piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
γεια σασ αδερφια,,,,,αποτυχυμενη καταθεση πριν λιγω μα και καινουργιεσ αφιξισ στην πολη πριν λιγω,,,εχουμε και λεμε λοιπων.
γεια σασ αδερφια,,,,,αποτυχυμενη καταθεση πριν λιγω μα και καινουργιεσ αφιξισ στην πολη πριν λιγω,,,εχουμε και λεμε λοιπων.
υφαιστου 17 λοιπων στο στουντιο τζεσικα ουκρανεζα ομορφη κοπελα με μακρια μαυρα μαλλια,,,αλλα
εφαγα τα μουτρα μου μαγκεσ δεν ελεγε τιποτα στο δωματιο το απολυτο 0 χωρια παθοσ αερωπιπα μια σταση απο πανω με ξυνισμενα μουτρα τιποτα τιποτα κ τελειωσα με μαλακια αφου την εδιωξα απο το δωμα μακρυα αδερφια ,,καιρω ειχε να μου συμβει αυτο αλλα θα μου πειτε το σπορ αυτα εχει οποτε παμε για αλλα.
στα αλλα τωρα εχουμε κ λεμε,,,,
βυρονωσ 18 κλειστο πρωφανοσ δουλευει την ημερα η αννα η κριτικια βυζαρου μιλφ κ το κλινει το βραδυ νωρισ.
βυρονωσ 20 εδω σασ εχω τα νεα----καρλα απο ιταλια κουκλαρα πιπινα επαθα πλακα μολισ την ειδα μαγκεσ φωβερω ματι κουκλιστικο πρωσοπακι αυτη οντωσ πρεπει να εινε ιταλιδα θα την τεσταρω συντομα η τσατσα μου ειπε οτι εινε πολυ καλη κ μεσα ηδωμεν.
επισησ σε αυτο το σπιτακι ηρθε μου ειπαν κ αλλη πιπινα κουκλαρα νικολ απο ισπανια την οπια δεν ειδα φυσικα μολισ τη δω θα σασ πω κ δουλευει κ η ουκρανεζα η βυζαρου η ξενια οποτε 3 εδω απο τησ οπιεσ η 2 καρλα και νικολ καινουργιεσ πιπινεσ θα εξεταστουν συντομα μεσα στο δωμα.
βυρωνωσ 16 κατω η σονια η ρωσιδα μελαχροινη πλεων.
στο 2 ωρωφω γυρισε η μονικα η πιπινα ρουμανα αλλα πολυ αδυνατισμενη την ειδα καλη κοπελα παντοσ και φιλοτιμη μεσα.
βυρονωσ 8 η νατασσα η πιπινα ρουμανα κ εδω δουλευει επισησ η λινα η μιλφ θεσσαλονικια αλλα μου ειπε η νατασσα οτι δουλευει κ μια καινουργια κοπελα κ εδω αυτο ξερω μονο.στο 11 απεναντη η αντριανα η αδυνατη ισπανιδα.
υφαιστου τωρα στο 17 οπωσ σασ ειπα εφαγα τα μουτρα μου με την τζεσικα το κομοδινω απο την ουκρανια.
το 23 ητανε κλειστο
στο 25 η στελλα η κρητηκια με τησ βυζαρεσ πεταμενεσ εξω .
στα αξιοσημειωτα να αναφερω ξεχασα πριν κατι σημαντικο για αποψε.
σε ολα τα σπιτακια νεκρα ουτε ενασ πελατησ παιδια, η κριση κορυφωνεται μαλλον σιγα σιγα.
δοκιμασα την νυχτα την καινουργια πιπινα τη νικολ την ισπανιδα στο βυρωνωσ 20.
εινε ενα κοριτσι 18 ετων πιπινακι με μελαχροινα μαυρα μαλλια.
επισησ τησ επομενεσ μερεσ θα τεσταρω στο ιδιο σπιτακι την αλλη κουκλαρα την ιταλιδα καρλα.
περρισοτερα για εχτεσ βραδυ στην κριτικη που ακολουθει συναγωνιστεσ.
φευγοντασ εξω απο το μπαρ χανουμακια ο παπαχρωνησ με καπελο επινε μπυρεσ με μια γαζελα παρεα.
δες εδω... κ τον χαρτη που ειναι δειχνει ακριβως κ απο κατω εχει κριτικες συναγωνιστων για τις κοπελες...παντως αποψη μου ειναι οτι εχει ακριβο κομιστρο...(εκτος εαν ισχυει αυτο που γραφει το πρωτο παλικαρι οτι η τιμη οντως επεσε...τοτε οκ)Καμια κριτικη για την "σουλα" παιζει παιδια?Που ακριβως ειναι στην εθνικη?