You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Lelas Massage and Relax
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα
Η Ηλέκτρα σταμάτησε ? Έχω καιρό να την δω στο πρόγραμμα σας !!
Η Ηλέκτρα σταμάτησε ? Έχω καιρό να την δω στο πρόγραμμα σας !!
Heavywash
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.810
- Πόντοι
- 1.071
Ξεφτέρη είσαι φίλε κόβει το μάτι σου...εν τω μεταξύ το πλαστικό πάει σύννεφο, αν κρίνω από τις φωτογραφίες.
11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Η Ηλέκτρα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Δική μου άποψη πάντα . Πάντα περνάω τέλεια μαζί της . Είναι απόλαυση .
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.759
- Πόντοι
- 5.916
είναι καλή αλλά με κόφτες. Αν είχες πάρει παλαιότερα την Μαργκό πχ από Φραντζή 7 ή την ΑΣΙΑ ή ΜΑΙΡΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ από λαγουμτζή θα καταλάβεις τί εννοώ..Η Ηλέκτρα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Δική μου άποψη πάντα . Πάντα περνάω τέλεια μαζί της . Είναι απόλαυση .
Συμφωνω, απ τις καλυτερες παρουσιες στα μασαζ αυτη τη στιγμη, "κοφτες" εγω παντως μαζι της δεν ειχα..δοτικοτατη ηταν οσες φορες περασα..και αξιοπιουσε ολο το χρονο στο επακρον..μπορω να πω μου εκανε και περισσοτερα απ οσα ζητουσα! Απ τις λιγες περιπτωσεις που μου εχει συμβει αυτο, ειδικα τωρα ακομη καλυτερη εχει γινει που το κορμι της εχει σφιξει πιο πολυ!Η Ηλέκτρα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Δική μου άποψη πάντα . Πάντα περνάω τέλεια μαζί της . Είναι απόλαυση .
Οταν ηταν λεπτη η Μαργκο ητσν ωραια περιπτωση..μετα πηρε μπολικα κιλα..αλλα καλυτερη περιπτωση απο την Ηλεκτρα - δικη μου παντα γνωμη..οχιείναι καλή αλλά με κόφτες. Αν είχες πάρει παλαιότερα την Μαργκό πχ από Φραντζή 7 ή την ΑΣΙΑ ή ΜΑΙΡΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ από λαγουμτζή θα καταλάβεις τί εννοώ..
Της πανε της συγκεκριμενης οι παρεμβασεις που εχει κανειεν τω μεταξύ το πλαστικό πάει σύννεφο, αν κρίνω από τις φωτογραφίες.
Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 2.411
Η Ηλέκτρα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Δική μου άποψη πάντα . Πάντα περνάω τέλεια μαζί της . Είναι απόλαυση .
Μασάζ το έχει;
11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Ποτέ δεν μου έβαλε κόφτες . Αντίθετα με προκαλεί για έντονο sex ξέρω πλέον τι της αρέσει και το αντίθετο και απολαμβάνω ότι μου προσφέρει .είναι καλή αλλά με κόφτες. Αν είχες πάρει παλαιότερα την Μαργκό πχ από Φραντζή 7 ή την ΑΣΙΑ ή ΜΑΙΡΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ από λαγουμτζή θα καταλάβεις τί εννοώ..
11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Δεν της έχω ζητήσει ποτέ μασάζ .Μασάζ το έχει;
Εάν πας και την δεις , μόνο μασάζ δεν θα θέλεις . Ειδικά τώρα που έχει γίνει Η μούνα θα θέλεις να την βάλεις κάτω και να της κάνεις μόνο πεομασαζ.
Κανει και αυτο καλα! Προτεινω body2bodyΜασάζ το έχει;
Elbabinho
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 290
Έμαθα τελικά 200€. 100 για την κάθε μια.Ξέρουμε πόσο πάει η μία ώρα με 2 κόπελες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις