Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γεια σασ παιδεσ.μολισ επεστρεψα απο ηφαιστου 2ο σπιτακι και συναντησα την κλαουντια απο μολδαβια.30αρα κοπελα με ξανθα κοντα μαλλακια καλο σωμα με ωραιουσ βυζουσ που απολαυσα.ολεσ οι στασεισ με καλα κουνηματακια και καλη συμετοχη.
τι βαρδια δουλευει η κοπελα?απογευματινη ή κ πρωινή? :tits2: :tits2:

TRAKATOAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
μεσημεριανη βαρδια  δουλευει και βραδυνη ειναι η γαλλιδα η Ελβιρα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα στους συναγωνιστες του ερωτικου μοχθου...σας ελειψα??ελπιζω ναι... :grin: :grin: :grin: :grin:
λοιπον ειχα αρκετες πρωινες καυλες κ μια βολτιτσα στην πρωτευουσα του θεσ/κου καμπου επιβαλλονταν.αφιξη το πρωι κατα τις 12 κ κατι κ βουρ για τα σπιτακια της Υφαιστου.

στο σπιτακι που αναφερει παραπανω ο συναγωνιστης κωστας συναντησα την κλαουντια,κοντο αγορε μαλλι,με φυσικες βυζουμπες, :tits2: :tits2:φοραγε ενα μαυρο σαν κορμακι το οποιο κ αφαιρει στο δωματιο.το εισητηριο ειναι 30 ευρω ( δεν μου ανεφερε η ευγενικη τσατσα τιποτα απο προγραμματα) κ μπηκα στο καθαρο δωματιο.στην τιβι τσοντουλα,σομπα υγραεριου στο δωματιο,καθαρο σεντονι,σαπουνι κ χαρτι σε αφθονια.

Μπαινει η κλαουντια,συμπαθητικη κοπελα -την κανω 30 κ κατι-βγαζει το κορμακι της κ με αφηνει να απολαυσω κ να ρουφηξω τις ομορφες,μεγαλες βυζαρες της..της ρουφουσα κ πιπιλουσα τις ρωγες της,μαλιστα της ζητησα να ερθει κ σε σταση 69 για να μπορω να παιζω με το μοσχομυριστο μουνακι της ,ενω με αφησε να το γλειψω για κανα 2 λεπτο...μια χαρα...ακουλουθησε εναλλαγη στασεων,πλαγιοα,απο πανω κ πισωκολλητο χωρις καμμια δυσανασχετηση κ καποια στιγμη της παρεδωσα τον μαγικο ζωμο...στο μουνι δεν διεκρινα κρεμα,ενιωθα την τριβη καθολη την διαρκεια της πραξης κ γενικα ηταν ενα τιμιο 30 αρικο,απολαυστικο οπου εγλειψα κ μουνακι (ξυρισμενο) χωρις καμμια επιβαρυνση...απο φατσα η κλαουντια δεν λεει κ πολλα,ειναι συμπαθητικη,αλλα ειναι ευγενικη κ στο γλειψιμο των βυζομπαλων δειχνει να το απολαμβανει. :fuck2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μετα απο καμμια ωριτσα ειχα ξανα καυλες κ αφου ειδα ολα τα ξεκωλα στην πλατεια ταχυδρομειου αποφασισα να κανω καταδρομη στην βυρωνος.

στην βυρωνος 20 κ ενω περιμενα να πετυχω την milf-θεια Ελενα,τελικα ηταν η Σουζι,η γνωστη σε ολους σας γερμανιδα.απο σωμα ετσι κ ετσι(εχει μεγαλουτσικο βυζι),απο φατσα γαμησετα,αλλα μεσα στο δωματιο ιδιαιτερα θερμη κ καυλωμενη.στην πιπα βαζει δυστηχως πολυ δοντι,με αποτελεσμα να της ζητησω να τον παιρνει στο στομα της πιο χαλαρα,γιατι πονουσε το πουτσοκεφαλακι..ακολουθησε εναλλαγη στασεων,πλαγιο,πισοκωλλητο κ ιεραποστολικο,αλλα καποια στιγμη βλεποντας την ασχημοφατσα της,δεν μπορεσα να συνεχισω κ εγκατελειψα χωρις να χυσω...για να μην το καταλαβει,ισχυριστηκα οτι ειμαι κουρασμενος κτλ κ κτλ,εδειξε κατανοηση,μου ειπε να μην το βαζω κατω,να προσπαθω κτλ κ κτλ,απο συμπεριφορα αψογη ,αλλα απο το υπολοιπο πακετο της εμφανισης-για μενα τουλαχιστον-τιποτα εως καθολου. :headbang: :headbang:
Ισως ηταν δικο μου λαθος που πληρωσα κ μπηκα κ δεν το πολυσκεφτηκα..παλιοτερα την εχω παρει την ιδια γερμανιδα στην υφαιστου ( στο σπιτακι που πηδηξα την κλαουντια σημερα),τοτε μου φαινοταν πιο καλη στην φατσα,τωρα εχει χαλασει περισσοτερο κ εχει κανει κ σαμπρελα μεγαλη γυρω απο την κοιλια.φατσα κ σαμπρελα ειναι δυστηχως για μενα φονικος συνδιασμος.ενα 30 αρι χαμενο. :headbang: :headbang:

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τιποτα ρε φιλε γιαυτο αλλωστε δεν υπαρχουμε σε αυτο τα σαιτ.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επισησ ενα πολυ καλο ομορφω καινουργιο φιλε μου ηταν την προηγουμενη βδομαδα στην βυρωνοσ κολλητα στα χαννουμακια, μαρια μαυρομμαλα ομορφη πολυ καλο.βραδυνη ητανε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισησ ενα πολυ καλο ομορφω καινουργιο φιλε μου ηταν την προηγουμενη βδομαδα στην βυρωνοσ κολλητα στα χαννουμακια, μαρια μαυρομμαλα ομορφη πολυ καλο.βραδυνη ητανε.
θα προσπαθησω να την τσεκαρω κ αυτην..μηπως εχει ωραιο γεματο βυζι με σκουρα ρωγα??νομιζω την εχω παρει,μια μελαχροινη ειναι??

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι μελαχροινη ητανε οντωσ.την αννα την βραζιλιανα στο πανω την εκανεs test drive.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αναλλογιζομενος την αποτυχια εκτονωσης απο την ασχημοφατσα της Σουζης κ επειδη δεν το βαζω οντως κατω,αποφασισα να παω να φαω κ να ξαναγυρισω στην Βυρωνος.. :knockinb: :knockinb:
αυτην την φορα πηγα ακριβως στο διπλα σπιτακι που φιλοξενει την γερμανιδα Σουζη,δεν πρεπει να ειναι κατοχυρωμενο στα μπουρδελα της λαρισας (στο σαιτ εννοω)..εχει στενη πορτα εισοδου κ μια μεγαλη σκαλα που οδηγει σε οροφο.χτυπησα κουδουνι κ η ευγενικη τσατσα μου ανοιξε.περιμενα για κανα διλεπτο κ εμφανιστηκε η χαριτωμενη ουκρανεζα Ξενια.
ειναι νταρντανοβα,χοντρουλα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΘΟΣ 5 αρι ή 6 άρι ,καυλοφατσα,πολυ ωραιο προσωπο με πολυ ωραια ματια,εχει ξανθα πλατινε μαλλια κ φοραει κρικελες στα αυτια.στο χωρο υποδοχης φοπουσε μαυρο σουτιεν κ τα τεραστια βυζομπαλα της ξεχειληζαν κανονικα....αποφασισα να δωσω το 30 αρι κ να εισελθω στο δωματιο.το δωματιο καθαρο.με ολοστρογγυλο κρεβατι,σομπα υγραεριου,σαπουνι,χαρτι κ καθαρο σεντονι...
ερχεται μεσα το ουκρανεζικο μωρο,αρχισε τα κοπλιμεντα-οτι ειμαι ωραιο παιδι κτλ,κτλ-κ αφηνει επιτελους ελευθερες τις τεραστιες 6 αρες βυζαρες της.τις ρουφαγα,τις πιπιλαγα τις δαγκωνα ελαφρα,δεν μπορουσα να της χωρτασω...μιλαμε για τεραστια...αρχισε ενα τσιμπουκι δυνατο,με διαθεση deep throat,εγλειψε κ λιγο μπαλες,ενω εγω αρμεγα ελευθερα τις χυμωδεις βυζαρες.ακολουθησε ενα ξεφρενο γαμισι ιεραποστολικο κ πισωκολλητο, με αυτην να φωναζει κατι στα ουκρανικα κ εγω να της το μπηγω οσο πιο βαθια μπορουσα...καμμια στιγμη απο πανω ψιλοεχυσε στην κοιλια μου ,ενω εγω συνεχισα να βυζαινω σαν μικρο παιδι..τελειωσα κ εγω στο τελος με ισπανικο,το μωρο με φιλαγε σε λαιμο κ στομα (οχι γλωσσοφιλα),μου ελεγε να ξαναπαω ,οτι ταιριαζουμε σεξουαλικως,με ρωτησε τι ζωδιο ειμαι κ με περιμενει για την την εκανα να χυσει..εν κατακλειδι δεν ξερω αν μου ελεγε μπαρουφες κτλ,κτλ,σιγουρα θα την ξανατιμησω,δεν μπορω ακομη να βγαλω απο το μυαλο μου αυτα τα τεραστια βυζομπαλα...σε πολλους εμφανισιακα -στο σωμα εννοω- μπορει να μην αρεσει,γιατι εχει αρκετα,εως πολλα κιλλα,αλλα απο φατσα,ματια κ βυζαρες η Ξενια σκιζει...ηθελα να πεθανω μεσα σε αυτα τα βυζια..ισως τα μεγαλυτερα που εχω συναντησει στην 10 ετη μπουρδελοκαριερα μου.....gl ακους??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ην αννα την βραζιλιανα δεν την πετυχα ακομη σε ποιο απο τα σπιτακια ειναι??ειναι βραδινη?? :helpplea: :helpplea:

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλο φιλαρακι,ειναι στο μοναδικο σπιτακι στην βυρωνοσ που ειναι πανω απο τι ξερω βραδυνη.επισησ εκει που πηγεσ στην κλαουντια το βραδυ την αλλαζει ενα καλο milf η ελβιρα απο γαλλια πολυ δυνατο milfaki.αν στη θεση τησ αννασ ειναι ενα μελαχροινο η μαριννελα επισησ σου την προτινω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πολυ καλο φιλαρακι,ειναι στο μοναδικο σπιτακι στην βυρωνοσ που ειναι πανω απο τι ξερω βραδυνη.επισησ εκει που πηγεσ στην κλαουντια το βραδυ την αλλαζει ενα καλο milf η ελβιρα απο γαλλια πολυ δυνατο milfaki.αν στη θεση τησ αννασ ειναι ενα μελαχροινο η μαριννελα επισησ σου την προτινω.
θα κανω βραδινη καταδρομικη επιθεση κ θα ψαξω Αννα κ Ελβιρα.σε εμπιστευομαι γιατι στην κλαουντια οτι ποσταρες ισχυει 100%.μπραβο αξιε συναγωνιστη Κωστα.. :rockon:

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε κοιταξε να δεισ.μπορει εδω μεσα να υπαρχουν και πολυ μαλακεσ πλεων ,αλλα εγω οτι γραφω ειναι οτι βλεπω με ακριβεια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε κοιταξε να δεισ.μπορει εδω μεσα να υπαρχουν και πολυ μαλακεσ πλεων ,αλλα εγω οτι γραφω ειναι οτι βλεπω με ακριβεια.
σωστος!καλα κανεις...αστους τους αλλους να κουρευονται... :rockon:

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου αυτην η ξενια μεσημερη ητανε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
την Ξενια την πετυχα κατα τις 1:00 το μεσημερι στο σπιτακι διπλα απο το Βυρωνος 20.ειναι αυτο το σπιτι που εχει στενη εισοδο κ μια μεγαλη σκαλα που οδηγει σε πορτα με κουδουνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom