αναλλογιζομενος την αποτυχια εκτονωσης απο την ασχημοφατσα της Σουζης κ επειδη δεν το βαζω οντως κατω,αποφασισα να παω να φαω κ να ξαναγυρισω στην
Βυρωνος..
αυτην την φορα πηγα ακριβως στο διπλα σπιτακι που φιλοξενει την γερμανιδα Σουζη,δεν πρεπει να ειναι κατοχυρωμενο στα μπουρδελα της λαρισας (στο σαιτ εννοω)..εχει στενη πορτα εισοδου κ μια μεγαλη σκαλα που οδηγει σε οροφο.χτυπησα κουδουνι κ η ευγενικη τσατσα μου ανοιξε.περιμενα για κανα διλεπτο κ εμφανιστηκε η χαριτωμενη ουκρανεζα
Ξενια.
ειναι νταρντανοβα,χοντρουλα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΘΟΣ 5 αρι ή 6 άρι ,καυλοφατσα,πολυ ωραιο προσωπο με πολυ ωραια ματια,εχει ξανθα πλατινε μαλλια κ φοραει κρικελες στα αυτια.στο χωρο υποδοχης φοπουσε μαυρο σουτιεν κ τα τεραστια βυζομπαλα της ξεχειληζαν κανονικα....αποφασισα να δωσω το 30 αρι κ να εισελθω στο δωματιο.το δωματιο καθαρο.με ολοστρογγυλο κρεβατι,σομπα υγραεριου,σαπουνι,χαρτι κ καθαρο σεντονι...
ερχεται μεσα το ουκρανεζικο μωρο,αρχισε τα κοπλιμεντα-οτι ειμαι ωραιο παιδι κτλ,κτλ-κ αφηνει επιτελους ελευθερες τις τεραστιες 6 αρες βυζαρες της.τις ρουφαγα,τις πιπιλαγα τις δαγκωνα ελαφρα,δεν μπορουσα να της χωρτασω...μιλαμε για τεραστια...αρχισε ενα τσιμπουκι δυνατο,με διαθεση deep throat,εγλειψε κ λιγο μπαλες,ενω εγω αρμεγα ελευθερα τις χυμωδεις βυζαρες.ακολουθησε ενα ξεφρενο γαμισι ιεραποστολικο κ πισωκολλητο, με αυτην να φωναζει κατι στα ουκρανικα κ εγω να της το μπηγω οσο πιο βαθια μπορουσα...καμμια στιγμη απο πανω ψιλοεχυσε στην κοιλια μου ,ενω εγω συνεχισα να βυζαινω σαν μικρο παιδι..τελειωσα κ εγω στο τελος με ισπανικο,το μωρο με φιλαγε σε λαιμο κ στομα (οχι γλωσσοφιλα),μου ελεγε να ξαναπαω ,οτι ταιριαζουμε σεξουαλικως,με ρωτησε τι ζωδιο ειμαι κ με περιμενει για την την εκανα να χυσει..εν κατακλειδι δεν ξερω αν μου ελεγε μπαρουφες κτλ,κτλ,σιγουρα θα την ξανατιμησω,δεν μπορω ακομη να βγαλω απο το μυαλο μου αυτα τα τεραστια βυζομπαλα...σε πολλους εμφανισιακα -στο σωμα εννοω- μπορει να μην αρεσει,γιατι εχει αρκετα,εως πολλα κιλλα,αλλα απο φατσα,ματια κ βυζαρες η Ξενια σκιζει...ηθελα να πεθανω μεσα σε αυτα τα βυζια..ισως τα μεγαλυτερα που εχω συναντησει στην 10 ετη μπουρδελοκαριερα μου.....gl ακους??