Η κοπέλα είναι πορτορικανή αλλά επειδή έζησε χρόνια Αθήνα μιλά ελληνικά. Πήγα για το απλό πρόγραμμα των €50. Μια χαρά η εξήγηση, της είπα ότι θα πάω σε δέκα λεπτά, μου είπε εντάξει, μου έστειλε την διεύθυνση και με το που έφτασα την έπιασα τηλέφωνο για να μου πει αριθμό διαμερίσματος. Μόλις μπήκα στο διαμέρισμα ξεκίνησαν οι σκέψεις για να φύγω. Είχε μαγειρέψει μόλις, το σπίτι μύριζε, και φλυαρούσε με ελληνική προφορά και επειδή πρέπει να είναι και κοντά στα σαράντα, η γενική εντύπωση ήταν μιας μεσήλικης χωριάτισσας ελληνίδας οικοκυράς. Αλλά λόγω των καλών εντυπώσεων από άλλους συναγωνιστές, λέω ας δοκιμάσω, στην χειρίστη περίπτωση να μου κάνει μια πίπα για εκτόνωση. Στο κρεβάτι άλλαξαν όλα, εκτός απο την φλυαρία. Σκουρόχρωμο απαλό δέρμα, τέλειο βυζί μέτριου μεγέθους με ωραίες ρώγες και ένα υπέροχο κωλαράκι. Ξεκίνησε να με χαιδεύει από κάτω, λέγοντας διάφορα λόγια, μου έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε να μου κάνει μια υπέροχη πίπα. Την έβαλα μετά κάτω και ξεκίνησα να γλείφω τα βυζιά της, αν και μου είπε ότι γαργαλιέται δεν ξενέρωσα, αλλά αποφάσισα να τον βάλω ανάμεσα τους και να τα γαμήσω με μια υπέροχη αίσθηση φυσικού στήθους. Τόσο κάβλα που ήθελα να τελιώσω στα βυζιά της, αλλά δεν ήθελα να χάσω το πισωκολλητό. έτσι την έβαλα στα τέσσερα για ένα δυνατό σφυροκόπημα, μέχρι να αποθέσω το ζεστό μουννάκι της. Μετά ξεκίνησε ξανά η φλυαρία μέχρι να φύγω. Μια χαρά τίμησε το πενηντάρι η κοπέλα, όχι ότι καλύτερο έζησα, αλλά γενικά καλή επιλογή, θα ξαναπήγαινα και την συστήνω.
Τελευταία τροποποίηση: