Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ αδερφια,,,,,αποτυχυμενη καταθεση πριν λιγω μα και καινουργιεσ αφιξισ στην πολη πριν λιγω,,,εχουμε και λεμε λοιπων.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
υφαιστου 17 λοιπων στο στουντιο τζεσικα ουκρανεζα ομορφη κοπελα με μακρια μαυρα μαλλια,,,αλλα
εφαγα τα μουτρα μου μαγκεσ δεν ελεγε τιποτα στο δωματιο το απολυτο 0 χωρια παθοσ αερωπιπα μια σταση απο πανω με ξυνισμενα μουτρα τιποτα τιποτα κ τελειωσα με μαλακια αφου την εδιωξα απο το δωμα μακρυα αδερφια ,,καιρω ειχε να μου συμβει αυτο αλλα θα μου πειτε το σπορ αυτα εχει οποτε παμε για αλλα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στα αλλα τωρα εχουμε κ λεμε,,,,
βυρονωσ 18 κλειστο πρωφανοσ δουλευει την ημερα η αννα η κριτικια βυζαρου μιλφ κ το κλινει το βραδυ νωρισ.
βυρονωσ 20 εδω σασ εχω τα νεα----καρλα απο ιταλια κουκλαρα πιπινα επαθα πλακα μολισ την ειδα μαγκεσ φωβερω ματι κουκλιστικο πρωσοπακι αυτη οντωσ πρεπει να εινε ιταλιδα θα την τεσταρω συντομα η τσατσα μου ειπε οτι εινε πολυ καλη κ μεσα ηδωμεν.
επισησ σε αυτο το σπιτακι ηρθε μου ειπαν κ αλλη πιπινα κουκλαρα νικολ απο ισπανια την οπια δεν ειδα φυσικα μολισ τη δω θα σασ πω κ δουλευει κ η ουκρανεζα η βυζαρου η ξενια οποτε 3 εδω απο τησ οπιεσ η 2 καρλα και νικολ καινουργιεσ πιπινεσ θα εξεταστουν συντομα μεσα στο δωμα.
βυρωνωσ 16 κατω η σονια η ρωσιδα μελαχροινη πλεων.
στο 2 ωρωφω γυρισε η μονικα η πιπινα ρουμανα αλλα πολυ αδυνατισμενη την ειδα καλη κοπελα παντοσ και φιλοτιμη μεσα.
βυρονωσ 8 η νατασσα η πιπινα ρουμανα κ εδω δουλευει επισησ η λινα η μιλφ θεσσαλονικια αλλα μου ειπε η νατασσα οτι δουλευει κ μια καινουργια κοπελα κ εδω αυτο ξερω μονο.στο 11 απεναντη η αντριανα η αδυνατη ισπανιδα.
υφαιστου τωρα στο 17 οπωσ σασ ειπα εφαγα τα μουτρα μου με την τζεσικα το κομοδινω απο την ουκρανια.
το 23 ητανε κλειστο
στο 25 η στελλα η κρητηκια με τησ βυζαρεσ πεταμενεσ εξω .

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
υφαιστου 17 λοιπων στο στουντιο τζεσικα ουκρανεζα ομορφη κοπελα με μακρια μαυρα μαλλια,,,αλλα
εφαγα τα μουτρα μου μαγκεσ δεν ελεγε τιποτα στο δωματιο το απολυτο 0 χωρια παθοσ αερωπιπα μια σταση απο πανω με ξυνισμενα μουτρα τιποτα τιποτα κ τελειωσα με μαλακια αφου την εδιωξα απο το δωμα μακρυα αδερφια ,,καιρω ειχε να μου συμβει αυτο αλλα θα μου πειτε το σπορ αυτα εχει οποτε παμε για αλλα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στα αλλα τωρα εχουμε κ λεμε,,,,
βυρονωσ 18 κλειστο πρωφανοσ δουλευει την ημερα η αννα η κριτικια βυζαρου μιλφ κ το κλινει το βραδυ νωρισ.
βυρονωσ 20 εδω σασ εχω τα νεα----καρλα απο ιταλια κουκλαρα πιπινα επαθα πλακα μολισ την ειδα μαγκεσ φωβερω ματι κουκλιστικο πρωσοπακι αυτη οντωσ πρεπει να εινε ιταλιδα θα την τεσταρω συντομα η τσατσα μου ειπε οτι εινε πολυ καλη κ μεσα ηδωμεν.
επισησ σε αυτο το σπιτακι ηρθε μου ειπαν κ αλλη πιπινα κουκλαρα νικολ απο ισπανια την οπια δεν ειδα φυσικα μολισ τη δω θα σασ πω κ δουλευει κ η ουκρανεζα η βυζαρου η ξενια οποτε 3 εδω απο τησ οπιεσ η 2 καρλα και νικολ καινουργιεσ πιπινεσ θα εξεταστουν συντομα μεσα στο δωμα.
βυρωνωσ 16 κατω η σονια η ρωσιδα μελαχροινη πλεων.
στο 2 ωρωφω γυρισε η μονικα η πιπινα ρουμανα αλλα πολυ αδυνατισμενη την ειδα καλη κοπελα παντοσ και φιλοτιμη μεσα.
βυρονωσ 8 η νατασσα η πιπινα ρουμανα κ εδω δουλευει επισησ η λινα η μιλφ θεσσαλονικια αλλα μου ειπε η νατασσα οτι δουλευει κ μια καινουργια κοπελα κ εδω αυτο ξερω μονο.στο 11 απεναντη η αντριανα η αδυνατη ισπανιδα.
υφαιστου τωρα στο 17 οπωσ σασ ειπα εφαγα τα μουτρα μου με την τζεσικα το κομοδινω απο την ουκρανια.
το 23 ητανε κλειστο
στο 25 η στελλα η κρητηκια με τησ βυζαρεσ πεταμενεσ εξω .

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στα αξιοσημειωτα να αναφερω ξεχασα πριν κατι σημαντικο για αποψε.
σε ολα τα σπιτακια νεκρα ουτε ενασ πελατησ παιδια, η κριση κορυφωνεται μαλλον σιγα σιγα.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
στα αξιοσημειωτα να αναφερω ξεχασα πριν κατι σημαντικο για αποψε.
σε ολα τα σπιτακια νεκρα ουτε ενασ πελατησ παιδια, η κριση κορυφωνεται μαλλον σιγα σιγα.

κλασσικη περιπτωση...ειδικα τα τελευταια χρονια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δοκιμασα την νυχτα την καινουργια πιπινα τη νικολ την ισπανιδα στο βυρωνωσ 20.
εινε ενα κοριτσι 18 ετων πιπινακι με μελαχροινα μαυρα μαλλια.
επισησ τησ επομενεσ μερεσ θα τεσταρω στο ιδιο σπιτακι την αλλη κουκλαρα την ιταλιδα καρλα.
περρισοτερα για εχτεσ βραδυ στην κριτικη που ακολουθει συναγωνιστεσ.
φευγοντασ εξω απο το μπαρ χανουμακια ο παπαχρωνησ με καπελο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: επινε μπυρεσ με μια γαζελα παρεα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δοκιμασα την νυχτα την καινουργια πιπινα τη νικολ την ισπανιδα στο βυρωνωσ 20.
εινε ενα κοριτσι 18 ετων πιπινακι με μελαχροινα μαυρα μαλλια.
επισησ τησ επομενεσ μερεσ θα τεσταρω στο ιδιο σπιτακι την αλλη κουκλαρα την ιταλιδα καρλα.
περρισοτερα για εχτεσ βραδυ στην κριτικη που ακολουθει συναγωνιστεσ.
φευγοντασ εξω απο το μπαρ χανουμακια ο παπαχρωνησ με καπελο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: επινε μπυρεσ με μια γαζελα παρεα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οχι ο πιτ,,,,αλλα ο κυριακοσ εεεε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα αλανια.μολισ γυρισα απο βυρονωσ 20 απο καταθεση στην 20 χρωνη καρλα την ιταλιδα πολυ ομορφη κοπελα με λιγα ψωμακια κ υπερωχα βυζια με ωραια πιπινα αλλα μεσα στο δωμα πολυ χαμηλων τονων βρε παιδι μου κ ξεκιναω ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ εστειλα την κριτικη μαγκεσ παντοσ τοσο η πιπινα νικολ οσο και η καρλα εμενα πρωσωπικα δεν με ενθουσιασαν μαγκεσ.
τωρα φευγωντασ περασα κ απο το γωνιακο το βυρωνωσ 18 εκει που δουλευει η αννα η κρητικα βυζαρου μιλφ γιατι μου εκανε εντυπωση πωσ κ μετα απο καιρω ηταν ανοιχτω βραδυ .και μου σκαει μυτη μαγκεσ μια ψυλη μιλφ σκυλοφατσα σοφια μου ειπε απο βουλγαρια με ωραια βυζια κ πολυ σκυλε φατσα πολλα υποσχωμενη οποτε γινετε αυτοματα ο επομενωσ στοχωσ εντοσ ημερων .και κατι ασχετο ο τυποσ που πεταχτηκε ενδρωμωσ απο το δωματιο ενω η καρλα ητανε μαζι του μεσα φωναζωντασ την τσατσα να βγει να δει αν εμποδιζε το αγροτικο εξω μηπωσ εινε καπιοσ απο εδω απο εμασ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evil_dead

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καμια κριτικη για την "σουλα" παιζει παιδια?Που ακριβως ειναι στην εθνικη?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καμια κριτικη για την "σουλα" παιζει παιδια?Που ακριβως ειναι στην εθνικη?
δες εδω... κ τον χαρτη που ειναι δειχνει ακριβως κ απο κατω εχει κριτικες συναγωνιστων για τις κοπελες...παντως αποψη μου ειναι οτι εχει ακριβο κομιστρο...(εκτος εαν ισχυει αυτο που γραφει το πρωτο παλικαρι οτι η τιμη οντως επεσε...τοτε οκ)

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
υπ' οψιν μαγκες οτι τα προγραμματα στον οικο ειναι "τσιμπιμενα".

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα συναγωνιστεσ μολισ γυρισα απο λαρισα οπου πηγα αποψε να πετυχω στη βυρονωσ 18 την μιλφ βουλγαρα σκυλοφατσα σοφια αλλαααααααααα  κλειστο το σπιτακι ρε γαμωτο την ατυχια μου δεν ξερω γιατι.
ετσι κατεληψα στην υφαιστου 23 στην ευα την κατσαρομαλα πολωνεζα οπου τιμησε κ παλι το 30αρακι κ περασα καλα.
θα ξαναπαω να δω τι πεζει εντοσ ημερων.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ συναγωνιστεσ μολισ γυρισα απο βυρονωσ 18 κ στοχευμενη καταθεση στη σοφια τη μιλφ βουλγαρα με ωραιο σωματακι ξανθια κ με ωραια βυζια ,ολεσ η λεπτομερειεσ στην κριτικη που ακολουθει.εχει 5 μερεσ στην λαρισα κ εινε καινουργιο το μιλφωνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom