Νέα

Λέτε να την άφησα έγκυο ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ApostolosKorydallos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???
αποστολή μπράβο ρε φιλέ,ανοιξες το θέμα χριστούγεννα οποτε είσαι αρχηγός των κυριακάτικων τρολλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η ωραια αυτή ιστορια, μου θυμιζει αυτό που διαβασα καποτε σε ένα μπλογκ.

Όπου καποιος ελεγε ότι σκούπισε το πουλί του μετα το σεξ σε μια πετσετα και σκουπιστηκε και η δικια του με την ιδια πετσετα και εμεινε εγκυος. Και αναθεμάτιζε την ατυχια του, που του εκατσε κατι τετοιο.

Και από κατω υπηρχε ένα σχολιο "το κακο δεν είναι ότι εισαι κερατας, το χειροτερο είναι ότι εισαι ηλίθιος".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...
Παρθενα εγκυος. Μηπως την λενε και Μαρια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και εχεις τους μαλακες τους αθεους να αμφισβητουν την αμωμο συλληψη...Οριστε, γινεται και εν ετει 2014...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???

ξερω'γω ρε τυπε,τι μας ρωτας,εμεις την γαμησαμε;   :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Φίλε λάθος εποχή άνοιξες αυτό το θέμα, σήμερα είναι χριστούγεννα, έπρεπε να το ανοίξεις στον ευαγγελισμό  της θεοτόκου  :grin:

τυπε μαλλον αυτα τα θεματα δεν ανοιγονται μονο κυριακη τελικα,αλλα γενικα τις αργιες  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Δεν θα είναι δύσκολο να βρει νονό φίλε, το θέμα θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
Το μωρό της παρθένας ..... μέχρι και στο CNN θα παίξει.

τυπε σιγα την ειδηση,ο κωλος του λιλα βγαζει ο,τι μπορεις να σκεφτεις  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν παρακολουθεις.δεν εχουν ολοκληρωσει ακομη τα παιδια
α σορρυ τον έχει ταράξει στην μαλάκια δλδ η τυπισσα....το μουνι το κρατάει για κανεναν με πορτοφολι

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σε κερατώνει η γκόμενα σου τύπε και ο γαμιάς της χύνει μέσα. Καλά Χριστούγεννα και να αγαπάς το παιδί σαν δικό σου!  ;)

Joel2014

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οι 3 μάγοι πότε φτάνουν;;; Καλότυχο να είναι Αποστόλη!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Γερο να ναι κ οτι να ναι και καλη λευτερια στην κυρα τυπε

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κακο troll θεμα ηθελε λιγο σουλωπωμα δεν τα πετανε ετσι αυτα

GEORGE G

Σπουδαίος