η δικια μου οταν στεκοταν δε μπονουσε απο οτι καταλαβα .Οχι φιλε, ετσι γουσταρουν
Εκεινη η γκομενα μετα δεν ξεκολλουσε με τιποτα
Της ματωσα τον κωλο τυπε, ετσουζε με το περπατημα
στο περπατιμα ηταν το θεμα
η δικια μου οταν στεκοταν δε μπονουσε απο οτι καταλαβα .Οχι φιλε, ετσι γουσταρουν
Εκεινη η γκομενα μετα δεν ξεκολλουσε με τιποτα
Της ματωσα τον κωλο τυπε, ετσουζε με το περπατημα
O μπολντιμπιντεράς τι μέγεθος πούτσας έχει;Μηπως για αυτό δεν κανει πια σεξ μαζι σου;
αληθεια λεω και της εκανα και μασαζ στα ποδια με κρεμα
Φιλε στην τελικη βαλε ενα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει αφενος αν γινετε κατι θα εχεις τεκμηριωμενα στοιχεια και αναλογως προχωρας αν δεν γινετε θα ηρεμησει το κεφαλι σου
τι ενοεις?με τα κιλα που εχετε, το θεωρω πολυ πιθανο.
Την ειχα απο κατω και που και που τον εβγαζα
στοχευοντας κωλοτρυπιδι
Καποια στιγμη μπηκε πισω και η γκομενα αρχισε να σκουζει
την κρατησα απο τους ωμους και εριξα μερικες σπρωξιες
μεχρι να χυσω
Την ματωσα τυπε :S
δε μιλανε τωρα φιλε. μου ειπε ηταν λαθος που μιλουσανε
11 χρονια παντρεμενηΦιλε στην τελικη βαλε ενα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει αφενος αν γινετε κατι θα εχεις τεκμηριωμενα στοιχεια και αναλογως προχωρας αν δεν γινετε θα ηρεμησει το κεφαλι σου
Αναλογα με το τι εκανες εσυ μπορει ονως να μην πηγες αλλα αυτη μεσα στο κεφαλι της αλλα να σκευτετε η να το εξελαβε ως αφορμη για να εκδηλωθει καπου αλλου
Να σε ρωτησω εισαστε παντρεμενοι η απλα συζειτε ??
2 εβδομαδεςΠριν ποσο καιρο εγιναν τα σκηνικα που μας περιγραφεις ?
Βαρος και ύψος πως ξέρει;Τον μέτρησε;που να ξερει τυπε ποσο μεγεθος εχει η πουτσα του τυπου;αυτος τον εφαγε; :S :S :S
2 εβδομαδες
ειπα ειναι γυρω στο 185 ητανε αντρας φιλης τηςΒαρος και ύψος πως ξέρει;Τον μέτρησε;
Σου αρεσει να τον παιζεις με ερωτικες ιστοριες ε ??
φιλε αλιθεια λεωΣου αρεσει να τον παιζεις με ερωτικες ιστοριες ε ??
δε μιλανε τωρα φιλε. μου ειπε ηταν λαθος που μιλουσανε
σεναριο ταινιαςσου την εκανε την κουτσουκελα η γυναικα σου τυπε, σιγουρα σου τα φορεσε
αυτο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι να πας με αλλη για να ζηλεψει
πως θα το κανεις αυτο θα πεις οτι βγαινεις για δουλεια και οτι θα αργησεις να γυρισεις
θα εχεις προγραμματισει ενα ραντεβου με call girl θα κανεις αχαλινωτο σεξ και θα τις πεις να σου αφησει πιπιλια στο λαιμο
κατοπιν θα πας σε μπαρ και θα πιεις τον απατο να βρωμανε τα χνωτα σου βοτκα και κατα τις 5 το πρωι που θα κοιμαται θα γυρισεις σπιτι σαν μην τρεχει τιποτα