Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Υστερα απο παροτρυνση του εκλεκτου μελους piatsovios θα γραψω κ γω μια αναφορα...Αν κ δηλωσα την αποχη μου,δεν μπορω σημερα να μην γραψω κατι...(στα περισσοτερα σπιτακια δεν μας ανακοινωθηκαν ονοματα,οποτε στηριχθειτε στις περιγραφες μου...)
Μεγαλη καταδρομικη επιθεση κ τσαρκα σημερα στην Λαρισα...η τσαρκα ξεκινησε με παρεα ακομη δυο φιλαρακια κατα τις 17:30 κ εληξε περιπου στις 21:00... :grin: Στοχος να πετυχουμε εκλεκτο τεμαχιον οπου θα αρεσει κ στους τρεις μας κ θα καταθεσουμε τα φραγκα σε αυτην,,,, :grin: :grin: :grin:
Πηγαμε  Τερψιθεα (Βιλλα Ερωτικα) - Βυρωνος - Υφαιστου (ξερω ειναι αναποδα...) στο ενδιαμεσο απο λαθος βρεθηκαμε κ Γιανουλη...το κρυο τσουχτερο κ απαλευτο/////
Εχουμε κ λεμε:
Πρωτη Σταση Οικος Βιλλα Ερωτικα////απο κοσμο μηδεν κ λειτουργουσαν μοναχα τα δυο σπιτακια απο τα συνολικα τρια...Τζαμπα τα χιλιομετρα παλικαρια...στο πρωτο σπιτακι ηταν η ψηλη,ανορεξικη κ αβυζη ξανθια Λαουρα με Θαλλασι σετ εσωρουχων,με ωραιο κολαρακι αλλα απο πιασιματα μηδεν στο πηλικο...Δεν μας γεμισε το ματι κ φυγαμε...Στο αλλο σπιτι ητανε ενα μπαζο με περιεργο κουρεμα,πιο μπαμπατσικη απο την Λαουρα,αλλα σαν γενικη εικονα μηδεν...Εμοιαζε με Ελληνιδα στα χαρακτηριστικα...ο Τσατσος ψιλομαλακας,ειχε ορεξη για μαλακιες...το ιδιο κ το μπαζο... :uglystupid:

Με απογοητευση αναχωρησαμε κ πηγαμε στο κεντρο της Λαρισας,οπου σημερα γινοτανε της πουτανας το κυκλοφοριακο,καναμε πανω απο μιση ωρα να βρουμε παρκινγκ κ τελικα βρηκαμε κ παρκαραμε στους μπλε σκουπιδοτενεκεδες της Βυρωνος... :tooth: :tooth: :tooth:
Βύρωνος 8:αδυνατη μελαχροινη,αβυζη,ψιλο μιλφε στην φατσα κ τελειως ντεκαβλε...οπως μπηκαμε βγηκαμε....
Απεναντι απο το Βυρωνος 8 δουλευε ενα αδυνατο κοριτσακι,με μαυρα μαλλια κ κοκκινα εσωρουχα,αβυζη,αδιαφορη...η τσατσα διαφημιζε κ παρτουζα με αντιτιμο 30 ευρω εκαστος...φυσικα φυγαμε...ο χωρος αθλιος κ ανοιγοντας την πορτα κοντεψαμε να πεσουμε πανω στις καρεκλες απο το σαλονι...
Βύρωνος 16:εδω στο διοροφο ηλπιζα οτι θα πετυχουμε την γνωστη βαρεων-βαρων Ξενια Ουκρανεζα...επεσα εξω...σημερα δουλευαι μια Τσεχα,Κλαουντια αν δεν κανω λαθος η οποια μας φανηκε επισης αδιαφορη σαν συνολο....Σε ερωτηση μου στην ευγενικη τσατσα ποτε δουλευει η Ξενια,μου απαντησε οτι αυτη σταματησε... :think: :think:ψεματα ή αληθεια αυτο μου ειπε κ τιποτα αλλο....
Στο μωβ διπλα απο το Βυρωνος 16,δουλευε μια επισης αδιαφορη τυπισα η οποια μιλαγε στο κινητο της συνεχεια,,, :jerking: :jerking:η τσατσα εδω παιδες ολα τα λεφτα...προστυχη ξανθια με ψιλοσκυλε φατσα (η οποια φατσα εχει πολλα σημαδια σαν σκαμενη),της ειπα οτι αυτη ειναι πιο ομορφη απο την κοπελα που παρουσιαζει κ μας δηλωσε οτι δουλευε παλιοτερα κ σταματησε...αρεσαι κ στους τρεις μας,αμα μας καθοτανε,εννοειται οτι θα την γαμουσαμε...φυσικα αποχωρησαμε κ απο δω...
Βύρωνος 20:χτυπαγαμε κουδουνι,ξαναχτυπαγαμε,αλλα δεν μας ανοιξανε ποτε...μαλλον νομισανε οτι θα τους πουμε τα καλαντα...εχουνε κ μια καμερα μινι κ μαλλον απο κει μπανιζουνε κ σε οποιον θελουν ανοιγουν... :jerking: :jerking:...face control σε μπουρδελο πρωτη φορα βλεπω... :headbang: :headbang:
Τελευταια σταση το σπιτακι κατω χαμηλα (νομιζω ειναι αυτο στο οποιο παλιοτερα εχω παρει την αννα την Κριτικια,,).Εδω δουλευε μια μελαχροινουλα με τα πιασιματακια της (για Ρουμανα μου φανηκε),ωραια βυζουμπα,τατου χααμηλα στην μεση (τελειως κοινοτυπο)...δυστηχως η μαλακω η τσατσα μας την ειπε για το τσιγαρο (οτι ενοχλει την κοπελα,ενω η ιδια η τσατσα καπνιζε),με αποτελεσμα να τσακωθουμε κ να φυγουμε...επισης στραβωσε κ η κοπελα,οποτε δεν υπηρχε περιπτωση καταθεσης εδω περα...ο χωρος αθλιος,μυριζε κατι σαν υγραεριο μεσα...μαυρο στην μαλακω την τσατσα η οποια μας αποκαλεσε κ χαζομαγκες χωρις να την δωσουμε κανενα δικαιωμα...
Απογοητευμενοι,πεινασμενοι κ αγαμητοι τραβηξαμε τον δρομο για Υφαιστου...Δυστηχως οντως το μπουρδελο κατω απο το Λας Βεγκας κλειστο...οποτε μας εμεινας δυο τελευταιες επιλογες..
Ηφαίστου 23 :εδω πετυχαμε μια κοπελιτσα,κοντη,χοντρουλα,με ασπρη κιλοτα,ασπρουλιαρικο πλαδαρο σωμα,ωραια φυσικα 2,5 με 3 αρακια βυζια κ φατσα γαμησετα ντεκαβλε...βεβαια η κοπελιτσα ηταν χαμογελαστη κ η τσατσα σουπερ ευγενικη,αλλα τι να το κανεις αφου ο στοχος ηταν αλλος...φυγαμε κ απο δω...
Ηφαίστου 25:μπηκαμε στο τελευταιο σπιτι...αν δεν βρισκαμε κ δω κατι καλο,θα φευγαμε κυριολεκτικα με την ψωλη στο χερι.. :P :Pαλλα ειμασταν τυχεροι στην ατυχια μας...εδω δουλευε σημερα μια ψηλη,χαμογελαστη κοπελιτσα,με γ-α-μ-α-τ-η κωλαρα,μικρο στηθος (περιπου 1,5 αρι),ομορφη στο προσωπο,κοπελαρα με τα ολα της,Ιταλιδα δηλωσε...φορουσε κ κατι σαν καλτες ψηλες...ελαχιστα Αγγλικα,Ελληνικα γιοκ...ονομα δεν συγρατησα δυστηχως...φυσικα μπηκαμε κ οι τρεις κ δικαωθηκαμε εστω κ αργα...Στο δωματιο δεν ηταν σουπερ ντουπερ,αλλα ηταν δεκτικη σε μουνοχαδακια κ τριψιματα,φιλακια στο ομορφο στηθος της,κωλαρα που την στηνει κ την χαζευεις απο τον καθρεπτη πανω στο τσιμπουκι κ σου αρκει μονο αυτο...απο πιπα ρουφαει καλα,θελει βεβαια ακομη δουλεια (μου φανηκε λιγο ψιλο-αβγαλτη),αλλα εμενα προσωπικα αυτο με καυλωσε αρκετα...την πηρα σε μια κ μονο σταση πισωκολλητο οπου εχυσα χαζευοντας τον ομορφο κωλο της...εβγαζε κ καυλιαρικες κραυγουλες...οπως αργοτερα πληροφορηθηκα απο τα φιλαρακια μου,με αυτους εκανε κ εναλλαγη στασεων,με το καρεκλατο της,το ιεραποστολικο της κτλ,κτλ... :rockon: :rockon:Μπραβο στην κοπελα κ μπραβο στην ευγενικη υπηρεσια,οπου ηταν επισης με το χαμογελο,,,αν η συγκεκριμενη Ιταλιδα ειχε λιγοοο μεγαλυτερο βυζακι κ παρει περισσοτερο αερα μεσα στο δωματιο,θα μιλαμε για την απολυτη δυναμη...μια τυπισα τετοια επρεπε να ειχε η  Τερψιθεα κ οχι αυτα που αντικρισαμε σημερα,,, :P :P
Γενικη Εικονα....Χαλια...περιμενα απο την νυχτερινη Βυρωνος κ απο την Βιλλα ερωτικα δυνατα κομματια,αλλα επεσα εξω πανυγηρικα...αν εξαιρεσω στο τελευταιο της Υφαιστου (οπου εγινε η καταθεση μας) κ περασε καποιος κοσμος,τα υπολοιπα σπιτια βαρουσανε μυγες κ οι μοναδικοι που καναμε τσαρκα ειμασταν εμεις...ηταν φανερος ο εκνευρισμος στις τσατσαδες σε ορισμενα σπιτακια... ;) ;)Αλλαξτε κοριτσια κ κυριως αλλαξτε  νοοτροπια γιατι δεν ξερω τι γινεται αλλες μερες,αλλα σημερα βαραγατε μυγες... ;)
Πολυ ωραια αναφορα ρε man ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: +1 απο μενα ;)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Υστερα απο παροτρυνση του εκλεκτου μελους piatsovios θα γραψω κ γω μια αναφορα...Αν κ δηλωσα την αποχη μου,δεν μπορω σημερα να μην γραψω κατι...(στα περισσοτερα σπιτακια δεν μας ανακοινωθηκαν ονοματα,οποτε στηριχθειτε στις περιγραφες μου...)
Μεγαλη καταδρομικη επιθεση κ τσαρκα σημερα στην Λαρισα...η τσαρκα ξεκινησε με παρεα ακομη δυο φιλαρακια κατα τις 17:30 κ εληξε περιπου στις 21:00... :grin: Στοχος να πετυχουμε εκλεκτο τεμαχιον οπου θα αρεσει κ στους τρεις μας κ θα καταθεσουμε τα φραγκα σε αυτην,,,, :grin: :grin: :grin:
Πηγαμε  Τερψιθεα (Βιλλα Ερωτικα) - Βυρωνος - Υφαιστου (ξερω ειναι αναποδα...) στο ενδιαμεσο απο λαθος βρεθηκαμε κ Γιανουλη...το κρυο τσουχτερο κ απαλευτο/////
Εχουμε κ λεμε:
Πρωτη Σταση Οικος Βιλλα Ερωτικα////απο κοσμο μηδεν κ λειτουργουσαν μοναχα τα δυο σπιτακια απο τα συνολικα τρια...Τζαμπα τα χιλιομετρα παλικαρια...στο πρωτο σπιτακι ηταν η ψηλη,ανορεξικη κ αβυζη ξανθια Λαουρα με Θαλλασι σετ εσωρουχων,με ωραιο κολαρακι αλλα απο πιασιματα μηδεν στο πηλικο...Δεν μας γεμισε το ματι κ φυγαμε...Στο αλλο σπιτι ητανε ενα μπαζο με περιεργο κουρεμα,πιο μπαμπατσικη απο την Λαουρα,αλλα σαν γενικη εικονα μηδεν...Εμοιαζε με Ελληνιδα στα χαρακτηριστικα...ο Τσατσος ψιλομαλακας,ειχε ορεξη για μαλακιες...το ιδιο κ το μπαζο... :uglystupid:

Με απογοητευση αναχωρησαμε κ πηγαμε στο κεντρο της Λαρισας,οπου σημερα γινοτανε της πουτανας το κυκλοφοριακο,καναμε πανω απο μιση ωρα να βρουμε παρκινγκ κ τελικα βρηκαμε κ παρκαραμε στους μπλε σκουπιδοτενεκεδες της Βυρωνος... :tooth: :tooth: :tooth:
Βύρωνος 8:αδυνατη μελαχροινη,αβυζη,ψιλο μιλφε στην φατσα κ τελειως ντεκαβλε...οπως μπηκαμε βγηκαμε....
Απεναντι απο το Βυρωνος 8 δουλευε ενα αδυνατο κοριτσακι,με μαυρα μαλλια κ κοκκινα εσωρουχα,αβυζη,αδιαφορη...η τσατσα διαφημιζε κ παρτουζα με αντιτιμο 30 ευρω εκαστος...φυσικα φυγαμε...ο χωρος αθλιος κ ανοιγοντας την πορτα κοντεψαμε να πεσουμε πανω στις καρεκλες απο το σαλονι...
Βύρωνος 16:εδω στο διοροφο ηλπιζα οτι θα πετυχουμε την γνωστη βαρεων-βαρων Ξενια Ουκρανεζα...επεσα εξω...σημερα δουλευαι μια Τσεχα,Κλαουντια αν δεν κανω λαθος η οποια μας φανηκε επισης αδιαφορη σαν συνολο....Σε ερωτηση μου στην ευγενικη τσατσα ποτε δουλευει η Ξενια,μου απαντησε οτι αυτη σταματησε... :think: :think:ψεματα ή αληθεια αυτο μου ειπε κ τιποτα αλλο....
Στο μωβ διπλα απο το Βυρωνος 16,δουλευε μια επισης αδιαφορη τυπισα η οποια μιλαγε στο κινητο της συνεχεια,,, :jerking: :jerking:η τσατσα εδω παιδες ολα τα λεφτα...προστυχη ξανθια με ψιλοσκυλε φατσα (η οποια φατσα εχει πολλα σημαδια σαν σκαμενη),της ειπα οτι αυτη ειναι πιο ομορφη απο την κοπελα που παρουσιαζει κ μας δηλωσε οτι δουλευε παλιοτερα κ σταματησε...αρεσαι κ στους τρεις μας,αμα μας καθοτανε,εννοειται οτι θα την γαμουσαμε...φυσικα αποχωρησαμε κ απο δω...
Βύρωνος 20:χτυπαγαμε κουδουνι,ξαναχτυπαγαμε,αλλα δεν μας ανοιξανε ποτε...μαλλον νομισανε οτι θα τους πουμε τα καλαντα...εχουνε κ μια καμερα μινι κ μαλλον απο κει μπανιζουνε κ σε οποιον θελουν ανοιγουν... :jerking: :jerking:...face control σε μπουρδελο πρωτη φορα βλεπω... :headbang: :headbang:
Τελευταια σταση το σπιτακι κατω χαμηλα (νομιζω ειναι αυτο στο οποιο παλιοτερα εχω παρει την αννα την Κριτικια,,).Εδω δουλευε μια μελαχροινουλα με τα πιασιματακια της (για Ρουμανα μου φανηκε),ωραια βυζουμπα,τατου χααμηλα στην μεση (τελειως κοινοτυπο)...δυστηχως η μαλακω η τσατσα μας την ειπε για το τσιγαρο (οτι ενοχλει την κοπελα,ενω η ιδια η τσατσα καπνιζε),με αποτελεσμα να τσακωθουμε κ να φυγουμε...επισης στραβωσε κ η κοπελα,οποτε δεν υπηρχε περιπτωση καταθεσης εδω περα...ο χωρος αθλιος,μυριζε κατι σαν υγραεριο μεσα...μαυρο στην μαλακω την τσατσα η οποια μας αποκαλεσε κ χαζομαγκες χωρις να την δωσουμε κανενα δικαιωμα...
Απογοητευμενοι,πεινασμενοι κ αγαμητοι τραβηξαμε τον δρομο για Υφαιστου...Δυστηχως οντως το μπουρδελο κατω απο το Λας Βεγκας κλειστο...οποτε μας εμεινας δυο τελευταιες επιλογες..
Ηφαίστου 23 :εδω πετυχαμε μια κοπελιτσα,κοντη,χοντρουλα,με ασπρη κιλοτα,ασπρουλιαρικο πλαδαρο σωμα,ωραια φυσικα 2,5 με 3 αρακια βυζια κ φατσα γαμησετα ντεκαβλε...βεβαια η κοπελιτσα ηταν χαμογελαστη κ η τσατσα σουπερ ευγενικη,αλλα τι να το κανεις αφου ο στοχος ηταν αλλος...φυγαμε κ απο δω...
Ηφαίστου 25:μπηκαμε στο τελευταιο σπιτι...αν δεν βρισκαμε κ δω κατι καλο,θα φευγαμε κυριολεκτικα με την ψωλη στο χερι.. :P :Pαλλα ειμασταν τυχεροι στην ατυχια μας...εδω δουλευε σημερα μια ψηλη,χαμογελαστη κοπελιτσα,με γ-α-μ-α-τ-η κωλαρα,μικρο στηθος (περιπου 1,5 αρι),ομορφη στο προσωπο,κοπελαρα με τα ολα της,Ιταλιδα δηλωσε...φορουσε κ κατι σαν καλτες ψηλες...ελαχιστα Αγγλικα,Ελληνικα γιοκ...ονομα δεν συγρατησα δυστηχως...φυσικα μπηκαμε κ οι τρεις κ δικαωθηκαμε εστω κ αργα...Στο δωματιο δεν ηταν σουπερ ντουπερ,αλλα ηταν δεκτικη σε μουνοχαδακια κ τριψιματα,φιλακια στο ομορφο στηθος της,κωλαρα που την στηνει κ την χαζευεις απο τον καθρεπτη πανω στο τσιμπουκι κ σου αρκει μονο αυτο...απο πιπα ρουφαει καλα,θελει βεβαια ακομη δουλεια (μου φανηκε λιγο ψιλο-αβγαλτη),αλλα εμενα προσωπικα αυτο με καυλωσε αρκετα...την πηρα σε μια κ μονο σταση πισωκολλητο οπου εχυσα χαζευοντας τον ομορφο κωλο της...εβγαζε κ καυλιαρικες κραυγουλες...οπως αργοτερα πληροφορηθηκα απο τα φιλαρακια μου,με αυτους εκανε κ εναλλαγη στασεων,με το καρεκλατο της,το ιεραποστολικο της κτλ,κτλ... :rockon: :rockon:Μπραβο στην κοπελα κ μπραβο στην ευγενικη υπηρεσια,οπου ηταν επισης με το χαμογελο,,,αν η συγκεκριμενη Ιταλιδα ειχε λιγοοο μεγαλυτερο βυζακι κ παρει περισσοτερο αερα μεσα στο δωματιο,θα μιλαμε για την απολυτη δυναμη...μια τυπισα τετοια επρεπε να ειχε η  Τερψιθεα κ οχι αυτα που αντικρισαμε σημερα,,, :P :P
Γενικη Εικονα....Χαλια...περιμενα απο την νυχτερινη Βυρωνος κ απο την Βιλλα ερωτικα δυνατα κομματια,αλλα επεσα εξω πανυγηρικα...αν εξαιρεσω στο τελευταιο της Υφαιστου (οπου εγινε η καταθεση μας) κ περασε καποιος κοσμος,τα υπολοιπα σπιτια βαρουσανε μυγες κ οι μοναδικοι που καναμε τσαρκα ειμασταν εμεις...ηταν φανερος ο εκνευρισμος στις τσατσαδες σε ορισμενα σπιτακια... ;) ;)Αλλαξτε κοριτσια κ κυριως αλλαξτε  νοοτροπια γιατι δεν ξερω τι γινεται αλλες μερες,αλλα σημερα βαραγατε μυγες... ;)
πολυ καλη  αναφορα φιλε  :thumbsup: :cool2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
Μαγκες αληθευει οτι χτιζεται καινουριο στουντιο απεναντι απο το αλεξ πακ?
Επισης η πιατσα λεει οτι θα κλεισουν τα μπουρδελα στο κεντρο της πολης στο μελλον..τωρα δεν ξερω κατα ποσο υσχιει...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ αδερφια μολισ γυρισα απο αναλυτικη τσαρκα σε ολα τα σπιτακια εντωσ πολησ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εχουμε κ λεμε λοιπων
βυρονωσ 18 νατασσα η ομορφη ρωσιδοα μιλφ.
βυρονωσ 20 ξενια η βυζαρου ουκρανεζα ο φιλοσ μου ο δημητρησ προχθεσ ηταν ατυχωσ γιατι ητανε σε 2ωρω προγραμα γιαυτο δεν ανοιγε.
βυρονωσ 16 κατω δεν ανοιγε η πορτα αν κ χτυπησα.
κ στο πανω κουκλαρα μελαχροινη με βυζαρεσ ισπανιδα πιπινακι πολυ καλο ,,,,και επεστρεψε κ το κοντοπουτανω η συλβια η τσεχα πιπινα μαλλον προχθεσ τη νυχτα αυτη θα ειδε ο φιλοσ μου δημητρησ.
τωρα στα απεναντι ανεβαινοντασ για φρουριο στο 8 η θεα ξανθια μαρια η τσεχα που μεσα εινε σουπερ σασ την προτινω με χιλια κ τσατσα ητανε μαντεψτε πια    η βικτορια η σερβιδα πιπινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.κ δω ο φιλοσ ητανε ατυχωσ μαλλον....κ μετα κατηφωρησα υφαιστου23 μαρια απο βουλγαρια συμπαθητικη χοντρουλα
κ υφαιστου 25 οπου κ εγινε κατααθεση η αλισια το καινουργιο αλογω απο ιταλια    περρισοτερα στην κριτικη σε λιγακι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειχα δικιο για την Ιταλιδα?ανεβασε κριτικη περιμενουμε... :rockon: :rockon:
Στην υφαιστου ειχε τις ιδιες κοπελες.
τι διαολο εγω πετυχα αλλες στην βυρωνος ομως...τις αλλαζουν ή πετυχα ρεπατζουδες? :think: :think:
(στο Βυρωνος 8 κ στο απεναντι ειχε δυο τυπισες μελαχροινες,αδυνατες κ αβυζες οταν εκανα τσαρκα... :headbang: :headbang:)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επυτυχυμενη καταθεση στην υφαιστου 25 στην ιταλιδα αλισια μελαχροινη ψιλη ιταλιδα με φοβερω σωμα κ πρασινα γατησια ματια κ ωραιο χαμογελο.η τσατσα επισησ ομορφη κ γκαυλιαρα τησ ειπα να τησ ριξω κ αυτην ενα κ αρνηθηκε ευγενικα.σκαω λοιπων τα 30 γιουρια στην τσατσα κ περναω στο δωμα ,,,,δεν ειχε ψυχη παντοσ γενικα στα σπιτακια παιδια μαλλον το 30αρι ποναει πλεων μαγκεσ.ερχεται το αλογω σε λιγω στω δωμα κ αρχιζει να χαμογελαει κ να με χαιδευει ωραια κ μετα την τραβαω να ξαπλωσει πανω μου κ μου εφερε τα βυζακια τησ στη μαπα οπου τα πιπιλισα ωραια μιασ κ εινε μικρα αλλα εχουν ρωγα ωραια πεταχτη οπου τησ πιπιλιζα κανα 5 λεπτο χαιδευοντασ κ εκει πρεπει να το επισημανω την φωβερη πεταχτη κωλαρα τησ που εινε τρελα σκετη.μετα αρχισε μια πιπα δυνατη ωραια αλλα λιγακη ατεχνη με χερακι κ τησ ειπα να παρει το χερι κ το εκανε ευγενικα συνεχιζωντασ να με πιπωνει ωραια κ μετα σηκωθηκα σε γωνια του κρεβατιου ορθιοσ για να με πιπωσει στη γωνια του κρεβατιου εγω ορθιοσ κ αυτη να μου τον παιρνει πιπα κ να καμαρωνω την κωλαρα τησ τη κολαρα εινα αυτη βρε παιδεσ.η 1η σταση την ειπα να ανεβει απο πανω κ ανεβηκε καβαλοντασ τον πουτσο μου αρχησε κινισεισ αργεσ με βογγητακια ολο γκαυλα κ σιγα σιγα ανεβαζε στροφεσ πολυ καλη απο πανω η γκομενα,,,κ μετα την ειπα να γυρισει με πλατη προσ τα εμενα οπου εκει την αρχισα σφυροκοπημα οπου φωναζε κ ουρλιαζε μαλλον πονεσε οντωσ γιατι φενετε καινουργια στη δουλεια κ οντωσ στενω μουνακι.το τελοσ δοθηκε με ιεραποστολικο με τα ποδια στουσ ομουσ μου οπου τησ τα δωσα μετα απο σφυραρησμα στη στο μουνακι τησ.ενα καινουργιο πολυ καλο κ ομορφω γκομενακι που δε λεει οχι σε τιποτα μπραβω το κοριτσι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επυτυχυμενη καταθεση στην υφαιστου 25 στην ιταλιδα αλισια μελαχροινη ψιλη ιταλιδα με φοβερω σωμα κ πρασινα γατησια ματια κ ωραιο χαμογελο.η τσατσα επισησ ομορφη κ γκαυλιαρα τησ ειπα να τησ ριξω κ αυτην ενα κ αρνηθηκε ευγενικα.σκαω λοιπων τα 30 γιουρια στην τσατσα κ περναω στο δωμα ,,,,δεν ειχε ψυχη παντοσ γενικα στα σπιτακια παιδια μαλλον το 30αρι ποναει πλεων μαγκεσ.ερχεται το αλογω σε λιγω στω δωμα κ αρχιζει να χαμογελαει κ να με χαιδευει ωραια κ μετα την τραβαω να ξαπλωσει πανω μου κ μου εφερε τα βυζακια τησ στη μαπα οπου τα πιπιλισα ωραια μιασ κ εινε μικρα αλλα εχουν ρωγα ωραια πεταχτη οπου τησ πιπιλιζα κανα 5 λεπτο χαιδευοντασ κ εκει πρεπει να το επισημανω την φωβερη πεταχτη κωλαρα τησ που εινε τρελα σκετη.μετα αρχισε μια πιπα δυνατη ωραια αλλα λιγακη ατεχνη με χερακι κ τησ ειπα να παρει το χερι κ το εκανε ευγενικα συνεχιζωντασ να με πιπωνει ωραια κ μετα σηκωθηκα σε γωνια του κρεβατιου ορθιοσ για να με πιπωσει στη γωνια του κρεβατιου εγω ορθιοσ κ αυτη να μου τον παιρνει πιπα κ να καμαρωνω την κωλαρα τησ τη κολαρα εινα αυτη βρε παιδεσ.η 1η σταση την ειπα να ανεβει απο πανω κ ανεβηκε καβαλοντασ τον πουτσο μου αρχησε κινισεισ αργεσ με βογγητακια ολο γκαυλα κ σιγα σιγα ανεβαζε στροφεσ πολυ καλη απο πανω η γκομενα,,,κ μετα την ειπα να γυρισει με πλατη προσ τα εμενα οπου εκει την αρχισα σφυροκοπημα οπου φωναζε κ ουρλιαζε μαλλον πονεσε οντωσ γιατι φενετε καινουργια στη δουλεια κ οντωσ στενω μουνακι.το τελοσ δοθηκε με ιεραποστολικο με τα ποδια στουσ ομουσ μου οπου τησ τα δωσα μετα απο σφυραρησμα στη στο μουνακι τησ.ενα καινουργιο πολυ καλο κ ομορφω γκομενακι που δε λεει οχι σε τιποτα μπραβω το κοριτσι.
:thumbsup: :headbang2: :headbang2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
παντοσ παρα τησ πολεσ ομορφεσ κοπελεσ πρωτη φωρα σε κανενα σπιτακι μου συμβαινει να μην βρω ουτε ενα ατομο μεσα μιλαμε,,,,κ ειπα σε τσατσαδεσ γιατι δεν σκεφτονται τη μειωσει τησ τιμησ κ μου απαντησαν οτι το πρωτινουν αλλα η κοπελεσ δεν το δεχονται.αυτα παιδια ελπιζω να βοηθησα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τησ επομενεσ ημερεσ θα τεσταρω την ισπανιδα πιπινα την καινουργια στο 2 ωρωφω κ θα σασ ενημερωσω παιδια...βγηκε παντοσ πολυ χαμογελαστη και ναζιαρα στο σαλονι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παντοσ παρα τησ πολεσ ομορφεσ κοπελεσ πρωτη φωρα σε κανενα σπιτακι μου συμβαινει να μην βρω ουτε ενα ατομο μεσα μιλαμε,,,,κ ειπα σε τσατσαδεσ γιατι δεν σκεφτονται τη μειωσει τησ τιμησ κ μου απαντησαν οτι το πρωτινουν αλλα η κοπελεσ δεν το δεχονται.αυτα παιδια ελπιζω να βοηθησα.
ωραιος...
αν το πηγαιναν στο 20 αρικο,εγω πιστευω οτι θα ειχαν κινηση στα σπιτακια... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
αλλα δεν θελουν,οποτε εχει πεσει νεκρα...γενικη... :s&m_3:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ε ναι βρε παιδια πωσ να το κανουμε τωρα 30 ευρω για 15 λεπτα οταν ο αλλοσ γαμαει 15 λεπτα κ γαμιετε 8 ωρεσ για το αντιστηχω ποσο εινε πολλα πωσ να το κανουμε κ ιδιοσ σε αυτη την τραγικη συγκιρια που ζουμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μαγκες λιγο ακυρο αλλα καποιος μου ειπε πως εχετε τη Μαριαννα Ντουβλη σε να κωλομπαρο στα μερη σας...Ισχυει??
πρεπει να ισχυει γιατι προχθες εγω κ οι μαλακες οι φιλοι μου αφου χαθηκαμε στην Λαρισα (κ βρεθηκαμε Γιανουλη,εδω γελαμε με τα χαλια μας... :uglystupid: :uglystupid:),ο συνοδηγος μας ειπε οτι ειδε διαφημιστικη αφισα με την Ντουβλη για καποιο ιβεντ ,,,αλλα ειχαμε τετοια ζωχαδα εκεινη την ωρα να βρουμε τον δρομο για να επιστρεψουμε που δεν δωσαμε ιδαιτερη σημασια... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ε ναι βρε παιδια πωσ να το κανουμε τωρα 30 ευρω για 15 λεπτα οταν ο αλλοσ γαμαει 15 λεπτα κ γαμιετε 8 ωρεσ για το αντιστηχω ποσο εινε πολλα πωσ να το κανουμε κ ιδιοσ σε αυτη την τραγικη συγκιρια που ζουμε.
δικιο εχεις... :P
εγω το χω ξαναπει.Τα σπιτακια να πεσουν στο 20 αρι κ τα στουντιο εναρξη απο 30 κ πανω...αλλα δεν εισακουγομαι... :grin: :grin: :P

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εχουμε κ λεμε λοιπων
βυρονωσ 18 νατασσα η ομορφη ρωσιδοα μιλφ.
βυρονωσ 20 ξενια η βυζαρου ουκρανεζα ο φιλοσ μου ο δημητρησ προχθεσ ηταν ατυχωσ γιατι ητανε σε 2ωρω προγραμα γιαυτο δεν ανοιγε.
βυρονωσ 16 κατω δεν ανοιγε η πορτα αν κ χτυπησα.
κ στο πανω κουκλαρα μελαχροινη με βυζαρεσ ισπανιδα πιπινακι πολυ καλο ,,,,και επεστρεψε κ το κοντοπουτανω η συλβια η τσεχα πιπινα μαλλον προχθεσ τη νυχτα αυτη θα ειδε ο φιλοσ μου δημητρησ.
τωρα στα απεναντι ανεβαινοντασ για φρουριο στο 8 η θεα ξανθια μαρια η τσεχα που μεσα εινε σουπερ σασ την προτινω με χιλια κ τσατσα ητανε μαντεψτε πια    η βικτορια η σερβιδα πιπινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.κ δω ο φιλοσ ητανε ατυχωσ μαλλον....κ μετα κατηφωρησα υφαιστου23 μαρια απο βουλγαρια συμπαθητικη χοντρουλα
κ υφαιστου 25 οπου κ εγινε κατααθεση η αλισια το καινουργιο αλογω απο ιταλια    περρισοτερα στην κριτικη σε λιγακι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδια μολισ μπηκα στο σπιτι απο επυτυχημενη καταθεση στην βυρονωσ 19 στην καινουργια πιπινα με τα μεγαλα βυζια αννα μπελα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
προσοχη προσοχη η αννα μπελα ενω την παρασκευη ητανε στο 2ωρωφω τωρα εινε στο βυρονωσ 19 στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντασ για φρουριο παιδια......δινω το 30αρακι στην τσατσα κ μπαινω στο δωμα .η αννα μπελα εινε μια νταρντανα πιπινα μελαχροινη με μαλλι μεχρι τον κολω τησ κ βυζαρεσ πολυ καλεσ  και πολυ ομορφω πρωσωπακι      19 ετων ενω θα πω οτι κ αποψε στα σπιτακια δεν υπυρχε παιδια ψυχη μιλαμε κ φαινοταν η απογοητευση σε τσατσαδεσ κ πουτανεσ ο κλιοσ εχει σφιξει κ το 30αρι πλεων ποναει επυκυνδυνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom