You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να με απάτησε η γυναίκα μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα shark85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φυσικά!αν με κεράτωσε και χωρισουμε θα της αξιζε μια παρτουζα να την παρουν τα μελοι του bourdela? τι λετε?
Και ναρθει εδώ στο κωλοχώρι να δοκιμάσει έναν μπαστουνόβλαχο!
Για να γίνει αληθινή ιστορία του ΠάνουΦάνη με τους βλάχους!
Μη φοβάσαι το λάδι της αγριλιάς είναι τοπ λουμπριcunt
Καλά αυτό είναι δεδομένο, το είχα γράψει και στο θέμα του ΠανοΦάνη. Και για να το αναλύσω, πρέπει ο θεματοθέτης να καταλάβει ότι έχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα άσχετα αν λέει αλήθεια η όχι (Ιντερπόλ δεν είμαι να το ανακαλύψω αυτό).Πρεπει να σε κοιτάξει γιατρός επειγοντως,δεν την παλευεις με τίποτα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
μας ξεγελασες... :-οκ δεν ειναι δικες μου η φωτο.
Ωχι ρε πούστη!!!Πέφτω απο τα σύννεφα!!!!!!οκ δεν ειναι δικες μου η φωτο.
Καταστράφηκε η ζωή μου τώρα!!!
ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΖΩΗ;
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
οκ δεν ειναι δικες μου η φωτο.
φιδια!!!
masturbation goes cloud
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
NAI (χωρίς να διάβασα τίποτα)
βασικα καλησπερα φιλε μου, επειδη κ εγω εχω περασει κατι παρομοιο με μια κυπρια, τσακωθηκαμε πηγε για λιγο στους δικους τησ στη κυπρο γυρισε μετα απο 2 βδομαδες και δεν ηθελε σεξ γιατι ελεγε περιμενε τις μερες της. Μπηκα στο messenger και ειδα οτι μιλουσε μ εναν κυπριο που εκανε παρεα παλια και της ελεγε θα ερθει αθηνα να πανε για καφεδουι!!! Αυτος ο καφες εγινε ξενοδοχειο και κατα τ αλλα εγω εφταιγα που τσακωθηκαμε για ενα ποτο που δεν ηθελα να βγω επειδη γιατι δουλευα ολη μερα ο Μ****!! αυτα φιλε μου προσεχε τη!
Σάτυρος82
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βασικα η γυναικα μου ειναι απο Ρωσια και πριν 4 μηνες κατι εγινε τσακοθικαμε και πηγε στη χωρα της.
Ηρθε πριν 1 μηνα εδω αλλα δεν θελει να κανει σεξ μαζι μου.
και βρηκα στο email της κατι μυνηματα που μιλουσε με καπιο ρωσο εδω πρωην αντρα φιλης της εδω.
(και ελεγε να κανονισουνε να βρεθουνε) αυτη μου ειπαι οτι δεν βρεθηκανε αλλα μετα απο μηνυματα που ειχε παραδεχτικε οτι βρεθηκανε γιατι αυτος ειναι δασκαλος yoga και εκανε μαζι του 2 εβδομαδες πριν που μου ειπε οτι θα παει yoga και πονουσε και τα ποδια της για μια βδομαδα πολυ πιο πολυ απο οτι αλλεσ φορες αφου σχεδον παντα γυμναζετε και σταματα καπια διαστιματα.
η γυναικα μου ειναι 162cm 50 kg
εγω 170kg 75kg
αυτος περιπου 185cm με σομα body bulder
τι νομιζετε εσεις? λεει αληθεια?
Πανοφάνη εσύ;
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
βασικα καλησπερα φιλε μου, επειδη κ εγω εχω περασει κατι παρομοιο με μια κυπρια, τσακωθηκαμε πηγε για λιγο στους δικους τησ στη κυπρο γυρισε μετα απο 2 βδομαδες και δεν ηθελε σεξ γιατι ελεγε περιμενε τις μερες της. Μπηκα στο messenger και ειδα οτι μιλουσε μ εναν κυπριο που εκανε παρεα παλια και της ελεγε θα ερθει αθηνα να πανε για καφεδουι!!! Αυτος ο καφες εγινε ξενοδοχειο και κατα τ αλλα εγω εφταιγα που τσακωθηκαμε για ενα ποτο που δεν ηθελα να βγω επειδη γιατι δουλευα ολη μερα ο Μ****!! αυτα φιλε μου προσεχε τη!
tiger 40
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Οπως λεει κι ο λαος "Αν ακουμπήσει ξένο αρχίδι στο κωλομέρι της γυναίκας, δεν την ξαναμαζεύεις." Αλλα πριν καταδικασουμε υπαρχουν και τα προγραμματα κινητων που ηχογραφουν ή με μήνυμα ή καθε φορα που εντοπιζουν ήχο,δε καταναλωνουν πολυ μπαταρια και ετσι με το "ρουφιανο" μαθαινουμε οτι θελουμε,απο κει και περα για να κανει κατι μια γυναικα κατι της λειπει.Ερωτας,αγαπη,μόνο σεξ,βρωμικο σεξ.....
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Οπως λεει κι ο λαος "Αν ακουμπήσει ξένο αρχίδι στο κωλομέρι της γυναίκας, δεν την ξαναμαζεύεις."
Με έστειλες φίλε... Αυτό δεν το είχα ξανακούσει... Καλόοο...
kavlintiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2015
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Φίλε την ξεκώλιασε δεν το συζητάμε καν!!! Τις έκανε την σούφρα 2ευρω. Ξέρεις το "από.........και από πίσω μπαίνουν τρένα"?.....Κάτι τέτοιο.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε
Μανωλης Κρητικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 386
- Πόντοι
- 290
Απορεις αν πήγε με άλλον... και έχεις γεμίσει με φωτογραφίες.. αλήθεια πιστεύεις ότι επειδή δεν φαίνεται το πρόσωπο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που την ξέρει ποια είναι? Η νομίζεις ότι εκείνη δεν μπαίνει εδώ να δει τι κάνεις?
Εκτός αν τη βρίσκεις με όλα αυτά?
Αναφαιρετο δικαίωμα σου βέβαια!
Κρίνοντας από όσα λες... πιστεύω ότι κάτι έκανε...
Λυπάμαι... κάτι ξέρω από το πρωην Ανατολικο μπλοκ..
Εκτός αν τη βρίσκεις με όλα αυτά?
Αναφαιρετο δικαίωμα σου βέβαια!
Κρίνοντας από όσα λες... πιστεύω ότι κάτι έκανε...
Λυπάμαι... κάτι ξέρω από το πρωην Ανατολικο μπλοκ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις