[size=11pt]
Ανακαλύπτοντας τον αγοραίο έρωτα στη Λάρισα...[/size]
Επαγγελματικές υποχρεώσεις μ' έφεραν σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα.
Δεν ήταν δυνατόν φυσικά να μην αδράξω την ευκαιρία για να επισκεφτώ τους ερωτικούς της ποορισμούς πραγματοποιώντας ένα... πορνορεπορτάζ.
Το δωμάτιο...
που κατέλυσα, ανήκει σ' ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται πίσω από το...
Πάνω από το Αρχαίο θέατρο την Λάρισας...
η ''Μηροπολίτου Αρσενίου'' με τα κουτούκια της, συνεχίζει με την οδό της αμαρτίας, τη...
Εκεί και σε απόσταση λίγων μέτρων από τα τραπέζια των εστιατορίων, βρίσκονται τα 6 από τα 8 σπιτάκια της πόλης.
''Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι...''
Βέβαια, είναι δυνατόν κάποιος ν' ακολουθήσει αντίστροφη πορεία. Πρώτα έρωτας και μετά φαί ή μόνο έρωτας ή και μόνο φαί...
Τέλος πάντων...
Περπάτησα στο φαρδύ δρόμο...
προς τον πρώτο οίκο, που παραδόξως αντί να είναι το Β20 είναι το...
Βύρωνος 18
13:26-13:28
Ανεβαίνω τα οκτώ πλακόστρωτα σκαλοπάτια και βρίσκομαι μπορστά από μία ροζ πόρτα.
Ακολούθησα την υπόδειξη των δύο λέξεων που ήταν γραμμένες πέριξ του κουδουνιού.
''ΚΤΙΠΑΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΗ''
Η πόρτα άνοιξε και εισήλθα στο σαλόνι.
-Γειά σας (εγώ)
-Γειά μας! Αντιχαιρέτησε η Αννα.
Πρόκειται για αλλοδαπή milf με καστανά μακρυά ίσια μαλλιά, ενδιάφέρον πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με λίγη κοιλίτσα.
Φορούσε μαύρα σέξυ εσώρουχα.
Το πρόγραμμα τιμάται στα 30 ευρώ αλλά δέχτηκε αμέσως να κάνει έκπτωση 5 ευρώ.
Ολες οι υπηρεσίες εκτός από πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
-Είδες τί έγινε στην Αθήνα; Είπε ήρεμα. Γενικά μιλούσε ήρεμα.
Οταν έφυγα με ξεπροβόδισε λέγοντάς μου...
-Να 'σαι καλά αγόρι μου.
Βύρωνος 20
13:28-13:31
Εξω από τη μεταλλική πόρτα ένα φθαρμένο αυτοκόλλητο ενημερώνει...
''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ''
-Ερχομαι, έρχομαι! Ακούω από το βάθος.
Το μεταλλικό παραθυράκι ανοίγει και εμφανίζεται το...πορτρέτο μίας φαρδοπρόσωπης, χαμογελαστής, ξανθιάς κυρίας.
-Γειά σου! Από πού είσαι, από Αυστραλία;
-Γιατί από Αυστραλία; (εγώ)
-Ε! Φαίνεται...
Το μακρόστενο σαλόνι φιλοξενεί έναν πάγκο, ενώ γίνονται εργασίες τοποθέτησης ταπετσαρίας στους τοίχους.
Κάνω λίγα βήματα προς το εσωτερικό...
-Ελα πού πας; Κατευθείαν στα κρεβάτια! Χα, χα, χα...
-Είμαι από Αθήνα, θα μου πεις τιμές και υπηρεσίες που προσφέρεις;
-Ναί μωρό μου. Εγώ είμαι από Ουκρανία. Σούπερ καύλα στο κρεβάτι. Προσφέρω, τρυφερότητα, χάδια, αγκαλιά, τσιμπουκάκι σούπερ, 69. Εχω προφυλακτικά από Ιταλία πολύ λεπτά νιώθεις τα πάντα...
-Τ' ονοματάκι σου;
-Ρωξάνη...και σούπερ έρωτα στο κρεβάτι!
-Σε τί τιμή;
-30 ευρώ.
-Στην Αθήνα είναι 20...
-Η Αθήνα έχει πέντε εκατομμύρια πληθυσμό...
-Πόσες κοπέλες είσαστε;
-Δύο. Μέχρι τις πέντε, έξι η πρώτη βάρδια και μετά όσο πάει, τρεις, τέσσερις, έξι το πρωί.
-Εντάξει θα κάνω τη βόλτα να δω και τα γύρω μαγαζιά...
-Πού θα πας; Εγώ θα σου γλείψω το παγωτό και θα λιώσεις από καύλα μωρό μου...
-Παγωτό;
-Χα, χα, χα...Παγωτό...Πούτσος...
-Ααα! Ολο πονηριές είσαι...
-Χα, χα, χα...Παγωτό και στο τέλος σαμπάνια...Αν δεν έχεις τα τριάντα εγώ μπορώ να κόψω κάτι. Πέντε ευρώ.
Η Ρωξάνη έχει γλυκό προσωπάκι, βέβαια είναι ψιλομιλφάκι, με ξανθό πλατινέ μαλλάκι και ροζ χειλάκι, αλλά είναι χοντρή. Με μεγάλο στήθος, πολλές δίπλες στην κοιλιά και χοντρά μπούτια.
Φοράει ένα μαύρο κομπινεζόν.
Πριν φύγω επέμεινε να μου δείξει το δωμάτιο...
Στο τέλος της τσάρκας μου επέστρεψα και τίμησα την Ουκρανή...
Θ' ακολουθήσει κριτική.
Βύρωνος 16
13:31-13:32
Ανεβαίνω τα εικοστρία σκαλοπάτια του μωβ κλιμακοστασίου και βρίσκομαι μπροστά από μία σκούρα πόρτα που ένα αυτοκόλλητο ενημερώνει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.
Μου ανοίγει η μεσήλικη αλλοδαπή υπηρεσία. Από το βάθος του σχετικά σκοτεινού σαλονιού εμφανίζεται η Αναλία η...Ισπανίδα. Νεαρή, μελαχρινή με μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα.
Φοράει λευκά εσώρουχα.
Πρόγραμμα κανονικό, εκτός από πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, στα 30 ευρώ χωρίς έκπτωση.
Δουλεύουν δύο κοπέλες. Μέρα παρά μέρα, μία κοπέλα κάνει ολόκληρη τη βάρδια.
Βύρωνος 14
13:32-13:34
Περιμένω μπροστά από την κοκκινωπή μεταλλική πόρτα αφού φυσικά έχω χτυπήσει το κουδούνι.
Μου ανοίγει μία ευγενική γιαγιά με κοντό άσπρο μαλλί και κοιλιά.
Δουλεύει η Τόλια εάν κατάλαβα καλά.
Πρόκειται για μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλια νεαρή αλλοδαπή μάλλον Ουκρανή ή Ρωσίδα, με μεσαίο στήθος και σώμα με πιασιματάκια. Βιαστική.
Η γιαγιά, μου είπε ότι το κόστος είναι 30 ευρώ και το ελεύθερο στοματικό στα 50!
Καθώς μου ανέφερε το τελευταίο, έτριβε τον κρόταφό της με αμηχανία. Μάλλον καταλάβαινε ότι έλεγε υπερβολές.
-Εκπτωση στο απλό κάνετε;
-Να ρωτήσω την κοπέλα...
-Μπουρ, μπουρ, μπουρ...Από το μέσα δωμάτιο.
-25 ευρώ!
Στο σαλόνι εκτός από τ' απλά καθίσματα και τα έπιπλα, είδα μία σόμπα πετρελαίου, καθώς και ένα διακοσμητικό άγαλμα γυμνής γυναίκας.
Βύρωνος 8
13:35-13:36
Περνάω την ανοιχτή πόρτα και εισέρχομαι στο φωτεινό μακρόστενο σαλόνι.
-Καλημέρα. Είναι κανείς εδώ;
Κάθομαι. Ο ένας τοίχος πέτρινος ο άλλος λευκός. Λάμπες από ροζ νέον ψηλά στις γωνίες. Ακούγεται ξένη χορευτική μουσική.
Από το βάθος του διαδρόμου ακούω τακούνια.
-Γειά σου μωρό μου. Τί κάνεις; Θέλεις να περάσεις;
-Γειά σου. Πως σε λένε;
-Λίνα
Πρόσωπο πρόστυχο χαμογελαστό, ξανθό μαλλί λίγο κάτω από τ' αυτιά, ψηλή, λεπτή, με μεσαίο στήθος και καλό ποπό.
Φορούσε μαύρο μπικίνι.
Πρόκειται για milf.
Πρόγραμμα κλασικό στα 30 ευρώ.
-Στην Αθήνα είναι 20.
-Ναι, εδώ είναι επαρχία και τα μαγαζιά είναι λιγότερα. Χαμογελώντας.
-Πρέπει να είσαι Ελληνίδα;
-Ναι.
-Τί βάρδιες έχετε στο μαγαζί;
-Εγώ είμαι μονοκόμματα μέχρι τα μεσάνυχτα.
Βύρωνος 11
Κλειστό.
Ψάχνοντας τ' αλλα δύο σπιτάκια χάθηκα για λίγο και πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω κάποιον περαστικό, από μακριά διέκρινα τα γνώριμα φωτάκια!...
Η οδός...
είχε εντοπιστεί!
Ηφαίστου 23
13:44-13:45
Ανεβαίνω τα είκοσι μαρμάρινα σκαλοπάτια του μωβ κλιμακοστασίου.
Μία ταμπέλα προειδοποιεί. ''Εάν έχετε κάνει χρήση αλκοόλ μη χτυπάτε το κουδούνι''
Δεν έχω πιεί, άρα μπορώ να χτυπήσω...
Το σαλόνι καλό. Εμφανίζεται η Αντριάνα. Σγουρά μαύρα μακριά μαλλιά, λεπτή με μικρό στήθος. Μαζεμένη. Στέκεται όρθια στο ''Π'' της πόρτας και σε απόσταση από εμένα.
Κανονικό πρόγραμμα στα 30 ευρώ χωρίς πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό. Εκπτωση γίνεται 5 ευρώ.
Ηφαίστου 25
Κλειστό.
Η πρώτη μου τσάρκα εκτός Αθηνών είχε ολοκληρωθεί.
Θ' ακολουθήσει και μία βραδυνή τσάρκα και ίσως δεύτερη κατάθεση.
Φυσικά θ' ακολουθήσει...κλασική ενημέρωση.
Φεύγω αύριο το μεσημέρι.
Να 'στε καλά!