Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε μεγαλε τα βλεπεις τα πραγματα λες κ εισαι πριγκηπας κ ειναι βατραχος κ θα την φιλησεις κ θα γινει πριγκηπησα...δεν καταλαβαινεις γιατι γελαμε...η θεωρια εχει τεραστια διαφορα με την πραξη....

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μεγαλε τα βλεπεις τα πραγματα λες κ εισαι πριγκηπας κ ειναι βατραχος κ θα την φιλησεις κ θα γινει πριγκηπησα...δεν καταλαβαινεις γιατι γελαμε...η θεωρια εχει τεραστια διαφορα με την πραξη....
κανεισ λα8ος εγω ειμαι ο βατραχος και αφτη ι πριγκηπησα και γενικα ετσι 8εωρω το εαθτο μου οτι ειμαι εγω ο βατραχος!!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ναι γιατι αφτην την κοπελα την ευχαριστω παρα πολυ μου διδαξε μου εδειξε μου συμπαρασταθηκε νιωθω περιφανος
οταν πηγα εκει πρωτη φορα πηγα για να παρω κοπελα στο σπιτι δηλαδη για να χωσω πηγα
απο την καθημερινοτητα ειμουν σε αθλια ψυχολογικη καταστασει οχι με καποιον αλλα μονος τα ειχα με τον εαφτο μου αλλα μου αλλαξα ψυχολογια μιλησα αληθινα με εκεινη..
και 8ελω να πιστευω και αφτην.
μου αλλαξε την ψυχολογια... με ελευθερωσε...
δεν καταλαβαινεται
νιωθω κατι παραπανω για αυτην την κοπελα απο το να την ριξω στο κρεβατι.....

ΕΛΕΟΣ. την ευχαριστεις? γιατι? επειδη σου τα φαγε? δηλαδη πηγες για να χωσεις σε μια βιζιτα και εμεινες με το  :bigdick: στο χερι, ταπι και ψυχραιμος. αλλα ευχαριστημενος?

ναι ναι βεεεεβαια και αυτη σου μιλησε ειλικρινα. σε περιμενε τοσο καιρο για να αγγιξουν οι ψυχες σας.
δεν σε ελευθερωσε σε φυλακισε. αν ησουν ελευθερος τωρα δεν θα ησουν σε αυτο το σαιτ και να την εξυμνεις αλλα θα ησουν σε κυνηγη καμιας γκομενας κανοντας καμια μαλακια με τα φιλαρακια σου.
σου τα λεω γιατι προσφατα βιωσα και εγω μια τετοια κατασταση, αλλα το ξεκοψα μαχαιρι.(μαλλον τα ειδα πιο ωριμα).
τωρα η ψυχολογια σου ειναι τετοια που οσο σε λενε μην πας τοσο θα πισμωσεις και στο τελος θα πας.
Κανε οτι θες εσυ. δικα σου ειναι τα λεφτα και εσυ αποφασιζεις πως θα τα ξοδεψεις. εδω σε λενε να ξεκολησεις και εσυ πεισμωνεις κι αλλο. το οτι σε δουλευουν καλα σε κανουν. και εγω ακουγα την καζουρα απο τα φιλαρακια μου για παρα πολυ καιρο. τι να κανουμε οι σοφες σκεψεις δοξαζονται και οι μαλακιες χλευαζονται. αυτα.

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωχ χριστε μου τι εχουν ακουσει τα αφτια μου
(χτες στο κολομπαρο εννοω)
:o :(

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωχ χριστε μου τι εχουν ακουσει τα αφτια μου
(χτες στο κολομπαρο εννοω)
:o :(
πε παιδια δεν μπορειτε να καταλαβεται εχεται μιλησει ποτε με καποια απο αφτες για την πρωσοπικη τους ζωη να της ρωτησεται γιατι κανουν αυτο που κανουν το εχετε κανει ποτε?????
ειμαι πολυ μπερδεμενος....

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΩΩΧ βαρε8ικα το ξερω οτι σας κουρασα
λοιπον κομμενη τερμα
αντε να βρουμαι καμια γκομενα τουλαχιστων θα βγει πιο φθηνα...
λοιπον χαρικα πολυ που τα λεγαμε αν και οι περισσοτεροι με δουλευατε αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ακομα δεν με καταλαβατε εσεις που με δουλευατε.
so σας ευχαριστω ολους.
μια πουτανα χτες με καταλαβε που πηγα τουαλετα και ειπια μια γραμμη
την καριολα που με καταλαβε
το καλο δεν με εδωσε πουθενα αλλα να φανταστειτε μου ζητησε κιολας αλλα ειχε τελειωσει...
λοιπον αντιο σας
απο δω και περα 8α μπαινω καμια φορα να βλεπω τα comment σας. κρατηστε αν 8ελεται το thread ως le cabaret.

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ειναι κολλημα το γαμημενο...

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
POIOS TO GAMAEI TO GAMISEI RE MALAKISMENA DEN 8ELW NA GAMISW RE 8ELW NA AGAPISW NA ME AGAPISOUN...
OLOI GAMATE KAI ANTE GAMI8EITE OLOI SAS
SORRY RE MAGES ALLA TA EXW PAREI POLI ASXIMA
SAS LEW RE ILI8IOI DEN GAMIOTAN AFTIN POU ANOIXTIKA OUTE GAMIETAI OUTE 8ELISE NA MOU PAREI LEFTA SIMERA EKATSE ETSI MAZI MOU MISI WRA XWRIS POTO AFTIN KAI TIS TO EIPA APO TIN ARXI OTI POTE GIA SENA DEN PAIZEI GIATI TO TAMEIO EINAI MEION KAI NAI TIS EIPA OTI NIW8W ALLA DEN ME XEKA8ARISE AFTIN TI NIW8EI GIA MENA(PISTEVW TIPOTA ENNOEITE) ALLA RE PAIDIA TIN AGAPW MOU LEIPEI LEW GIA AFTIN TI KANEI DEN ME ENDIAFEROUN OI ALLES STRIPTITZOUDE DEN PAN NA GAMIOUNTAI OLES.
AFTIN MOU 8ER8EIKE POLY TI NA PW DEN XERW TO MONO POU XERW EINAI OTI TIN GOUSTARW TIN KARIOLA...
(GIATI 8EE MOU NA AGAPISW SE TETOIO MEROS......)
MOU TO EIPE KAI EMEIS EXOUMAI KARDIA
AFTO RE MALAKISMENA OLOI SAS DEN KATALAVENETAI MILAW TWRA MONO GIA AFTIN SAS EIPA STA ARXIDIA MOU TI KANOUN OI ALLES RE MAGES TWRA NIW8W TOSO MISOS KAI EIMAI TOSO FORTISMENOS POU 8ELW NA XESPASW...

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη παιδια για το βρισιμο αλλα ετσι πως νιω8ω πρωτη φορα στην ζωη μου τοσα  νευρα
δηλαδη ελεος καλητερα να μην την γνωριζα ποτε....
α και ενταξει ρε μαγκες τις ειπα οτι νιω8ω και τι εγινε
δεν ξαλαφρωσα με εκανε 10 φορες χειροτερα απο οτι ημουν.

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη παιδια για το βρισιμο αλλα ετσι πως νιω8ω πρωτη φορα στην ζωη μου τοσα  νευρα
δηλαδη ελεος καλητερα να μην την γνωριζα ποτε....
α και ενταξει ρε μαγκες τις ειπα οτι νιω8ω και τι εγινε
δεν ξαλαφρωσα με εκανε 10 φορες χειροτερα απο οτι ημουν.
ηρεμησα καπως
συγνωμη και παλι αλλα επρεπε καπου να ξεσπασω
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
λοιπον ποιο λογικα λεω τελος
ξαλαφρωσα τελικα απλα τωρα που την ειδα 2 ωρες πριν ξυπνησε πολυ εντονα το αισθημα του ενδιαφεροντος καποιου προς εμενα αλλα τωρα ειμαι ποιο καλα
δεν ξαναπαω 8α ξαναπαω μονο με την κοπελα μου οταν βρω που 8α πσαχτω παρα πολλη 8α κολλαω σε γκομενες και τετοια γιατι επειγει. τελεφταια φορα που ειχα σχεση ηταν πριν 3 χρονια.
τελικα την μοναξια την δημιουργεις δεν ερχαιτε...
το λεω γιατι το καταλαβα σημερα.
παντως αν 8ελει καποιος να με γνωρισει περισσοτερο ας μπει εδω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗ8ΕΙΣΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
απλα σας ζητησα να με καταλαβεται...
δεν πειραζει ομως
οποιος με συμπα8ησε ας το πει ας γνωριστουμαι φιλικα.
τι να κανουμαι ασ κανουμαι φιλους μεσω internet.

the_undertaker_4

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να κανουμε και κανα review...

Eπισκεψη το σαββατο με φιλο...Φτηνα πρινε με 20 ευρα και σε ψιλοκαλο χρονο...

Στην πιστα τα πιο πολλα κοριτσια το κατεχουν το αθλημα και ειναι πολλυ καλες στο χωρο...Κοινως περναει ευχαριστα η ωρα...

Προσωπικη μου αποψη θεωρω την Denish πιο ομορφη εκει και φανταστικο χωρο πανω στην πιστα( χωρεψε κατι αλλα τρανσε)  μεσα καλο prive...

H μαυρουλα επισης ειναι πολλυ καλη στο πριβε...

Τελος ολα τα λεφτα για μενα ειναι η Ναντια....Η γκομενα ειναι πολλυ αισθησιακη και πραγματικα το πριβε της ειναι παρα μα παρα πολλυ καλο...Πιστευω οτι η γκομενα και στο σεξ πρεπει να δινει ρεσιταλ...Τι να πω...Τυχερος οποιος...

ΥΣ Περιπτωση για φραπε στο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε μια στο εκατομυριο....

ΥΣ Μετα απο επισκεψη σε αθηναικο μαγαζι πλεον αρχιζω να το κοβω και πραγματικα πιστευω οτι δεν αξιζει να πηγαινουμε πλεον...

Τι να πω...

Στην Αθηνα σε λεει ποτο, χορο η πριβε (εμεσα φραπε;)

Ο κοσμος θελει φραπεδες ρε......

Επισκέπτης
Για να κανουμε και κανα review...

Eπισκεψη το σαββατο με φιλο...

Στην πιστα τα πιο πολλα κοριτσια το κατεχουν το αθλημα και ειναι πολλυ καλες στο χωρο...

Προσωπικη μου αποψη θεωρω την Denish πιο ομορφη εκει μεσα καλο prive...

H μαυρουλα επισης ειναι πολλυ καλη στο πριβε...

Τελος ολα τα λεφτα για μενα ειναι η Ναντια....Η γκομενα ειναι πολλυ αισθησιακη και πραγματικα το πριβε της ειναι παρα μα απαρα πολλυ καλο...

ΥΣ Περιπτωση για φραπε στο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε μια στο εκατομυριο....
Άμα λες την Νάντια την Βουλγάρα ναι είναι πολύ καλή!
Όσο για τον φραπέ μόνο οι 2 οι μαύρες κάνουν αλλα σε ορισμένες περιπτώσεις! Η μία μου είχε κάνει αλλα δεν θυμάμαι όνομα!

the_undertaker_4

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άμα λες την Νάντια την Βουλγάρα ναι είναι πολύ καλή!
Όσο για τον φραπέ μόνο οι 2 οι μαύρες κάνουν αλλα σε ορισμένες περιπτώσεις! Η μία μου είχε κάνει αλλα δεν θυμάμαι όνομα!

Ναι αυτην λεω...Πολλυ καλη...Τριβεται κανει ρανει χορευει πανω σου...Γενικα δεν το κανει απο αγγαρεια γουσταρει...

9/10

και η ντενισ ειναι ποολυ καλλη αλλα δεν ξερω ηταν ντικα στο αρωμα...

Βαικα αυτο που με αρεσε ειναι οτι μετα απο καθε πριβε τα κοριτσια πρεπει να πηγαινουν μπισω και να πλενονται αμα καταλαβα καλα..

ΥΣ Οι μαυρες τον κοψαν το φραπε...Δεν κανει τετοια το μαγαζι λενε...

Επισκέπτης
Ναι αυτην λεω...Πολλυ καλη...Τριβεται κανει ρανει χορευει πανω σου...Γενικα δεν το κανει απο αγγαρεια γουσταρει...

9/10

και η ντενισ ειναι ποολυ καλλη αλλα δεν ξερω ηταν ντικα στο αρωμα...

Βαικα αυτο που με αρεσε ειναι οτι μετα απο καθε πριβε τα κοριτσια πρεπει να πηγαινουν μπισω και να πλενονται αμα καταλαβα καλα..

ΥΣ Οι μαυρες τον κοψαν το φραπε...Δεν κανει τετοια το μαγαζι λενε...
Κάνουν, άμα σε ξέρουν κάνουν μιά χαρά φραπέ!
Όντως πλένονται εκει πίσω! :cheesy:

OP
OP
G

GEOPOLI313

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ένα le cabaret ξέρω στην Λήμνου στο λιμάνι κοντά μετά τα λαδάδικα στο πολυώροφο το parking διπλα!
Το άλλο που λες είναι στην περιοχή μύλου νομίζω!
oxi φιλε μου ειναι μοναστηριου με τανταλου.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Οι μαύρες κάνουν φραπέ (και όχι μόνο)

Stories

Νέο!

Stories