n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
αυτος που ειναι γιατρε? :Sειναι πολυ πιθανο να ειναι εγκυος.δυστυχως λειπει ο απολυτος για να σου δωσει μια πιο επιστημονικη αποψη
αυτος που ειναι γιατρε? :Sειναι πολυ πιθανο να ειναι εγκυος.δυστυχως λειπει ο απολυτος για να σου δωσει μια πιο επιστημονικη αποψη
αποστολή μπράβο ρε φιλέ,ανοιξες το θέμα χριστούγεννα οποτε είσαι αρχηγός των κυριακάτικων τρολλΠαιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???
Παρθενα εγκυος. Μηπως την λενε και Μαρια?Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...
δεν ξερω φιλε...εχω αρχισει και ανησυχω :- .ειχε γραψει πριν μερες ο χανιωτης οτι ειναι καλα αλλα δεν ξερω κατι αλλοαυτος που ειναι γιατρε? :S
παρθένα παρθένα αλλά την έχει ξεκωλιασει ο αποστολής...της έχει γίνει ο κωλος χωνιΠαρθενα εγκυος. Μηπως την λενε και Μαρια?
δεν παρακολουθεις.δεν εχουν ολοκληρωσει ακομη τα παιδιαπαρθένα παρθένα αλλά την έχει ξεκωλιασει ο αποστολής...της έχει γίνει ο κωλος χωνι
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???
100% σωστός.
Φίλε Αποστόλη μην μασάς , παιδί είναι και αυτό, θα το αγαπήσεις σαν δικό σου.
Φίλε λάθος εποχή άνοιξες αυτό το θέμα, σήμερα είναι χριστούγεννα, έπρεπε να το ανοίξεις στον ευαγγελισμό της θεοτόκου
Δεν θα είναι δύσκολο να βρει νονό φίλε, το θέμα θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
Το μωρό της παρθένας ..... μέχρι και στο CNN θα παίξει.
α σορρυ τον έχει ταράξει στην μαλάκια δλδ η τυπισσα....το μουνι το κρατάει για κανεναν με πορτοφολιδεν παρακολουθεις.δεν εχουν ολοκληρωσει ακομη τα παιδια
γουλου εσυ το εχεις το θεμα με απολυτο? :Sα σορρυ τον έχει ταράξει στην μαλάκια δλδ η τυπισσα....το μουνι το κρατάει για κανεναν με πορτοφολι
οχιγουλου εσυ το εχεις το θεμα με απολυτο? :S
Γερο να ναι κ οτι να ναι και καλη λευτερια στην κυρα τυπεΠαιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???