Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Μεν πιστευκετε την καθε μαλακια που σας λαλουν οι πουτανες. Εν αναμενομενο να το παιζει οτι της διουν παραπανω που οτι της διουν πραγματικα.
Φίλε αν ήταν έτσι θα δεχόταν …δεν έπεφτε με τίποτε τιμή

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Έχει πάει κανείς σε αυτή?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Έχει πάει κανείς σε αυτή?

Πάφο λέει.
Ρουμανα φαίνεται και με εξαιρετικά πεσμένα βυζια.
Τι ακριβώς σε τραβάει;

sexpunter

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σε όλους!

Πήγα σήμερα σε μια, λέει ότι είναι από Ουκρανία και μπορεί να ισχύει. Μου είπε πως έχει μια πενταετία που έρχεται Κύπρο τακτικά.

Viktoriia - id 8598033 - sell, buy, ads on bazaraki.com η σελίδα της ως χρήστης
Και Viktoriia για την αγγελία της (οι αγγελίες φεύγουν, επομένως καλύτερα να βάλουμε και το σύνδεσμο του χρήση που αλλάζει πιο σπάνια).

Στο τηλέφωνο ζήτησε 50€ για 30 λεπτά, βασικά για πίπα χωρίς καπότα και σεξ με προφυλακτικό. Δεν ζήτησα αν δέχεται να δώσει κώλο με έξτρα.

Οι φωτογραφίες ίσως αληθινές αλλά πριν ορισμένα χρόνια. Την βάζω στα 30-35. Έχει και τα κιλά της, θα έλεγα στα 70 κιλά. Σίγουρα όχι το 51-60 που δηλώνει πάντως.

Στο WhatsApp έχει φωτογραφία προσώπου η οποία ισχύει περισσότερο και επίσης καταλαβαίνουμε από αυτή πως πήρε κιλά...

Της είχα προτείνει 40€ για 30 λεπτά, δέχτηκε και επομένως πήγα. Είναι Φοινικούδες (10 μέτρα από Φοινικούδες).

Όταν έφτασα, μου ζητάει τα λεφτά και επομένως ζητάω να επιβεβαιώσει τις βασικές της υπηρεσίες, διευκρινίζει ότι έχει τέλος όταν θα τελειώσω. Της προτείνω να της δώσω πιο πολλά για ακαποτο σεξ όμως δεν δέχτηκε.

Πολύ μέτρια από εμφάνιση αλλά πάλι άμα θες να γαμησεις, γαμιεται.

Δεν δεχεται να την φιλισεις. Τσιμπούκι για κανένα λεπτακι και μου λέει για το σεξ να μη πάω δυνατά (ως γνωστόν με τις πουτανες έχουμε πάντα μεγάλο πέος).

Επομένως πάμε για το γαμισι, δυστυχώς είχα καιρό να χύσω και τελείωσα πολύ γρήγορα... Συνέχισα για κάποια λεπτά να τη γαμισω χωρίς να τις πω, και αυτά. Δηλαδή έφυγα πολύ πιο πριν από τα 30 λεπτά.

Στο τέλος δεν τη συστεινω πάντως εφόσον το τσιμπούκι της δεν ξεπερνά το λεπτό και όταν της είχα πει να συνεχίσει δεν δέχτηκε. Για γαμισι ήταν παθητική αλλά δεν διερκησα για να μπορώ να πω περισσότερα.

Υποψιάζομαι πως υπάρχουν και άλλες πουτανες στο συγκεκριμένο κτίριο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Γεια σε όλους!

Πήγα σήμερα σε μια, λέει ότι είναι από Ουκρανία και μπορεί να ισχύει. Μου είπε πως έχει μια πενταετία που έρχεται Κύπρο τακτικά.

Viktoriia - id 8598033 - sell, buy, ads on bazaraki.com η σελίδα της ως χρήστης
Και Viktoriia για την αγγελία της (οι αγγελίες φεύγουν, επομένως καλύτερα να βάλουμε και το σύνδεσμο του χρήση που αλλάζει πιο σπάνια).

Στο τηλέφωνο ζήτησε 50€ για 30 λεπτά, βασικά για πίπα χωρίς καπότα και σεξ με προφυλακτικό. Δεν ζήτησα αν δέχεται να δώσει κώλο με έξτρα.

Οι φωτογραφίες ίσως αληθινές αλλά πριν ορισμένα χρόνια. Την βάζω στα 30-35. Έχει και τα κιλά της, θα έλεγα στα 70 κιλά. Σίγουρα όχι το 51-60 που δηλώνει πάντως.

Στο WhatsApp έχει φωτογραφία προσώπου η οποία ισχύει περισσότερο και επίσης καταλαβαίνουμε από αυτή πως πήρε κιλά...

Της είχα προτείνει 40€ για 30 λεπτά, δέχτηκε και επομένως πήγα. Είναι Φοινικούδες (10 μέτρα από Φοινικούδες).

Όταν έφτασα, μου ζητάει τα λεφτά και επομένως ζητάω να επιβεβαιώσει τις βασικές της υπηρεσίες, διευκρινίζει ότι έχει τέλος όταν θα τελειώσω. Της προτείνω να της δώσω πιο πολλά για ακαποτο σεξ όμως δεν δέχτηκε.

Πολύ μέτρια από εμφάνιση αλλά πάλι άμα θες να γαμησεις, γαμιεται.

Δεν δεχεται να την φιλισεις. Τσιμπούκι για κανένα λεπτακι και μου λέει για το σεξ να μη πάω δυνατά (ως γνωστόν με τις πουτανες έχουμε πάντα μεγάλο πέος).

Επομένως πάμε για το γαμισι, δυστυχώς είχα καιρό να χύσω και τελείωσα πολύ γρήγορα... Συνέχισα για κάποια λεπτά να τη γαμισω χωρίς να τις πω, και αυτά. Δηλαδή έφυγα πολύ πιο πριν από τα 30 λεπτά.

Στο τέλος δεν τη συστεινω πάντως εφόσον το τσιμπούκι της δεν ξεπερνά το λεπτό και όταν της είχα πει να συνεχίσει δεν δέχτηκε. Για γαμισι ήταν παθητική αλλά δεν διερκησα για να μπορώ να πω περισσότερα.

Υποψιάζομαι πως υπάρχουν και άλλες πουτανες στο συγκεκριμένο κτίριο.
Διάβασα καλά;
Ζήτησες ακαπωτο σεξ;;

Έχω πάει με τη συγκεκριμένη και είναι όντως Ουκρανη και μπράβο της που σου έριξε άκυρο για ακαπωτο σεξ, αλλιώς θα με έβαζε σε σκέψεις.
Και όντως παίζει χρόνια στη Λάρνακα, αλλά όχι μια πενταετία, δεν ισχύει.

sexpunter

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Καλά διάβασες. Ζήτησα, αρνήθηκε, ΟΚ κανένα πρόβλημα, όλα ξεκάθαρα.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Όποιος μας βρει την κουτσομαρια που την άχνα αν ζει ακόμη θα του δώσουμε 2 άλλες εύκολες

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
599
Πόντοι
81

Pprap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές γνωρίζουμε κάποια πληροφορία η δοκίμασε κάποιος?:D:

Chris175

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
154
Πόντοι
1

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Ρε φίλε, έστειλα τους μύνημα και είπαν μου με 100 έξτρα γαμάς κόλο και χωρίς προφυλακτικό. Μόνο που άκουσα έτσι πράμα ετράβισα πίσω. Ή εν ξέρουν τι σημαίνει STD ή εν τις κόφτει
Έχει όμως και πολλούς που το προτιμούν

Charis 69

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ουκρανακη στην Λάρνακα και περιοχή Αγίας ναπας μόνο πιπα χωρίς και ρουφάει χυσια 40€ αξίζει η πιπα της, όποιος ενδιαφέρεται να έρθει προσωπικό μήνυμα
Λαλεις μου το τηλέφωνο;

Chris175

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
154
Πόντοι
1
Έχει όμως και πολλούς που το προτιμούν
Μακριά ρε που έτσι πράματα,μεν είσαι πελλός. Σκέφτου τι αρρώστιες παίζει να έχουν. Και να μεν έχουν τίποτε,πάλε εν το ρισκάρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom