Oπως ανεβαίνουμε για φρούριο στο Αριστερό μπουρδέλο.. ΑΝΝΑ από Βραζιλία!!!! Μπήκα μέσα περίεργος να δω αν μπορώ να χύσω χωρις να δω την κοπέλα γιατί είχε προηγηθεί ολονύχτιο όργιο με γκόμενα που γνώρισα σε μπαράκι. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια μελαχρινή πιτσιρίκα καβλοφατσα κοντοπουτανο με τρελό κορμάκι και μεγάλους βυζους με πεταχτή ρόγα και κολάρα όνειρο. Ξεκίνησε με γλείψιμο στον λαιμό..μετά στις ρόγες… κοιλιακούς… και συνέχισε με βαθύ ρουφηχτό τρελό δυνατό τσιμπούκι όπου και κατάφερε να ορθώσει το θηρίο που είχα την εντύπωση πως δεν θα σηκωνόταν με τίποτα. Νόμιζα θα λιώσει ο πουτσος μου στο στόμα της. Αφού τον τέντωσε με ρώτησε πως θέλω να της τον χώσω και της λέω κάτσε από πάνω. Ανελέητο σφυροκόπημα και καβαλημα όπου χούφτωνα τα βυζιά της ελεύθερα. Μετά την Βάζω στα τέσσερα και την γαμαω τόσο δυνατά που γκάριζε !!! Μετά την βάζω από κάτω όπου διπλώθηκε το γκομενακι και τον ένοιωσε για τα καλά αφού ήρθε χωρίς να βάλει κρέμα στο μουνι της. Το θέμα ηταν ότι δεν έχυνα με τίποτα και το κατάλαβε αλλά δεν δυσανασχέτησε καθόλου αντιθέτως μου είπε ‘’έχω χρόνο μωρό μου μέχρι να χυσεις’’.την Ξαναβάζω στα τέσσερα όπου από το πολύ σφυροκόπημα κουράστηκα και μου λέει κάτσε από κάτω. Ανεβαίνει ξανά πάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφιλα για κάνα 10 λεπτο φιλιόμασταν… στρίβει μετά ανάποδα και αρχίζει να με καβαλάει ανελέητα βλέποντας την θεϊκή της κολάρα… εγώ άρχοντας δεν έχυνα με τίποτα!! Αφού κουράζετε έρχεται ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να μου τον χαϊδεύει… κουράζετε πάλι να μου τον παίζει και ασχολήθηκε μόνο με το να μου γλύφει την γλώσσα με απίστευτη κάβλα και αφήνοντας με να βλέπω τις καβλοχειλαρες της… και επειδή πέρασε κάνα μισαωρο-40 λεπτά και την λυπήθηκα αφού ήθελε να με κάνει να χύσω και μετα να φυγει… ενω φιλιόμασταν και γλείφαμε ο ένας τον άλλον αρχίζω να τον παίζω και καπάκι να μου τον παίζει και αυτή και να μου χαϊδεύει τα παπαρια…και επειδή με τα γλωσσοφιλα καύλωσα full έγινε η έκρηξη με ότι μου είχε απομείνει από σπερμα (1-2 σταγόνες θα εβγαλα)… αυτή δεν το πίστευε ότι θα έχυνα και κοίταζε τον πουτσο μου να δει αν λέω αληθεια…μολις ειδε την καπότα να ασπρίζει όρμησε πανω και άρχισε να μου τον ρουφαει. Αφού τέλειωσε τα πανηγύρι..σηκώνετε και μου λέει… ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ… έλιωσα στα γέλια!!! Καπάκι άνοιξε τον ανεμιστήρα και πήγαμε στηθήκαμε μπροστά αυτή έβαλε τον κολο της εγω τον πουτσο μου και παίρναμε αέρα γιατί γίναμε λούτσα στον ιδρωτα. Στο τέλος της Λεω ότι είναι τρελό μωρό και μου απαντάει..πιασε τον πουτσο σου να μην με ματιάσεις χαχχαχα!!! Με φίλησε στο στόμα..και έφυγε !!! Ένα από τα καλύτερα γαμησια και η κοπελα τιμαει τα 30 ευρω με το παραπάνω. Ήταν σαν να έκανα έρωτα με την γκόμενα μου που έκανε τα πάντα για να με ικανοποιήσει. Επισκεφτείτε την..εγώ θα το κάνω πάλι σύντομα!!! Άννα από Βραζιλία
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)