Νέα

Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Νομίζω ξέχασες να εξηγήσεις τη διαφορά πολυσκεδαστικών - μονοσκεδαστικών τρικ τρικ και το μορφασμό του κώλου της μύγας.

Επισκέπτης
Madam Merkel
H τσατσα στα μπουρδελικα!
Μadam οταν αποκαλεις ειρωνικα καποια γυναικα εννοεις οτι ειναι τσατσα....
Θυμουμενοι ποιος ειπε τη γερμανιδα καγκελαριο ετσι (ας μην επεκταθουμε σε πολιτικα) θαρρω οτι πρεπει να προστεθει η ορολογια στο λεξικο σου!

lamogio1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Royal γκριμάτσα του Γύπα
Είναι ο μορφασμός του Γύπα, ο οποίος συνοδεύεται από ένα ύφος 1000 καρδιναλίων. Αν ένας άνεργος αποπειραθεί να φλερτάρει μια α-καπέλο από την Κηφισιά, το Κολωνάκι, το Παλαιό Ψυχικό ή την Εκάλη, θα καταλάβει σίγουρα τι εννοώ. Δυστυχώς, αν και διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, αρκετές α-καπέλο τσατσάδες δε λένε να κόψουν τη συγκεκριμένη γκριμάτσα.

Απαρχές του όρου
Royal = βασιλικός.
Εάν δεν δείξεις βίντεο ή σκίτσα δεν μπορούμε να καταλάβουμε

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Χορεύω Καλαματιανό = Έχω τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Παράδειγμα (υποθετικό): Χτύπησα το κουδούνι στο μπουρδελο της Παρασιου 36. Μου άνοιξε μια Ρωσιδα γύρω στα 65 που φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Καθώς κατευθυνομουν προς τον καναπέ του σαλονιού, προσπάθησα να ρίξω μια κλεφτικη μάτια στα χέρια της (ήθελα να δω, αν φορούσε χρυσά τρικ-τρικ). Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να διακρίνω τίποτα. Από τη μια ο χώρος ήταν σκοτεινός και από την άλλη η τσατσά χόρευε Καλαματιανό.

Απαρχές του όρου:
Κάθε φορά που βλέπω τσατσά να κρύβει τα χέρια της με αυτό τον τρόπο, θυμάμαι το μάθημα της Γυμναστικής στη Δ Δημοτικού το σχολικό έτος 1994-1995, όπου μαθαίναμε τα 12 βήματα του Καλαματιανου με τη συνοδεια της κατάλληλης μουσικής (π.χ. Μήλο μου Κόκκινο).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Αλιο μπολιο τω Κυρίου Χανς = Αλιο κάλτσα τω Κυρίου Χανς = Καταγωγή από την ορεινή Ναυπακτία = το παίζει Ντίβα.

Παράδειγμα (υποθετικό): Μπαίνοντας στο στούντιο της οδού Αριστοτέλους 6, με έπιασε ερωτική ταχυπαλμία. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 60 και φορούσε ένα διαθλαστικο χρυσό βραχιόλι, που μου θύμισε τη μαμά του Μάρκου στη σειρά "Κορίτσια ο Μαρκουλης". Αν και το υπόλοιπο πακέτο της εμφάνισης ήταν ντεκαυλε (παντελόνι & ηλικία), καυλωσα με τα τρικ-τρικ. Όταν φύγανε οι υπόλοιποι πελάτες, της είπα με τρεμάμενη φωνή "Επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες, θα ήθελα να σας δώσω €100, να μπείτε στο δωμάτιο με η χωρίς την κοπέλα, να σας κρατάω τα χεράκια, και να τελειωσω στο φερετζε". Τότε η τσατσά απάντησε "Εμένα τα χεράκια μου είναι ακριβά. Για €300 το συζητάμε" (η παραπάνω τσατσά αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα γυναίκας από την ορεινή Ναυπακτία).

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τακμαν εχεις ακομα κανενα βιντεακι στον Συσωλην η τα εχεις σβησει ολα;

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
τακμαν εχεις ακομα κανενα βιντεακι στον Συσωλην η τα εχεις σβησει ολα;
Τα είχα σβησει ολα, όταν με έδειξε το "Φώτης Μαρια live". My sexual orientation is a top secret. My relatives shouldn't know anything about it.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Απαρχές του όρου:
Νομίζω ότι κάποιος πρεπει να μου κάνει ψυχανάλυση για να καταλάβει το συνειρμό.
Κυριος Χανς: Καθηγητής γερμανικών στην Α Γυμνασίου το σχολικό έτος 1997-1998. Στο μάθημα του παίζαμε με τα φυσοκαλαμα. Κανένας δεν παρακολουθουσε.
Αλιο μπολιο τω Κυρίου Χανς, αλιο κάλτσα τω Κυρίου Χανς = Είσαι χαζός σαν τον Κύριο Χανς: Ήταν ένας συμμαθητής μου από τη Ναύπακτο που ήταν Υδροχόος. Είχαμε πολύ κακιά χημεία μεταξύ μας. Μου έκανε bullying (ζηλευε γιατι επαιρνα καλυτερους βαθμούς) και ανταλασσαμε μεταξύ μας τους παραπάνω χαρακτηρισμους. Εγώ μάλιστα έκανα και το πρόβατο "μπεεεε ....".

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε είσαι γαματος  :respect:

Θεός, από τα πιο ωραία θέματα του site.  :headbaning1:

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ιταλο-Κογκολεζα = γυναίκα ηλικίας 50-64 ετών με χαρακτηριστικά που αναλύονται στη σελιδα 1.

Απαρχές του όρου
Στις 15/06/2015 έπιασα σταθερή και μόνιμη δουλειά. Στον όροφο μου ήταν μια 68αχρονη Εγγλεζα, η οποία είχε εγγονια. Φορούσε μπλε φουστα και διαθλαστικα ριγκακια. Κάθε πρωί που της έλεγα "Good morning", την κοιτούσα από τη μέση και κάτω (τα πόδια της και τα χέρια της ήταν εντυπωσιακά). Μετά από 3 μέρες άρχισε να με αγριοκοιταζει και μάζεψα την ουρά κάτω από τα σκελια για να μην φάω καμία απόλυση.
Στις 29/06/2015 γνώρισα έναν Εγγλεζο συνάδελφο με Ιταλικό αξαν, ο οποίος είχε γυρίσει από 3ημερο ταξίδι στη Ρώμη. Όταν τον ρώτησα "Are you Italian?", μου απάντησε "No. I'm British".
Ο συνάδελφος αυτός έχει μεσογειακό ταμπεραμέντο και για αυτό τον αποκαλώ "The British-Italian guy".
I will come back later to develop this definition.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
ΤΑΚΜΑΝ θα σε προέτρεπα να μας παραθέσεις μία σχολαστική ανάλυση του ιδιοφυούς πατενταρισμένου όρου «Πεπονοτρυπητή». :coffee: :coffee: :coffee:

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ θα σε προέτρεπα να μας παραθέσεις μία σχολαστική ανάλυση του ιδιοφυούς πατενταρισμένου όρου «Πεπονοτρυπητή». :coffee: :coffee: :coffee:
Η μεθοδος του Πεπονοτρυπητη = Η μεθοδος του Ντιβανοτρυπητη = Μπρουμυτη εκσπερμάτωση (βλέπε σελιδα 7).
Η μεθοδος αυτή ονομάστηκε έτσι προς τιμή του Πορνομεταναστη, ο οποίος γαμαει πεπόνια (εκτός από γυναίκες, κατσικες, και φώκιες Ισλανδίας).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Από τις 29/06/2015, άρχισα να αποκαλώ τις λευκές α-καπέλο στη Βρετανια Ιταλο-Βρετανιδες (γιατι θα επιθυμούσα να είχαν λίγο μεσογειακό ταπεραμέντο, για να είχα στη γειτονιά μου ιστορίες αντιστοιχες με την αγελάδα).
Από τη συνολική ερωτική μου εμπειρία ως τωρα, μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες ηλικίας 70+ ετών.
Έχουν υπάρξει όμως και μεμονωμένες περιπτώσεις, που έχω καυλωσει (σε μπούρδελα η στούντιο η συνοικίακα μικρομάγαζα) με γυναικες ηλικίας 50-64 ετών. Με τις τελευταίες υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία, επειδή είμαστε πιο κοντά ηλικιακά (είμαι 35 ετών), από την άλλη όμως ο βαθμός καυλας είναι σαφώς χαμηλότερος (μου αρέσουν τα απαγορευμένα φρούτα). Αυτές τις γυναίκες δεν μπορούσα φυσικά να τις αποκαλώ α-καπέλο (θα ήταν ύβρις προς τις σέξι γυναίκες της silent generation).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ολοκληρώνω το σκεπτικό μου.
Ιταλια = ένας από τους αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμους για την συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών (παραλληλισμός με τις γυναίκες ηλικίας 18-30 ετών, που αρέσουν στους περισσοτερους άντρες).
Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό = ένας τουριστικός προορισμός για λιγους και ψαγμένους ταξιδιώτες (παραλληλισμός με τις γυναίκες άνω των 70 ετών, που αρέσουν στη μειοψηφία των αντρών).
Οι γυναίκες ηλικίας 50-64 ετών έχουν χαρακτηριστικά και από τις δύο παραπάνω κατηγορίες γυναικών (π.χ. ερωτικές ορμές και κλασσικό κυριλέ ντύσιμο). Έτσι λοιπόν, ονομάστηκαν Ιταλο-Κογκολεζες.

Συνώνυμο: Γυναίκα με καταγωγη από τη Φλωρεντία και την Κινσασα.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ειδη μπουρδελοτσαρκας από 01/06/2017 έως 01/02/2020.

1. Με σκοπό τον πεπονοτρυπητη.

Φάση 1: Περνάω από τουλάχιστον 50 διαφορετικά μπούρδελα η στουντελα η στούντιο για έρευνα.

Σενάριο 1: Η υπηρεσία είναι πο8σταρδελλα η 50αχρονη με μικρό βαθμό Κογκολοσυνης (σ.σ. μικροδειχνει) χωρίς φουστα και τρικ-τρικ. Στην περίπτωση αυτή κάνω το χαβαλέ μου.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Βεργας.

ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά, αν είχα παιδί 9 ετών, θα το έφερνα εδώ να μάθει ιστορία. Συγχαρητήρια για τα αγάλματα.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Ωραία. Έξω τώρα.
ΤΑΚΜΑΝ: (Γελούσα σαν κορνουτος).

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΤΑΚΜΑΝ ηθελα να ρωτησω εαν η καυλα σου για ηλικιωμενες ειναι σαν την ευθεια της συναρτησης y = αx + β, δηλαδη οσο αυξανεται η ηλικια αυξανεται και η καυλα, ή είναι σαν καμπύλη Gauss δηλαδη αυξανεται μεχρι μια ηλικια που ειναι το peak της καυλας και μετα απο αυτην πεφτει π.χ. 50% καυλα για 55χρονες, 75% καυλα για 75χρονες, 100% καυλα για 95χρονες, 75% καυλα για 115χρονες, 50% καυλα για 135χρονες κλπ.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Σενάριο 2: Η υπηρεσία πληρεί τον ορισμό της α-καπέλο ως προς την ηλικία, την ένδυση, και τα τρικ-τρικ.

Ενδεικτικός διάλογος σε μπουρδελο της οδού Φυλής.

ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σας. Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. Θα περιμένετε λίγο.
ΤΑΚΜΑΝ (κοντανασαινοντας από την ερωτική ταχυπαλμία): ΟΚ.

... Μετά από 3 λεπτά.

ΠΟ8ΤΑΝΑ: Γεια σου μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ (αληθωριζοντας προς τα τρικ-τρικ της τσατσάς): Γεια.
ΠΟ8ΤΑΝΑ: Θα μπεις στο δωμάτιο να περάσουμε ωραία;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω να δω και τίποτα άλλο για τη βόλτα. Με πιθανότητα 99% θα γυρίσω εδώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Σε περιμένουμε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ή είναι σαν καμπύλη Gauss δηλαδη αυξανεται μεχρι μια ηλικια που ειναι το peak της καυλας και μετα απο αυτην πεφτει π.χ. 50% καυλα για 55χρονες, 75% καυλα για 75χρονες, 100% καυλα για 95χρονες, 75% καυλα για 115χρονες, 50% καυλα για 135χρονες κλπ.

Ναι μετά κάνει flattening the curve.

:2funny: :2funny:

Που τα βρίσκετε ρε ζαγάρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom