Είπα χθες να πάω τσάρκα...πάω blue iguana ,πίνω ένα ποτό ήταν 3 γκόμενες αρκετά σάπιες μπορώ να πω μιλούσαν με 3 τύπους ,πίνω το ποτό κάνα εικοσαλεπτο ,ούτε ήρθανε κάν,σηκώνομαι φεύγω ..
Πάω στο καμπαρέ , κάθομαι μπαρ ,είχε καμία 5-6 γκόμενες δεν μου μιλάει καμιά μου κάνει εντύπωση..πάω σε μια μικρουλα δίπλα καταρχάς την ρωτάω γιατί είναι τόσο χάλια το ποτό ..μιλάμε για τρελή Μπόμπα..εν αντιθέσει με το ιγκουάνα που παραδόξως ήταν καθαρό ..Μ λέει δεν ξέρω κερνά με ποτό . Λέω πόσο .μου λέει 20€ . Γελάω και πάω στη θέση Μ ..εν τω μεταξύ να πω ότι είμαι 30αρης και αρκετά εμφανίσιμος..
Όλο το βράδυ ήρθαν 2 γκόμενες και μου μίλησαν τυπικά να πάμε για χορό ,ενώ δίπλα μου ήταν μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά η οποία και αυτή Μ είπε για χορό και ποτό και λέω 20€ δεν κερνάω ποτό ..
Είπαμε όχι και 20ρικο για να σε μιλάει η άλλη .
Με τα πολλά είχε κάτι σόου έναν τυπο σάπιο κοιλιά να υποδύεται τον μπάτσο που κάνει πως γαμαει .. εννοείται πιο πολύ γέλιο σου προκαλούσε η φάση ..
Ε στο τέλος πήρα και ένα χορό τη βυζαρου την ξανθιά που καθόταν δίπλα μου για 5 λεπτά ο χορός .
Δεν μπορώ. Να πω βυζάρες αλλά έδωσα 50€ και έφυγα έτσι απλά..
Καλή εμπειρία πλάκα είχε αλλά λογικά ποτέ ξανά