Νέα

Λεφτά από το πουθενά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yakuza old boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.233
Πόντοι
3.346
Το απογευμα ενω καθομασταν για καφεδακι μεγαλη παρεα.. ηρθαν απανωτα μηνυματα σ εναν φιλο, ανοιγει τα βλεπει και μας κοιταει εναν εναν.. και λεει ποιος μου ανανεωσε το υπολοιπο;; (11.80) γελαμε στην αρχη.. τι λες ρε μλκα πεταγεται ενας..αφου ολοι εδω ειμαστε, παλι γελαμε..χαβαλε για λιγη ωρα.
ψαχτεικε απο τους δικο του μηπως καποιος εβαλε.. κανεις απο τι μας ειπε.
Σας εχει τυχη κατι παρομοιο;; εγω υποψιαζομαι οτι καποιος μπερδευτηκε και αντι να τα βαλει στο δικο του αριθμο τα εβαλε στον φιλο, αλλα και παλι πολυ δυσκολο να γινει.
Ποιος γνωριζει απο αυτα; περισσοτερο για να μας φυγει η απορια το ποσο αδιαφορο απλα να ξερουμε τι εγινε. Εταιρεια η κοσμοτε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.656
Πόντοι
1.706
Τώρα τελευταία το έχουν βρει οι εταιρείες και αλλάζουν τις παροχές που προσφέρουν.
Πολύ πιο πιθανό να του έκοψαν καμία παροχή και να του επέστρεψαν κάτι που μπορεί να είχε πληρώσει ήδη..................
Ειδικά αυτή η cosmoPote να γυρίσει λεφτά.........

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.097
Πόντοι
3.236
Το απογευμα ενω καθομασταν για καφεδακι μεγαλη παρεα.. ηρθαν απανωτα μηνυματα σ εναν φιλο, ανοιγει τα βλεπει και μας κοιταει εναν εναν.. και λεει ποιος μου ανανεωσε το υπολοιπο;; (11.80) γελαμε στην αρχη.. τι λες ρε μλκα πεταγεται ενας..αφου ολοι εδω ειμαστε, παλι γελαμε..χαβαλε για λιγη ωρα.
Σας εχει τυχη κατι παρομοιο;; εγω υποψιαζομαι οτι καποιος μπερδευτηκε και αντι να τα βαλει στο δικο του αριθμο τα εβαλε στον φιλο, αλλα και παλι πολυ δυσκολο να γινει.
Ποιος γνωριζει απο αυτα; περισσοτερο για να μας φυγει η απορια το ποσο αδιαφορο απλα να ξερουμε τι εγινε. Εταιρεια η κοσμοτε.
Η γυναίκα του, για να δει αν θα τηλεφωνήσει στην γκόμενα.

OP
OP
yakuza old boy

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.233
Πόντοι
3.346
Τώρα τελευταία το έχουν βρει οι εταιρείες και αλλάζουν τις παροχές που προσφέρουν.
Πολύ πιο πιθανό να του έκοψαν καμία παροχή και να του επέστρεψαν κάτι που μπορεί να είχε πληρώσει ήδη..................
Ειδικά αυτή η cosmoPote να γυρίσει λεφτά.........
Οχι δεν του εκοψαν τιποτα απλα ανανεωθηκε το υπολοιπο..αυτος ειχε κατω απο 1 ευρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η γυναίκα του, για να δει αν θα τηλεφωνήσει στην γκόμενα.
Γκομενα εχει και ηταν εκει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
Εκεί που ασχολούμασταν με χιλιάδες ευρώ στην υπόθεση κληρονομιάς από τον παππού ξεπέσαμε στις 3και εξήντα ανανέωση υπόλοιπου απο κοσμοτε:confused:

OP
OP
yakuza old boy

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.233
Πόντοι
3.346
Αδιαφορο το ποσο ειπαμε.. το θεμα ειναι πως εγινε και ανανεωθηκε το υπολοιπο.
Μηπως προεκυψε κανενα θεμα στην κοσμοτε και πας να ανανεωσεις και τα στελνουν αλλου. :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.695
Πόντοι
2.306
Αν κάνεις ανανέωση μεσω web και κάνεις λάθος τον αριθμό που πληκτρολογείς (ενα ψηφίο πχ) τα λεφτά πηγαίνουν στον άλλο αριθμό.
Την έχω κάνει κι εγώ τη μαλακία αυτή.

OP
OP
yakuza old boy

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.233
Πόντοι
3.346
Αν κάνεις ανανέωση μεσω web και κάνεις λάθος τον αριθμό που πληκτρολογείς (ενα ψηφίο πχ) τα λεφτά πηγαίνουν στον άλλο αριθμό.
Την έχω κάνει κι εγώ τη μαλακία αυτή.
Αυτο σκεφτηκα κι εγω στην αρχη.. η σε καταστημα καμια γιαγια,εδωσε λαθος αριθμο και ετυχε του φιλου.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216
Εκεί που ασχολούμασταν με χιλιάδες ευρώ στην υπόθεση κληρονομιάς από τον παππού ξεπέσαμε στις 3και εξήντα ανανέωση υπόλοιπου απο κοσμοτε:confused:
Τύπε μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους αυτά τα 2 ο εγγονός να φυτιλιάζει το κασέρι σε ράντομ καρτοκινητά και ο παππούς πρωην μέλος του μπου να είχε δοσοληψίες με τράπεζα του Τόγκο που οργανώνει απάτες :confused:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.724
Πόντοι
2.256

Mikrotsoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
441
Πόντοι
301
Φίλος μου έχει μπερδέψει τα τελευταία νούμερο νομίζω σε iris εάν θυμάμαι καλά και έκανε δώρο 50 ευρώ σε άγνωστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom