υφαιστου στο 1ο σπιτακι λοιπων χτυπαω αφου ανεβαινω τα σκαλια το κουδουνι ενω το βαψιμο του χωρου μιρυζε.μου ανοιγει η ιδιαη μονικα απο τσεχια κ μολισ την ειδα μεσ το χαμογελω κ ευγενικη δινω κατευτειαν το 30 αρακι.το σαλονακι το εκαναν οπωσ μπαινεισ δεξια σε ενα δωματιο κ περιμενεισ εκει οχι στη μεση οπωσ παλια,,ενω ο χωροσ ανανεωθηκε κ ητανε πολυ ωραιοσ με ωραια φωτα κτλ.
η μονικα λοιπων εινε μια ξανθια κοπελα απο τσεχια με ωραιο αδυνατο σωμα σχετικα ψηλη πολυ ωραιο κουκλιστικο πρωσωπακι κ μικρα βυζακια σχετικα ενω εχει κ πολυ ωραια ματακια πολυ ωραια κοπελα στο συνολο ενα σουπερ ωραιο γκομενακι.
μπαινω λοιπων στο δωματιο κ ξαπλωνω ενω επεζε σκληρη ωραια τσοντα
.
κ αραζω με το σλιπακι φωρεμενω κ μετα απο λιγα λεπτακια φτανει το μωρακι μασ η μονικα μεσα στο κεφι ερχεται διπλα μου κ αγκαλιαζωμαστεενω επεσαν ωραια χαμουρεματακια γλυκεσ αγκαλιτσεσ κ ταπρωτα φυλλακια στο στωμα ...μετα αρχισε να με χαιδευει σιγα σιγα σε ολο το σωμα μου κ να με γλυφει στα αυτακια κ να μου αρχιζει ενα γλυψιματακι στη ρωγεσ μου πολυ σουπερ με ορεξη ενω το χερακι τησ καθωσ με γλωσωχτηπαγε τησ ρωγεσ μου πηγε στο σλιπακι κ αρχισε να με χαιδευει τον πουτσο πολυ γκαυλιαρικα κ μου ζητησε αφου μου εσκασε ρουφηχτο φιλι στο στωμα να απελευθερωσω τον πουτσο μου απο το σλιπακι κ εγω αμεσωσ το εκανα χαλαρα πετωντασ εξω την πουτσα μου απο τα δεσμα του σλιπ ενω πιπιλισα για λιγω τα μικρα βυζακια τησ
.περασμα μετα καποτασ κ καβαλικεμα για 69 κανωνικο οπου ερχισε χαλαρα αφου μου πεταξε το μουνι τησ στο στομα μια αργη ωραια πιπα βασανιστικη με ωραιο αρχιδωχαιδεμα που με γκαυλωνε αφανταστα,,,,,ενω γω δεν μπορεσα να αντισταθω στο σερβυρισμα του μουνιου τησ κ αρχισα να τησ το γλυφω με μαεστρια ετσι οπωσ μονο ο πιατσοβιοσ ξερει
πολυ καθαρω το μουνακι τησ με πιπωνε αργα κ βασανιστηκα με ωραια μπουκοματα ενω εγω τησ γλύφωμουνιαζα συνχρωνωσ αρκετη ωρα.
στα του σεξ αφου πρωτα θα πω οτι στο μονω που αντεδρασε ευγενικα ηταν οταν πηγα να τησ βαλω κολοδαχτηλω.
ετσι τη ζητησα να κατσει πανω στον πουτσο μου κ εκατσε αρχιζωντασ ενα ωραιο καβαλικεμα με αργεσ ωρεεσ κινησεισ πανω στον πουτσο ενω επεσαν κ φυλλακια στο στωμα στη διαρκεια του καβαλικεματωσ,,,,,,,κ μετα την ειπα να κανει αναστροφη με πλατη κ να κατσει πανω στον πουτσο
μου κατι που το εκανε με χαρα το μονικακι μου κ αρχισα α τη σφυροκοπαω αγρια καρφωνωντασ τη με δυναμη το μουνι ασταματητα ενω επεσαν κ τα πρωτα βογγητα
μετα την ειπα να ξαναγυρισει πρωσ τα μενα οπου την σφυροκοπησα κ ετσι ενω επεφταν καθωσ την καρφωνα κ αναξελενκτα φιλια στο στομα την τυλιξα στην αγκαλια μου κ την καρφωνα κυριολεχτηκα.
το τελοσ ηρθε με τη μονικα απο κατω να τη διπλωνω κ να την καρφωνω με τα ποδια στα καπακια κ αητη να βογγαει απο τα καρφωματα κ να μου χαιδευει καθωσ την καρφωνα ανελεητα τα αρχιδια οπου μετα απο λιγω εχοντασ τετιο μωρακι στο κρεβατι κ βγαζωντασ τετια γουστα την εχυσα δυνατα ενω με στραγγιξε με το αρχιδωχαιδεματησ ολα μεσα λεμε.
λοιπων τελεια η μονικα ,,,ωραιοσ χωροσ,,,καλεσ δουλειεσ να εχουνε περασα τελεια με την μονικα την πιπινιαρα ξανθια τσεχα τετια κοριτσια αξυζουν κ μπραβο τουσ κ σιγουρα θα την ξανατιμησω.αν περασει καπιοσ ασ το τραβηξει μια φωτο κ ασ το βαλει κ αυτο το σπιτακι στον καταλογω βρε παιδια γιατι δεν ξερω απο αυτα.
εχτεσ το βραδυ παλι καταθεση στη μονικα την τσεχα πολυ καλη συμετοχη μπραβω στο κοριτσι πολυ περιπιητικη στο δωματιο ολεσ ι στασεισ με ανεση χρονου σε ολα πολυ καλη η μονικα,,ενω το πρωι μου ειπε δουλευει καπια αλλη κοπελα σε αυτο το σπιτακι που επανηλθε πολυ δυναμικα.