Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;Σοφια εχει παρει κανεις; Κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Lelas Massage and Relax
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 358K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι ου.... οπως ολες!Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
Ζητα πιστοποιητικα...εγω ευτυχως μπορω να τις εξετασω και να το διαπιστωσω..οποτε δεν αγχωνομαι καθολου..Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
Οσο για την καθαριοτητα του μερους αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις πηγαινοντας εκει.Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος είναι πλήρως αδειοδοτημένος και όλα τα κορίτσια μέσα υπόκεινται σε περιοδικό έλεγχο;Ζητα πιστοποιητικα...εγω ευτυχως μπορω να τις εξετασω και να το διαπιστωσω..οποτε δεν αγχωνομαι καθολου..
Είσαι δερματολόγος αφροδισιολόγος;Ζητα πιστοποιητικα...εγω ευτυχως μπορω να τις εξετασω και να το διαπιστωσω..οποτε δεν αγχωνομαι καθολου..
πουτ'ανες είνια τι θες ?Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
إدأين أنت ماذا تريد؟
Θέλω να πάω σε αυτό το μέρος, αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι πλήρως αδειοδοτημένο και καθαρό.. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει.. Γιατί είσαι τόσο φανατική; ?πουτ'ανες είνια τι θες ?
Οχι..αλλης ειδικοτητας..ομως γνωστης απαντων..και ο γυναικειος κολπος η αδυναμια μου..εξεταζεται ενδελεχωςΕίσαι δερματολόγος αφροδισιολόγος;
Σπεσιαλίστας που λένε δλδΟχι..αλλης ειδικοτητας..ομως γνωστης απαντων..και ο γυναικειος κολπος η αδυναμια μου..εξεταζεται ενδελεχως
nikosgr2001
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 197
- Πόντοι
- 280
Ρε παιδιά, που έχει χαθεί η Ηλέκτρα ? Αρχίζω να έχω συμπτώματα στέρησης ! Ελπίζω να επανέλεθει σύντομα !!
bigstelios
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Θέλω να πω δυο λόγια για Σοφία
Την έχω γεμίσει στο Κολωνάκι στο μασάζ
Αλβανίδα
Στο δωμάτιο πολύ μέτρια πράγματα ούτε φιλία ουτε τίποτα
Πιπα με σκουφάκι
Ξινή με υφάκι
Υπηρεσίες σαν Μεταξουργείο
Οπότε από μένα δεν
Οι φωτογραφίες που έχει βάλει στο site είναι πραγματικές ?
Ενα περιεργο πραγμα..οσες ακουμπαω εγω μετα εξαφανιζονται...Ρε παιδιά, που έχει χαθεί η Ηλέκτρα ? Αρχίζω να έχω συμπτώματα στέρησης ! Ελπίζω να επανέλεθει σύντομα !!
Αμα λεω γω οτι τα lelas και sensuality spa...ειναι μαγεμενα..ξερω τι λεω...Ενα περιεργο πραγμα..οσες ακουμπαω εγω μετα εξαφανιζονται...
11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
To site lelas35 είναι κάτω .
Και δεν μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα..
Και δεν μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα..
bigstelios
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Ποια σου λείπει από το sensuality ?Αμα λεω γω οτι τα lelas και sensuality spa...ειναι μαγεμενα..ξερω τι λεω...
Τελευταία τροποποίηση:
Ενα μικρο ταυλανδεζικο petit rabbitΠοια σου λείπει από το sensuality ?
Ενα στο ειδος του... το καναν στιφαδοΕνα μικρο ταυλανδεζικο petit rabbit
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Επειδή ο Διανοούμενος είναι γάτος και πάλι ρε καριολη άντρα θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είχα κλείσει πριν καιρό με Μίκι ραντεβού. Πρώτο πρωϊνό 11 η ώρα. Δεν την είχα δει παρά μόνο τις φωτογραφίες του σαι που δεν δείχνει φατσα. Επειδή όμως είμαι μεγάλη πουτανα στήθηκα από έξω να δω αν είναι καλό καβλακι ή όχι την ώρα που θα πήγαινε. Βλέπω Ηλέκτρα, βλέπω και μια άλλη. Βλέπω και αυτή. Ναι καλό κορμάκι φάνηκε, αν και φορούσε ρούχα φαρδιά. Έπαθα όμως σοκ με το πρόσωπο. Ήταν αβαφο, αλλά ήταν τελείως αδιάφορο προς άσχημο (και πολύ σπασμένο). Και πάνω από 35 στάνταρ! Ε μετά πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα. Όσο για πρωκτικό είναι μέσα στην τιμή, η οποία πλέον για προγραμμα μιας ώρας έχει γίνει 100€ από 80€. Τώρα μπορεί να βάφεται άρτια και να αλλάζει πολύ η αύρα της με τα εσώρουχα και να γίνεται πολύ αξιαγάμητη. Αλλά εγώ όταν την είδα σκιαχτηκα.... Τελικά εκεί μονο Ηλέκτρα! Και να σου πω και ακόμα μια αλήθεια ανετα τράβαγα δύο μπουτζες την κοπέλα της υπηρεσίας που παρουσιάζει τις εργαζόμενες.Μάγκες, παίζει καμία λαδικορη με φουλ πρόγραμμα (με κώλο)?
Είδα μια Μικη Ρουμάνα στο σαη αλλά δεν υπάρχουν σαφείς κριτικές για το αν δίνει απλόχερα το κωλι της!
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 955
- Απαντήσεις
- 23