Νέα

Λέτε να την άφησα έγκυο ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ApostolosKorydallos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Κοίτα τι καβλιάρες βάζουν οι Τούρκοι

IMG_0003-001-739x1024.jpg

και τι ξυνομούρες οι Ευρωπαίοι !  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.norlevo.be/img/visuel1.jpg[/img[/URL]]

Κοίτα φάτσα που την 'εχυσαν ακόποτα !  :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???
πολυ καρπερος εισαι αποστολη !πως θα το βαλετε το παιδι ? να πουμε αποστολης  τζουνιορ ? :cheesy: :cheesy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.acheter-pilule-contraceptive.com/mapage19/bv000004.jpg[/img[/URL]]

Καριόλα χυμένη που θα πιεί το χάπι της επόμενης ημέρας !  :2funny:

Από γαλλικη διαφήμιση

[URL unfurl="true"]http://www.acheter-pilule-contraceptive.com/mapage19/index.html[/URL]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
http://[URL unfurl="true"]www.acheter-pilule-contraceptive.com/mapage19/bv000004.jpg[/img[/URL]]

Καριόλα χυμένη που θα πιεί το χάπι της επόμενης ημέρας !  :2funny:

Από γαλλικη διαφήμιση

[URL unfurl="true"]http://www.acheter-pilule-contraceptive.com/mapage19/index.html[/URL]
[/quote]αυτή μονο κώλο την χυνεις τυπε....άπορω ποιος την γαμησε απο μπροστα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
λες να πιασει κανενα πακιστανακι τυπε ο λεγκολας;και μετα να θέλει να το ρίξει;

τυπε αυτο το χαπι μεχρι και για τον λιλα πιανει,να μην φυτρωσει τιποτα μεσα στη σουφρα του απο τα πολλα κουτσουρα που βαζει   :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
pilule.JPG

:2funny: :2funny: :2funny:

Γαλλική γελοιογραφία

Ζητάει το χάπι της επόμενης ημέρας .
Τη ρωτάει ,πότε έκανες σεξ ;
Ε...λέει ,τότε δώστε μου το χάπι της μεθεπόμενης  ημέρας !  :2funny:
Δε έχω κάνει ακόμα !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
540@70.jpg

Στη Σουηδία το αναφέρουν στο σηριαλ "Paradise Hotel"

I "Paradise Hotel" byter deltagarna rumskamrat varje vecka. De delar samma säng och såpan kallas en "sex- och singelsåpa". Programmet sponsras bland annat av akut-p-pillret NorLevo.

Αυτή τη σουηδέζα είναι να τη χύνεις ακάποτα !  :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
H χριστουγεννιάτικη απορία του απόστολου  :2funny: :2funny: :2funny:.Μια φορά  :knockinb: :zfuck: κι εσύ και κοίτα τι έκανες  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Νομίζω Ότι κάτι τέτοιες στιγμές μόνο ο απόλυτοςως γιατρός και ως άνθρωπος με άλφα κεφάλαιο Πανω από όλα μπορεί να βοηθήσει..

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.052
Πόντοι
26.096
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

Και τελικα δικαιωνομαστε.
Μολις ειπαμε οτι ο Αποστολος ειναι ο κ. Picker, ο Αποστολης που πεθαινε απο αγωνια εξαφανισθηκε.
Για να δουμε ποια θα ειναι η επομενη ηλιθιοτητα του κ. Picker / Γκορυ / Μακη23 κ.α.

Επισκέπτης
τυπε το γκομενακι στην εφερε θα σε κανει μπαμπα..πιθανον να εβαλε το δαχτυλο στον κολπο της επιτηδες..στον Κηφισο εχει πολυκαταστηματα με βρεφικα καλα να περνας :rockon:

Επισκέπτης
Το νήμα ποιος είναι ο κ the saint προσφέρει κοινωνικό έργο στο μπου φίλε.
Μαντρώνει κάποια  nicks που αν δεν ήταν εκεί θα μας έπρηζαν τα αρχίδια αλλού ....  ;)
Χωρίς παρεξήγηση μπλίζ .....
Σε αυτο δεν εχεις αδικο. Μα ο,τι μαλακια γραφεται εκει μεσα, χωματερη σκετη.

Οσο για το θεματοθετη, νονος αναλαμβανω. Ειμαι πυρφορος δεν απλωνω ξερα αλλου.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

Τύπε πλάκα πλάκα μένουν έγκυες και οι παρθένες:

Thelma the snake confused then astounded her keepers.
This 6m long (20 ft) python had spent four years alone in Louisville zoo in the US, without ever having met a male of her species. But, somehow, she laid over 61 eggs, producing six healthy babies.
Perhaps she’d managed to secretively mate with a male many years before, and store his sperm all this time?
Genetic tests soon revealed the answer.
Thelma had become the first reticulated python in the world known to have had a real-life virgin birth.

Άντε, θα σας γράψουν και οι εφημερίδες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom