Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
υφαιστου στο 1ο σπιτακι λοιπων χτυπαω αφου ανεβαινω τα σκαλια το κουδουνι ενω το βαψιμο του χωρου μιρυζε.μου ανοιγει η ιδιαη μονικα απο τσεχια κ μολισ την ειδα μεσ το χαμογελω κ ευγενικη δινω κατευτειαν το 30 αρακι.το σαλονακι το εκαναν οπωσ μπαινεισ δεξια σε ενα δωματιο κ περιμενεισ εκει οχι στη μεση οπωσ παλια,,ενω ο χωροσ ανανεωθηκε κ ητανε πολυ ωραιοσ με ωραια φωτα κτλ.
η μονικα λοιπων εινε μια ξανθια κοπελα απο τσεχια με ωραιο αδυνατο σωμα σχετικα ψηλη πολυ ωραιο κουκλιστικο πρωσωπακι κ μικρα βυζακια σχετικα ενω εχει κ πολυ ωραια ματακια πολυ ωραια κοπελα στο συνολο ενα σουπερ ωραιο γκομενακι.
μπαινω λοιπων στο δωματιο κ ξαπλωνω ενω επεζε σκληρη ωραια τσοντα :grin: :grin: :grin:.
κ αραζω με το σλιπακι φωρεμενω κ μετα απο λιγα λεπτακια φτανει το μωρακι μασ η μονικα μεσα στο κεφι ερχεται διπλα μου κ αγκαλιαζωμαστεενω επεσαν ωραια χαμουρεματακια  γλυκεσ αγκαλιτσεσ κ ταπρωτα φυλλακια στο στωμα ...μετα αρχισε να με χαιδευει σιγα σιγα σε ολο το σωμα μου κ να με γλυφει στα αυτακια κ να μου αρχιζει ενα γλυψιματακι στη ρωγεσ μου πολυ σουπερ με ορεξη ενω το χερακι τησ καθωσ με γλωσωχτηπαγε τησ ρωγεσ μου πηγε στο σλιπακι κ αρχισε να με χαιδευει τον πουτσο πολυ γκαυλιαρικα κ μου ζητησε αφου μου εσκασε ρουφηχτο φιλι στο στωμα να απελευθερωσω τον πουτσο μου απο το σλιπακι κ εγω αμεσωσ το εκανα χαλαρα πετωντασ εξω την πουτσα μου απο τα δεσμα του σλιπ ενω πιπιλισα για λιγω τα μικρα βυζακια τησ
.περασμα μετα καποτασ κ καβαλικεμα για 69 κανωνικο οπου ερχισε χαλαρα αφου μου πεταξε το μουνι τησ στο στομα μια αργη ωραια πιπα βασανιστικη με ωραιο αρχιδωχαιδεμα που με γκαυλωνε αφανταστα,,,,,ενω γω δεν μπορεσα να αντισταθω στο σερβυρισμα του μουνιου τησ κ αρχισα να τησ το γλυφω με μαεστρια ετσι οπωσ μονο ο πιατσοβιοσ ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πολυ καθαρω το μουνακι τησ με πιπωνε αργα κ βασανιστηκα με ωραια μπουκοματα ενω εγω τησ γλύφωμουνιαζα συνχρωνωσ αρκετη ωρα.
στα του σεξ αφου πρωτα θα πω οτι στο μονω που αντεδρασε ευγενικα ηταν οταν πηγα να τησ βαλω κολοδαχτηλω.
ετσι τη ζητησα να κατσει πανω στον πουτσο μου κ εκατσε αρχιζωντασ ενα ωραιο καβαλικεμα με αργεσ ωρεεσ κινησεισ πανω στον πουτσο ενω επεσαν κ φυλλακια στο στωμα στη διαρκεια του καβαλικεματωσ,,,,,,,κ μετα την ειπα να κανει αναστροφη με πλατη κ να κατσει πανω στον πουτσο
μου κατι που το εκανε με χαρα το μονικακι μου κ αρχισα α τη σφυροκοπαω αγρια καρφωνωντασ τη με δυναμη το μουνι ασταματητα ενω επεσαν κ τα πρωτα βογγητα
μετα την ειπα να ξαναγυρισει πρωσ τα μενα οπου την σφυροκοπησα κ ετσι ενω επεφταν καθωσ την καρφωνα κ αναξελενκτα φιλια στο στομα την τυλιξα στην αγκαλια μου κ την καρφωνα κυριολεχτηκα.
το τελοσ ηρθε με τη μονικα απο κατω να τη διπλωνω κ να την καρφωνω με τα ποδια στα καπακια κ αητη να βογγαει απο τα καρφωματα κ να μου χαιδευει καθωσ την καρφωνα ανελεητα τα αρχιδια οπου μετα απο λιγω εχοντασ τετιο μωρακι στο κρεβατι κ βγαζωντασ τετια γουστα την εχυσα δυνατα ενω με στραγγιξε με το αρχιδωχαιδεματησ ολα μεσα λεμε.
λοιπων τελεια η μονικα ,,,ωραιοσ χωροσ,,,καλεσ δουλειεσ να εχουνε περασα τελεια με την μονικα την πιπινιαρα ξανθια τσεχα τετια κοριτσια αξυζουν κ μπραβο τουσ κ σιγουρα θα την ξανατιμησω.αν περασει καπιοσ ασ το τραβηξει μια φωτο κ ασ το βαλει κ αυτο το σπιτακι στον καταλογω βρε παιδια γιατι δεν ξερω απο αυτα.

ricco

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τα πιο μεγαλα βυζια ποια τα εχει σε σπιτακια της λαρισσας? Ευχαριστω!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
με διαφωρα η ρωξανα η ξενια οι ουκρανεζα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα τη νυχτα με πολυ γκαντεμια αλλα κ σουπερ καταθεση.παω ηφαιστου 23 καθωσ εβαλα στο ματι τη βυζαρου πιπινα ροξανα απο ισπανια κλειστο το σπιτακι.γυρναω βυρονωσ 8 για να βρω την πιπινα νατασσα την ρουμανα,,,,ηταν η μιλφ λινα η θεσσαλονικια φιλοτιμη μεσα αλλα ηθελα κατι αλλο.ετσι στο 2 ωρωφω παραδωθηκα αλλη μια φωρα στα χερακια την πιπινασ λαουρασ τησ ρουμανασ κ ηταν σε ολα υπερωχη η κουκλιτσα μασ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα τη νυχτα με καταθεση στο υφαιστου 23 στην πιπινα βυζαρου ροξανα απο την ισπανια.περισοτερα στην κριτικη.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
υφαιστου στο 1ο σπιτακι λοιπων χτυπαω αφου ανεβαινω τα σκαλια το κουδουνι ενω το βαψιμο του χωρου μιρυζε.μου ανοιγει η ιδιαη μονικα απο τσεχια κ μολισ την ειδα μεσ το χαμογελω κ ευγενικη δινω κατευτειαν το 30 αρακι.το σαλονακι το εκαναν οπωσ μπαινεισ δεξια σε ενα δωματιο κ περιμενεισ εκει οχι στη μεση οπωσ παλια,,ενω ο χωροσ ανανεωθηκε κ ητανε πολυ ωραιοσ με ωραια φωτα κτλ.
η μονικα λοιπων εινε μια ξανθια κοπελα απο τσεχια με ωραιο αδυνατο σωμα σχετικα ψηλη πολυ ωραιο κουκλιστικο πρωσωπακι κ μικρα βυζακια σχετικα ενω εχει κ πολυ ωραια ματακια πολυ ωραια κοπελα στο συνολο ενα σουπερ ωραιο γκομενακι.
μπαινω λοιπων στο δωματιο κ ξαπλωνω ενω επεζε σκληρη ωραια τσοντα :grin: :grin: :grin:.
κ αραζω με το σλιπακι φωρεμενω κ μετα απο λιγα λεπτακια φτανει το μωρακι μασ η μονικα μεσα στο κεφι ερχεται διπλα μου κ αγκαλιαζωμαστεενω επεσαν ωραια χαμουρεματακια  γλυκεσ αγκαλιτσεσ κ ταπρωτα φυλλακια στο στωμα ...μετα αρχισε να με χαιδευει σιγα σιγα σε ολο το σωμα μου κ να με γλυφει στα αυτακια κ να μου αρχιζει ενα γλυψιματακι στη ρωγεσ μου πολυ σουπερ με ορεξη ενω το χερακι τησ καθωσ με γλωσωχτηπαγε τησ ρωγεσ μου πηγε στο σλιπακι κ αρχισε να με χαιδευει τον πουτσο πολυ γκαυλιαρικα κ μου ζητησε αφου μου εσκασε ρουφηχτο φιλι στο στωμα να απελευθερωσω τον πουτσο μου απο το σλιπακι κ εγω αμεσωσ το εκανα χαλαρα πετωντασ εξω την πουτσα μου απο τα δεσμα του σλιπ ενω πιπιλισα για λιγω τα μικρα βυζακια τησ
.περασμα μετα καποτασ κ καβαλικεμα για 69 κανωνικο οπου ερχισε χαλαρα αφου μου πεταξε το μουνι τησ στο στομα μια αργη ωραια πιπα βασανιστικη με ωραιο αρχιδωχαιδεμα που με γκαυλωνε αφανταστα,,,,,ενω γω δεν μπορεσα να αντισταθω στο σερβυρισμα του μουνιου τησ κ αρχισα να τησ το γλυφω με μαεστρια ετσι οπωσ μονο ο πιατσοβιοσ ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πολυ καθαρω το μουνακι τησ με πιπωνε αργα κ βασανιστηκα με ωραια μπουκοματα ενω εγω τησ γλύφωμουνιαζα συνχρωνωσ αρκετη ωρα.
στα του σεξ αφου πρωτα θα πω οτι στο μονω που αντεδρασε ευγενικα ηταν οταν πηγα να τησ βαλω κολοδαχτηλω.
ετσι τη ζητησα να κατσει πανω στον πουτσο μου κ εκατσε αρχιζωντασ ενα ωραιο καβαλικεμα με αργεσ ωρεεσ κινησεισ πανω στον πουτσο ενω επεσαν κ φυλλακια στο στωμα στη διαρκεια του καβαλικεματωσ,,,,,,,κ μετα την ειπα να κανει αναστροφη με πλατη κ να κατσει πανω στον πουτσο
μου κατι που το εκανε με χαρα το μονικακι μου κ αρχισα α τη σφυροκοπαω αγρια καρφωνωντασ τη με δυναμη το μουνι ασταματητα ενω επεσαν κ τα πρωτα βογγητα
μετα την ειπα να ξαναγυρισει πρωσ τα μενα οπου την σφυροκοπησα κ ετσι ενω επεφταν καθωσ την καρφωνα κ αναξελενκτα φιλια στο στομα την τυλιξα στην αγκαλια μου κ την καρφωνα κυριολεχτηκα.
το τελοσ ηρθε με τη μονικα απο κατω να τη διπλωνω κ να την καρφωνω με τα ποδια στα καπακια κ αητη να βογγαει απο τα καρφωματα κ να μου χαιδευει καθωσ την καρφωνα ανελεητα τα αρχιδια οπου μετα απο λιγω εχοντασ τετιο μωρακι στο κρεβατι κ βγαζωντασ τετια γουστα την εχυσα δυνατα ενω με στραγγιξε με το αρχιδωχαιδεματησ ολα μεσα λεμε.
λοιπων τελεια η μονικα ,,,ωραιοσ χωροσ,,,καλεσ δουλειεσ να εχουνε περασα τελεια με την μονικα την πιπινιαρα ξανθια τσεχα τετια κοριτσια αξυζουν κ μπραβο τουσ κ σιγουρα θα την ξανατιμησω.αν περασει καπιοσ ασ το τραβηξει μια φωτο κ ασ το βαλει κ αυτο το σπιτακι στον καταλογω βρε παιδια γιατι δεν ξερω απο αυτα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εχτεσ το βραδυ παλι καταθεση στη μονικα την τσεχα πολυ καλη συμετοχη μπραβω στο κοριτσι πολυ περιπιητικη στο δωματιο ολεσ ι στασεισ με ανεση χρονου σε ολα πολυ καλη η μονικα,,ενω το πρωι μου ειπε δουλευει καπια αλλη κοπελα σε αυτο το σπιτακι που επανηλθε πολυ δυναμικα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εχτεσ τη νυχτα σε μια αδεια λαρισα κατεθεσα παλι στην τσεχα την μονικα στο 1ω σπιτακι στην υφαιστου που επανηλθε δυναμικα.πολυ καλη σε ολα η μονικα ολεσ οι στασεισ τελια μεσα στο δωματιο σε ολα τησ.το πρωι σε αυτο το σπιτακι δουλευει μαλιστα κ αλλη κοπελα αν παει καπιοσ ασ ενημερωσει τη παιζει κ με την αλλη την κοπελια.το βραδυ αναλαμβανει η μονικα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ επεστρεψα απο λαρισα κ κατεθεσα στη βυρονωσ 11  καινουργια κοπελα αντριανα απο ισπανια
περισοτερα στην κριτικη σε λιγακι.σασ εχω κ μια πληροφωρια για το καινουργιο σπιτακι που ανοιξε στην υφαιστου ηταν μια ομορφη κοπελιτσα γκαμπριελα απο ισπανια ομορφω κοντοπουτανω οπου το βαζω στα υποψην κ αυτο μιασ κ εινε κ αυτο καινουργιο κ το βραδυ την αλαζει η μονικα η τσεχα .

puiou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη χθες το βραδυ στη ρωξανη απο λεττονια στην βυρωνος 14.

Η Ρωξανη ειναι ξανθια με μακρια πλατινε  μαλλια, ομορφο προσωπακι 5αρι περιπου φυσικο πεσμενο βυζι και εχει αρκετα εως πολλα  περιττα κιλα...Κρεμασμενη κοιλια, ζαρωμενο κωλο κλπ κλπ...Μονο για τους φαν του ειδους bbw...

Μπαινει μεσα καθεται και αρχιζω να τη φιλαω στο λαιμο και να της βγαζω το μαυρο μεγαλο  εσωρουχο...Ξαπλωνουμε και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα ενω παραλληλα της ετριβα του μουνακι...Αρχισα να τη φιλαω σε ολο το σωμα και εφτασα στο μουνακι της και αρχισα να το γλυφω και εδειχνε να της αρεσει αλλα μου ειπε να το γλυφω με πολυ προσοχη...

Με καθαρησε με μαντηλακι και ξεκινησε ενα συμπαθητικο  τσιμπουκι...Αρχιδια δε γλυφει...Τη γυρναω για 69 οπου κατσαμε αρκετη ωρα ετσι...

Περασμα καποτας και ξεκιναμε ιεραποστολικο...Το μουνι της ηταν στεγνο και πονουσε και εκεινη και εγω... Βαζει λιγη κρεμα και συνεχιζουμε...

Με τη κρεμα η αισθηση βελτιωθηκε αρκετα και το γαμησι κορυφωθηκε με αναστεναγμους, σφιχτες αγκαλιες κοιταγματα φιλια και απ τους 2 και λιγοστα  γλωσσοφιλα..

Τη βαζω στα 4 και αρχιζω να τη γαμαω απαξιωτικα χουφτωνοντας τη μεγαλη χοντροκωλαρα της και της εδινα φιλια στο λαιμο...

Τη ξαναβαζω για ιεραποστολικο και μετα απο αρκετη ωρα βγαζω την καποτα και τα πεταω ολα στις κρεμασμενες βυζαρες της...

Καλα περασα δεν μπορω να πω...Ημουνα σιγουρος οτι θα νε ξεπετα αλλα τελικα επεσα εξω... Πιθανοτατα θα ξαναπαω...

Η τσατσα δε υπηρχε μου ανοιξε η ιδια η ρωξανη...

Χρονος παραμονης γυρω 20 λεπτα, τιμη 30 ευρω

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

puiou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η επισκεψη εγινε εχθες το βραδυ στην βυρωνος 11,η τσατσα ευγενικη μας παρουσιασε την Αντριάννα.!!Η κοπελλα εχη υψος 1,70,ειναι λεπτη προς την λεκανη,εχει μικρο στηθος και ω κωλος της ειναι φορτωμενος με λιγα κιλα παραπανω και ελαφρια κυταριτιδα που δεν την χαλανε ομως!!
Θετικα η συμπριφορα της,τα ομορφα μαλλια της,και το σχετικα καλο προσωπο της!!
Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα!!Μπηκα στο δωματιο και αφου γδυθηκα περιμενα την κοπελλα να ερθη.Οταν ηρθε που δεν αργησε,την βοηθησα να βγαλη το στρινκ γιατι στο σαΛΟΝΙ ΒΓΗΚΕ ΧΩΙς ΣΟΥΤΙΕΝ το οποιο φοραγε,ηταν ομως κοντο και δεν καληβε τα μεγαλα αφρατα κωλομερια της.Τις εβγαλα  και αρχισα να τις φυλαω την πλατη και μετα τα βυζακια, και ξαπλωσαμε στο κρεβατι.
Αρχισε και αυτη να με φυλα στο στηθος και με το χερι της να μου χαιδευη το εργαλειο.Βεβαια απο τα παιχνιδια στο ορθιο εχω ημουν σχεδον ετοιμος,οποτε μετα απο λιγο εβαλε προφυλακτικο και ξεκινησε πιπα.
Η πιπα της δεν ηταν τιποτα το φοβερο την κατατασο σχεδον στο μεσο ορο προς καλο.Χουφτωματα και τριψιματα δεχοταν,αλλα δακτυλο δεν εβαλα,ουτε δοκιμασα!!
Στα τις μαχης ξεκινησαμε με ιεραποστολικο,η θεση που πηρε ηταν σχετικα καλη και μου επετρεπε διυσδησεις βαθειες.Αλλαγη στασης και αυτη απο πανω,και εδω η κινηση της ηταν καλη αλλα δεν ειχε τερματισμο στην τελικη προσπαθεια.
Το τελος ηρθε στα τεσσερα,οπου σφυροκοπηθηκε,δεν διαμαρτυρηθηκε η τραβιοταν,με θεα και χουφτωμα τις κωλαρα της.Γενικα δεν κλαις τα λεφτα σου,και η χαμογελαστη συμπεριφορα της κοπελας και οτι δεν βιαζετε,αντισταθμιζη καποια αλλα πραγματα!!μια χαρα περασα!!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μεσημεριανη εξορμηση στα σπιτακια τησ λαρισασ και το κλιμα περιπου το ιδιο.ηφαιστου ολα τα σπιτακια κλειστα δεν ξερω γιατι αλλα και τα 3 κλειστα.βυρονωσ τωρα τα εξησ.βυρονωσ 18 επεστρεψε η αννα η κριτικια η βυζαρου ενω μαντηλι μασ κουνησε η νατασσα η ρωσιδα.
βυρονωσ 20 η ξενια η αλλη βυζαρου ουκρανεζα.
βυρονωσ 16 η μιλφ τσεχα ατζελικα τσακονωταν μεσα στο δωματιο με πελατη,,μακρια απο αυτην παιδια.
στο πανω η λαουρα η πιπινα απο τη ρουμανια.
απεναντι ανεβαινοντασ για φρουριο δεξια στο 11 η αντριανα αδυνατο μελαχροινω κοριτσακι απο την ισπανια .και στο 8 η ομορφη πιπινα νατασσα απο ρουμανια απου και κατεθεσα τα υπολοιπα στην κριτικη που ακολουθει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεσημεριανη εξορμηση στα σπιτακια τησ λαρισασ και το κλιμα περιπου το ιδιο.ηφαιστου ολα τα σπιτακια κλειστα δεν ξερω γιατι αλλα και τα 3 κλειστα.βυρονωσ τωρα τα εξησ.βυρονωσ 18 επεστρεψε η αννα η κριτικια η βυζαρου ενω μαντηλι μασ κουνησε η νατασσα η ρωσιδα.
βυρονωσ 20 η ξενια η αλλη βυζαρου ουκρανεζα.
βυρονωσ 16 η μιλφ τσεχα ατζελικα τσακονωταν μεσα στο δωματιο με πελατη,,μακρια απο αυτην παιδια.
στο πανω η λαουρα η πιπινα απο τη ρουμανια.
απεναντι ανεβαινοντασ για φρουριο δεξια στο 11 η αντριανα αδυνατο μελαχροινω κοριτσακι απο την ισπανια .και στο 8 η ομορφη πιπινα νατασσα απο ρουμανια απου και κατεθεσα τα υπολοιπα στην κριτικη που ακολουθει.
:rockon: :rockon:
βρεθηκα κ γω Λαρισα προσφατα, αλλα λογω παρεας δεν μπορεσα καν να προσεγγισω τα σπιτακια που τοσο ηθελα,,,,την επομενη φορα θα δρασω.... :knockinb: :knockinb:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασμα τη νυχτα απο την υφαιστου οπου σασ εχω νεα καθωσ ανοιξαν παλι κ τα 3 σπιτακια και
εχουμε και 2 πολυ καλεσ καινουργιεσ κοπελεσ που δουλεψαν πρωτη ημερα εχτεσ.
υφαιστου 17 λοιπων στο στουντιο δυστυχωσ η μονικα η σουπερ τσεχα μασ κουνησε μαντηλι,,αλλα ηρθε η τζεσικα ωραιο μωρακι απο ουκρανια με μελαχροινα μαλλια κ ωραιο πρωσοπω θα την τεσταρω συντομα κ θα ενημερωσω.
υφαιστου 23 επισησ πολυ ωραιο μωρακι καινουργιο με σπαστο μαλλακι ωραιο σωμα κ ωραιο πρωσοπακι ευα απο βουλγαρια επισησ θα την τεσταρω συντομα κ αυτην εντοσ εβδομαδασ κ θα ενημεροσω.
κ στο 25 η στελλα η κρητικια μαυροδερω μιλφωνη με το βυζι καγκελο την ειχα δοκιμασει πιο παλια κ εινε καλη φαση μεσα.αυτα παιδεσ απο το μετοπω τησ υφαιστου οπου τα σπιτακια επανηλθαν δυναμικα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πολυ καλη καταθεση το απογευμα στο υφαιστου 23 στην καινουργια ευα απο πολωνια εινε η κοπελα. ,,,,,,,περισσοτερα στην κριτικη που θα αναρτησω σε λιγακι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ φιλε gl ευχαριστω για την επισημανσισου ξεχασα να βαθμολογισω την ευα στην χθεσινη καταθεση στο υφαιστου 23.
τωρα ψινομαι σε λιγεσ μερεσ να χτυπισω την καινουργια επισησ τζεσικα απο ουκρανια στο στουντιο στην υφαιστου 17 και ενοειτε θα σασ ενημεροσω για τα περετερω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασμα τη νυχτα απο την υφαιστου οπου σασ εχω νεα καθωσ ανοιξαν παλι κ τα 3 σπιτακια και
εχουμε και 2 πολυ καλεσ καινουργιεσ κοπελεσ που δουλεψαν πρωτη ημερα εχτεσ.
υφαιστου 17 λοιπων στο στουντιο δυστυχωσ η μονικα η σουπερ τσεχα μασ κουνησε μαντηλι,,αλλα ηρθε η τζεσικα ωραιο μωρακι απο ουκρανια με μελαχροινα μαλλια κ ωραιο πρωσοπω θα την τεσταρω συντομα κ θα ενημερωσω.
υφαιστου 23 επισησ πολυ ωραιο μωρακι καινουργιο με σπαστο μαλλακι ωραιο σωμα κ ωραιο πρωσοπακι ευα απο βουλγαρια επισησ θα την τεσταρω συντομα κ αυτην εντοσ εβδομαδασ κ θα ενημεροσω.
κ στο 25 η στελλα η κρητικια μαυροδερω μιλφωνη με το βυζι καγκελο την ειχα δοκιμασει πιο παλια κ εινε καλη φαση μεσα.αυτα παιδεσ απο το μετοπω τησ υφαιστου οπου τα σπιτακια επανηλθαν δυναμικα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ψινομαι και μεσοβδομαδα θα καταθεσω στο στουντιακη στην υφαιστου 17 ,στην νεοφερτη τζεσικα την ουκρανεζα με τα μαυρα μακρια μελαχροινα μαλλια και θα ενημερωσω βεβαια για τα περετερω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασμα σημερα απο βυρονωσ οπου ηταν ανοιχτο μονω το διορωφω ψηλα κ εχουμε ανακαταταξεισ ..
γυρισε η μονικα η μικρη πιπινα ρουμανιτσα που εινε πολυ καλη μεσα κ πιπινακι ομορφω κ ητανε παλι λαρισα πριν 5 μηνεσ.
η λαουρα γυριζει παλι απο οκτωμβριο ......
ενω η ισπανιδα η    αναλια    γεματουλα με τησ βυζαρεσ μασ κουνισε μαντηλι εφυγε απο την πολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom