Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Oπως ανεβαίνουμε για φρούριο στο Αριστερό μπουρδέλο.. ΑΝΝΑ από Βραζιλία!!!!  Μπήκα μέσα περίεργος να δω αν μπορώ να χύσω χωρις να δω την κοπέλα γιατί είχε προηγηθεί ολονύχτιο όργιο με γκόμενα που γνώρισα σε μπαράκι. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια μελαχρινή πιτσιρίκα καβλοφατσα κοντοπουτανο με τρελό κορμάκι και μεγάλους βυζους με πεταχτή ρόγα και κολάρα όνειρο. Ξεκίνησε με γλείψιμο στον λαιμό..μετά στις ρόγες… κοιλιακούς… και συνέχισε με βαθύ ρουφηχτό τρελό δυνατό τσιμπούκι όπου και κατάφερε να ορθώσει το θηρίο που είχα την εντύπωση πως δεν θα σηκωνόταν με τίποτα. Νόμιζα θα λιώσει ο πουτσος μου στο στόμα της. Αφού τον τέντωσε με ρώτησε πως θέλω να της τον χώσω και της λέω κάτσε από πάνω. Ανελέητο σφυροκόπημα και καβαλημα όπου χούφτωνα τα βυζιά της ελεύθερα. Μετά την Βάζω στα τέσσερα και την γαμαω τόσο δυνατά που γκάριζε !!! Μετά την βάζω από κάτω όπου διπλώθηκε το γκομενακι και τον ένοιωσε για τα καλά αφού ήρθε χωρίς να βάλει κρέμα στο μουνι της. Το θέμα ηταν ότι δεν έχυνα με τίποτα και το κατάλαβε αλλά δεν δυσανασχέτησε καθόλου αντιθέτως μου είπε ‘’έχω χρόνο μωρό μου μέχρι να χυσεις’’.την Ξαναβάζω στα τέσσερα όπου από το πολύ σφυροκόπημα κουράστηκα και μου λέει κάτσε από κάτω. Ανεβαίνει ξανά  πάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφιλα για κάνα 10 λεπτο φιλιόμασταν… στρίβει μετά ανάποδα και αρχίζει να με καβαλάει ανελέητα βλέποντας την θεϊκή της κολάρα… εγώ άρχοντας δεν έχυνα με τίποτα!! Αφού κουράζετε έρχεται ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να μου τον χαϊδεύει… κουράζετε πάλι να μου τον παίζει και ασχολήθηκε μόνο με το να μου γλύφει την γλώσσα με απίστευτη κάβλα και αφήνοντας με να βλέπω τις καβλοχειλαρες της… και επειδή πέρασε κάνα μισαωρο-40 λεπτά και την λυπήθηκα αφού ήθελε να με κάνει να χύσω και μετα να φυγει… ενω φιλιόμασταν και γλείφαμε ο ένας τον άλλον αρχίζω να τον παίζω και καπάκι να μου τον παίζει και αυτή και να μου χαϊδεύει τα παπαρια…και επειδή με τα γλωσσοφιλα καύλωσα full έγινε η έκρηξη με ότι μου είχε απομείνει από σπερμα (1-2 σταγόνες θα εβγαλα)… αυτή δεν το πίστευε ότι θα έχυνα και κοίταζε τον πουτσο μου να δει αν λέω αληθεια…μολις ειδε την καπότα να ασπρίζει όρμησε πανω και άρχισε να μου τον ρουφαει. Αφού τέλειωσε τα πανηγύρι..σηκώνετε και μου λέει… ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ… έλιωσα στα γέλια!!! Καπάκι άνοιξε τον ανεμιστήρα και πήγαμε στηθήκαμε μπροστά αυτή έβαλε τον κολο της εγω τον πουτσο μου και παίρναμε αέρα γιατί γίναμε λούτσα στον ιδρωτα. Στο τέλος της Λεω ότι είναι τρελό μωρό και μου απαντάει..πιασε τον πουτσο σου να μην με ματιάσεις χαχχαχα!!! Με φίλησε στο στόμα..και έφυγε !!! Ένα από τα καλύτερα γαμησια και η κοπελα τιμαει τα 30 ευρω με το παραπάνω. Ήταν σαν να έκανα έρωτα με την γκόμενα μου που έκανε τα πάντα για να με ικανοποιήσει. Επισκεφτείτε την..εγώ θα το κάνω πάλι σύντομα!!! Άννα από Βραζιλία  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Eπισκεψη στο γνωστο μπουρδελο σημερα να βρω την Αννουλα και γαμω το μπουρδελο τους μεσα αφησανε την Αννουλα να φυγει!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Στην θεση της υπαρχει μια ψηλη ιταλιδα Κλααουντια που βρωμαει το στομα της, τσιμπουκια κανει με την μυτη..και οταν την γαμουσα κοιταζε τον καθρεφτη. Στο πισοκολλητο την ξεσκισα για την μαλακια που κανανε να αφησουνε την Αννουλα να φυγει.

Οποιος την πετυχει.. οπου την πετυχει...να ενημερωσει να την επισκεφτω οπου και να την εχουνε παει !!!!
Αννουλα....  :huh: :huh:  :huh: :'( :'(

atolis

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σήμερα στην ηφαίστου στο μεσαίο αννα απο ρουμανία.20 ετών πολή καλή εμφάνιση αλλα μέτρια στην απόδοση..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κανενα νεο,απο κεντρο λαρισας?γιατι έπεσε τοση ξεραΐλα??Υφαίστου κ Βύρωνος τι παίζει?δωστε τα φωτα σας λαρισαιοι να γαμησουμε καμμια βυζαρου...(οχι χοντρες).
αυτη η αννα που λεει ο συναγωνιστης πιο πανω που παιζει μπαλα?? :think: :think:

TRAKATOAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Στην Βυρωνος 19 εχει μια καινουργια ομορφη πιτσιρικα μελαχρινη ονοματι Αννα με ωραιο σωμα, δυνατο  τριαρι βυζακι, αρκετα θετικη μονο που ειναι παρλαρα. Στν βυρωνοσ 18 εναλλασονται η τρανσ Βικυ και η ξανθια μιλφ καραβυζαρου Χριστινα. Στην βυρωνος 20 ειναι η γνωστη Γερμανιδα μιλφ Σουζη που δουλευε παλιοτερα σε αλλο μπουρδελο στην ηφαιστου. Στην βυρωνος 8 μαπα το καρπουζι οπως και στην ηφαιστου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στην Βυρωνος 19 εχει μια καινουργια ομορφη πιτσιρικα μελαχρινη ονοματι Αννα με ωραιο σωμα, δυνατο  τριαρι βυζακι, αρκετα θετικη μονο που ειναι παρλαρα. Στν βυρωνοσ 18 εναλλασονται η τρανσ Βικυ και η ξανθια μιλφ καραβυζαρου Χριστινα. Στην βυρωνος 20 ειναι η γνωστη Γερμανιδα μιλφ Σουζη που δουλευε παλιοτερα σε αλλο μπουρδελο στην ηφαιστου. Στην βυρωνος 8 μαπα το καρπουζι οπως και στην ηφαιστου.
ωραιος φιλε,θενκς!αυτη η αννα κ η αλλη η χριστινα ειναι πρωινες η βραδυνες βαρδιες? :tits2: :tits2:

TRAKATOAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Η Χριστινα ειναι παντα βραδυνη εκτος και εαν δεν ειναι λαρισα οποτε  την αντικαθιστα η Βικυ. Η Χριστινα ειναι οτι πρεπει για βυζολατρες και ειναι πολυ δεκτικη. Η Αννα ειναι παντα βραδυνη αλλα δεν εχει τις βυζαρες της Χριστινας αλλα ειναι πολυ πιο νεα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Η Χριστινα ειναι παντα βραδυνη εκτος και εαν δεν ειναι λαρισα οποτε  την αντικαθιστα η Βικυ. Η Χριστινα ειναι οτι πρεπει για βυζολατρες και ειναι πολυ δεκτικη. Η Αννα ειναι παντα βραδυνη αλλα δεν εχει τις βυζαρες της Χριστινας αλλα ειναι πολυ πιο νεα
οκ thanx!θα πεσει δοκιμη :knockinb: :knockinb: :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να σαι καλα man! :rockon: :rockon:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Παιδια αυτη η "βικη" η τρανσ πως ειναι εμφανισιακα? μη μαμησουμε κ τραβελι κιολσς...!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πρωινη καταδρομη στα μπουρδελα της Βυρωνος...λογω ελλειψης χρονου μπηκα στο πρωτο που βρηκα μπροστα μου κ σε αυτο εγινε η καταθεση...το μπουρδελο απ εξω ειναι κοκκινο κ εχει ενα κουδουνι το οποιο χτυπας για να σου ανοιξουν....εκει πετυχα την Λινα,ωραιοτατο milf με 3 αρι βυζι κ κωλαρα..μαλιστα τσατσα δεν υπηρχε η ιδια μου ανοιξε..το δωματιο ψιλοαθλιο,επαιζε τσοντουλα στην τιβι,σεντονια εμοιαζαν καθαρα (δεν περνω κ ορκο ),ευτηχως υπηρχε χαρτι κ σαπουνι υγρο.

μπαινει το μωρο μεσα κ μου περναει το καποτιδιο,χωρις να βγαλει ουτε σουτιεν ,ουτε το κομπινεζον που φορουσε απο πανω... :huh: :huh: :huh:εμενα δεν με χαλανε κατι τετοια,εβαλα τα βρωμοχερα μου κ της πεταξαν τα βυζια εξω για να τα αρμεγω ελευθερα.Απο πιπα η κοπελα δεν το κατεχει το αθλημα,περισσοτερο σαν κατι σε μαλακια με βαρουσε,ενω αερογλυφε το πουτσοκεφαλο,παρολο που τα αρχιδια μου μοσχομυριζαν (ειχα κανει ντουσακι)..την παιρνω πρωτη σταση πλαγιο,την το καρφωνω κανα 5 λεπτο κ ακουλουθουν ιεραποστολικο κ πισωκολλητο... :knockinb: :knockinb:της το χωνα βαθια κ αυτη πονουσε κ αυτο με καβλωνε ακομη περισσοτερο.δυτηχως ομως στο πισωκολλητο μου ηρθε μια ελαφρια μυρωδια ιδρωμενου μουνιου κ εκει καπου ξενερωσα...για να την τιμωρησω κ γω την το καρφωνα με μανια μεχρι που τελειωσα μεσα της για τα καλα...λιγη καθαριοτητα δεν βλαπτει...ελεος.. :huh: :huh: :P :idiot:Εν κατακλειδι πολυ μετρια πραγματα,την κοπελα δεν θα την ξανατιμησω λογω το οτι στο σεξ ηταν ενα ωραιοτατο κομοδινο,ακουνητη,μονο οτι πονουσε μου ελεγε συνεχεια..τα βυζια της ειναι ωραια αλλα τι να τα κανεις οταν το υπολοιπο πακετο υστερει??κ η μουνιλα ειναι απαραδεκτη σε οποιον μπαινει να γαμησει,ειναι σημαντικη η καθαριοτητα.ειναι το Α κ το Ω.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χθεσ το βραδυ κατεθεσα στην ηφαιστου στο 1ο σπιτακι το πιο καινουργο απο τα 2.τανε μια μελαχροινη ρουμανα,τετοιω κομοδινο μαγκεσ δεν ξαναειδα προσεξτε πολυ μην κλαιτε και εσεισ κανενα 30αρι.στοδιπλα ητανε μια γαλλιδα που δουλευε στο ερωτικα πιο παλια,αυτην ειναι πολυ καλη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
χθεσ το βραδυ κατεθεσα στην ηφαιστου στο 1ο σπιτακι το πιο καινουργο απο τα 2.τανε μια μελαχροινη ρουμανα,τετοιω κομοδινο μαγκεσ δεν ξαναειδα προσεξτε πολυ μην κλαιτε και εσεισ κανενα 30αρι.στοδιπλα ητανε μια γαλλιδα που δουλευε στο ερωτικα πιο παλια,αυτην ειναι πολυ καλη.
για δωσε περιγραφη την γαλλιδα σε παρακαλω....το ρουμανακι αυτο το εχω παρει κ γω,ειναι πεταμενα λεφτα... :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η ελβιρα ειναι αστερι δεν το συζηταμε.....οποιος τρωει ξανατρωει...... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελα βρε man,πως τα πας?(οφ τοπικ)...ποια ειναι αυτη η γαλλιδα?? :think:
καλα φιλε...δουλευε και στην βιλα οπως ειπε ο συναγωνιστης....κανει τα παντα ολα,πρωκτικο γυμνο κλπ...ειναι λιγο προς το μιλφ αλλα καλοδιατηρημενη και οχι σπασμενη στο προσωπο....πικαντικο προσωπακι ,κοντο κοκκινοξανθο μαλλι και πολυ εκφυλη.....

θυμιζει λιγο την πορνοσταρ μπελαντονα καπως.....και απο σωμα ειναι γυμνασμενη και σφιχτη...πρωην στριπερ...

εχει κριτικες στο θρεντ της βιλας...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καλα φιλε...δουλευε και στην βιλα οπως ειπε ο συναγωνιστης....κανει τα παντα ολα,πρωκτικο γυμνο κλπ...ειναι λιγο προς το μιλφ αλλα καλοδιατηρημενη και οχι σπασμενη στο προσωπο....πικαντικο προσωπακι ,κοντο κοκκινοξανθο μαλλι και πολυ εκφυλη.....

θυμιζει λιγο την πορνοσταρ μπελαντονα καπως.....και απο σωμα ειναι γυμνασμενη και σφιχτη...πρωην στριπερ...

thanx mate! :rockon:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36

Πως τη λένε? Ξέρει κανείς? Τη γαλλίδα εννοώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom