Νέα

Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Α ΚΑΠΕΛΛΟ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:happy:

Συνημμένα

• sally01[1].jpg
    sally01[1].jpg
    135,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • sally13[1].jpg
    sally13[1].jpg
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 40

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
καμια εικοσαρια χρονια μεγαλυτερες απο τις απο πανω κυριες ειναι οτι πρεπει για τον τακμαν.....ολες οι αλλες ειναι εκτος target group του τακμαν
Ο ΤΑΚΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καμια εικοσαρια χρονια μεγαλυτερες απο τις απο πανω κυριες ειναι οτι πρεπει για τον τακμαν.....ολες οι αλλες ειναι εκτος target group του τακμαν
Ο ΤΑΚΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ. Αυτές είναι μωρά για μένα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ριγκάκια
Είναι τα δαχτυλίδια. Ο όρος προέρχεται από την αγγλική λέξη rings.

Τρικ-τρικ
Είναι τα κοσμήματα (δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια, κολιέ, ελβετικά ρολόγια, κτλ). Είναι γεγονός ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των α-καπέλο το παίζουν δύσκολες. Αν ο άντρας δεν είναι κοπλατζής (κόλπο = τρικ), δε χουφτώνει γριά με χρυσά κοσμήματα ούτε στον ύπνο του.
Συνώνυμα: γρι-γρι, ντριν-ντριν (αυτές είναι εμπνεύσεις του Lion King).

O Lion King ποιός είναι?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Bic-bic
Είναι το επιδερμικό άγγιγμα στο χέρι μιας α-καπέλο με τρικ-τρικ. Είναι σύνηθες φαινόμενο στις αστικές συγκοινωνίες σε ώρες αιχμής. Η ηδονή μεγιστοποιείται, όταν το χέρι της α-καπέλο είναι στριμωγμένο ανάμεσα στο δικό μου και στο χέρι ενός αράπη. Είναι σα να κάνουμε παρτούζα.

Τι κράτάτε εσύ, η γριά κ ο αράπης;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Του Γύπα τα εννιάμερα
Αρχικά ήταν 2 βραχιόλια και 5 ριγκάκια. Τώρα πλέον, είναι μόνο 1 βραχιόλι και 2 ριγκάκια (τα υπόλοιπα τα χάρισα σε τσατσάδες). Αποτελούν ερωτικά βοηθήματα στα στούντιο, καθώς αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα εκσπερμάτωσης. Η φωτογραφία τους βρίσκεται στο προφίλ μου στο Facebook.

Ετυμολογία:
Γύπας είναι το παρατσούκλι της κοπέλας, που μου τα χάρισε.
Γύπας + του κώλου τα εννιάμερα = του Γύπα τα εννιάμερα.

Μπουρδελότσαντα
Η μπουρδελότσαντα είναι η πράσινη συνεδριακή τσάντα, που κουβαλάω στις στουντιότσαρκες. Η τσάντα αυτή περιέχει at least του Γύπα τα εννιάμερα και 1 πακέτο πουτανόμαντηλα.

Βάλε μας το facebook φόρα παρτίδα να γουστάρουμε...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα σας δώσω και άλλη τροφή για σκέψη.

Την κοιτούσα αποσβωλωμένος με το βλέμμα του Σωσία του Τηλεκόλλα στο σταθμό του προαστιακού, bic-bic
Η παραπάνω έκφραση σημαίνει ότι ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα μια α-καπέλο με την πρώτη ματιά και την κοιτούσα σα να είχα πάθει σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Πιθανοί χώροι να συμβεί αυτό: Όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εβγατζίδικα, ψιλικατζίδικα ή στούντιο. Στην Αγγλία δυστυχώς πολύ σπάνια συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, γιατί είναι πολύ ντεκαβλέ χώρα.

Λίγα λόγια για τον Σωσία του Τηλεκόλλα
Μια φορά, καθώς ανηφόριζα την οδό Καραολή και Δημητρίου στον Πειραιά, είδα έναν φοιτητή και τον πέρασα για το Μάνο (από αφηρημάδα). Του είπα "τηλεκόλλα ρε, βζόιν, πέουνγκ, μαλάκα" και αυτός με κοίταξε απορρημένος με το βλέμμα του βοδιού. Αμέσως κατάλαβα ότι έκανα λάθος και του είπα "Συγνώμη, σε πέρασα για κάποιον άλλο". Με το παιδί αυτό γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό το φθινόπωρο του 2007 και η φιλία μας κράτησε μέχρι τις 20/02/2011 (έκτοτε χαθήκαμε). Ήταν πάντα αντικοινωνικός και είχε ένα απλανές βλέμμα (ήταν γενικώς στην κοσμάρα του).

Συσχετισμός με την παραπάνω έκφραση
Πολλοί άντρες, όταν ερωτεύονται κοιτάνε με μπήχτικο βλέμμα το θήραμά τους. Ωστόσο, επειδή εγώ δεν έχω τίποτα κοινό με τους άλλους ανθρώπους (πιθανό να είμαι εξωγήινος), αρκετές φορές κοζάρω τις α-καπέλο με τηλεκολλίστικο βλέμμα (όχι πάντα βέβαια, υπάρχουν φορές που τις κοιτάζω με θλιμμένο βλέμμα και φορές που γελάω σαν κορνούτος). Στις περιπτώσεις αυτές, ο εγκέφαλός μου νεκρώνει και το βλέμμα μου θυμίζει ιχθύ. Επειδή οι στάσεις των τρένων του ΟΣΕ, των ΚΤΕΛ και του προαστιακού είναι excellent meeting points για φλερτ με α-καπέλο, βγήκε ο παραπάνω όρος (άντε να με πιάσετε τώρα, ανώτερες φιλοσοφίες).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Sandwich
Είναι η αισθησιακή χειραψία μεταξύ ενός άντρα και μιας α-καπέλο. Ονομάστηκε έτσι, γιατί το γυναικείο χέρι κουκουλώνεται ανάμεσα στα αντρικά, όπως το ζαμπόν στο sandwich.

Το sandwich, ανάλογα με κάποια χαρακτηριστικά, διακρίνεται σε 5 κατηγορίες.

Π1: Κλασματικό sandwich
Είναι το πιο βιαστικό sandwich. Διαρκεί κλάσματα του δευτερολέπτου (εξ ου και η ονομασία) και συμμετέχουν μόνο τα δάχτυλα. Πολλές φορές ο άντρας δεν προλαβαίνει καν να καυλώσει.
Πιθανές περιπτώσεις: Όταν τουλάχιστον ένας από τους δυο είναι πολύ βιαστικός ή όταν η α-καπέλο είναι αυτιστική.

Πάω να φτιάξω μακαρονάδα με σάλτσα. Το απόγευμα θα σας πώ και τα υπόλοιπα. Αχ Παναγίτσα μου. Να έχεις καλά τη ***.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Π2: Διευθυντικό sandwich
Είναι το κοινωνικά αποδεκτό sandwich. Συμμετέχουν το δεξί χέρι του άντρα και το δεξί χέρι της α-καπέλο. Η ηδονή προέρχεται από το τρίψιμο των τρικ-τρικ της γριάς, το οποίο γίνεται με ιδιαίτερη μαεστρία από τους έμπειρους. Ονομάστηκε έτσι, γιατί πίσω από τη συγκεκριμένη χειραψία κρύβονται παιχνίδια εξουσίας. Συνήθως ο άντρας φαντασιώνεται ότι αυτός είναι διευθυντής μιας πολυεθνικής εταιρείας (εξ ου και η ονομασία), η α-καπέλο υφιστάμενός του και ότι εξαιτίας της ανάγκης της για δουλειά, υπακούει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Βέβαια αρκετά συχνή είναι και η αντίστροφη φαντασίωση, δηλαδή ότι η α-καπέλο είναι διευθύντρια στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας, ο άντρας ζητάει να εργαστεί και στην προσπάθειά του να κερδίσει τη θέση, χουφτώνει τα τρικ-τρικ της διευθύντριας, κοιτώντας τη με θλιμμένο βλέμμα.
Πιθανές περιπτώσεις: Οπουδήοτε μπορεί να συμβεί. Στο ψιλικατζίδικο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο στούντιο, σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μνημόσυνα, κτλ.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πιθανές περιπτώσεις: Όταν τουλάχιστον ένας από τους δυο είναι πολύ βιαστικός ή όταν η α-καπέλο είναι αυτιστική.
κλασική περίπτωση για ζουρλομανδύα... :uglystupid:
το ότι σε δουλεύει όλο το μπου δεν νομίζω να σε πειράζει; :think:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
κλασική περίπτωση για ζουρλομανδύα... :uglystupid:
το ότι σε δουλεύει όλο το μπου δεν νομίζω να σε πειράζει; :think:
Βλασφημε...
Τωρα θα πεσει κεραυνος να σε καψει. (μαλλον αυτος δουλευει ολο το μπου)

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ώρα για μεσημεριανή σιέστα. Πάω να παίξω καμία μαλακία. Τα λέμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε ΤΑΚΜΑΝ θα παθω τιποτα με αυτα που διαβαζω εδω .....

Το κεφαλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα αυτο το τρικ τρικ τα σπαει λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Π3: Ηγεμονικό sandwich
Στο συγκεκριμένο είδος χειραψίας, ο άντρας κουκουλώνει και με τα δυο του χέρια το δεξί χέρι της α-καπέλο. Αν ο άντρας έχει οικειότητα με την α-καπέλο, το συγκεκριμένο είδος sandwich μπορεί να διαρκέσει ακόμα και 4 λεπτά.
*Με το δεξί χέρι αιχμαλωτίζει το χέρι της γριάς, με το αριστερό τη χουφτώνει στα γρι-γρι και με το στόμα της λέει διάφορες μαλακίες*
Εδώ τα παιχνίδια εξουσίας είναι πιο έντονα και η ηδονή προέρχεται από την αίσθηση ότι ο άντρας έχει το πάνω χέρι (εδώ ο άντρας αισθάνεται ηγεμόνας).
Πολλές φορές βέβαια συμβαίνει και το αντίστροφο. Ο άντρας παίζει το ρόλο του Πακιστανού και η γυναίκα το ρόλο της Βασίλισσας. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, υποβόσκει μια λανθάνουσα αίσθηση ανωτερότητας.
Πιθανές περιπτώσεις: Στο ψιλικατζίδικο (σε γνωστή ψιλικατζού), σε ζητιανότσαρκα ή στο στούντιο (σε δεκτική τσατσά).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Π4: Μητροπολητικό sandwich
Στο συγκεκριμένο είδος χειραψίας, ο άντρας κρατάει το δεξί χέρι της α-καπέλο και της φιλάει τα rings με θρησκευτική ευλάβεια. Εξωτερικά ο άντρας βγάζει την αύρα του πιστού, που φιλάει το χέρι του ιερέα ή του μητρπολίτη (εξ ου και η ονομασία) μετά την Κυριακάτικη θεία λειτουργία. Αν όμως προσέξει κάποιος το τζην του άντρα, θα διαπιστώσει ότι κοντεύει να σχιστεί από τη στύση. Η ηδονή προέρχεται από την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας έβαλε τα μεγάλα μέσα και κατάφερε να εισχωρήσει στην κρεβατοκάμαρα της Βασίλισσας της Αγγλίας και να της χουφτώσει τα πανάκριβα τρικ-τρικ (είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον 1.000.000 Βρετανοί θα το ήθελαν).
Πιθανές περιπτώσεις: Στο στούντιο (σε γνωστή τσατσά, που κάνει τα πάντα για να έχει πελατεία).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom