Νέα

Ad Lelas Massage and Relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
Ζητα πιστοποιητικα...εγω ευτυχως μπορω να τις εξετασω και να το διαπιστωσω..οποτε δεν αγχωνομαι καθολου..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;
Οσο για την καθαριοτητα του μερους αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις πηγαινοντας εκει.

Bkrbkrbkr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ζητα πιστοποιητικα...εγω ευτυχως μπορω να τις εξετασω και να το διαπιστωσω..οποτε δεν αγχωνομαι καθολου..
Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος είναι πλήρως αδειοδοτημένος και όλα τα κορίτσια μέσα υπόκεινται σε περιοδικό έλεγχο;

Bkrbkrbkr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
أين أنت ماذا تريد؟
إد

πουτ'ανες είνια τι θες ?
Θέλω να πάω σε αυτό το μέρος, αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι πλήρως αδειοδοτημένο και καθαρό.. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει.. Γιατί είσαι τόσο φανατική; ?

nikosgr2001

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Κριτικές
9
Like
197
Πόντοι
280
Ρε παιδιά, που έχει χαθεί η Ηλέκτρα ? Αρχίζω να έχω συμπτώματα στέρησης ! Ελπίζω να επανέλεθει σύντομα !!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

bigstelios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Θέλω να πω δυο λόγια για Σοφία

Την έχω γεμίσει στο Κολωνάκι στο μασάζ

Αλβανίδα

Στο δωμάτιο πολύ μέτρια πράγματα ούτε φιλία ουτε τίποτα

Πιπα με σκουφάκι

Ξινή με υφάκι

Υπηρεσίες σαν Μεταξουργείο

Οπότε από μένα δεν

Οι φωτογραφίες που έχει βάλει στο site είναι πραγματικές ?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ρε παιδιά, που έχει χαθεί η Ηλέκτρα ? Αρχίζω να έχω συμπτώματα στέρησης ! Ελπίζω να επανέλεθει σύντομα !!
Ενα περιεργο πραγμα..οσες ακουμπαω εγω μετα εξαφανιζονται...

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
500
Πόντοι
21
To site lelas35 είναι κάτω .
Και δεν μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα..

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μάγκες, παίζει καμία λαδικορη με φουλ πρόγραμμα (με κώλο)?

Είδα μια Μικη Ρουμάνα στο σαη αλλά δεν υπάρχουν σαφείς κριτικές για το αν δίνει απλόχερα το κωλι της! :zfuck:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μάγκες, παίζει καμία λαδικορη με φουλ πρόγραμμα (με κώλο)?

Είδα μια Μικη Ρουμάνα στο σαη αλλά δεν υπάρχουν σαφείς κριτικές για το αν δίνει απλόχερα το κωλι της! :zfuck:
Επειδή ο Διανοούμενος είναι γάτος και πάλι ρε καριολη άντρα θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είχα κλείσει πριν καιρό με Μίκι ραντεβού. Πρώτο πρωϊνό 11 η ώρα. Δεν την είχα δει παρά μόνο τις φωτογραφίες του σαι που δεν δείχνει φατσα. Επειδή όμως είμαι μεγάλη πουτανα στήθηκα από έξω να δω αν είναι καλό καβλακι ή όχι την ώρα που θα πήγαινε. Βλέπω Ηλέκτρα, βλέπω και μια άλλη. Βλέπω και αυτή. Ναι καλό κορμάκι φάνηκε, αν και φορούσε ρούχα φαρδιά. Έπαθα όμως σοκ με το πρόσωπο. Ήταν αβαφο, αλλά ήταν τελείως αδιάφορο προς άσχημο (και πολύ σπασμένο). Και πάνω από 35 στάνταρ! Ε μετά πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα. Όσο για πρωκτικό είναι μέσα στην τιμή, η οποία πλέον για προγραμμα μιας ώρας έχει γίνει 100€ από 80€. Τώρα μπορεί να βάφεται άρτια και να αλλάζει πολύ η αύρα της με τα εσώρουχα και να γίνεται πολύ αξιαγάμητη. Αλλά εγώ όταν την είδα σκιαχτηκα.... Τελικά εκεί μονο Ηλέκτρα! Και να σου πω και ακόμα μια αλήθεια ανετα τράβαγα δύο μπουτζες την κοπέλα της υπηρεσίας που παρουσιάζει τις εργαζόμενες.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom