Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nili

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Γνώμες για την συγκεκριμένη;
Παλιά καραβάνα στη Λάρνακα από ότι βλέπω
Κορμάρα και ωραία γυναίκα γενικά. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή.Αλλα τίποτα το ιδιαίτερο από υπηρεσίες. Πολύ ηλξεπετα φαση. Στο 100ρικο...

Nili

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

John91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Like
2
Πόντοι
0
Γνώμες;

Gentle-Man

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
14
Πόντοι
0
αυτες ολες οι μαυρες στο μπαζα και οφφερ ειναι ολα ψευτικα προφιλ ?
εχει κατι σεξυ ομορφες με βυζαρες αλλα ειμαι 99% πως ειναι ψευτικα , απλα θελω να μαθω τι παιζει με αυτες

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
αυτες ολες οι μαυρες στο μπαζα και οφφερ ειναι ολα ψευτικα προφιλ ?
εχει κατι σεξυ ομορφες με βυζαρες αλλα ειμαι 99% πως ειναι ψευτικα , απλα θελω να μαθω τι παιζει με αυτες
Είτε ψεύτικο είτε όχι από 20 και 30€ την ώρα έχουν ανέβει στα 100€ μπράβο σε αυτούς που χρυσοπληρωνουν

Gentle-Man

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
14
Πόντοι
0
Είτε ψεύτικο είτε όχι από 20 και 30€ την ώρα έχουν ανέβει στα 100€ μπράβο σε αυτούς που χρυσοπληρωνουν
ναι φιλε εχεις δικαιο , αφου μπορει καποιος να παζαρεψει , δε καταλαβω γιατι δε το καμνουν για να μεινει και η τιμη στα χαμηλα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Κοίτα φίλε, βλέπω το λίγο διαφορετικά. Μερικές έριξαν τιμές κάτω π.χ. αυτή Hello guys! | €50 . Τίποτε το σπουδαίο, άλλα τα κάνει όλα. Ακόμη πριν δυο εβδομάδες με 70 τώρα με 50. Υπάρχουν και άλλες. Οι μαύρες είναι 90/100 ψεύτικές αγγελίες ή NEOSURF δηλαδή απάτη ή δηλώνει NEOSURF για να σε ξεφορτώνει.

Με το πληθωρισμό δεν υπάρχει πελατεία και με αυτό το τρόπο προσπαθούν να αναβράζουν τιμές.

Φανταζουμε Ρουμανα

Τελευταία τροποποίηση:

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Είχα κάνει και εγώ παρόμοια ερώτηση αλλά δεν γράφει κανένας για μαύρες γιατί τους πέρνουν από το λεμό. Εγώ δεν βλέπω το χρώμα μόνο αλλά όλα το πακέτο. Για παράδειγμα, δεν έχω πάει ποτέ με μαύρη αλλά είχα στείλει μύνημα σε αυτή και μου είπε 120 την ώρα δεν πήγα γιατί είμαι 99% σίγουρος ότι είναι απάτη:

Αλλά αν οι φωτογραφίες ήταν αληθινές και μου άνοιγε με τέτοια εμφάνιση και τέτοια εσώρουχα προτιμώ να δώσω 100-120 σε αυτή παρά σε αυτές:

ή ακόμα και αυτές:

έκανα πάντως την έρευνα μου για 1-2 ώρες πριν μέρες, οι μισές πέφτουν στα 50 την ώρα, οι άλλες μισές δεν το συζητούν καν και απορώ αν από αυτές που κάνουν μπλοκ όντως έχουν την εμφάνιση.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Είχα κάνει και εγώ παρόμοια ερώτηση αλλά δεν γράφει κανένας για μαύρες γιατί τους πέρνουν από το λεμό. Εγώ δεν βλέπω το χρώμα μόνο αλλά όλα το πακέτο. Για παράδειγμα, δεν έχω πάει ποτέ με μαύρη αλλά είχα στείλει μύνημα σε αυτή και μου είπε 120 την ώρα δεν πήγα γιατί είμαι 99% σίγουρος ότι είναι απάτη:

Αλλά αν οι φωτογραφίες ήταν αληθινές και μου άνοιγε με τέτοια εμφάνιση και τέτοια εσώρουχα προτιμώ να δώσω 100-120 σε αυτή παρά σε αυτές:

ή ακόμα και αυτές:

έκανα πάντως την έρευνα μου για 1-2 ώρες πριν μέρες, οι μισές πέφτουν στα 50 την ώρα, οι άλλες μισές δεν το συζητούν καν και απορώ αν από αυτές που κάνουν μπλοκ όντως έχουν την εμφάνιση.
Nika

Καλή και θετική σε όλα, κάπου έγραψα παραπάνω

Alexia

Θα ήθελα να την δοκιμάσω

Gentle-Man

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
14
Πόντοι
0
πηγε καποιος σε αυτη , εχει αρκετο καιρο που ειναι στο σαιτ , Bella

sasa2005

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

Φοβερή η Σοφια. Αξιζη μια επίσκεψη. Κορμι με ωραιες καμπυλες, βυζια φυσικα με καλη ρογα για να τα γλυφεις . Κωλος απλα θεϊκός
Ειναι μικρη σε ηλικια και αν κατάλαβα τωρα ξεκινα.
Φιλια με γλωσσα .
Στην πιπα περασε την γλωσσα απο παντου με ωραιο στυλ, λιγο προστυχη και πολυ υγρη. Πηρε αρκετες πρωτοβουλιες . Εχει ωραιο μουνι και το μονο κακο βαζει μικρη ποσοτητα τζελ.
Ο πισινος της πραγματικότηκα υπεροχος.
Αυτα απο εμενα, να περνατε καλα…

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21

Φοβερή η Σοφια. Αξιζη μια επίσκεψη. Κορμι με ωραιες καμπυλες, βυζια φυσικα με καλη ρογα για να τα γλυφεις . Κωλος απλα θεϊκός
Ειναι μικρη σε ηλικια και αν κατάλαβα τωρα ξεκινα.
Φιλια με γλωσσα .
Στην πιπα περασε την γλωσσα απο παντου με ωραιο στυλ, λιγο προστυχη και πολυ υγρη. Πηρε αρκετες πρωτοβουλιες . Εχει ωραιο μουνι και το μονο κακο βαζει μικρη ποσοτητα τζελ.
Ο πισινος της πραγματικότηκα υπεροχος.
Αυτα απο εμενα, να περνατε καλα…
Ρε φιλε
1) ευχαριστούμε για την πληροφορηση. Απο τις φωτογραφιες φαινεται χοντρουλα
2) Είσαι 17 ΧΡΟΝΙΑ στο φορουμ και πρωτη φορα γράφεις σχολια για εσκορτ . Τυποι σαν εσενα που μονο διαβαζουν και δεν προσφέρουν τίποτε χαλουν την πιατσα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αυτό, που παραθέρισα εγώ, από διαφορές χώρες κοντά στη Ουκρανία, που φεύγουν Ουκρανές είναι κατακόρυφα αύξηση κρουσμάτων AIDS, αφοράει τη Πολώνια, Σλοβακία και Τσεχία και είναι 65% - 90% σε σχέση με τους περσινούς αριθμούς.

Συνημμένα

• photo_2022-10-17_06-26-23.jpg
    photo_2022-10-17_06-26-23.jpg
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 54

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Αυτό, που παραθέρισα εγώ, από διαφορές χώρες κοντά στη Ουκρανία, που φεύγουν Ουκρανές είναι κατακόρυφα αύξηση κρουσμάτων AIDS, αφοράει τη Πολώνια, Σλοβακία και Τσεχία και είναι 65% - 90% σε σχέση με τους περσινούς αριθμούς.
Μας το εξηγείς λίγο καλύτερα;
Πού κολλάει η Πολωνία και από πού βρήκες αυτές τις πληροφορίες και πόσο αξιόπιστες είναι;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Μας το εξηγείς λίγο καλύτερα;
Πού κολλάει η Πολωνία και από πού βρήκες αυτές τις πληροφορίες και πόσο αξιόπιστες είναι;
Μάλιστα, ο κάθε μολυσμένος πρέπει να συμπληρώνει κάποια έντυπα σε σχέση με αυτές τις αρρώστιες. Τα στοιχεία είναι ανώνυμα, άλλα τα δίνουν σε κρατικές υπηρεσίες.

Εγώ, επί καθημερινής βάσεως παρακολουθώ μερικές χώρες ειδήσεις. Συγκεκριμένος, Κυπριακά, Ελληνικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Σλοβακικά, Τσεχικά, Ρωσικά και Ουκρανικά.

Οι δηλώσεις αυτές υπάρχουν από κρατικές υπηρεσίες υγείας της Τσεχίας, Σλοβακίας και Πολωνίας. Είναι και χώρες που έφυγαν οι πιο πολύ από Ουκρανία. Πρώτα είδα κάποιες πληροφορίες που μιλούσαν διάφοροι γιατροί και επειδή το είδα μερικές φορές πήγα σε επίσημες σελίδες και εκεί τα διασταύρωσα.

Μάλιστα και ένας σεξολόγος MUDr Radim Uzel από τη Τσεχία αναφέρει κίνδυνούς στο μαλακό - απαλό δέρμα (με συγχωρείς δεν ξέρω να μεταφράσω με ακρίβεια αυτές ιδικές λέξεις, άλλα πιστεύω ότι καταλαβαίνεις), δηλαδή έντερα, στόμα, κόλπος, πούτσοκεφαλο, μάτι κτλ.

Και οι αριθμοί σε αυτή τη στατιστική είναι για συναγερμό.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μάλιστα, ο κάθε μολυσμένος πρέπει να συμπληρώνει κάποια έντυπα σε σχέση με αυτές τις αρρώστιες. Τα στοιχεία είναι ανώνυμα, άλλα τα δίνουν σε κρατικές υπηρεσίες.

Εγώ, επί καθημερινής βάσεως παρακολουθώ μερικές χώρες ειδήσεις. Συγκεκριμένος, Κυπριακά, Ελληνικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Σλοβακικά, Τσεχικά, Ρωσικά και Ουκρανικά.

Οι δηλώσεις αυτές υπάρχουν από κρατικές υπηρεσίες υγείας της Τσεχίας, Σλοβακίας και Πολωνίας. Είναι και χώρες που έφυγαν οι πιο πολύ από Ουκρανία. Πρώτα είδα κάποιες πληροφορίες που μιλούσαν διάφοροι γιατροί και επειδή το είδα μερικές φορές πήγα σε επίσημες σελίδες και εκεί τα διασταύρωσα.

Μάλιστα και ένας σεξολόγος MUDr Radim Uzel από τη Τσεχία αναφέρει κίνδυνούς στο μαλακό - απαλό δέρμα (με συγχωρείς δεν ξέρω να μεταφράσω με ακρίβεια αυτές ιδικές λέξεις, άλλα πιστεύω ότι καταλαβαίνεις), δηλαδή έντερα, στόμα, κόλπος, πούτσοκεφαλο, μάτι κτλ.

Και οι αριθμοί σε αυτή τη στατιστική είναι για συναγερμό.
Δηλαδή λες ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα AIDS στην Πολωνία λόγω των Ουκρανων προσφύγων;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Δηλαδή λες ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα AIDS στην Πολωνία λόγω των Ουκρανων προσφύγων;
Δεν μιλώ μόνο για Πολωνία μιλώ για τρεις χώρες και νομίζω, ότι θα έχει κάποια σχέση βάση λογικής. Από τους αριθμούς φαίνεται αύξηση από Μάρτιο 2022. Υποψιάζομαι, δεν έχω τεκμήρια, αλλά έτσι κάνει εικόνα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Θα προσπαθήσω να βρω περισσότερα για αυτό το θέμα. Οι Γερμανία μέχρι και τώρα δεν βλέπω τίποτε. Αλλά η Γερμανία έχει σε αυτά τα θέματα τεράστια λογοκρισία, δεν νομίζω να υπάρχουν πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom