nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
δε θα τη ληπιθηκε αν δεν ηθελε απο κωλο?
εσυ την λυπηθηκες?
δε θα τη ληπιθηκε αν δεν ηθελε απο κωλο?
τυπε να τον απαξιωσεις τον τυπο
να πεις οτι εσενα το σωμα σου εχει φυσικη ομορφια,ενω αυτος παιρνει ντρογκια :S :S :S
μαζι δοκιμασαμε παλια αλλα πονουσε και εκλεγε. μονο το κεφαλι εβαλαεσυ την λυπηθηκες?
Βασικα η γυναικα μου ειναι απο Ρωσια και πριν 4 μηνες κατι εγινε τσακοθικαμε και πηγε στη χωρα της.
Ηρθε πριν 1 μηνα εδω αλλα δεν θελει να κανει σεξ μαζι μου.
και βρηκα στο email της κατι μυνηματα που μιλουσε με καπιο ρωσο εδω πρωην αντρα φιλης της εδω.
(και ελεγε να κανονισουνε να βρεθουνε) αυτη μου ειπαι οτι δεν βρεθηκανε αλλα μετα απο μηνυματα που ειχε παραδεχτικε οτι βρεθηκανε γιατι αυτος ειναι δασκαλος yoga και εκανε μαζι του 2 εβδομαδες πριν που μου ειπε οτι θα παει yoga και πονουσε και τα ποδια της για μια βδομαδα πολυ πιο πολυ απο οτι αλλεσ φορες αφου σχεδον παντα γυμναζετε και σταματα καπια διαστιματα.
η γυναικα μου ειναι 162cm 50 kg
εγω 170kg 75kg
αυτος περιπου 185cm με σομα body bulder
τι νομιζετε εσεις? λεει αληθεια?
μαζι δοκιμασαμε παλια αλλα πονουσε και εκλεγε. μονο το κεφαλι εβαλα
μονο αν αλλαξει τροπο σκεψης και βγαλει την κακομοιρια απο πανω του δεν θα του τα ξαναφορεσει η γυναικα του
για την γυναικα του εχει γινει προβλεψιμος, μονο αν την κανει να ζηλεψει θα την ξανακερδισει
στο περπατιμα πονουσε πολυ. για 3 μερεσ αλλα πονουσε και μετα ακομα 4-5αλλα μας ελεγες
οσο για τα ποδια μαλλον την ξεσκισε ο μπρατσαρας και δεν μπορουσε να σταθει...
μαζι δοκιμασαμε παλια αλλα πονουσε και εκλεγε. μονο το κεφαλι εβαλα
στο περπατιμα πονουσε πολυ. για 3 μερεσ αλλα πονουσε και μετα ακομα 4-5
μέχρι τ αυτιά ή ως τους ώμους ?
μήπως έχεις μεγάλη μύτη και σκαλώνει ?
ελα παμε δυνατα,μεχρι να αρχισει το survivor θα ξεπερασει σε σελιδες τους πουθεναδες του σταρ ακαντεμυ
ειναι ενταξη τωρα εχει 2 βδομαδες3 + 4-5 = 7-8... ε περιμενε καμμια δυο να περασουν του κωλου τα 9μερα και βλεπεις
μαζι βαζουμε προφιλακτικο . δε θα εβαζε με αλλο?