Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
Η κοπέλα είναι πορτορικανή αλλά επειδή έζησε χρόνια Αθήνα μιλά ελληνικά. Πήγα για το απλό πρόγραμμα των €50. Μια χαρά η εξήγηση, της είπα ότι θα πάω σε δέκα λεπτά, μου είπε εντάξει, μου έστειλε την διεύθυνση και με το που έφτασα την έπιασα τηλέφωνο για να μου πει αριθμό διαμερίσματος. Μόλις μπήκα στο διαμέρισμα ξεκίνησαν οι σκέψεις για να φύγω. Είχε μαγειρέψει μόλις, το σπίτι μύριζε, και φλυαρούσε με ελληνική προφορά και επειδή πρέπει να είναι και κοντά στα σαράντα, η γενική εντύπωση ήταν μιας μεσήλικης χωριάτισσας ελληνίδας οικοκυράς. Αλλά λόγω των καλών εντυπώσεων από άλλους συναγωνιστές, λέω ας δοκιμάσω, στην χειρίστη περίπτωση να μου κάνει μια πίπα για εκτόνωση. Στο κρεβάτι άλλαξαν όλα, εκτός απο την φλυαρία. Σκουρόχρωμο απαλό δέρμα, τέλειο βυζί μέτριου μεγέθους με ωραίες ρώγες και ένα υπέροχο κωλαράκι. Ξεκίνησε να με χαιδεύει από κάτω, λέγοντας διάφορα λόγια, μου έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε να μου κάνει μια υπέροχη πίπα. Την έβαλα μετά κάτω και ξεκίνησα να γλείφω τα βυζιά της, αν και μου είπε ότι γαργαλιέται δεν ξενέρωσα, αλλά αποφάσισα να τον βάλω ανάμεσα τους και να τα γαμήσω με μια υπέροχη αίσθηση φυσικού στήθους. Τόσο κάβλα που ήθελα να τελιώσω στα βυζιά της, αλλά δεν ήθελα να χάσω το πισωκολλητό. έτσι την έβαλα στα τέσσερα για ένα δυνατό σφυροκόπημα, μέχρι να αποθέσω το ζεστό μουννάκι της. Μετά ξεκίνησε ξανά η φλυαρία μέχρι να φύγω. Μια χαρά τίμησε το πενηντάρι η κοπέλα, όχι ότι καλύτερο έζησα, αλλά γενικά καλή επιλογή, θα ξαναπήγαινα και την συστήνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
xeroume kati gia autin ???

Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Like
86
Πόντοι
0
xeroume kati gia autin ???

Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες, ανήκουν σε μία Sophie Mills αμερικανίδα μοντέλο στο onlyfans. Βλέπε συνδέσμους κάτω:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Ψάξε στο παζαράκι για Μιχαέλλα από Ουκρανία. Τέλεια!
Φίλε, έψαχνα και εγώ και δεν βρήκα καμία Μιχαέλλα σε όλη τη Κύπρο. Ούτε σε άλλες επαρχίες. Στείλε link, παρακαλώ.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Σκαλιοτουθκια μου στιθητε διακριτικά κοντά στην στάση λεωφορείου στο παλιό νοσοκομείο και κόψτε κίνηση πόσες αγαμητες πληρώνουν μαύρους να τις γαμησουν αχόρταγες πουτανες ,κόψτε κίνηση και γαμηστε τες εσείς, πληρώνουν για να γαμηθουν ή θα γαμησετε μουχτι, χθες το έκανα, την είδα που έκανε κονε σε μαύρους πλησίασα άρπαξα την ευκαιρία και της λέω: έλα μαζί μου να σου ξεχειλωσω τις τρύπες και δεν θα το μετανιώσεις, πήγαμε σε χοτελ εκεί κοντά και την γάμησα από παντού και της εχυσα παντού, προσοχή όμως γιατί το κάνουν ακαποτο εσείς να βάζετε κάποτο, μην ρωτήσετε πληροφορίες κτλ, ούτε όνομα δεν ξέρω, έτσι απλά ήθελε καλό γαμιση και το έκανα, σε συζητήσεις μετά με κάποιους φίλους μου είπαν ότι έτσι γίνετε στη περιοχή εκεί, πληρώνουν μαύρους να τις γαμησουν, όμως προσοχή μην μπλεχτειτε στα πόδια μαύρων γιατί υπάρχει κίνδυνος για ξύλο μεταξύ των μαύρων και μην πάτε 100 αυτοκίνητα να περιμένετε και να κάνετε κίνηση και οι 100

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Σκαλιοτουθκια μου στιθητε διακριτικά κοντά στην στάση λεωφορείου στο παλιό νοσοκομείο και κόψτε κίνηση πόσες αγαμητες πληρώνουν μαύρους να τις γαμησουν αχόρταγες πουτανες ,κόψτε κίνηση και γαμηστε τες εσείς, πληρώνουν για να γαμηθουν ή θα γαμησετε μουχτι, χθες το έκανα, την είδα που έκανε κονε σε μαύρους πλησίασα άρπαξα την ευκαιρία και της λέω: έλα μαζί μου να σου ξεχειλωσω τις τρύπες και δεν θα το μετανιώσεις, πήγαμε σε χοτελ εκεί κοντά και την γάμησα από παντού και της εχυσα παντού, προσοχή όμως γιατί το κάνουν ακαποτο εσείς να βάζετε κάποτο, μην ρωτήσετε πληροφορίες κτλ, ούτε όνομα δεν ξέρω, έτσι απλά ήθελε καλό γαμιση και το έκανα, σε συζητήσεις μετά με κάποιους φίλους μου είπαν ότι έτσι γίνετε στη περιοχή εκεί, πληρώνουν μαύρους να τις γαμησουν, όμως προσοχή μην μπλεχτειτε στα πόδια μαύρων γιατί υπάρχει κίνδυνος για ξύλο μεταξύ των μαύρων και μην πάτε 100 αυτοκίνητα να περιμένετε και να κάνετε κίνηση και οι 100
Κυπρεα ρε φίλε; Από εμφάνιση τι έλεγε; Μέτρια τουλάχιστον ή καμιά χοντρή άσχημη; Και ηλικία πως την έκοψες;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Είναι άξιον απορίας γιατί να θέλει γυναίκα εμφανισημη να πληρώσει

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Είναι άξιον απορίας γιατί να θέλει γυναίκα εμφανισημη να πληρώσει
Και όμως το κάνουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κυπρεα ρε φίλε; Από εμφάνιση τι έλεγε; Μέτρια τουλάχιστον ή καμιά χοντρή άσχημη; Και ηλικία πως την έκοψες;
Καλό μουνι ήταν

Αλλά και από την άλλη γαματε τες μην τις αφήνετε στους μαύρους

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Και όμως το κάνουν

Καλό μουνι ήταν

Αλλά και από την άλλη γαματε τες μην τις αφήνετε στους μαύρους
Αν ψάχνουν μαύρη ψωλη τι να κάνουμε δηλαδή;
Να τη βαψουμε μαύρη και να την τραβήξουμε να μακρυνει;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Αν ψάχνουν μαύρη ψωλη τι να κάνουμε δηλαδή;
Να τη βαψουμε μαύρη και να την τραβήξουμε να μακρυνει;
Αν βλέπονται φίλε ενδεχομένως να γουστάρουν και το δωρεάν ξεπατομα από κάποιο άγνωστο.

Θέλει βέβαια πάρα πολύ προσοχή, μπαίνεις στα χωράφια ανθρώπων που δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Εγώ δεν θα το δοκίμαζα αλλά είμαι πολύ περίεργος τι παίζει...

Rafailmazoo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
δωσε και σε εμενα αδερφε , δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμ

παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο fa

Αν μπορείς και σε εμένα να το στηλεις
Αν γίνετε γιατη και εγώ τόρα θα προσπαθησο να κανο τα κενουργιαμου βιματα στο τομέα θα ειθελα εάν γίνετε το τηλ τις δασαθκιοτισας τζε τις αγιαναπιτησας

Τελευταία τροποποίηση:

Rafailmazoo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο facebook
Δεν μπορο να σου στηλο δυστυχώς μηνημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom