Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα χτεσ το απογευμα για καφεδακι στην πολη τησ λαρισασ κ δεν θα γινοταν να μην περασω απο τα σπιτακια τησ κολασμενησ γειτονιασ,,,βυρωνοσ-υφαιστου οπου εγινε για πρωτη φωρα στη ζωη μου διπλη καταθεση σε ενα βραδυ.δουλευαν λοιπων.

βυρονωσ 18 -η νατασσα η ρωσιδα νταρντανα βγηκε με χαμογελο στο σαλωνη ομορφη .
βυρονωσ 8-νατασσα καλο ομορφω πιπινακι απο ρουμανια με ωραιο σωματακι κ καλη φατσουλα κ ωραια βυζακια μελαχροινω.
βυρονωσ 20-αντζελικα απο ουκρανια ωραιο μωρακι καινουργιο με ωραιο σωματακι κ ομορφω πρωσωπακι οπου εγινε η πρωτη καταθεση μου.
βυρονωσ 11-η μαρριανα η βουλγαρα γεματη γκομενα με βυζαρεσ οχι κατι το φωβερω σε εμφανιση αλλα μεσα καλη φαση.
βυρονωσ 16-στο κατω μαλλον η ατζελινα η μιλφ μπαζωτσεχα κ αλκοολα που δεν τη παω μια..
κ στο πανω γυρισε το αστερι η λαουρα η ρουμανα κ γαμω τα μωρα κ πολυ καλη φαση μεσα εδω κατεθεσα το δευτερω γυρω.
υφαιστου 23-αδιαφωρη αδυνατη σερβα νομιζω. ταιστε τη λιγω βρε παιδια τη κοκκαλο εινε αυτο.
υφαιστου 25-η στελλα μαυρογκαυλακι ελληνιδα καλη περιπτωση μεσα.τα περρισοτερα σε λιγακι στησ κριτικεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε μαγκεσ και να ρωτησω κ κατι.η αναλυτικη κριτικη μου για τη λαουρα στο 2 ωρωφω γιατι δεν δημοσιευτηκε ακομα τι πεζεται.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα χτεσ το απογευμα για καφεδακι στην πολη τησ λαρισασ κ δεν θα γινοταν να μην περασω απο τα σπιτακια τησ κολασμενησ γειτονιασ,,,βυρωνοσ-υφαιστου οπου εγινε για πρωτη φωρα στη ζωη μου διπλη καταθεση σε ενα βραδυ.δουλευαν λοιπων.

βυρονωσ 8-νατασσα καλο ομορφω πιπινακι απο ρουμανια με ωραιο σωματακι κ καλη φατσουλα κ ωραια βυζακια μελαχροινω.
βυρονωσ 20-αντζελικα απο ουκρανια ωραιο μωρακι καινουργιο με ωραιο σωματακι κ ομορφω πρωσωπακι οπου εγινε η πρωτη καταθεση μου.
βυρονωσ 11-η μαρριανα η βουλγαρα γεματη γκομενα με βυζαρεσ οχι κατι το φωβερω σε εμφανιση αλλα μεσα καλη φαση.
βυρονωσ 16-στο κατω μαλλον η ατζελινα η μιλφ μπαζωτσεχα κ αλκοολα που δεν τη παω μια..
κ στο πανω γυρισε το αστερι η λαουρα η ρουμανα κ γαμω τα μωρα κ πολυ καλη φαση μεσα εδω κατεθεσα το δευτερω γυρω.
υφαιστου 23-αδιαφωρη αδυνατη σερβα νομιζω. ταιστε τη λιγω βρε παιδια τη κοκκαλο εινε αυτο.
υφαιστου 25-η στελλα μαυρογκαυλακι ελληνιδα καλη περιπτωση μεσα.τα περρισοτερα σε λιγακι στησ κριτικεσ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

:rockon: :rockon: :rockon:
Ωραια αναφορα φιλε,θα ερχομουνα Λαρισα,αλλα εφαγα ολα τα λεφτα στην Αθηνα.... :grin: :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Ανακαλύπτοντας τον αγοραίο έρωτα στη Λάρισα...[/size]

scaled.php

Επαγγελματικές υποχρεώσεις μ' έφεραν σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα.
Δεν ήταν δυνατόν φυσικά να μην αδράξω την ευκαιρία για να επισκεφτώ τους ερωτικούς της ποορισμούς πραγματοποιώντας ένα... πορνορεπορτάζ.
Το δωμάτιο...

scaled.php

που κατέλυσα, ανήκει σ' ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται πίσω από το...

scaled.php

Πάνω από το Αρχαίο θέατρο την Λάρισας...

scaled.php

η ''Μηροπολίτου Αρσενίου'' με τα κουτούκια της, συνεχίζει με την οδό της αμαρτίας, τη...

scaled.php

Εκεί και σε απόσταση λίγων μέτρων από τα τραπέζια των εστιατορίων, βρίσκονται τα 6 από τα 8 σπιτάκια της πόλης.
''Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι...''
Βέβαια, είναι δυνατόν κάποιος ν' ακολουθήσει αντίστροφη πορεία. Πρώτα έρωτας και μετά φαί ή μόνο έρωτας ή και μόνο φαί...
Τέλος πάντων...

Περπάτησα στο φαρδύ δρόμο...

scaled.php

προς τον πρώτο οίκο, που παραδόξως αντί να είναι το Β20 είναι το...

Βύρωνος 18

scaled.php

13:26-13:28

Ανεβαίνω τα οκτώ πλακόστρωτα σκαλοπάτια και βρίσκομαι μπορστά από μία ροζ πόρτα.
Ακολούθησα την υπόδειξη των δύο λέξεων που ήταν γραμμένες πέριξ του κουδουνιού.
''ΚΤΙΠΑΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΗ''
Η πόρτα άνοιξε και εισήλθα στο σαλόνι.
-Γειά σας (εγώ)
-Γειά μας! Αντιχαιρέτησε η Αννα.
Πρόκειται για αλλοδαπή milf με καστανά μακρυά ίσια μαλλιά, ενδιάφέρον πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με λίγη κοιλίτσα.
Φορούσε μαύρα σέξυ εσώρουχα.
Το πρόγραμμα τιμάται στα 30 ευρώ αλλά δέχτηκε αμέσως να κάνει έκπτωση 5 ευρώ.
Ολες οι υπηρεσίες εκτός από πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
-Είδες τί έγινε στην Αθήνα; Είπε ήρεμα. Γενικά μιλούσε ήρεμα.
Οταν έφυγα με ξεπροβόδισε λέγοντάς μου...
-Να 'σαι καλά αγόρι μου.

Βύρωνος 20

scaled.php

13:28-13:31

Εξω από τη μεταλλική πόρτα ένα φθαρμένο αυτοκόλλητο ενημερώνει...
''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ''
-Ερχομαι, έρχομαι! Ακούω από το βάθος.
Το μεταλλικό παραθυράκι ανοίγει και εμφανίζεται το...πορτρέτο μίας φαρδοπρόσωπης, χαμογελαστής, ξανθιάς κυρίας.
-Γειά σου! Από πού είσαι, από Αυστραλία;
-Γιατί από Αυστραλία; (εγώ)
-Ε! Φαίνεται...
Το μακρόστενο σαλόνι φιλοξενεί έναν  πάγκο, ενώ γίνονται εργασίες τοποθέτησης ταπετσαρίας στους τοίχους.
Κάνω λίγα βήματα προς το εσωτερικό...
-Ελα πού πας; Κατευθείαν στα κρεβάτια! Χα, χα, χα...
-Είμαι από Αθήνα, θα μου πεις τιμές και υπηρεσίες που προσφέρεις;
-Ναί μωρό μου. Εγώ είμαι από Ουκρανία. Σούπερ καύλα στο κρεβάτι. Προσφέρω, τρυφερότητα, χάδια, αγκαλιά, τσιμπουκάκι σούπερ, 69. Εχω προφυλακτικά από Ιταλία πολύ λεπτά νιώθεις τα πάντα...
-Τ' ονοματάκι σου;
-Ρωξάνη...και σούπερ έρωτα στο κρεβάτι!
-Σε τί τιμή;
-30 ευρώ.
-Στην Αθήνα είναι 20...
-Η Αθήνα έχει πέντε εκατομμύρια πληθυσμό...
-Πόσες κοπέλες είσαστε;
-Δύο. Μέχρι τις πέντε, έξι η πρώτη βάρδια και μετά όσο πάει, τρεις, τέσσερις, έξι το πρωί.
-Εντάξει θα κάνω τη βόλτα να δω και τα γύρω μαγαζιά...
-Πού θα πας; Εγώ θα σου γλείψω το παγωτό και θα λιώσεις από καύλα μωρό μου...
-Παγωτό;
-Χα, χα, χα...Παγωτό...Πούτσος...
-Ααα! Ολο πονηριές είσαι...
-Χα, χα, χα...Παγωτό και στο τέλος σαμπάνια...Αν δεν έχεις τα τριάντα εγώ μπορώ να κόψω κάτι. Πέντε ευρώ.
Η Ρωξάνη έχει γλυκό προσωπάκι, βέβαια είναι ψιλομιλφάκι, με ξανθό πλατινέ μαλλάκι και ροζ χειλάκι, αλλά είναι χοντρή. Με μεγάλο στήθος, πολλές δίπλες στην κοιλιά και χοντρά μπούτια.
Φοράει ένα μαύρο κομπινεζόν.
Πριν φύγω επέμεινε να μου δείξει το δωμάτιο...

scaled.php

scaled.php

Στο τέλος της τσάρκας μου επέστρεψα και τίμησα την Ουκρανή...
Θ' ακολουθήσει κριτική.

Βύρωνος 16

scaled.php

13:31-13:32

Ανεβαίνω τα εικοστρία σκαλοπάτια του μωβ κλιμακοστασίου και βρίσκομαι μπροστά από μία σκούρα πόρτα που ένα αυτοκόλλητο ενημερώνει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.
Μου ανοίγει η μεσήλικη αλλοδαπή υπηρεσία. Από το βάθος του σχετικά σκοτεινού σαλονιού εμφανίζεται η Αναλία η...Ισπανίδα. Νεαρή, μελαχρινή με μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα.
Φοράει λευκά εσώρουχα.
Πρόγραμμα κανονικό, εκτός από πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, στα 30 ευρώ χωρίς έκπτωση.
Δουλεύουν δύο κοπέλες. Μέρα παρά μέρα, μία κοπέλα κάνει ολόκληρη τη βάρδια.

Βύρωνος 14

scaled.php

13:32-13:34

Περιμένω μπροστά από την κοκκινωπή μεταλλική πόρτα αφού φυσικά έχω χτυπήσει το κουδούνι.
Μου ανοίγει μία ευγενική γιαγιά με κοντό άσπρο μαλλί και κοιλιά.
Δουλεύει η Τόλια εάν κατάλαβα καλά.
Πρόκειται για μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλια νεαρή αλλοδαπή μάλλον Ουκρανή ή Ρωσίδα, με μεσαίο στήθος και σώμα με πιασιματάκια. Βιαστική.
Η γιαγιά, μου είπε ότι το κόστος είναι 30 ευρώ και το ελεύθερο στοματικό στα 50!
Καθώς μου ανέφερε το τελευταίο, έτριβε τον κρόταφό της με αμηχανία. Μάλλον καταλάβαινε ότι έλεγε υπερβολές.
-Εκπτωση στο απλό κάνετε;
-Να ρωτήσω την κοπέλα...
-Μπουρ, μπουρ, μπουρ...Από το μέσα δωμάτιο.
-25 ευρώ!
Στο σαλόνι εκτός από τ' απλά καθίσματα και τα έπιπλα, είδα μία σόμπα πετρελαίου, καθώς και ένα διακοσμητικό άγαλμα γυμνής γυναίκας.

Βύρωνος 8

scaled.php

13:35-13:36

Περνάω την ανοιχτή πόρτα και εισέρχομαι στο φωτεινό μακρόστενο σαλόνι.
-Καλημέρα. Είναι κανείς εδώ;
Κάθομαι. Ο ένας τοίχος πέτρινος ο άλλος λευκός. Λάμπες από ροζ νέον ψηλά στις γωνίες. Ακούγεται ξένη χορευτική μουσική.
Από το βάθος του διαδρόμου ακούω τακούνια.
-Γειά σου μωρό μου. Τί κάνεις; Θέλεις να περάσεις;
-Γειά σου. Πως σε λένε;
-Λίνα
Πρόσωπο πρόστυχο χαμογελαστό, ξανθό μαλλί λίγο κάτω από τ' αυτιά, ψηλή, λεπτή, με μεσαίο στήθος και καλό ποπό.
Φορούσε μαύρο μπικίνι.
Πρόκειται για milf.
Πρόγραμμα κλασικό στα 30 ευρώ.
-Στην Αθήνα είναι 20.
-Ναι, εδώ είναι επαρχία και τα μαγαζιά είναι λιγότερα. Χαμογελώντας.
-Πρέπει να είσαι Ελληνίδα;
-Ναι.
-Τί βάρδιες έχετε στο μαγαζί;
-Εγώ είμαι μονοκόμματα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Βύρωνος 11

scaled.php

Κλειστό.

Ψάχνοντας τ' αλλα δύο σπιτάκια χάθηκα για λίγο και πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω κάποιον περαστικό, από μακριά διέκρινα τα γνώριμα φωτάκια!...

scaled.php

Η οδός...

scaled.php

είχε εντοπιστεί!

Ηφαίστου 23

scaled.php

13:44-13:45

Ανεβαίνω τα είκοσι μαρμάρινα σκαλοπάτια του μωβ κλιμακοστασίου.
Μία ταμπέλα προειδοποιεί. ''Εάν έχετε κάνει χρήση αλκοόλ μη χτυπάτε το κουδούνι''
Δεν έχω πιεί, άρα μπορώ να χτυπήσω...
Το σαλόνι καλό. Εμφανίζεται η Αντριάνα. Σγουρά μαύρα μακριά μαλλιά, λεπτή με μικρό στήθος. Μαζεμένη. Στέκεται όρθια στο ''Π'' της πόρτας και σε απόσταση από εμένα.
Κανονικό πρόγραμμα στα 30 ευρώ χωρίς πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό. Εκπτωση γίνεται 5 ευρώ.

Ηφαίστου  25

scaled.php

Κλειστό.

Η πρώτη μου τσάρκα εκτός Αθηνών είχε ολοκληρωθεί.
Θ' ακολουθήσει και μία βραδυνή τσάρκα και ίσως δεύτερη κατάθεση.
Φυσικά θ' ακολουθήσει...κλασική ενημέρωση.
Φεύγω αύριο το μεσημέρι.
Να 'στε καλά!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φανούρης respect man!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τσάρκα στη δεύτερη βάρδια...[/size]

22:29-22:50

Τα σπιτάκια το βράδυ...

scaled.php

Βύρωνος 11: Η Κάτια, με μαύρο ίσιο μεσαίο μαλλί, μετά βίας έσκασε ένα χαμόγελο, πρόσωπο πρόστυχο, μεσαίο στήθος, λεπτή. Δε μιλούσε παρά μόνο έκανε μμμ και μμμ...
Απλό πρόγραμμα με προφύλαξη στα 30 ευρώ. Παίζει και έκπτωση 5 ευρώ.
Βύρωνος 8: Η πρωινή (Λίνα).Βλέπε ενημέρωσή μου.
Βύρωνος 14: Η Ρωξάνη, μαύρα μακριά μαλλιά, γλυκό νεανικό προσωπάκι, ψιλοχαμογελαστή, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, με''ψωμάκια''.
Απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ με προφύλαξη. Γίνεται και μία έκπτωση στα 5 ευρώ.
Βύρωνος 16: Η Αναλία από το πρωί. Τώρα με χαιρέτησε διά χειραψίας. Είναι πιτσιρίκα, με μαύρο μακρύ μαλλί, γελαστή, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, αρκετά ψωμάκια. Μου είπε ότι είναι από Ρουμανία -και όχι Ισπανίδα που μου είπε η υπηρεσία το πρωί- και συγκεκριμένα από την Κωστάντσα. Απλό πρόγραμμα στα 30 με την έκπτωση στα 25.
Βύρωνος 20: Η Αντζελα, με κοντό ίσιο ξανθωπό μαλλί, μεσαίο στήθος, λεπτή και βιαστική. Χαμογελούσε με το ζόρι.
Απλό πρόγραμμα στα 30 χωρίς έκπτωση. Η υπηρεσία μου είπε ότι δείχνει και βιβλιάριο υγείας. ''Εάν το έχει μαζί της η κοπέλα''...
Στο τέλος μου τα χάλασε.
Βύρωνος 18: Η Νατάσσα, μαύρα μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, λεπτή, αλλά και πολύ βιαστική. Η υπηρεσία ''μου την είπε'' διότι πέρασα το πρωί και δεν μπήκα δωμάτιο.(Αλήθεια αυτή πού ήταν; Το πρωί μίλησα μόνο με την Αννα...)
Τα κλασικά χωρίς έκπτωση.
Πρόχωρόντας προς Ηφαίστου, μαγευτική ''ανατολή'' του φεγγαριού πάνω από τα μάρμαρα του Αρχαίου θεάτρου της πόλης...

scaled.php

Ηφαίστου 23: Η πρωινή (Αντριάνα). Ούτε που βγήκε, μίλησα με την υπηρεσία. Απλό, 30, 25.
Ηφαίστου 25: Κλειστό.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Φανούριε πολυ ωραιο Ρεπορταζ και αναφορες  :thumbsup: :cool2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=11pt]Ανακαλύπτοντας τον αγοραίο έρωτα στη Λάρισα...[/size]
...
Αυτό ήταν!

Εγώ προσωπικά δεν ξαναγράφω ενημέρωση...

Θα μπαίνω και θα λέω respect στον Φανούρη και θα φεύγω!

Ο συνάδελφος είναι μια κατηγορία από μόνος του!  :thumbsup:

Υποψιάζομαι σε λίγο να μας δώσει ανταπόκριση από τα περιξ των Βαλκανίων ... και όχι μόνο

;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εύγε Φανούρη κι από μένα. Πολύ καλή δουλειά γι' ακόμα μια φορά.
Ανανεώθηκε ο κατάλογος.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα τη νυχτα με καταθεση στο 1ο σπιτακι τησ υφαιστου πανω απο το λασ βεγκασ που ξαναανιξε 1η ημερα λειτουργιασ χτεσ το εβαψαν ωραιο μεσα κ να χουν καλεσ δουλειεσ.εκει συναντησα τη μονικα απο τσεχια.ασ παρουμε ωμωσ τα πραγματα με τη σειρα παιδεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρονωσ 18 η νατασσα ρωσιδα ομορφω πρωσωπακι νταρντανα μετρια μεσα απλα θετικη.
βυρονωσ 20 η αντζελικα η ουκρανεζα πιπινα.
βυρονωσ 16 κατω η αντζελινα η μιλφ ασχημη τσεχα κομοδινω μεσα.
στο πανω η πιπινα λαουρα η ρουμανα πολυ καλη επιλογη αυτο το κοριτσι.
απεναντι ανεβαινωντασ για φρουριο βυρονωσ 8 η μιλφ λινα η θεσσαλονικια με χαμογελο κ ωραιο σωματακι......ενω σημερα θα δουλευει η πιπινα νατασσα απο ρουμανια ωραιο πιπινακι κ αυτο .
κ απεναντι το 11 κλειστο.
παμε υφαιστου οπου κ τα 3 σπιτακια ανοιχτα
ετσι στο 1ο σπιτακι η μονικα καινουργιο μωρακι απο τσεχια.
υφαιστου 23 μια πιπινα νταρντανα με ωραιο πρωσοπακι κ βυζαρεσ ,,ρωξανη απο ισπανια ενω σημερα θα δουλευει αλλη εδω καθωσ πολλα σπιτακια δεν ξερω γιατι εδω στη λαρισα εφαρμωζουν το μια μερα η μια κοπελα κ την αλλη μερα η αλλη κ παει εναλαξ.
υφαιστου 25 η ελληνιδα σκουρωχρωμη στελλα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
υφαιστου στο 1ο σπιτακι λοιπων χτυπαω αφου ανεβαινω τα σκαλια το κουδουνι ενω το βαψιμο του χωρου μιρυζε.μου ανοιγει η ιδιαη μονικα απο τσεχια κ μολισ την ειδα μεσ το χαμογελω κ ευγενικη δινω κατευτειαν το 30 αρακι.το σαλονακι το εκαναν οπωσ μπαινεισ δεξια σε ενα δωματιο κ περιμενεισ εκει οχι στη μεση οπωσ παλια,,ενω ο χωροσ ανανεωθηκε κ ητανε πολυ ωραιοσ με ωραια φωτα κτλ.
η μονικα λοιπων εινε μια ξανθια κοπελα απο τσεχια με ωραιο αδυνατο σωμα σχετικα ψηλη πολυ ωραιο κουκλιστικο πρωσωπακι κ μικρα βυζακια σχετικα ενω εχει κ πολυ ωραια ματακια πολυ ωραια κοπελα στο συνολο ενα σουπερ ωραιο γκομενακι.
μπαινω λοιπων στο δωματιο κ ξαπλωνω ενω επεζε σκληρη ωραια τσοντα :grin: :grin: :grin:.
κ αραζω με το σλιπακι φωρεμενω κ μετα απο λιγα λεπτακια φτανει το μωρακι μασ η μονικα μεσα στο κεφι ερχεται διπλα μου κ αγκαλιαζωμαστεενω επεσαν ωραια χαμουρεματακια  γλυκεσ αγκαλιτσεσ κ ταπρωτα φυλλακια στο στωμα ...μετα αρχισε να με χαιδευει σιγα σιγα σε ολο το σωμα μου κ να με γλυφει στα αυτακια κ να μου αρχιζει ενα γλυψιματακι στη ρωγεσ μου πολυ σουπερ με ορεξη ενω το χερακι τησ καθωσ με γλωσωχτηπαγε τησ ρωγεσ μου πηγε στο σλιπακι κ αρχισε να με χαιδευει τον πουτσο πολυ γκαυλιαρικα κ μου ζητησε αφου μου εσκασε ρουφηχτο φιλι στο στωμα να απελευθερωσω τον πουτσο μου απο το σλιπακι κ εγω αμεσωσ το εκανα χαλαρα πετωντασ εξω την πουτσα μου απο τα δεσμα του σλιπ ενω πιπιλισα για λιγω τα μικρα βυζακια τησ
.περασμα μετα καποτασ κ καβαλικεμα για 69 κανωνικο οπου ερχισε χαλαρα αφου μου πεταξε το μουνι τησ στο στομα μια αργη ωραια πιπα βασανιστικη με ωραιο αρχιδωχαιδεμα που με γκαυλωνε αφανταστα,,,,,ενω γω δεν μπορεσα να αντισταθω στο σερβυρισμα του μουνιου τησ κ αρχισα να τησ το γλυφω με μαεστρια ετσι οπωσ μονο ο πιατσοβιοσ ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πολυ καθαρω το μουνακι τησ με πιπωνε αργα κ βασανιστηκα με ωραια μπουκοματα ενω εγω τησ γλύφωμουνιαζα συνχρωνωσ αρκετη ωρα.
στα του σεξ αφου πρωτα θα πω οτι στο μονω που αντεδρασε ευγενικα ηταν οταν πηγα να τησ βαλω κολοδαχτηλω.
ετσι τη ζητησα να κατσει πανω στον πουτσο μου κ εκατσε αρχιζωντασ ενα ωραιο καβαλικεμα με αργεσ ωρεεσ κινησεισ πανω στον πουτσο ενω επεσαν κ φυλλακια στο στωμα στη διαρκεια του καβαλικεματωσ,,,,,,,κ μετα την ειπα να κανει αναστροφη με πλατη κ να κατσει πανω στον πουτσο
μου κατι που το εκανε με χαρα το μονικακι μου κ αρχισα α τη σφυροκοπαω αγρια καρφωνωντασ τη με δυναμη το μουνι ασταματητα ενω επεσαν κ τα πρωτα βογγητα
μετα την ειπα να ξαναγυρισει πρωσ τα μενα οπου την σφυροκοπησα κ ετσι ενω επεφταν καθωσ την καρφωνα κ αναξελενκτα φιλια στο στομα την τυλιξα στην αγκαλια μου κ την καρφωνα κυριολεχτηκα.
το τελοσ ηρθε με τη μονικα απο κατω να τη διπλωνω κ να την καρφωνω με τα ποδια στα καπακια κ αητη να βογγαει απο τα καρφωματα κ να μου χαιδευει καθωσ την καρφωνα ανελεητα τα αρχιδια οπου μετα απο λιγω εχοντασ τετιο μωρακι στο κρεβατι κ βγαζωντασ τετια γουστα την εχυσα δυνατα ενω με στραγγιξε με το αρχιδωχαιδεματησ ολα μεσα λεμε.
λοιπων τελεια η μονικα ,,,ωραιοσ χωροσ,,,καλεσ δουλειεσ να εχουνε περασα τελεια με την μονικα την πιπινιαρα ξανθια τσεχα τετια κοριτσια αξυζουν κ μπραβο τουσ κ σιγουρα θα την ξανατιμησω.αν περασει καπιοσ ασ το τραβηξει μια φωτο κ ασ το βαλει κ αυτο το σπιτακι στον καταλογω βρε παιδια γιατι δεν ξερω απο αυτα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
piatsovios  :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο το σπιτακι που λες ειναι πανω απο το κωλομπαρο λας βεγκας?απεναντι απο το σουπερ μαρκετ?ηταν κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τωρα γυρισα φιλε καλα εισε.ακρυβωσ αυτο ναι μονικα τσεχα ολα τα λεφτα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρονωσ 18 η νατασσα ρωσιδα ομορφω πρωσωπακι νταρντανα μετρια μεσα απλα θετικη.
βυρονωσ 20 η αντζελικα η ουκρανεζα πιπινα.
βυρονωσ 16 κατω η αντζελινα η μιλφ ασχημη τσεχα κομοδινω μεσα.
στο πανω η πιπινα λαουρα η ρουμανα πολυ καλη επιλογη αυτο το κοριτσι.
απεναντι ανεβαινωντασ για φρουριο βυρονωσ 8 η μιλφ λινα η θεσσαλονικια με χαμογελο κ ωραιο σωματακι......ενω σημερα θα δουλευει η πιπινα νατασσα απο ρουμανια ωραιο πιπινακι κ αυτο .
κ απεναντι το 11 κλειστο.
παμε υφαιστου οπου κ τα 3 σπιτακια ανοιχτα
ετσι στο 1ο σπιτακι η μονικα καινουργιο μωρακι απο τσεχια.
υφαιστου 23 μια πιπινα νταρντανα με ωραιο πρωσοπακι κ βυζαρεσ ,,ρωξανη απο ισπανια ενω σημερα θα δουλευει αλλη εδω καθωσ πολλα σπιτακια δεν ξερω γιατι εδω στη λαρισα εφαρμωζουν το μια μερα η μια κοπελα κ την αλλη μερα η αλλη κ παει εναλαξ.
υφαιστου 25 η ελληνιδα σκουρωχρωμη στελλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom