Νέα

Λέτε να την άφησα έγκυο ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ApostolosKorydallos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

Πότε λές να την ξεπαρθενιάσεις τύπε ? Μην το αργείς....και να χύσεις μέσα να το απολαύσεις  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε μηπως να κανεις και εξετασεις για aids? Μπορεί να κόλλησες τίποτα!!!!!!
Κανε το φουλ πακέτο ,ελεγξε και για μαλακιτιδα!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

Και ο Ιωσήφ τα ίδια έλεγε τύπε μου πριν 2014 χρόνια και εχθές γιορτάσαμε τα γενέθλια του παιδιού...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

εισαι πανω απο 15 χρονων αποστολακη.. :huh: :think: :S :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:;;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα χαχαχαχσχα....
Ο Picker πρεπει να ειναι οπως ηταν και ο Γκορυ και ο Μακης κ.α.
Τοση ηλιθιοτητα συμπυκνωμενη μονο στον  Picker βρισκεται...
Αλλα τελος παντων.
Νημα για γελια και καζουρα ...

ειναι για ψυχιατρειο ο πικερ εχει ξεφυγει εντελως τυπε μου... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ηταν αυτος που δηθεν η ξαδελφη του τον επιασε να τον παιζει...
Μετα οι αετοι του μπου βρηκαν απο που ειχε αντιγραψει την ιστορια και ο Γκορυ(Picker) εξαφανιστηκε.

απο που την ειχε αντιγραψει μπλιζ δεν το θυμαμαι αυτο θυμαμαι που μας εβριζε οταν τον ξεμπροστιαζαμε... ;) ;) ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
nadwaga-68205067.jpg

Πολωνική διαφήμιση για το χάπι της επόμενης ημέρας !

Antykoncepcja „po” nie działa, jeśli WAŻYSZ ZA DUŻO! (Czyli ile?)

O tym się nie mówi, a powinno!

τι χοντρομπουτικο τερατακι ειναι αυτο ειναι τοσο ντεκαυλε που αποκλειεται να το εχυσε κανεις... :- :- :- :booty: :booty: :booty: :booty:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
540@70.jpg

Στη Σουηδία το αναφέρουν στο σηριαλ "Paradise Hotel"

I "Paradise Hotel" byter deltagarna rumskamrat varje vecka. De delar samma säng och såpan kallas en "sex- och singelsåpa". Programmet sponsras bland annat av akut-p-pillret NorLevo.

Αυτή τη σουηδέζα είναι να τη χύνεις ακάποτα !  :rockon:

ΡΩΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ηθελε ν μ φορτωθει αθηνα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η κοιλια της ενταξει ειναι. Και μου ειπε οτι περιμενει περιοδο μετα τις 27 του μηνος. Δεν εχει και πολυ σταθερο κυκλο...
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Φιλαρακο μην εισαι Χαζος....  :tickedoff: :tickedoff: Ουτε 1 στο 1.000.000 δεν παιζει να ειναι εγκυος..... :idiot: :idiot:  Εδω υπαρχουν αντρες που ριχνουν τα φλοκια μεσα επι μηνες και δεν μενουν εγκυες οι γυναικες  :zfuck: :zfuck: και εσυ με μια σταγονα πανω στο δαχτυλο που το ακουμπησε στο νινι της.....?  :jerking: :jerking: Ελεος!!!! Ποιο πιθανο σεναριο ειναι να εχει παει με αλλον και να φοβαται.....  :knockinb: :rockon: :rockon: παρα αυτα που λες... Οποτε χαλαρα!!!!

Επισκέπτης
τυπε η γκομενα ειχε σκοπο..εβαλε τη σταγονα στο νινι της.θα κανεις παιδι χαρη στο δαχτυλο σου..μη μασας θα μαθεις συντομα

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.033
Πόντοι
26.096
Οι αμοιβαδες γονιμοποιουνται μονες τους.
Μηπως πηγατε με αμοιβαδα, κ. Picker?
Αφησατε τη Κορινα και το ριξατε στους μικροοργανισμους;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357