Το κορμάρα είναι κάπως δύσκολος χαρακτηρισμός όταν μιλάμε για άνθρωπο που έχει κάνει τόσες επεμβάσεις και το οποίο δεν το γνωρίζεις πριν τις κάνει (άρα δεν μπορεις να εχεις εικόνα πως ήταν και πως μπορούσε να είναι τώρα χωρίς αυτές ή έστω με μονο καποιες "απαραίτητες"), μάλιστα θα έλεγα ότι είναι κοντούλα. Ακόμη θα πρόσθετα ότι και τα τατουάζ που έχει κάνει ειναι πολλά. Για κάποιο λόγο συμβαίνει σε αυτό το επάγγελμα να έχουν πλήθωρα από τατουάζ. Απο συζήτηση με κοπέλα του επαγγέλματος, που από μόνη της μου εχει αναφερθεί στο θέμα αυτό (δεν είχα δηλαδή ζορι να μου δώσει απαντησεις), μου έχει πει ότι "όλες είναι εγχειρισμένες", σπάνια θα βρεις κοπέλα που να μην είναι και να έχει καμπυλωτο και θελτιικό σώμα (και πρόσωπο) από προσπάθεια δικιά (γυμναστική, διατροφή) της και καλά γονίδια. Και για τα τατουάζ το ίδιο, πολλές φορες μάλιστα τις τα κάνουν και δωρεάν.
Πρέπει να την έχει καταβρεί στην Θεσσαλονίκη, από αυτά που βλέπω και καταλαβαίνω. Επίσης ειναι πασιφανέστατο ότι κυνηγά το χρήμα, αφού συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη (οπως πχ γραφει και ο άλλος φιλος μας για το ΕΡΟΤΙΚΑ) .
Αυτά που γράφω δεν σημάινει οτι την Θεωρώ άσχημη ή ότι κακώς εντυπωσιάστηκες (είναι και θέμα γουστου εξάλλου, καμιά φορά και συγκυρίας). Συμπερασματικά έχω την ένσταση / επιφύλαξη μου για τον χαρακτηρισμό κορμάρα και σαφώς και συμφωνώ για αυτό που γράφεις για το πρόσωπο.