Επισκέπτης
ρε μεγαλε τα βλεπεις τα πραγματα λες κ εισαι πριγκηπας κ ειναι βατραχος κ θα την φιλησεις κ θα γινει πριγκηπησα...δεν καταλαβαινεις γιατι γελαμε...η θεωρια εχει τεραστια διαφορα με την πραξη....
κανεισ λα8ος εγω ειμαι ο βατραχος και αφτη ι πριγκηπησα και γενικα ετσι 8εωρω το εαθτο μου οτι ειμαι εγω ο βατραχος!!!ρε μεγαλε τα βλεπεις τα πραγματα λες κ εισαι πριγκηπας κ ειναι βατραχος κ θα την φιλησεις κ θα γινει πριγκηπησα...δεν καταλαβαινεις γιατι γελαμε...η θεωρια εχει τεραστια διαφορα με την πραξη....
ναι γιατι αφτην την κοπελα την ευχαριστω παρα πολυ μου διδαξε μου εδειξε μου συμπαρασταθηκε νιωθω περιφανος
οταν πηγα εκει πρωτη φορα πηγα για να παρω κοπελα στο σπιτι δηλαδη για να χωσω πηγα
απο την καθημερινοτητα ειμουν σε αθλια ψυχολογικη καταστασει οχι με καποιον αλλα μονος τα ειχα με τον εαφτο μου αλλα μου αλλαξα ψυχολογια μιλησα αληθινα με εκεινη..
και 8ελω να πιστευω και αφτην.
μου αλλαξε την ψυχολογια... με ελευθερωσε...
δεν καταλαβαινεται
νιωθω κατι παραπανω για αυτην την κοπελα απο το να την ριξω στο κρεβατι.....
πε παιδια δεν μπορειτε να καταλαβεται εχεται μιλησει ποτε με καποια απο αφτες για την πρωσοπικη τους ζωη να της ρωτησεται γιατι κανουν αυτο που κανουν το εχετε κανει ποτε?????ωχ χριστε μου τι εχουν ακουσει τα αφτια μου
(χτες στο κολομπαρο εννοω)
:o
Που είσαι βρε καψούρη?ειναι ειναι κολλημα το γαμημενο...
την παλεβω καλα ημουν βουλγαρια...Που είσαι βρε καψούρη?
Ξεκόλλησες η ακόμα?
ηρεμησα καπωςσυγνωμη παιδια για το βρισιμο αλλα ετσι πως νιω8ω πρωτη φορα στην ζωη μου τοσα νευρα
δηλαδη ελεος καλητερα να μην την γνωριζα ποτε....
α και ενταξει ρε μαγκες τις ειπα οτι νιω8ω και τι εγινε
δεν ξαλαφρωσα με εκανε 10 φορες χειροτερα απο οτι ημουν.
Άμα λες την Νάντια την Βουλγάρα ναι είναι πολύ καλή!Για να κανουμε και κανα review...
Eπισκεψη το σαββατο με φιλο...
Στην πιστα τα πιο πολλα κοριτσια το κατεχουν το αθλημα και ειναι πολλυ καλες στο χωρο...
Προσωπικη μου αποψη θεωρω την Denish πιο ομορφη εκει μεσα καλο prive...
H μαυρουλα επισης ειναι πολλυ καλη στο πριβε...
Τελος ολα τα λεφτα για μενα ειναι η Ναντια....Η γκομενα ειναι πολλυ αισθησιακη και πραγματικα το πριβε της ειναι παρα μα απαρα πολλυ καλο...
ΥΣ Περιπτωση για φραπε στο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε μια στο εκατομυριο....
Άμα λες την Νάντια την Βουλγάρα ναι είναι πολύ καλή!
Όσο για τον φραπέ μόνο οι 2 οι μαύρες κάνουν αλλα σε ορισμένες περιπτώσεις! Η μία μου είχε κάνει αλλα δεν θυμάμαι όνομα!
Κάνουν, άμα σε ξέρουν κάνουν μιά χαρά φραπέ!Ναι αυτην λεω...Πολλυ καλη...Τριβεται κανει ρανει χορευει πανω σου...Γενικα δεν το κανει απο αγγαρεια γουσταρει...
9/10
και η ντενισ ειναι ποολυ καλλη αλλα δεν ξερω ηταν ντικα στο αρωμα...
Βαικα αυτο που με αρεσε ειναι οτι μετα απο καθε πριβε τα κοριτσια πρεπει να πηγαινουν μπισω και να πλενονται αμα καταλαβα καλα..
ΥΣ Οι μαυρες τον κοψαν το φραπε...Δεν κανει τετοια το μαγαζι λενε...
Εγώ ένα le cabaret ξέρω στην Λήμνου στο λιμάνι κοντά μετά τα λαδάδικα στο πολυώροφο το parking διπλα!le cabaret η le cabaret prive???
oxi φιλε μου ειναι μοναστηριου με τανταλου.Εγώ ένα le cabaret ξέρω στην Λήμνου στο λιμάνι κοντά μετά τα λαδάδικα στο πολυώροφο το parking διπλα!
Το άλλο που λες είναι στην περιοχή μύλου νομίζω!