xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Χεχε, θα πέσει κίνηση στην Ουκρανη του φίλου και θα φτάσει η πίπα 60€!
Εν τω μεταξυ αν το καλοσκεφτεις το να ανταλαζουμε δημοσια καλες περιπτωσεις ειναι εγγυημενο οτι τις χαλουμε. Η αλλη ειτε θα καει απο τα ραντεβου και θα ξεπετα τους πελατες ειτε θα ψηλωσει τη τιμη. Παντως να παρει πιππα ολο το φορουμ για 40 ευρω το αμφιβαλωΧεχε, θα πέσει κίνηση στην Ουκρανη του φίλου και θα φτάσει η πίπα 60€!
Ανταλλάζοντας δημοσια καλες περιπτωσεις βοηθας την τιμια πουτανα και αντιστοίχως για τις κακες περιπτωσεις. Ετσι βοηθας το επαγγελμα και τους πελατες. Αν δεν μιλα κανεις θα μεινουμε μια παρακμιακη χωρα που απλα ερχονται ψευτοπουτανες στο παζαρακι να κανουν αρπαχτηΕν τω μεταξυ αν το καλοσκεφτεις το να ανταλαζουμε δημοσια καλες περιπτωσεις ειναι εγγυημενο οτι τις χαλουμε. Η αλλη ειτε θα καει απο τα ραντεβου και θα ξεπετα τους πελατες ειτε θα ψηλωσει τη τιμη. Παντως να παρει πιππα ολο το φορουμ για 40 ευρω το αμφιβαλω
Φίλε έχουν δίκιο ότι ανεβάζουν τις τιμές οι ίδιοι, πάντως στο ουκρανακι πρόσφερε κάποιος 300€ για να του κάτσει ποψε, αντε συνεχίστε δυνατά και θα ζητάει 500 εβρα σε λίγοΑνταλλάζοντας δημοσια καλες περιπτωσεις βοηθας την τιμια πουτανα και αντιστοίχως για τις κακες περιπτωσεις. Ετσι βοηθας το επαγγελμα και τους πελατες. Αν δεν μιλα κανεις θα μεινουμε μια παρακμιακη χωρα που απλα ερχονται ψευτοπουτανες στο παζαρακι να κανουν αρπαχτη
Φιλε εγω περιμένω ακομαΦίλε έχουν δίκιο ότι ανεβάζουν τις τιμές οι ίδιοι, πάντως στο ουκρανακι πρόσφερε κάποιος 300€ για να του κάτσει ποψε, αντε συνεχίστε δυνατά και θα ζητάει 500 εβρα σε λίγο
ευχαριστω και δημοσιαΌσοι στείλατε πμ σας το έδωσα, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαι νταβατζής όπως ρωτάει κάποιος, ξέρω ότι σας αρέσει το ουκρανορωσσικο και σας την έδωσα, είναι δυνατή πουτανα, λοιπόν έχω και μαύρες αλλά σε αυτές απόλυτη προσοχή
Δοκίμασε την ουκρανη και ξανά μιλάμε, πήγα και σε αυτή που λες, την πίεσα λίγο και με 50 γάμησαευχαριστω και δημοσια
εγω για λαρνακα παο σε τουτην Sexy bbw | €50 μονο για πιπα 50 ευρω, χυσιμο στομα, δεν τα καταπινει, που τες καλιτερες πιπες,
Αλλά έγινε μόνο μια φορά τις άλλες 2 δεν δέχθηκεΔοκίμασε την ουκρανη και ξανά μιλάμε, πήγα και σε αυτή που λες, την πίεσα λίγο και με 50 γάμησα
Αυτό λέμε εδώ και χρόνια και δυστυχώς είμαστε μόνο 3,4 άτομα που συνεισφέρουμε στα διάφορα θέματα εδώ της Κύπρου.Ανταλλάζοντας δημοσια καλες περιπτωσεις βοηθας την τιμια πουτανα και αντιστοίχως για τις κακες περιπτωσεις. Ετσι βοηθας το επαγγελμα και τους πελατες. Αν δεν μιλα κανεις θα μεινουμε μια παρακμιακη χωρα που απλα ερχονται ψευτοπουτανες στο παζαρακι να κανουν αρπαχτη
Σίγουρα φταίει φίλε, ότι απαγορεύεται ελέγχεται από τη νύχτα, να δούμε πότε θα το καταλάβουν..Αυτό λέμε εδώ και χρόνια και δυστυχώς είμαστε μόνο 3,4 άτομα που συνεισφέρουμε στα διάφορα θέματα εδώ της Κύπρου.
Βέβαια Κάποιοι τρελαίνονται όταν τους λέμε ότι σκάνε πολλά λεφτά σε πουτανες χωρίς λόγο.
Πάντως δεν ξέρω γιατί όλα ανεβαίνουν τόσο πολύ εδώ στην Κύπρο.
Θυμάμαι Αθήνα γαμουσα σε κάποια στουντιο με 40€ 2 γκόμενες πριν μερικά χρόνια.
Ίσως φταίει ότι δεν έχει μπουρδελα εδώ στην Κύπρο και δεν είναι οργανωμένο το πράγμα.
Γερμανία όμως σε γαμας πιπινι με 20€, ούτε παίρνεις φουλ πρόγραμμα 1 ώρα όπως στην Ελλάδα.Σίγουρα φταίει φίλε, ότι απαγορεύεται ελέγχεται από τη νύχτα, να δούμε πότε θα το καταλάβουν..
Άλλο να κατεβαίνεις Ελλάδα ή Γερμανία και να τις έχεις στη σειρά βιτρίνα και άλλο να είναι κρυμμένες πίσω από ψεύτικες αγγελίες
Οχι με 20 αλλα τριοροφα μπουρδελα που μοιάζουν με ξενοδοχεία, όλες οι γκόμενες καθισμένες στις πόρτες των δοματιων 35-50 ευρώ ταρίφα. Και βλέπεις τι παίρνεις.Γερμανία όμως σε γαμας πιπινι με 20€, ούτε παίρνεις φουλ πρόγραμμα 1 ώρα όπως στην Ελλάδα.
Μιλάς για τα FKK;Οχι με 20 αλλα τριοροφα μπουρδελα που μοιάζουν με ξενοδοχεία, όλες οι γκόμενες καθισμένες στις πόρτες των δοματιων 35-50 ευρώ ταρίφα. Και βλέπεις τι παίρνεις.
Και αν βάλεις αναλογία βιοτικου επιπέδου Γερμανού με Έλληνα φαντάζομαι ισορροπεί
Οχι δεν μιλω για FKK, αν πας Αμβούργο που το ξέρω καλά, st. Pauli Reeperbahn είναι σαν το red light αν πάρεις από βιτρίνα γάμησε τα ξέρεις αλλά εχει κτίρια μεγάλα στις τιμές που σου είπα, αφήνω ένα παράδειγμα κάτω για να καταλάβεις λ. Φυσικά αυτά πάλι είναι τουριστικά, μετά από πολύ ψάξιμο ειχα πάει σε πολικατοικιες που ειναι γεμάτες, χτυπάς πόρτα αν σου αρέσει μπαίνεις, καλύτερη ποιότητα περίπου στα 50 αλλά θέλει να ξέρεις τη γλώσσα ή να σου πει κάποιος είχα δυσκολευτεί αρκετά.Μιλάς για τα FKK;
Είχα πάει πριν 12 χρόνια στην Φρανκφούρτη σε ένα τέτοιο τεράστιο με 100+ γυναίκες μέσα. Σινεμά, εστιατόριο, μπαρ κλπ εκεί μέσα. Όλες οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνές.
Αλλά δεν παίζουν οι τιμές που λες στη Γερμανία,.δεν ξέρω ποιος στις είπε.
70€ είσοδο είχε τότε και για να πάρεις κοπέλα συν 50€+ ανάλογα το πρόγραμμα.
θα σου πο, για την αλην, τορα λει οτι το κανει στο προγραμα με 50 ευρω το σεξ, δεν δοκιμασα ποτε, τι λει το σεξ μαζι της?Δοκίμασε την ουκρανη και ξανά μιλάμε, πήγα και σε αυτή που λες, την πίεσα λίγο και με 50 γάμησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά έγινε μόνο μια φορά τις άλλες 2 δεν δέχθηκε
Καλή είναιθα σου πο, για την αλην, τορα λει οτι το κανει στο προγραμα με 50 ευρω το σεξ, δεν δοκιμασα ποτε, τι λει το σεξ μαζι της?
Έγινε και αυτό σε μαύρη προσπαθούσα να την κλείσω για 100-150 για όλο το βράδι και μου είπε όχι έχει άτομα που τις δίνουν 500Φίλε έχουν δίκιο ότι ανεβάζουν τις τιμές οι ίδιοι, πάντως στο ουκρανακι πρόσφερε κάποιος 300€ για να του κάτσει ποψε, αντε συνεχίστε δυνατά και θα ζητάει 500 εβρα σε λίγο
Μεν πιστευκετε την καθε μαλακια που σας λαλουν οι πουτανες. Εν αναμενομενο να το παιζει οτι της διουν παραπανω που οτι της διουν πραγματικα.Έγινε και αυτό σε μαύρη προσπαθούσα να την κλείσω για 100-150 για όλο το βράδι και μου είπε όχι έχει άτομα που τις δίνουν 500
Είναι η πραγματικότηταΜεν πιστευκετε την καθε μαλακια που σας λαλουν οι πουτανες. Εν αναμενομενο να το παιζει οτι της διουν παραπανω που οτι της διουν πραγματικα.