Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ τα μαθατε τα ευχαριστα.την τριτη ανοιγει ο οικοσ εποχησ soula στην αμφιθεα στον κομβο συκουριου.τα εγκενια ειναι τριτη βραδυ και την κορδελα ποια την κοβει λετε,,,,,οι τζουλια οχι δεν κανω πλακα.εγιναν 3 πολυτελεσ μεζονετεσ θα δουλευουν 9 κοπελεσ το κοστοσ 4 εκατομυρια ευρω λενε οτι πηγε το ολο εργο.αντε ρε λαρισαρα καλη αρχη το χερι τησ τζουλιασ ελπιζω να ειναι γουρικο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εγιναν 3 πολυτελεσ μεζονετεσ το κοστοσ 4 εκατομυρια ευρω λενε οτι πηγε το ολο εργο
Φίλε πες την αλήθεια μη ντρέπεσαι,μεταξύ μας είμαστε.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαγκεσ τα μαθατε τα ευχαριστα.την τριτη ανοιγει ο οικοσ εποχησ soula στην αμφιθεα στον κομβο συκουριου.τα εγκενια ειναι τριτη βραδυ και την κορδελα ποια την κοβει λετε,,,,,οι τζουλια οχι δεν κανω πλακα.εγιναν 3 πολυτελεσ μεζονετεσ θα δουλευουν 9 κοπελεσ το κοστοσ 4 εκατομυρια ευρω λενε οτι πηγε το ολο εργο.αντε ρε λαρισαρα καλη αρχη το χερι τησ τζουλιασ ελπιζω να ειναι γουρικο.
αναμεινατε ρεπορταζ απο βδομαδα...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι καμια πλακα σοβαροτατα μιλαω την τριτη το βραδυ κοβει την κορδελα οι τζουλια ειναι ολα αληθεια οσα γραφω.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.092
Πόντοι
456
το γραφει μεχρι και η τοπικη εφημεριδα της Λαρισας.
πατηστε    και δειτε το εξωφυλλο σε μορφη pdf
κανονικοτατα εγκαινια διαφημιζει με Τζουλια!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
αυτό έλειπε! τόσα χρόνια έχεις λιωσει παπουτσια να γυρνας! περιμένω ανταπωκριση! :rockon: :rockon: :rockon:
Θα πάμε πλαταμωνα και μπορει μετα να κάνω καμια κατεβασια! :grin: :grin: :grin:
αν ξεφυγω από την επιτηρηση... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν το κανω πρωτη φορα..... ;)

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ περασα μια βολτα χθεσ γινοταν χαμοσ στα εγκαινια,οντωσ ειδα εξω και την τζουλια ειχαν τραπεζακια πανικοσ απο λαο.εχω την τυχη αυτην τη φορα να ειναι 10 χιλιομετρα απο το σπιτι μου και λογικα απο σημερα θα δουλευουν .9 θα ειναι οι κοπελεσ 11το πρωι ωσ τησ 3 βραδυ ανοιχτο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαγκεσ περασα μια βολτα χθεσ γινοταν χαμοσ στα εγκαινια,οντωσ ειδα εξω και την τζουλια ειχαν τραπεζακια πανικοσ απο λαο.εχω την τυχη αυτην τη φορα να ειναι 10 χιλιομετρα απο το σπιτι μου και λογικα απο σημερα θα δουλευουν .9 θα ειναι οι κοπελεσ 11το πρωι ωσ τησ 3 βραδυ ανοιχτο.
9 Κοπελες??ΜΜΜ.... :rockon: :rockon:θα πεσουν πολλα γαμησια,αυτη ειναι ποικιλια!!!!μπαινεις διαλεγεις κ γαμας! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για πες μας λιγο ειναι στον κομβο συκουριου;που ακριβως θα βγω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom