα σας δώσω €20. Το μόνο που θέλω είναι να σας κρατήσω λίγο τα χεράκια (εκεινη τη στιγμή κόντευε να λιποθύμησω από την ερωτική ταχυπαλμία).
ΤΣΑΤΣΑ: Είδες Μόνικα; Εμένα θέλει το παιδί (μάλλον η τσατσά ήταν λιονταρινα).
ΤΣΑΤΣΑ: Πιάσε το χέρι μου. Έτσι μπράβο.
ΤΑΚΜΑΝ: (από τη χαρά μου τραγουδησα το τραγούδι της Ισπανίας στη Eurovision το 2011).
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ (εξερχόμενος από το δωμάτιο): Γεια σας.
ΤΣΑΤΣΑ: Στο καλο.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
ε όχι και χωρις μπουλινγκ ρε τακαρε...εδώ μιλαμε σου φερθηκε πολύ σκληρα...και προταση "να της δωσεις 100 ευρω και να σε βλεπει από το απέναντι πεζοδρομιο", παλι όχι θα σου ελεγε η ακαπελο... :'( :'( :'(
Έχεις δίκαιο. Μπορείς να το χαρακτηρίσεις bullying μετρίου βαθμού.

Peterorthios

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Σενάριο 4: Επιτυγχανω συμφωνία με την τσατσά μετά από ένα σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων.

Σημειωση: Η τσατσά ηταν ηλικιας 70-75 ετών, φορουσε τρικ-τρικ από ατόφιο χρυσάφι, ειχε χωριάτικη προφορά, και αγαθιαρικη φάτσα. Έτσι λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθισα κατευθείαν δίπλα της στον καναπέ, και άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη με τρυφερότητα. Τα χέρια μου έτρεμαν σαν να ειχα παθει Παρκινσον, ενώ το τζην μου κοντευε να σχιστει από τη στύση.

ΤΑΚΜΑΝ (βγαζοντας την αυρα του ελεγκτή εισιτηρίων των GWR train services στη στάση Filton Abbey Wood): ΟΚ.
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας σταμπ στα ριγκακια της τσατσάς): Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες. Θα σας δώσω €20. Το μόνο που θέλω είναι να σας κρατήσω λίγο τα χεράκια (εκεινη τη στιγμή κόντευε να λιποθύμησω από την ερωτική ταχυπαλμία).
ΤΑΚΜΑΝ: (από τη χαρά μου τραγουδησα το τραγούδι της Ισπανίας στη Eurovision το 2011).
φανταζομαι το σκηνικο παιγμένο απο ηθοποιους,  πραγματικο έπος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Αρχοντας

Πληρωνω να σε ακολουθησω μπουρδελοτσαρκα...

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Στη συνέχεια ακολούθησε η βροχή του Montpelier στα τρικ-τρικ της τσατσάς.
Φυσικά επειδή είμαι κοινωνικός και δε μου αρέσει να μουγκριζω, η ερωτική αυτή έκσταση συνοδεύτηκε από την κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα αυτή τη στιγμή πετάμε πάνω από το Faro. Κοιτάξτε τι ωραία φαίνονται οι ακτές της Ιβηρικής χερσονήσου από ψηλά.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμος Γυπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Hallo. I would like a croissant with strawberries please. I will pay by debit card.
ΤΑΚΜΑΝ: (Τραγούδησα το Alegro Vertigo).
ΤΣΑΤΣΑ και ΜΟΝΙΚΑ: (Γέλασαν με την ψυχή τους).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom