Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannikis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επεισκεψη χθες την νυχτα στην βυρωνος 14 στο μοβ μπουρδελο.λαουρα η κοπελα απο ουκρανια μελαχροινη με τελιο σωμα μικρα βυζακια και ομορφη φατσα.22 χρονων μωρακι.στο δωματιο τωρα αρχισε να με γλυφει απο πανω μεχρι κατω επειτα ηρθε μπροστα μου και αρχισε να μου τριβετε....οπως καταλαβαινετε ξεχασα ολα τα προβληματα και ο πουτσος μου εγινε σιδερο,το γαμησι ηταν πολυ εντονο........απο κατω αυτη,απο πανω.......απο κωλο,μουνι....τα παντα!!!τελειωσαμε εμεινε και λιγοgia social time θεωρω οτι πανω απο 15-17 λεπτα ολη η φαση αλλα ειλικρινα θεωρω οτι ηταν το καλυτερο γαμησι σε μπουρδελο......ξεχασα εντελως και τον χρονο και τα προβληματα!!!θεωρω οτι δεν εχει σημασια το πως ειναι κοπελα σε εμφανιση ..το σημαντικο ειναι οτι γαμιεται καλα σε κανει να περνας καλα.....και τιμα τα χρηματα που περνει,ευγενικη και αυτη και η τσατσα!!!!!ειπαμε το γαμησι μας στα μπουρδελα πρεπει να ειναι σαν ψυχαναλυση!οχι να μας σπανε τα νευρα οι καριολες ειτε τσατσαδες ειτε πουτανες!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επεισκεψη χθες την νυχτα στην βυρωνος 14 στο μοβ μπουρδελο.λαουρα η κοπελα απο ουκρανια μελαχροινη με τελιο σωμα μικρα βυζακια και ομορφη φατσα.22 χρονων μωρακι.στο δωματιο τωρα αρχισε να με γλυφει απο πανω μεχρι κατω επειτα ηρθε μπροστα μου και αρχισε να μου τριβετε....οπως καταλαβαινετε ξεχασα ολα τα προβληματα και ο πουτσος μου εγινε σιδερο,το γαμησι ηταν πολυ εντονο........απο κατω αυτη,απο πανω.......απο κωλο,μουνι....τα παντα!!!τελειωσαμε εμεινε και λιγοgia social time θεωρω οτι πανω απο 15-17 λεπτα ολη η φαση αλλα ειλικρινα θεωρω οτι ηταν το καλυτερο γαμησι σε μπουρδελο......ξεχασα εντελως και τον χρονο και τα προβληματα!!!θεωρω οτι δεν εχει σημασια το πως ειναι κοπελα σε εμφανιση ..το σημαντικο ειναι οτι γαμιεται καλα σε κανει να περνας καλα.....και τιμα τα χρηματα που περνει,ευγενικη και αυτη και η τσατσα!!!!!ειπαμε το γαμησι μας στα μπουρδελα πρεπει να ειναι σαν ψυχαναλυση!οχι να μας σπανε τα νευρα οι καριολες ειτε τσατσαδες ειτε πουτανες!
καλως ηλθες φιλε στην παρεα! :rockon: :rockon:
ελπιζουμε να ενημερωνεις οποτε μπορεις κ να γραφεις κ καμμια κριτικη! ;) ;)
το θρεντ της Θεσσαλιας εχει αναγκη απο νεα μελη...
πιατσοβιε σου εχω στειλει π.μ.,τσεκαρε το... ;)

giannikis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πριν λιγο γυρισα απο βυρωνος 14 μοβ μπουρδελο... μαρθα η κοπελα μιλφ απο ρωσια ξανθια ομορφη 40αρα περιπου με τελειο σωμα και καλουτσικη φατσα.στισ 6.00 το απογευμα την αλλαζει η λαουρα η πιπινα που πηρα προχτες.εδωσα το 30αρι στην τσατσα και μπηκα στο δωματιο.
Η μαρθα ηρθε στο δωματιο καπως αμηχανη, αλλα την πλησιασα απο πισω καθως εβγαζε το στρινγκακι της και χουφτωνοντας την κωλαρα της τη ρωτησα στο αυτι αν θελει να μιλησουμε ελληνικα ή αγγλικα. Εχω την εντυπωση οτι λογω της καλης επικοινωνιας μας καπως πηρε θαρρος και λυθηκε (μιλαει καλα αγγλικα, με τη χαρακτηριστικη προφορα των ρωσικων). Ξαπλωσαμε και αρχισε να μου παιζει την τσουτσου, ενω εγω μαλαζα τους βυζους της. Προκαταρκτικα δεν εκανε  αλλα δεν τα χρειαζομουν κιολας, αφου με τετοιο κορμι ημουν ηδη ντουρος. Περασε προφυλακτικο και αρχισε μια πολυ καλη πιπα, χωρις περιποιηση της ευρυτερης περιοχης, κατα τη διαρκεια της οποιας εγω δαχτυλιαζα το μουνακι της. Πρωτη σταση αυτη απο πανω, για να εχω τους βυζους της πανω απο την κεφαλα μου σαν τους κρεμαστους κηπους της Βαβυλωνας  . Κοπανιοταν καλα η μιλφωνα και με κοιταγε σταθερα στα ματια, ενω εγω ειχα κατακαυλωσει με το κορμι της, οπου και να επιανα γουσταρα χουφτωμα ρε τυποι μου, μιλαμε για σφιχτο κρεας. Της ζητησα να κατσει στα τεσσερα, σταση στην οποια εμεινα μεχρι τελους, καθως δε χορταινα τη θεα της κωλαρας της. Αυτη συμετειχε με ελαφρα βογγητα και παροτρυνσεις στα αγγλικα να τη γαμησω δυνατα. Της εριξα και κατι καλα μπατσιδια και γεμισα το πλαστικο με τα υγρα μου  .

Θεωρω πως η κοπελα ειναι καλη περιπτωση, ειδικα για τους λατρεις των μιλφ συστηνεται ανεπιφυλακτα! Δεν εχει τη τελεια αποδοση στο δωματιο, ουτε κανει κατι extreme, ειναι ομως πολυ ευγενικη και πολυ καλη  και γλυκια και αν της φερθεις καλα θα περασεις ωραια μαζι της. Κλειδι για μενα η γνωση της αγγλικης και η ευγενεια. Περασα ομορφα μαζι της και οταν μου ξαναρθουν καυλες για μιλφ θα ειναι η πρωτη μου επιλογη!

Χρονος παραμονης της μαρθας στο δωματιο 20 λεπτα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρονωσ 20 τη νυχτα κατια η κοπελα καινουρια απο αθηνα ελληνιδα ξανθο κοντο μαλλακι πολυ καλο σωμα ομορφω πρωσωπακι κ μικρω βυζακι.ερχεται η κατια στο δωμα οπου πεφτει στην αγκαλια μου κ αρχιζει να με γλυφει σε ολο μου το σωμα πιπιλυζοντασ μετα πολυ γκαυλιαρηκα με την γλωσσα τησ το στηθωσ μου οπου με κατακαυλωσε πολυ καλα μιασ κ την γλωσσα τησ την δουλευει πολυ καλα.μετα μου πεταει στο πλαι τα κολομαγουλα τησ κ αρχιζει μια πιπα πολυ γκαυλα αφου περασε το προφυλακτηκο οπωσ με φτιαχνει δηλαδη με το στωμα.η πιπα συνεχιζονταν με γρηγορα πιπωματα απο την πλευρα τησ κ πολυ καλα μπουκοματα πολυ καλη κ με διαρκεια η πιπα τησ ενω εγω ρουφουσα κ φιλουσα τα κολομαγουλινια τησ που ητανε τελεια.μετα ανεβηκε απο πανω οπου κωπανιοταν καλα πανω στην πουτσα μου ενω η γκαυλα ητανε οταν ενω τη γαμουσα και κοπανιοταν μου εγλειφε κ το στηθωσ ταυτοχρωνωσ με το γαμησακι αυτο με αναψε την εβαλα απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ μετα απο κανενα 5 λεπτο και μετα απο ωραιο σφυροκοπημα τησ τα ξεφωρτοσα στο μουνακι τησ.περασα πολυ καλα αξιζει η κοπελα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βυρονωσ 20 τη νυχτα κατια η κοπελα καινουρια απο αθηνα ελληνιδα ξανθο κοντο μαλλακι πολυ καλο σωμα ομορφω πρωσωπακι κ μικρω βυζακι.ερχεται η κατια στο δωμα οπου πεφτει στην αγκαλια μου κ αρχιζει να με γλυφει σε ολο μου το σωμα πιπιλυζοντασ μετα πολυ γκαυλιαρηκα με την γλωσσα τησ το στηθωσ μου οπου με κατακαυλωσε πολυ καλα μιασ κ την γλωσσα τησ την δουλευει πολυ καλα.μετα μου πεταει στο πλαι τα κολομαγουλα τησ κ αρχιζει μια πιπα πολυ γκαυλα αφου περασε το προφυλακτηκο οπωσ με φτιαχνει δηλαδη με το στωμα.η πιπα συνεχιζονταν με γρηγορα πιπωματα απο την πλευρα τησ κ πολυ καλα μπουκοματα πολυ καλη κ με διαρκεια η πιπα τησ ενω εγω ρουφουσα κ φιλουσα τα κολομαγουλινια τησ που ητανε τελεια.μετα ανεβηκε απο πανω οπου κωπανιοταν καλα πανω στην πουτσα μου ενω η γκαυλα ητανε οταν ενω τη γαμουσα και κοπανιοταν μου εγλειφε κ το στηθωσ ταυτοχρωνωσ με το γαμησακι αυτο με αναψε την εβαλα απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ μετα απο κανενα 5 λεπτο και μετα απο ωραιο σφυροκοπημα τησ τα ξεφωρτοσα στο μουνακι τησ.περασα πολυ καλα αξιζει η κοπελα.
:rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρωνοσ 8 τη νυχτα καταθεση αφου μετα απο καιρω πετυχα την μαρια την σλοβακα-τσεχα το ιδιο εινε.η μαρια εινε ενα ομορφω κοριτσι με πολυ καλο σωμα ολη τησ η πλατη εχει τατουαζ πισω κ εχει ξανθο μαλλακι καρε τωρα τα κουρεψε λιγακι δεν εινε πολυ μακρια ,ενω τα βυζακια τησ δεν εινε πολυ μεγαλα αλλα εινε ωραια,μου ειπε οτι δουλεψε κ θεσσαλονικη η μαρια.δινω το 30αρακι κ μπαινω στο δωματιο οπου σε λιγακι ερχεται η μαρια κ αρχιζουμε τα μπαλαμουτια  που  χαθηκεσ κτλ κτλ.μετα πεφτουμε στο κρεβατακι κ μου αρχιζει χαδακια στο τρυχοτω στηθωσ μου οπου μετα απο λιγακι μιασ κ φρεσκομπανιαρισμενωσ μου αρχιζει ενα γλυψιμο μαγκεσ σε ολο το σωμα μου ενα χτυπουσε τησ ρωγεσ μου με τη γλωσσα τησ κ με γλαυλιαρηκα δαγκωματακια οπου με εκενε τουρμπο απο γκαυλα ξερει να δουλευει φωβερα την γλωσσα τησ.μετα την τραβηξα στην μαπα μου για να πιπιλισω κ εγω τα βυζακια τησ πολυ ωραια με τη γλωσσα μου κ τησ τα ρουφηξα λιγακι δυνατα χωρισ καμια διαμαρτυρια αλλα με αναστεναγμουσ γκαυλασ απο το μωρακι οπου μετα απο λιγακι την απελευθερωσα κ κατεβηκε στην πουτσα μου για την συνεντευξη,οπου την αρχισε με μαεστρια φερνωντασ το κωλαρακι τησ στη μαπα μου σε στυλ 69 αλλα μου ειπε ευγενικα να την γλυφω μονο τα κολομαγουλα τησ αλλα οχι την κολωτρυπα αλλα δαχτηλακι στο μουνακι τησ δεχτηκε χωρισ καμια διαμαρτυρια ενω η πιπα τησ ηταν πολυ καλη με μπουκοματα γλωσωπλαγιασματα στην πουτσα κ γλοσωχτηπηματα στο γκαυλι με διαρκεια μεγαλη με καταπιπωσε.η πρωτη σταση ητανε με αυτη απο πανω να με καβαλαει κ με αργεσ κινησεισ να τον περνει ολο μεσα στο μουνι τησ κ τα γκαυλιαρηκα σπασηματα τησ να δωνουν το δωματιο απο αναστεναγμουσ κ βογγητακια κ απο τουσ 2 μασ ενω ταυτοχρωνωσ με το καρφωμα την πιπιλιζα ταβυζακια τησ.μετα την εβαλα πλατη οπου την σφυροκοπησα για τα καλα κανα 5 λεπτο ,κ την εβαλα απο κατω με τα ποδια στα καπακια οπου την καρφωνα δυνατα κ ασταματητα μεσα σε κραυγεσ υδωνησ,,αλλα το τελοσ ηρθε με αυτην παλι απο πανω με τη φατσουλα τησ πρωσ τα εμενα ενω την πεταξα κ φιλια στα μαγουλακια τησ μετα απο λιγω τησ τα ριξα ολα στο μουνακι τησ βαθια..........συμπερασμα οτι καλυτερω υπαρχει αυτη τη στιγμη στην λαρισα ομορφη,γλυκια,ζεστη ,χωρισ καμια βιασυνη συναγωνιστεσ μου.δεν ξερω αν στουσ θεσσαλονικησ θυμιζει κατιιι.ενω επισησ σε αυτο το σπιτακι δουλευει μια μαρριανα ρουμανα 19 αρα πιπινα που ειχα παρει πριν λιγω καιρω πολυ καλη κε αυτη με μεγαλα ωραια βυζακια.ααα και κατι αλλο ακουσα φημεσ οτι στον οικο εποχησ σουλα το απλο απο 40 πηγε στα 30 τωρα το ποσο αληθευει ασ το επιβεβαιωση καπιοσ συναγωνιστησ αν βρεθει εκει.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα σε ολουσ.μολισ επεστρεψα απο λαρισα κ μετα απο πολυ τρεξιμο ειχα αναγκη για ενα χαλαρωμα ,,οποτε κατεθεσα στη βυρονωσ 19 στο δεξι σπιτακι ανεβενωντασ για φρουριο στην μαρριανα απο την βουλγαρια.η μαριανα εινε ενα κοριτσι γεματο με μπουτια βυζαρεσ αλλα κ κιλιτσα με γλυκια φατσουλα οχι το κατι φωβερω απο εμφανιση αλλα το δελεαρ τησ τσατσασ οτι θα περασωω καλα κ το κολαρακι στα 30ε με εκαναν να περασω χωρισ τελικα να το μετανιωσω καθολου.αφου σκαω το 30αρακι στην τσατσα περναω στο δωμα κ ξαπλονω στο κρεβατακι οπου μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται η μαρριανουλα μασ.ξαπλωνει αρχιζουμε τησ αγκαλιτσεσ κ τα φυλλακια κ αρχιζει να με πιπιλαει στο στηθωσ μου οπου μετα απο λιγακι αρπαζω την μαριανα κ την φερνω τησ βυζαρεσ τησ στην μαπα μου να τα θυλασω κ αρχιζω το θυλασμα δυνατα με μανια την ρουφουσα τα βυζια τησ χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ.μετα την ειπα να αρχισει να με πιπωνει κ την εφερα την μουνα τησ στη μαπα μου οπου ερχισε μια πολυ καλη πιπα ενω εγω αρχισα κ να την γλυφωμουνιαζω αλλα κ να την κολοδαχτυλιαζω χωρισ καμια διαμαρτυρια απο την μαριαννα ονο μολισ την πατησα πολυ το δαχτυλο στην κολωτρυπιδα τησ μου παραπονεθηκε πωσ ποναει το δαχτυλο μωρο μου πιο σιγα.μετα τη λετε να εκανα μαγκεσ αφου σπαρταρουσε σικοθηκα ορθιοσ στη γωνια του κρεβατιου οπου αρχισε να με πιπωνει κ να μου γλυφει κ τα αρχιδια με ευχαριστησει κ γω την πιανω απο τα ποδια τησ τησ τα συκονω στον αερα κ πεφτω με τα στο μουνι τησ την εκανα βαρελακια με τα ποδια στα καπακια κ ταυτοχρωνωσ κ την γλυφομουνιαζα κ την γλυφωκωλιαζα τρελενωντασ την στην κυριολεξια.μετα παλι πιπα με το δαχτηλω στα πλαγια αυτη να εινε καρφωμενω στην κολαρα τησ.μετα τη ζητησα να κατσει πανω στον πουτσο μου οπου την καρφωσα στο μουνι δυνοντασ κ γλοσωφυλλα την γαμουσα δυνατα πολυ κ τησ αρεσε κ μετα τη γυρισα με τα ποδια στα καπακια να γαμησω κωλαρακι οπου μου στηθηκε ωραια αλλα η διεισδυση ητανε στενη κ αβολη κ δεν γαμησα πολυ κολω,οποτε την ξαναζητησα να κατσει πανω κ σε κανα 5 λεπτο μετα απο ενα εντονω σφυροκοπημα κ ταυτοχρωνωσ να τησ ρουφαω τησ βυζαρεσ τησ εννω τα γλωσωφυλλα εδεναν κ επερναν τησ τα δωσα μεσα στο μουνι τησ.συμπερασμα δεν σασ ενθουσιαζει εμφανισιακα η μαρριανα αλλα μεσα εινε πολυ υπακοει κ δεχτηκη σε ολα αξιζει η κοπελια μαγκεσ μου.καλα μιλαμε αυτη τη βδομαδα τιναξα τον προηπολογισμο στον αερα με τησ καταθεσεισ..ελπιζω μαγκεσ να βοηθησα μην πειτε τιποτα στην τροικα.

Επισκέπτης
Την Μαριαννα στην βυρωνος 19 την γνωριζω απο παλαιοτερα ενω υπαρχει και άλλη μια κριτικη μου για αυτην. παχουλο μελαχροινο βουλγαρακι, με μετρια ποντικοφατσα και ωραιο πετιτ κορμακι με πεταχτο κωλαράκι  και τεραστιες βυζαρες. Μαλιστα την ειχα πετυχει σε αλλαγή βαρδιας να τσαρκάρει ποδαρατα στην βυρωνος, με πιασμενα κοτσο τα Μαλλιά της και αναστημα που ισως να μην ξεπερναει το ενάμιση μετρο χωρις τα πορνοτάκουνά που φοραει στο μπουρδέλο. Εντός του μπουρδελου και με τα εσωρουχα ειναι σαφως πιο εντυπωσιακη, ενω στο δωματιο ειναι άκρως καυλωτική.
Στο δωματιο αρχισε με ωραιο πολυ δυνατο ακαποτο τσιμπουκι, ενω καποιες στιγμες εδινα εγω το ρυθμο μπαινοβγαζοντας τον στο ζεστο στοματακι της, όχι πολυ βαθεια δυστυχως γιατι μπουκωνόταν ευκολα και δυσκολευοταν. Εκανε και περασμα απο την γυρω περιοχη, περιποιουμενη και τους ορχεις, αφου της ειπα οτι τα αρχιδακια μου την ποθούν και θελουν τα φιλιά της!
Στη συνεχεια καποια προκαταρκτικα. Γλειφει και ρουφαει πολυ ωραια λαιμο, αυτιά και όπου της πω, ενω την περιποιουμουν και εγω.
Για αρχη ιεραποστολικο όπου την καρφωνα δυνατα. Ειναι πολυ καυλα η γκομενα στο γαμησι και συμμετεχει ομορφα με βογγητα και φιλακια. Μετά της ζητησα κωλο και γυρισε πισωκολλητα, αλλά πηρε αβολη σταση. Με ζορισε λιγο αλλα μπηκα στο στενο κωλαρακι της, αλλά τραβιοταν και δεν με αφηνε να την ευχαριστηθώ όπως παλιοτερα που την γαμουσα δυνατα στον κωλο και αυτη το δεχοταν με ευχαρίστηση. Μου τσαφουνισε και κατι δικαιολογίες (αυτό που σου είπα xlexlekia  )
οπότε την γυρισα ιεραποστολικα και εχυσα στο μουνακι της.
Συμπερασματικά δεν βιάζεται καθόλου και θα ευχαριστηθειτε το γαμησι σιγουρα μαζι της, αλλά μπορει να δωσει ακομα παραπάνω( όπως ξεσκισμα κωλου που εκανε παλιοτερα με βογγητα καβλας).

Επισκέπτης
Περαστικος απο την περιοχη και λογω της ευκαιριας οτι βρηκα αμεσως παρκιν ακριβως απ εξω ειπα να μπω στο δυοροφο μπουρδελο βυρωνος 16 να δω τι γινεται. Μετα απο 15λεπτη αναμονη στο σαλονι εμφανιζεται η Aννα μπελα!
Τεραστια βυζομπαλα και ευτραφης με αψογα πιασιματα το στυλακι που γουσταρω μελαχροινη. Χωρις δευτερη σκεψη δινω το αντιτιμο στην ευγενεστατη τσα τσα και περναω σε ενα ακετα περιποιημενο και καθαρο δωματιο με την τηλεοραση να παιζει τσοντα με παρτουζα! Σε 10 ερχεται και η Αννα μπελα  ανετη και φιλικη οπου ξεκιναει με φιλια παντου και παιξιμο με τις βυζαρες της σε ολο μου το σωμα. αφου εγινε καγκελο του φορεσε το σκουφακι και ξεκινησε ενα αρκετο καλο γλειψιμο και στον πουτσο και με ιδιαιτερη εμφαση στα αρχιδια. καποια στιγμη ξαπλωνει ανασκελα και ξεκιναω ενα γλειφομουνι για κανα δεκαλεπτο οπου της αρεσε εμφανως. Σηκωνομαι μπαινω μεσα της και ενω με χαιδευε παντου εγω της εσκιζα το μουνακι της μεχρι και που κατεθεσα πληρως ικανοποιημενος. Αψογη συμπεριφορα και αυτη και η τσατσα που δεν μας ενοχλησε καθολου παρα το οτι περιμενε παρα πολυς κοσμος απ εξω και καταχραστηκα αρκετο χρονο περα απο τον συνηθισμενο!!!! Θα την ξανατιμησω οπωσδηποτε και συντομα!!!!!!!

Επισκέπτης
Το τελευταιο 3ημερο ημουν στο κρεβατι αρρωστος και ο πυρετος και η ατονια ειχαν ως αποτελεσμα αποχη απο καθε ειδους εκσπερματισης..Δυστυχως αυτο προκαλεσε μια αλλη βαρυτατη παθηση που ολοι εχουμε νοσησει, αναφερωμενη στα βιβλια ιατρικης ως Νοσος Αγαμιας και σαν βασικο συμπτωμα εχει τα πρησμενα αρχιδια...χθες βραδυ λοιπον αφου αναρρωσα πληρως απο πυρετο και πονολαιμο, κατεβηκα στα πασηγνωστα ιατρεια της βυρωνος για να δω τι θα κανω με το αλλο θεμα που με εκαιγε...Στο βυρωνος 16 ΔΥΟΡΟΦΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ βαρδια ειχε η γιατρος λαουρα πιπινα 20 χρονων ρουμανα την επομενη μερα την αλλαζει η αννα μπελα που πηρα χθες  με ειδικοτητα στο ακαποτο τελιωτικο τσιμπουκι..Της ανεφερα το προβλημα μου και μου προτεινε ως θεραπεια ενα τσιμπουκι που κατα τα λεγομενα της δεν μου εχουν ξανακανει ποτε...Μου φανηκε σοβαρη επαγγελματιας ειναι η αληθεια, οποτε πληρωσα και περασα στο δωματιο για εξεταση...

Το δωματιο ειναι πανω απ τον μεσο ορο της περιοχης, με παντοφλες, χαρτι υγειας, ζεστο νερο, κρεμοσαπουνο, νιπτηρα στο σωστο υψος, καλη θερμανση, καλογερο για τα ρουχα, τηλεοραση με εκπαιδευτικη εκπομπη και κρεβατι που ΔΕΝ τριζει...Το σεντονι παρολα αυτα μου φανηκε πως ειχε 3-4 λεκεδες  ...Αναμονη κανα 10 λεπτο(υπηρχε και αλλος ασθενης πριν απο μενα) και μπαινει η λαουρα..

Η Λαουρα για μενα ειναι ο ορισμος του πιπινιου...Εχει μαυρα μαλλια μεχρι τους ωμους, ηλικια αρνηθηκε να μου αποκαλυψει αλλα την κοβω 20αρα, δηλωσε ρουμανα, εχει ΒΥΖΑΡΕΣ(2αρια περιπου), υψος πανω απο 1,70-75, λιγα περιττα κιλα και κωλαρα! Για την ηλικια της εχει απιστευτο σωμα..Το προσωπο της θα το χαρακτηριζα καυλιαρικο..

Με το που μπηκε στο δωματιο σηκωθηκα για χαμουρεμα στα ορθια αλλα δυστυχως επεμενε να ξαπλωσουμε...Βγαζω το βρακακι της και αρχιζω να τη φιλαω στο λαιμο και εκεινη ανταπεδιδε αλλα καπως ψυχρα...Μετα με εβαλε να ξαπλωσω εγω και επεσε αυτη πανω μου και αρχισε να τριβει τις βυζαρες της στο πουτσο μου για κανα λεπτο και μετα αρχισε να με φιλαει στο στηθος και στο λαιμο και σιγα σιγα αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω ως που εφτασε στην ευαισθητη περιοχη...

Εκει ξεκινησε ενα ακρως καυλοτικο γλυψαρχιδιασμα με πολυ γλωσσα και απαλα ρουφηγματα για τουλαχιστον 2 λεπτα και μετα ανοιγει την καποτα..Της ειπα οτι δεν θελω προφυλακτικο, με ρωτησε αν ειμαι καθαρος και της απαντησα θετικα, τον επεξεργαζεται λιγο, τον μυριζει και αφου βεβαιωθηκε οτι λεω αληθεια τον πηρε στο στομα της..

Ε ενταξει, τετοιο τσιμπουκι δεν μου εχουν ξανακανει ποτε...Δεν χρειαστηκε να της δωσω καμια οδηγια τα εκανε ολα τελεια...Πολυ σαλιο, καθολου δοντι και καθολου χερι...Ειχα παθει σοκ μιλαμε, μου ερχοταν να χυσω....Τη σταματησα και τη ρωτησα αν εχει βαλει κρεμα και αν ειναι καθαρη...Μου απαντησε οτι δεν εχει κρεμα και οτι ειναι καθαρη οποτε τη γυρναω για 69 και αρχισα να γλυφω με μανια την πεντακαθαρη κωλαρα της και τα απιστευτα μουνοχειλα της ενω αυτη εδινε ρεσιταλ στο τσιμπουκι...Συνεχισαμε ετσι για αρκετη ωρα και με ρωτησε αν ηθελα να γαμησω...Της απανταω θετικα, βαζει καποτα, τη βαζω να ξαπλωσει και ξενιναμε ιεραποστολικο...

Προς μεγαλη μου εκλπηξη η μουναρα της εχει πολυ καλη αισθηση...Δυστυχως ομως στο σεξ θα τη χαρακτηριζα ψυχρη επαγγελματια...Δεν κανει κατι λαθος απλα εγω για να καυλωσω θελω παθος και οχι αυτα τα ψυχρα "ναι γαμα με μωρο μου γαμα με ετσι"...Οποτε για να μη μου πεσει της λεω να μου βγαλει την καποτα, να με τσιμπουκωσει λιγο ακομα για να τελιωσω στο στομα της, οπως και εγινε...Σηκωνεται, φτηνει στο νηπτηρα το νεκταρ, ντυνεται με χαιρεταει με γλοσσωφιλο και φευγει...

Η λαουρα ειναι καλη αλλα λιγο ψυχρη επαγγελματιας, με διδακτορικο στο τσιμπουκι...Πιθανοτατα να υπαρχουν και πολυ καλυτερα τσιμπουκια στην πιατσα αλλα εγω, μιας και λατρης πιπινιων, δεν εχω δοκιμασει ποτε, οποτε γ αυτο να ειμαι τοσο ενθουσιασμενος...Ξεχασα να αναφερω οτι δαχτυλα δεν αφηνει και ειναι πολυ προσεκτικη με το στηθος της...Οσοι ειναι λατρεις του GFE καλυτερα να την αποφυγουν...Οσοι γουσταρουν καλο τσιμπουκι με μια ΜΟΥΝΑΡΑ πιπινα πρεπει οποσδηποτε να την επισκευτουνε...Εγω εφυγα ευχαριστημενος και πληρως θεραπευμενος..Γιατρε μου σε ευχαριστω πολυ..

Η τσατσα ευγενεστατη και δεν ενοχλησε.

Το παρκινγ ηταν λιγο γαμησε τα κατα τις 3μισι το βραδυ που ημουν εκει.

Χρονος παραμονης γυρω 17 λεπτα, τιμη 30 ευρω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χερετω ολουσ τουσ συναγωνιστεσ.μαγκεσ μολισ γυρισα απο το 2ωρωφω κ επαφαυξανω κ συνχαιρω τον συναγωνιστη πιο πανω που γραφει για την πιπινα τη ρουμανα τη λαουρα .η λαουρα λοιπων εινε ενα κοριτσι 27 ετων με κοντα μαλακια και μεγαλα εκφραστικα ματια κ κουκλιστικο πρωσοπακι.αφου σκαω το 30αρακι περναω στο δωμα κ σε λιγακι ερχεται η πιπινα κουκλιτσα.αρχιζουμε με αγκαλιτσεσ στο κρεβατακι τρυψιματα κ φυλλακια μαγουλακι κ σιγα σιγα θερμενωμαι αφου ξαπλωσε κ τρυβωταν πανω μου μιασ κ φρεσκομπανιαρισμενοσ ομορφα.μετα την αρπαζω κ την φερνω τα βυζακια τησ τα μικρα στο στομα μου οπου τα ετριβε κ τα πιπιλουσα ευχαριστα για ωρα με ανεση.αμεσωσ μετα την φυλαω στα μαγουλακια κ αυτη επισησ σε μαγουλακι.την γυριζω σε στυλ 69 μαγκεσ κ μου πεταει το πιπινιαρικο κωλαρακι τησ στη μαπα μου κ το μουνακι τησ πεντακαθαρω αλλα με παρακαλεσε ευγενικα να ρουφαω μονο τα κολωμαγουλα τησ οπου τα χωρτασα ρουφηγματα βαθια ενω αυτη με τα ποδια μου ανοιχτα μαγκεσ με πιπωνε υπερωχα ηταν φωβερη η απολαυση ενω ταυτοχρωνοσ μου χαιδευε κ τα μπαλακια με τρελανε στο πιπωμα κανενα 5 λεπτο γεματο.η πρωτη σταση δωθηκε με αυτη απο πανω να με καβαλα υπερωχα κ το μουνακι τησ το στενω ειχε σουπερ εσθηση κ την σφυροκοπουσα υπερωχα για ωρα ανετα με τα βογγητακια τησ να με τρελενουν,,,2η σταση με αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια να την καρφωνω κ να φωναζει κανα 5 λεπτο μαγκεσ την ειχα διπλωσει κ την γεμιζα με τα καρφωματα μου.το τελοσ ομωσ ηρθε με την λαουρα να με ξανακαβαλαει κ με την αισθηση να καρφωνω ενα τετιο μουνακι δεν αντεξα κ πολυ κ τησ τα ριξα μετα απο ενα επισησ καλο καβαλημα ενω μολισ εχυσα κ φωναζα με στραγγιξε με τησ γιατρικεσ τησ κινησεισ μεχρι την τελευταια σταγωνα μου.μπραβω λαουριτσα υπερωχη η κοπελα μπραβω.

Επισκέπτης
επισκεψη χθες το βραδυ στην λαουρα την πιπινορουμανα στην βυρωνος 16 δυοροφο μουρδελο... Η λαουρα  είναι η γνωστή πιπινα τρελοκοτσιδού, αδύνατη μελαχροινη κοντούλα με μικρό στήθος. Πάντα μες την τρελή χαρά και πολύ πρόθυμη να σε ικανοποιήσει.

Το δωμάτιο πολύ καθαρό και με τσοντούλα. Μπαίνει στο δωμάτιο η λαουρα  και αρχίζει τα φοβερά προκαταρκτικά της όπως φιλάκια σε όλο το σώμα πρόσωπο και στόμα, αγκαλίτσες και όλα τα συναγή. Φόρεμα της καπότας και ξεκινάει την καλύτερη πίπα που μου έχει κάνει ποτε γυναίκα. Απίστευτη τεχνική χωρίς χέρια, μεγάλη χρήση της γλώσσας. Πρέπει να γίνει η δασκάλα του είδους και να διδάσκει την τέχνη της στα νεαρά κοριτσάκια. Γύρισμα σε 69 όπου της έκανα λαμπίκο την μουνάρα της. Πρώτη στάση στο sex αυτή από επάνω ανάποδα. Πάρα πολυ καλή. Ξανά πίπα και μετά από πάνω κανονικά. Στην συνέχεια πλαγιαστά με πολύ καλή συμμετοχή. Το αποκορύφωμα είναι μία στάση που δεν είχα κάνει ποτέ μου. Αυτή από πάνω με στύλ να κάνει κάμψεις. Ωραία πράγματα. Ύστερα πισοκολλητό και το τέλος ήρθε ιεραποστολικά με συνεχείς γλωσσόφιλα. Ενδοιάμεσα από κάποιες στάσεις είχαμε και παλί γλυφομούνια στο πεντακάθαρο μουνάκι της γιατί αν δεν σταμάταγα θα έχυνα πολυ γρήγορα.

Την προτείνω σε πιπινοφαγους και μη. Σέβεται το κάθε cent του πελάτη και την ενδοιαφέρει να περάσει καλά

Επισκέπτης
επισκεψη χθες το βραδυ στην λαουρα την πιπινορουμανα στην βυρωνος 16 δυοροφο μουρδελο... Η λαουρα  είναι η γνωστή πιπινα τρελοκοτσιδού, αδύνατη μελαχροινη κοντούλα με μικρό στήθος. Πάντα μες την τρελή χαρά και πολύ πρόθυμη να σε ικανοποιήσει.

Το δωμάτιο πολύ καθαρό και με τσοντούλα. Μπαίνει στο δωμάτιο η λαουρα  και αρχίζει τα φοβερά προκαταρκτικά της όπως φιλάκια σε όλο το σώμα πρόσωπο και στόμα, αγκαλίτσες και όλα τα συναγή. Φόρεμα της καπότας και ξεκινάει την καλύτερη πίπα που μου έχει κάνει ποτε γυναίκα. Απίστευτη τεχνική χωρίς χέρια, μεγάλη χρήση της γλώσσας. Πρέπει να γίνει η δασκάλα του είδους και να διδάσκει την τέχνη της στα νεαρά κοριτσάκια. Γύρισμα σε 69 όπου της έκανα λαμπίκο την μουνάρα της. Πρώτη στάση στο sex αυτή από επάνω ανάποδα. Πάρα πολυ καλή. Ξανά πίπα και μετά από πάνω κανονικά. Στην συνέχεια πλαγιαστά με πολύ καλή συμμετοχή. Το αποκορύφωμα είναι μία στάση που δεν είχα κάνει ποτέ μου. Αυτή από πάνω με στύλ να κάνει κάμψεις. Ωραία πράγματα. Ύστερα πισοκολλητό και το τέλος ήρθε ιεραποστολικά με συνεχείς γλωσσόφιλα. Ενδοιάμεσα από κάποιες στάσεις είχαμε και παλί γλυφομούνια στο πεντακάθαρο μουνάκι της γιατί αν δεν σταμάταγα θα έχυνα πολυ γρήγορα.

Την προτείνω σε πιπινοφαγους και μη. Σέβεται το κάθε cent του πελάτη και την ενδοιαφέρει να περάσει καλά
  ξεχασα να συμπληρωσω πως η λαουρα στην βυρωνος 16 στο δυορορφο κανει και ακαποτο τσιμπουκι στα 50 ευρω τ οποιο αξιζει παρα πολυ...

Επισκέπτης
γεια σας συναγωνιστες επισκεψη χθες το μεσημερακι κατα τις 3.00 στην βυρωνος 19 το δεξι σπιτακι ανεβαινοντας για φρουριο...Η Άννα είναι ένα πολύ όμορφο καστανόκοκκινο μιλφ από την κρητη ελληνιδα δουλευε και περυσι σε αλλο μαγαζι οσοι την ειχατε παρει αλλα τωρα αλαξε και πηγε στο 19. Την κατέγραψα με το νέο όνομα Άννα-κρητικια  γιατί σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες δύο κοπέλες Άννα & Αννούλα. Είναι γύρω στα 40, ψηλή 1.70+, λεπτή, με άψογο πόδι/ποπό/νινάκι, αλλα το καλυτερο απο ολα μαγκες  ωραιότατα νεανικά στηθη τετοιες βυζαρες δεν υπαρχουν παιδες 5αρες στο ύψος τους, αλλά με ανάστροφες θηλές (το μόνο εμφανισιακά μείον που της βρήκα). Πολύ γλυκό συμπαθητικό προσωπάκι, κουκλίτσα κανονική… Μιλάει άπσογα ελληνικά. Στο σαλόνι ήταν ουδέτερη στην συμπεριφορά, κάνει μόνον τα βασικά και , αλλά λόγω εμφάνισηςιδιαίτερα των βύζων της πέρασα στο δωμάτιο να την δοκιμάσω. Πριν καλά-καλά γδυθώ μου ήρθε. Την χαμούρεψα στα όρθια λιγάκι και ανταποκρινόταν ήσυχα. Δυστυχώς στο κανονικό σέρβις δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Προκαταρκτικά υποτυπώδη. Μου πέρασε το καπέλο και άρχισε μια εντελώς βασική πίπα. Νομίζω πως απλά είναι άμαθη. Σύντομα ξεκινήσαμε και τον αγώνα. Στα συν ότι είναι απόλυτα φυσική, χαμογελαστή, δείχνει να συμμετέχει, και είναι άνετη σε χρόνο και στάσεις. Δεν έκανε κάτι από πλευράς της να με εξιτάρει αλλά και μόνο που την έβλεπα με έφτιαχνεΣτο σεξ πολύ καλή, φουλ συμμετοχή, καβάλα για αρχή, γύρισμα ιεραποστολικά, μετά λίγο στο πλάι και μετά από παρότρυνσή της πισοκολλητό.
Της ζήτησα ροδέλα, μου είπε ότι είναι χονδρούλης για τα μέτρα της, παρόλαυτά στο πισοκολλητό ήμουν συνέχεια με τον αντίχειρα στην τρυπούλα της που ήταν πεντακάθαρη,σφιχτή σφιχτή, χάρμα ιδέσθαι!!  (που'σαι Πύρκαυλε)
Τελείωσα εκεί, έκατσε 4-5 λεπτά για κουβεντούλα, μου πε ότι είναι 43 χρονων (τη κάνω λίγο μικροτερη) και στο ερώτημα αν είναι καιρό σ' αυτόν τον οίκο απάντησε οχι τωρα επιασε δουλεια επίσεις την ρώτησα γιατί έφυγε απο το ΄γωνιακό μαγγαζι βυρωνος 18 και πηγε στο δεξι ανεβαινοντας για φρουριο και μου απαντησε οτι δεν ειχα κοσμο το γωνιακο..
Αννά λοιπόν , δεν έχει και τόσο σημασία αφού στη τελική πέρασα πολύ καλά.
Συστήνεται.. . Εξαιρετική οπτικά κατά την πράξη η Αννούλα μας. τα βυζι της της τα ρουφαγα ολη την ωρα μαγκες δεν χορταινα δεν υπαρχουν τετοια βυζια ορμηξτε δεν βρισκουμε τετοιους βυζους παιδες. Να επισημάνω ότι ήταν αρκετά περιποιημένη κοπέλα, με ένα ωραίο μαυρο σετάκι εσώρουχα, ωραία βαμμένα πράσινα νυχάκια, και ωραίες γοβίτσες. Στα συν και το καθαρό και ευρύχωρο δωμάτιο με το μαλακό (σπάνιο για τέτοιους χώρους) στρώμα. Συνολικά μια αξιομνημόνευτη συνεύρεση. Σε τέτοια μιλφακια αξίζουν καλύτεροι χώροι για ξεκοκάλισμα…

Επισκέπτης
Μου βγήκε η Παναγία να βρω να παρκάρω αλλά άξιζε τον κόπο.
καταθεση πριν λιγο στην βυρωνος 19 στο δεξι σπιτι ανεβαινοντας για φρουριο ξανα στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αννα την ελληνιδα βυζαρου...
Η Αννα, όπως την έχουν περιγράψει κάποιοι συναγωνιστές. Ψηλή, αδύνατη, με μαλλί μέχρι τον ώμο καστανοκόκκινο,ΤΕΡΑΣΤΙΟ τουμπανο βυζί 5άρες, μικρό και όμορφο κωλαράκι, πολύ καθαρή (τρελός γλόμπος το μουνάκι και η κωλοτρυπίδα!), λίγο baby-face. Το πρόγραμμα έλεγε τα πάντα εκτός από τελείωμα στο στόμα κι έτσι αποφάσισα να μπω. Μετά από λίγο ήρθε, αρκετά ευδιάθετη. Τσιμπουκάκι μέτριο προς το καλό. Χρησιμοποιεί χέρι, αλλά κάνει deepthroat και λαρυγγισμούς! Επίσης έγλυψε παπάρια κανονικότατα. Τα είχα και εγώ βέβαια φρεσκοξυρισμένα!
Μετα στο ανάσκελο, πόδια στους ώμους και τρελό σφυροκόπημα! Καλή συμμετοχή και φιλάκια κατά την διάρκεια του σφυροκοπήματος. Επίσης χαδάκια στο στήθος και κάποιες φορές να με πιέζει στον κώλο για να την σπρώχνω πιο πολύ. Με αυτά και με αυτά, ήρθε η ώρα του κώλου! Την γυρνάω στα 4, της γλύφω λίγο την κωλάρα της με μπόλικο φτύσιμο, δεν δυσανασχετεί καθόλου, βάζει λιπαντικό και μπαίνω. Σχετικά εύκολα. Το γαμήσι όμως καλό, αισθάνεσαι κάποια παραπάνω πίεση, αλλά όχι και πολύ στενό. Στηνόταν όπως έπρεπε, βοηθούσε να γίνει η διείσδυση. Όχι σαν κάτι καριόλες που στήνονται σαν τόξα και δεν μπορείς να βρεις καν τρύπα! Επειδή όμως το στήσιμό της στο ανάσκελο ήταν καλύτερο, της είπα να γυρίσει. Εκεί, σήκωσε πόδια ψηλά και μου μοστράρισε την κωλοτρυπίδα της. Αρχίζει το γαμήσι με σταδιακά ανεβασμένες στροφές στην ταχύτητα! Δεν δυσανασχέτησε και όταν άρχισα να χύνω, έβαλε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα και στράγγιξα μέσα στην κωλάρα της ενω ταυτόχρονα θύλαζα τα μαστάρια της που τραντάζουν τον κάμπο μας παίδες δεν υπάρχουν τέτοια τεράστια βυζιά σούπερ!

Με λίγα λόγια μια χαρά! Ναι, θα ξαναπήγαινα, έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την άννα την κρητικιά βυζαρού.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη σημερα στην ανναλια ή αννα μπελλα  :think: στην βυρωνος 16 στο διοροφο,δεν εχει δουλεψει πουθενα αλλου παλιοτερα,εχει 6 μηνες ελλαδα και δηλωνει ισπανιδα
-εμφανιση κοπελας :μετριο αναστημα προς το ψηλη για γυναικα, καστανο μακρυ μαλλι με μια ξανθια ανταυγεια,μεγαλα φυσικα βυζια,αρκετα παχουλουλα πιπινα αλλα με σφιχτα μπουτια και κωλο γκομενα γενικα με πιασιματα και κοιλιτσα, προσωπο συμπαθητικο και ομορφο......
- προγραμματα δεν αντεληφθην να κανει
-τιμες 30 απλο
-ο χωρος καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,τουαλετα και ντουζιερα δεν υπαρχουν,τα σεντονια ηταν καθαρα ,χαμηλος ο φωτισμος, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,το δωματιο ειχε ζεστα που μας εκανε να ιδρωσουμε λιγακι λογω και δυνατου γαμησιου
-πληρωσα 30 ευρω για απλο προγραμμα
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 15 λεπτα και βαλε....επαρκεστατος και χωρις καμια πιεση και αγχος  για μενα
- η τσατσα δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης 
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε μεγαλο βαθμο αλλα  οχι και σε φιλια στο στομα ....
-λιγοστα τα προκαταρκτικα  με χαδια περισσοτερα εκανα εγω σαν πρωτοβουλιες
-γλωσσοφιλα δεν κανει με τιποτα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι περα ως περα καλη 
- πιπα αρκετα καλη,με  βαθος,καλο eye contact,παιχνιδια με την γλωσσα,αρκετα καυλωτικη, δεν  βαζει καθολου δοντι αλλα  δεν  γλειφει και μπαλακια παροτι ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.....
- αφησε  χαδια  στο μουνι της και παιξιμο με την κλειτοριδα της αλλα μονο εξωτερικα
-ανεβαινει και απο πανω ,κουνιεται πολυ καλα και καυλωτικα,αλλα κουραζεται ευκολα καθοτι τα κιλακια ειναι αρκετα.....στα τεσσερα στηνεται καλα και εχει αριστη συμμετοχη.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση...απλα επειδη ειναι παχουλη ειναι και δυσκολη στο να την χειριστεις ανετα και να την σφυροκοπησεις δυνατα και γρηγορα.....το παλεψα παντως καλα
-γενικη εντυπωση μια πολυ καλη  καταθεση
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι .....περασα καλα με την βυζαρου πιπινα και δεν θα δισταζα να την ξανατιμησω στο μελλον

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εινε καλη οντωσ κ το ιδιο κ η λαουρα μετα η αλλη πιπινα που την αλαζει γκαυλα σκετη κ αυτη.

Επισκέπτης
επισκεψη σημερα στην ανναλια ή αννα μπελλα  :think: στην βυρωνος 16 στο διοροφο,δεν εχει δουλεψει πουθενα αλλου παλιοτερα,εχει 6 μηνες ελλαδα και δηλωνει ισπανιδα
-εμφανιση κοπελας :μετριο αναστημα προς το ψηλη για γυναικα, καστανο μακρυ μαλλι με μια ξανθια ανταυγεια,μεγαλα φυσικα βυζια,αρκετα παχουλουλα πιπινα αλλα με σφιχτα μπουτια και κωλο γκομενα γενικα με πιασιματα και κοιλιτσα, προσωπο συμπαθητικο και ομορφο......
- προγραμματα δεν αντεληφθην να κανει
-τιμες 30 απλο
-ο χωρος καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,τουαλετα και ντουζιερα δεν υπαρχουν,τα σεντονια ηταν καθαρα ,χαμηλος ο φωτισμος, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,το δωματιο ειχε ζεστα που μας εκανε να ιδρωσουμε λιγακι λογω και δυνατου γαμησιου
-πληρωσα 30 ευρω για απλο προγραμμα
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 15 λεπτα και βαλε....επαρκεστατος και χωρις καμια πιεση και αγχος  για μενα
- η τσατσα δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης 
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε μεγαλο βαθμο αλλα  οχι και σε φιλια στο στομα ....
-λιγοστα τα προκαταρκτικα  με χαδια περισσοτερα εκανα εγω σαν πρωτοβουλιες
-γλωσσοφιλα δεν κανει με τιποτα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι περα ως περα καλη 
- πιπα αρκετα καλη,με  βαθος,καλο eye contact,παιχνιδια με την γλωσσα,αρκετα καυλωτικη, δεν  βαζει καθολου δοντι αλλα   δεν  γλειφει και μπαλακια παροτι ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.....
- αφησε  χαδια  στο μουνι της και παιξιμο με την κλειτοριδα της αλλα μονο εξωτερικα
-ανεβαινει και απο πανω ,κουνιεται πολυ καλα και καυλωτικα,αλλα κουραζεται ευκολα καθοτι τα κιλακια ειναι αρκετα.....στα τεσσερα στηνεται καλα και εχει αριστη συμμετοχη.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση...απλα επειδη ειναι παχουλη ειναι και δυσκολη στο να την χειριστεις ανετα και να την σφυροκοπησεις δυνατα και γρηγορα.....το παλεψα παντως καλα
-γενικη εντυπωση μια πολυ καλη  καταθεση
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι .....περασα καλα με την βυζαρου πιπινα και δεν θα δισταζα να την ξανατιμησω στο μελλον
  φιλε καλη η αννα λια ι ισπανιδα αλλα δεν ξερω αν περασες απο την βυρωνος 19 το δεξι ανεβαινοντας για φρουριο να πετυχεις την αννα την  κρητικια βυζαρου εκει να δεις βυζια 5αρες σουπερ στο γαμησι αδυνατη ομορφη μιλφ πολυ καλη...εχω γραψει πιο πανω δεν ξερω αν περασες να την δεις σημερα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν περασα,θα παω μαλλον κυριακη

Επισκέπτης
Μου βγήκε η Παναγία να βρω να παρκάρω αλλά άξιζε τον κόπο.
καταθεση πριν λιγο στην βυρωνος 19 στο δεξι σπιτι ανεβαινοντας για φρουριο ξανα στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αννα την ελληνιδα βυζαρου...
Η Αννα, όπως την έχουν περιγράψει κάποιοι συναγωνιστές. Ψηλή, αδύνατη, με μαλλί μέχρι τον ώμο καστανοκόκκινο,ΤΕΡΑΣΤΙΟ τουμπανο βυζί 5άρες, μικρό και όμορφο κωλαράκι, πολύ καθαρή (τρελός γλόμπος το μουνάκι και η κωλοτρυπίδα!), λίγο baby-face. Το πρόγραμμα έλεγε τα πάντα εκτός από τελείωμα στο στόμα κι έτσι αποφάσισα να μπω. Μετά από λίγο ήρθε, αρκετά ευδιάθετη. Τσιμπουκάκι μέτριο προς το καλό. Χρησιμοποιεί χέρι, αλλά κάνει deepthroat και λαρυγγισμούς! Επίσης έγλυψε παπάρια κανονικότατα. Τα είχα και εγώ βέβαια φρεσκοξυρισμένα!
Μετα στο ανάσκελο, πόδια στους ώμους και τρελό σφυροκόπημα! Καλή συμμετοχή και φιλάκια κατά την διάρκεια του σφυροκοπήματος. Επίσης χαδάκια στο στήθος και κάποιες φορές να με πιέζει στον κώλο για να την σπρώχνω πιο πολύ. Με αυτά και με αυτά, ήρθε η ώρα του κώλου! Την γυρνάω στα 4, της γλύφω λίγο την κωλάρα της με μπόλικο φτύσιμο, δεν δυσανασχετεί καθόλου, βάζει λιπαντικό και μπαίνω. Σχετικά εύκολα. Το γαμήσι όμως καλό, αισθάνεσαι κάποια παραπάνω πίεση, αλλά όχι και πολύ στενό. Στηνόταν όπως έπρεπε, βοηθούσε να γίνει η διείσδυση. Όχι σαν κάτι καριόλες που στήνονται σαν τόξα και δεν μπορείς να βρεις καν τρύπα! Επειδή όμως το στήσιμό της στο ανάσκελο ήταν καλύτερο, της είπα να γυρίσει. Εκεί, σήκωσε πόδια ψηλά και μου μοστράρισε την κωλοτρυπίδα της. Αρχίζει το γαμήσι με σταδιακά ανεβασμένες στροφές στην ταχύτητα! Δεν δυσανασχέτησε και όταν άρχισα να χύνω, έβαλε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα και στράγγιξα μέσα στην κωλάρα της ενω ταυτόχρονα θύλαζα τα μαστάρια της που τραντάζουν τον κάμπο μας παίδες δεν υπάρχουν τέτοια τεράστια βυζιά σούπερ!

Με λίγα λόγια μια χαρά! Ναι, θα ξαναπήγαινα, έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την άννα την κρητικιά βυζαρού.
  περνα και τα λεμε.εχουν γραψει κι αλλη συναγωνιστες καλα λογια για την αννα την βυζαρου..ειναι σουπερ μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom