Νέα

Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ερωτήσεις: 1. ο κοπλατζής ποιος είναι; μήπως είναι και αυτή λέξη με κρυμμένο και βαθύ νόημα; :think:
                  2. αν η γριά δεν φοράει χρυσά, δεν χουφτώνει ο κοπλατζής; :think:
                  3. γιατί κάποιος, κοπλατζής ή όχι, να χουφτώσει μια γριά; :think: :think: :think:

1. Εννοώ ότι για να καταφέρει ένας άντρας να κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας α-καπέλο, να εισχωρήσει στον προσωπικό της χώρο και να της χουφτώνει τα βραχιόλια, θέλει έμπνευση. Ο τρόπος προσέγγισης (στο σημείο αυτό την έχω πατήσει πολλές φορές), το βλέμμα (αν κοιτάξεις α-καπέλο με μπήχτικο βλέμμα, την έβαψες) και το λεξιλόγιο (μη λέτε τη λέξη μαλάκας μπροστά σε α-καπέλο) παίζουν καθοριστικό ρόλο. Επιπλέον, πολλές φορές ο άντρας θα χρειαστεί να παίξει θέατρο (οι λέοντες υπερτερούν σε αυτό το σημείο, γιατί έχουν το δράμα μέσα τους). Το τελευταίο βέβαια ισχύει γενικότερα στις σχέσεις με το άλλο φύλο.
2. Αν ο κολπατζής χουφτώσει γριά χωρίς τρικ-τρικ, αυτό είναι ξεπεσμός.
3. Εγώ στις νέες γυναίκες δε βρίσκω καμία θυληκότητα. Δεν μπορώ να σας καταλάβω, πώς καυλώνετε με τα πιπίνια (είστε ήρωες).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Bic-bic
Είναι το επιδερμικό άγγιγμα στο χέρι μιας α-καπέλο με τρικ-τρικ. Είναι σύνηθες φαινόμενο στις αστικές συγκοινωνίες σε ώρες αιχμής. Η ηδονή μεγιστοποιείται, όταν το χέρι της α-καπέλο είναι στριμωγμένο ανάμεσα στο δικό μου και στο χέρι ενός αράπη. Είναι σα να κάνουμε παρτούζα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν παιζεσαι !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Του Γύπα τα εννιάμερα
Αρχικά ήταν 2 βραχιόλια και 5 ριγκάκια. Τώρα πλέον, είναι μόνο 1 βραχιόλι και 2 ριγκάκια (τα υπόλοιπα τα χάρισα σε τσατσάδες). Αποτελούν ερωτικά βοηθήματα στα στούντιο, καθώς αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα εκσπερμάτωσης. Η φωτογραφία τους βρίσκεται στο προφίλ μου στο Facebook.

Ετυμολογία:
Γύπας είναι το παρατσούκλι της κοπέλας, που μου τα χάρισε.
Γύπας + του κώλου τα εννιάμερα = του Γύπα τα εννιάμερα.

Μπουρδελότσαντα
Η μπουρδελότσαντα είναι η πράσινη συνεδριακή τσάντα, που κουβαλάω στις στουντιότσαρκες. Η τσάντα αυτή περιέχει at least του Γύπα τα εννιάμερα και 1 πακέτο πουτανόμαντηλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μηχανή του Τηλεκόλλα
Είναι η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, που αγόρασα από το Dubai International Airport στις 31/08/2010.

Η πρώτη φιλία, που έκανα σαν φοιτητής στο ΠΑΠΕΙ, ήταν με το Μάνο. Όταν ήμουν 18 ετών, την έκφραση "κόλλα ρε" την είχα ψωμοτύρι. Επειδή ο Μάνος βαριόταν να κολλάει μαζί μου όλη την ώρα, ανακάλυψε τη θεωρία του τηλεκόλλα. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, δυο άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν ακόμα και αν βρίσκονται 2500 χιλιόμετρα μακριά, αρκεί να μεταδίδει ο ένας την αύρα του στον άλλο. Για να ανταλλάξουν δυο άτομα τις ενέργειές τους, θα πρέπει να μουτζώνουν με το δεξί τους χέρι και να φωνάζουν "Φςςςςς". Φυσικά, μετά από αυτή τη φοβερή επιστημονική ανακάλυψη, ο Μάνος μετονομάστηκε σε Τηλεκόλλα.
Η πρώτη φορά, που είδα στη ζωή μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ήταν το Νοέμβρη του 2004. Ο Τηλεκόλλα την έφερνε κάθε μέρα στο Πανεπιστήμιο και τράβαγε φωτογραφίες εμένα, τον Drop με την πατάτα στο στόμα, τον Μπάο και τον Πίττες.
Έτσι λοιπόν, η digital photomachine που αγόρασα, ονομάστηκε "Μηχανή του Τηλεκόλλα".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Του Γύπα τα εννιάμερα
Αρχικά ήταν 2 βραχιόλια και 5 ριγκάκια. Τώρα πλέον, είναι μόνο 1 βραχιόλι και 2 ριγκάκια (τα υπόλοιπα τα χάρισα σε τσατσάδες). Αποτελούν ερωτικά βοηθήματα στα στούντιο, καθώς αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα εκσπερμάτωσης. Η φωτογραφία τους βρίσκεται στο προφίλ μου στο Facebook.

Ετυμολογία:
Γύπας είναι το παρατσούκλι της κοπέλας, που μου τα χάρισε.
Γύπας + του κώλου τα εννιάμερα = του Γύπα τα εννιάμερα.

Μπουρδελότσαντα
Η μπουρδελότσαντα είναι η πράσινη συνεδριακή τσάντα, που κουβαλάω στις στουντιότσαρκες. Η τσάντα αυτή περιέχει at least του Γύπα τα εννιάμερα και 1 πακέτο πουτανόμαντηλα.
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Είσαι μία κατηγορία μόνος σου παίκτη μου.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
δεν ειναι απλως μια κατηγορια μονος του...
Το bou γι'αυτον υπαρχει . Ολα τα αλλα threads ειναι απλως συμπληρωματικα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο μπαγκράουντ ακουγεται μια σειρήνα(περιπολικό?κλούβα τρελάδικου?Δυστυχώς δεν τον πρόλαβαν ρε πούστη μου  :grin:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τα πουτανομάντηλα είναι τα απλά χάρτομάντηλα ; Υγρά (μωρουδιακά, φρεσκαρίσματος, αντισηπτικά); Ή έχουν κάποιες ειδικές ιδιότητες (αύξηση της λίμπιντο):think:; Και ποιά μάρκα προτιμάς.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Του Γύπα τα εννιάμερα
Και δεν μου λες ρε ανθρωπε αυτα του Γυπα τα εννιαμερα τα φορας οταν πηδας στα στουντιο η σε βοηθανε απο την τσαντα μεσα?
Παντως αυτο που τα χαρισες καποια σε τσατσαδες με συγκινησε. Γριες γυναικες θα ερχονται σε οργασμο συνοδευομενο απο εκσπερματωση(squirting) θεϊκο ακουγεται.

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Και δεν μου λες ρε ανθρωπε αυτα του Γυπα τα εννιαμερα τα φορας οταν πηδας στα στουντιο η σε βοηθανε απο την τσαντα μεσα?
Τα φοράει στις ποθτανες ώστε να τα χουφτώνει κατά το πουτανογαμήσι, το αναφέρει πάντα αυτό στη "φάση 1" κάθε στουντιοκριτικής του.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ήταν ένα νήμα που έλειπε από τον παρόντα ιστοχώρο!

:thumbsup:

Αν και οι παλαιοί οπαδοί γνωρίζαμε την ιδιωματική διάλεκτο του ΤΑΚ, είναι όμως και μια ευκαιρία να μυηθούν και νέοι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ελεος !!!!!!!

hotyan