Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

avjust09

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
112
Πόντοι
0
Ρε φιλε
1) ευχαριστούμε για την πληροφορηση. Απο τις φωτογραφιες φαινεται χοντρουλα
2) Είσαι 17 ΧΡΟΝΙΑ στο φορουμ και πρωτη φορα γράφεις σχολια για εσκορτ . Τυποι σαν εσενα που μονο διαβαζουν και δεν προσφέρουν τίποτε χαλουν την πιατσα
Πραγματικά διερωτουμαι πως περιμένετε να γράφονται κριτικές αφού οπότε γράψει κάποιος υπάρχει κάποιος άλλος να του την πει.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Πραγματικά διερωτουμαι πως περιμένετε να γράφονται κριτικές αφού οπότε γράψει κάποιος υπάρχει κάποιος άλλος να του την πει.

Και εγώ για τούντον λόγο εσταμάτησα επειδή εγέμωσε εξυπνόβλακες το φορουμ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πραγματικά τα πιστεύετε αυτά τα αστεία που λέτε;
Ή νομίζετε ότι όσοι είμαστε εδώ καιρό στο φόρουμ δεν θυμόμαστε τι γινόταν πάντα;

Ποτέ δεν υπήρχαν πολλές κριτικές έτσι και αλλιώς. Όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεισφέρουν αφού δοκιμάζουν και πληρώνουν.
Οι υπόλοιποι τα περιμένουν έτοιμα στο πιάτο πάντα.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Πραγματικά τα πιστεύετε αυτά τα αστεία που λέτε;
Ή νομίζετε ότι όσοι είμαστε εδώ καιρό στο φόρουμ δεν θυμόμαστε τι γινόταν πάντα;

Ποτέ δεν υπήρχαν πολλές κριτικές έτσι και αλλιώς. Όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεισφέρουν αφού δοκιμάζουν και πληρώνουν.
Οι υπόλοιποι τα περιμένουν έτοιμα στο πιάτο πάντα.
Έχεις βάση έχουν και αυτοί όμως, μόνο για να κλάψουν γράφουν κάποιοι ή να την πουν σε κάποιο ή να αναλύσουμε τα οικονομικά. Δεν είναι ότι κάνουμε και προσπάθεια να φέρουμε/ κρατήσουμε κόσμο στο φόρουμ.

όλες οι κριτικές πρέπει να είναι καλοδεχούμενες, δεν λέω ότι αν γαμα κάποιος Ινδές για 150 ευρώ δεν πρέπει να του πούμε ότι είναι λάθος αλλά ο καθένας με τα γούστα του για να μπορούμε να έχουμε κριτικές όλοι..

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Και σίγουρα γαμάνε πουτάνες περισσότεροι από όσους βλέπουν το φόρουμ, οπότε οι επιθέσεις σε μέλη του φόρουμ για τα λεφτά μπορεί να μην βγάζουν μαι πουθενά, τόσα χρόνια στο φόρουμ με δύο accounts ακόμα δεν βρήκαμε ποιοί είναι αυτοί που δίνουν σε μαύρες και Ινδές 100 και 150, ακόμα οι πιάτσες που ξέρω ειναι στα 15-20 ευρώ.

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Εσιεις δίκαιο ρε φιλε. Αποθάρρυνα τον που την επόμενη κριτική που ήταν να γράψει μετα που αλλο 17 ΧΡΟΝΙΑ!!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Και σίγουρα γαμάνε πουτάνες περισσότεροι από όσους βλέπουν το φόρουμ, οπότε οι επιθέσεις σε μέλη του φόρουμ για τα λεφτά μπορεί να μην βγάζουν μαι πουθενά, τόσα χρόνια στο φόρουμ με δύο accounts ακόμα δεν βρήκαμε ποιοί είναι αυτοί που δίνουν σε μαύρες και Ινδές 100 και 150, ακόμα οι πιάτσες που ξέρω ειναι στα 15-20 ευρώ.
Ε ναι ισχύει.
Κάποιοι εδώ έχουμε κάνει δεκάδες κριτικές και σίγουρα τις βλέπουν άλλοι πουθεναδες που δεν συνεισφέρουν σε τίποτα και πάνε στα σίγουρα.

Σιγά μην ντραπουμε κιόλας να πούμε τη γνώμη μας αν κάποιοι χαλάνε την αγορά δίνοντας φράγκα που δεν χρειάζεται. Και στην τελική θέλει πολύ μυαλό;
Αν μια γκόμενα ανεβάσει τη μίζα της από έναν μαλακα, τότε παίρνει σβάρνα όλους αυτό το πράγμα.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό έχει πρόβλημα (και δεν πάει σε σένα προσωπικά).

Dom1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2021
Κριτικές
12
Like
443
Πόντοι
290
Καλησπέρα συναγωνιστές παίζει τίποτα στη Λάρνακα αυτήν την περίοδο;

Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Like
86
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: Dom1

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Φίλοι σκαλιωτες μου έδωσαν πληροφορίες ότι κοντά στο παλιό νοσοκομείο που ήταν το παλιό ΓΣΖ μεταξύ παλιού ΓΣΖ και στάση λεωφορείου γίνεται πιάτσα από μαύρες και Ασιάτισσες, ισχύει? Πείτε μας να ξέρουμε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Φίλοι σκαλιωτες μου έδωσαν πληροφορίες ότι κοντά στο παλιό νοσοκομείο που ήταν το παλιό ΓΣΖ μεταξύ παλιού ΓΣΖ και στάση λεωφορείου γίνεται πιάτσα από μαύρες και Ασιάτισσες, ισχύει? Πείτε μας να ξέρουμε
Μιλάμε απέναντι από τον Ζορμπά; Επί της Γρηγ. ΑΥΞΕΝΤΊΟΥ;
Έχω περάσει πολλές φορές από εκεί και υπάρχει στάση λεωφορείου που κάθονται τέτοιες που λες αλλά λογικά περιμένουν το λεωφορείο.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Μιλάμε απέναντι από τον Ζορμπά; Επί της Γρηγ. ΑΥΞΕΝΤΊΟΥ;
Έχω περάσει πολλές φορές από εκεί και υπάρχει στάση λεωφορείου που κάθονται τέτοιες που λες αλλά λογικά περιμένουν το λεωφορείο.
Φίλε μου είπαν για την γύρω περιοχή μεταξύ παλαιού ΓΣΖ και στάση λεωφορείου, ας μιλήσουν οι σκαλιωτες μπας και καταλάβουμε

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
telika ti ginete re sinagonistes iparxi kati axiologo stin Larnaca i prepei na pigenoume se alles polis na gamoume ???

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
sinagonistes sinanti me tin kopela kali epilogi mikrokamomeni opos tis fotografies akrivos kali epilogi kani ta panta den leei oxi se tpt to mono arnitiko mou fenete pio megali se ilikia apo oti grafi sto site

Strakastroukas2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Κοπελια εγω πριν 2 χρονια πήγαινα στο Macao, στην Ερμού και ειχε μια Ρωσίδα αξιόλογη και την εγαμουσα με 50€..Τελευταια φορα που επερασα δεν ειχε κοπελα μεσα… Ας δωσει ενας τον γυρο του να μας πει

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
edokimase kanenas??

costas1988

Μέλος
Εγγρ.