Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
748
Πόντοι
361
Μια Μάγια? Νομίζω ότι ήταν στο Καλιγούλα.
Δε θυμάμαι. Πολύ πιθανό όμως. Η φάτσα ασιατοφέρνει, έτσι; Τέλη Ιουλίου ήταν Λε Καμπαρέ πάντως. Είχα ανέβει Σαλόνικα για ένα γάμο. Με καύλωσε πολύ η άτιμη, όπως και γενικά τέτοιου τύπου γυναίκες. Πολύ καλό κομμάτι.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
817
Πόντοι
86
Δε θυμάμαι. Πολύ πιθανό όμως. Η φάτσα ασιατοφέρνει, έτσι; Τέλη Ιουλίου ήταν Λε Καμπαρέ πάντως. Είχα ανέβει Σαλόνικα για ένα γάμο. Με καύλωσε πολύ η άτιμη, όπως και γενικά τέτοιου τύπου γυναίκες. Πολύ καλό κομμάτι.
Από Καζακστάν είναι καρντασακο μου η κυρία. Όντως καλό κομμάτι και από χώρα με μία κουλτούρα από την Ελλάδα διαφορετική. Παντρεμένη ήταν με έναν από την Κρήτη.

RollieMike

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πρόσφατο πέρασμα από το κατάστημα την περασμένη εβδομάδα. Πολύς κόσμος στο μαγαζί παρά το νέο ανταγωνισμό.
Ανεκτος αριθμός και ποιότητα των κοριτσιών.
Δοκιμάστηκε χορός με τη μαυρουλα του μαγαζιού (Gabriella;) και άλλη μία από Ισπανία (Annita νομίζω;). Πολύ καλές και οι δύο, ειδικά η Annita δίνει ρεσιτάλ.

Γνωρίζει κανείς αν είναι regulars του μαγαζιού ή απλά περαστικές και γενικά καμιά παραπάνω πληροφορία, γιατί δε ρώτησα ο μαλακας.

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πρόσφατο πέρασμα από το κατάστημα την περασμένη εβδομάδα. Πολύς κόσμος στο μαγαζί παρά το νέο ανταγωνισμό.
Ανεκτος αριθμός και ποιότητα των κοριτσιών.
Δοκιμάστηκε χορός με τη μαυρουλα του μαγαζιού (Gabriella;) και άλλη μία από Ισπανία (Annita νομίζω;). Πολύ καλές και οι δύο, ειδικά η Annita δίνει ρεσιτάλ.

Γνωρίζει κανείς αν είναι regulars του μαγαζιού ή απλά περαστικές και γενικά καμιά παραπάνω πληροφορία, γιατί δε ρώτησα ο μαλακας.
Οι ισπανίδες είναι δύο η αννίτα και η λέα είχαν και ίνστα με ονλυφανς κτλπ αλλα πρέπει να το έκλεισαν. Είχαν έρθει και παλιά επί κολαούζου εποχή για κάποιους μήνες αλλά έφυγαν δεν είναι μόνιμες. Στο πριβέ πως ήταν η αννίτα σε άφηνε να πιάνεις ή τα πολύ τυπικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom