Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αφου εδωσα το 30αρακι κανωντασ τησ παρατηρησεισ για μειωση τιμων κ ειδα οτι σκεφτονται πλεων κ αυτη να κανουν κατι γιατι δεν παει αλλο περασα στο δωμα.σε λιγακι ερχεται η αννα μπελα με το χαμογελο στα χειλη κ ενω εγο ημουν με το σλιπακι εκανε στα ορθια ενα σοου τριβωντασ τησ βυζαρεσ τησ κ μετα χαιδευε στα ορθια κ επεζε το μουνακι τησ,,μετα ξαπλωσε σιγα σιγα στο κρεβατακι κ αρχησε να μου φερνει τησ βυζαρεσ τησ στη μαπα μου οπου τησ ρουφηξα δεοντοσ με πολυ χαρα κ ευχαριστησει τησ καταρουφηξα μιασ κ δεν βρισκεισ και καθε μερα τετιεσ βυζαρεσ.υστερα μου περασε με το χερακι την καποτα κ αρχισε μια πιπα πολυ καλη αλλα λιγακι ατεχνη κ την ηρεμισα κ καθοδιγησα εγω ο εμπειρωσ :grin: :grin:με τησ συμβουλεσ μου κ τα καταφερε καλυτερα ενω μου πεταξε κ την κολαρα τησ στο πλαι κ εγω την χαιδευα κ εσκασα και μερικα φυλλακια στο φωβερω κολομερη τησ κ μετα συκοθηκα στα ορθια στη γωνια του κρεβατιου οπου μου πηρε μια πιπα στα ορθια οπου με κατακαυλωσε η πιπινα.μετα ξαπλωσα κ ανεβηκε απο πανω οπου με τρελα βογγητα κ καυτεσ ανασεσ τρελενομασταν κ ι δυο παιδια η γκαυλα μου ειχε χτυπησει κοκινα κ η αννα μπελα επισησ κ αυξησα το ρυθμο κ μετα απο κανα 5 νταλεπτο με εντονω σφυραρυσμα κ κραυγεσ υδωνησ το τελοσ ηρθε σε αυτη τη σταση ενω καθωσ ητανε απο πανω κ την γαμουσα ρουφουσα κ τησ βυζαρεσ τησ      εεεεε δεν ηθελα κ τιποτα αλλο κ το τελοσ ηρθε πανηγυρικα....πολυ φιλοτημο κ γελαστο κοριτσι προθυμο για ολα περασα υπεροχα παιδια με την αννα μπελα.

yianniskyr

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το έγινε παιδιά ? κανένα νέο ? οι τιμες τίποτα πεσανε ?

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
Το έγινε παιδιά ? κανένα νέο ? οι τιμες τίποτα πεσανε ?

Παπαρια πεσαν οι τιμες...και καλα δεν συμφωνουν οι πουτανες μου ελεγαν οι τσατσαδες οταν το ειχα προτινει πριν λιγο καιρο εγω προσωπικα. Μια αλλη δικαιολογια επισης ειναι οτι πληρωνουν ενα σωρο λευτα στην εφορια, στο ικα και στην θερμανση κι ετσι δεν βγαινουν. Μλκιες τουμπανο.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδια θα ενημερωσω αργοτερα για χθεσινη εξορμησει στην βυρονωσ οπου ειχαμε και 2 καινουργια τεμαχια και κατεθεσα επυτυχυμενα περασα καλα θα γραψω μετα ομωσ μαγκεσ τα λεμε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδια θα ενημερωσω αργοτερα για χθεσινη εξορμησει στην βυρονωσ οπου ειχαμε και 2 καινουργια τεμαχια και κατεθεσα επυτυχυμενα περασα καλα θα γραψω μετα ομωσ μαγκεσ τα λεμε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη λοιπων τη νυχτα κ εχουμε κ λεμε απο βυρονωσ..
βυρονωσ 18 καινουργια κοπελα με βυζαρεσ πληθωρηκη ελενη απο βουλγαρια.
βυρονωσ 20 η ξενια η βυζαρου ουκρανεζα.
βυρονωσ 16 μοβ η αντζελα η σκυλομιλφ.
στο 2 ωρωφω ψηλα η αννα μπελα που ειχα τιμησει πριν λιγεσ ημερεσ σε αλο σπιτακι.
απεναντι τωρα για φρουριο στο 19 το δεξι ητανε κλειστο
το αριστερο το 8 ανοιχτο με καινουργια κοπελα ναττασα 20 ετων απο ρουμανια μελαχροινη με ωραια βυζια μεγαλα κ ομορφω πρωσωπακι παμε λοιπων.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αφου πληρωνω τα 30 ε στην ευγενεστατη τσατσα μπαινω στο δωματιο κ ερχεται σε λιγακι το μωρακι ομορφω με διαθεση για τρελεσ την αρπαζω στην αγκαλια μου κ τη ρυχνω στο κρεβατι με αγριεσ διαθεσεισ και κατευτειαν τησ χωνω τη μουρυ μου στησ βυζαρεσ τησ με μανια οπου τησ εγλειφα αλλα μου λεγε ευγενικα σιγα σιγα πωναω μωρω μου τησ τσ καταεγλειψα αλλα με ευγενεια και εγω.μετα απο λιγω αφου με χαιδευε στο σωμα μου περναει την καποτα κ αρχιζει μια πιπα πολυ καλη αλλα μεχερακι κατι που δεν μου αρεσει κ τησ το τραβηξα ευγενικα βαζωντασ του στα αρχιδια μου οπου συνεχισε μετα να τα χαιδευει πολυ ωραια τησ εβαλα τα ποδια μου ψηλα στουσ ομουσ τησ κ αυτη με τσιμπουκωνε καυλα μεγαλη παιδεσ αυτη η τσιμπουκοσταση λεμε.μετα απο κανα 5 λεπτο πολυ καλησ πιπασ τη ζητησα να ανευει απο πανω μου κ εκατσε πανω στην πουτσα μου οπου αρχισα αμεσωσ να την σφυροκοπω αγρια οσπου χαλαρωσα κ αρχισε αυτη τα χτυπυματα πανω στην πουτσα μου σε ικανοπιητικο ρυθμο,,,,,μετα την εβαλα ιεραποστολικο σφυραρησμα κ για το τελοσ τη ζητησα να ξανακατσει πανω στον πουτσο μου κ εκατσε και μετα απο ενα 5 λεπτο ροντεο ηρθε το τελοσ.μπραβω καινουργιο πιπινακι πολυ καλο κοριτσακι κ φιλοτημω θα το ξανατημησω ναι γιατι περασα ομορφα,,,,,ελπιζω να βοηθησα αγωρια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδια τη μου κανετε συναγωνιστεσ μου μολισ γυρισα απο βυρονωσ με καταθεση στο γωνιακο σπιτακι στην ελενη τη βουλγαρα με τα μεγαλα βυζια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρονωσ 18 λοιπων παιδια το γωνιακο σπιτακι αποψε ητανε η ελενη 24 ετων αποβουλγαρια με μεγαλα βυζια κ σωμα με λιγα ψωμακια παραπανω,.δινω το 30 αρι στην τσατσα κ μπουΚαρω στο δωματιο οπου την εβαλα στο ματι την ελενη απο την καταθεση μου το σαββατο σε αλλο σπιτακι.ερχετε η ελενη σε λιγω τι κανεισ και διαφωρα τετια μου πεταει το σουτιεν κ βλεπω 2 βυζαρεσ να ξεχιλυζουν αλλο πραγμα μαγκεσ,ξαπλωνει κ πριν κανει οτιδηποτε αλλο τη λεω να μου τα σερβυρει στην μαπα οπου τα δαμασα κυριολεχτηκα τησ τα ρουφουσα κανα 10 λεπτο μαγκεσ σαν αγριο θυριο εκανα κ μουγκρυζα αναμεσα στησ βυζαρεσ τησ ενω αυτοχαστουκιζα και την μαπα μου με τα ροπαλα τησ.αφου χωρτασα το γλυψιμο μου αρχισε μια πιπα με χερακι ομωσ κ μετα μου χαιδευε και τα καμπανια ενω τησ ειπα να μου πεταξει το μουνι τησ στο στομα κατι που εκανε και τησ το εγλυψα χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ ενω στα ---- τησ συναντησησ για τι πρεπει να τα λεμε ολα ητανε μια μυροδιτσα που εβγαινε απο το μουνακι τησ.το τελοσ δωθηκε αποψε με μια σταση αφου με καβαλησε απο πανω κ ανεβωκατεβαινε στον πουτσο μου με καλο ρυθμο ενω καθωσ την γαμουσα ρουφουσα μια το ενα το βυζι τησ μια το αλλο εεεε δεν ηθελα κ πολυ να αδεισω μεσ το μουνι τησ.καλη κοπελιτσα συμπαθητικη που αξιζει μια καταθεση μονο και μονο για να απολαυσησ τετιεσ ΒΥΖΑΡΕΣ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βυρονωσ 18 λοιπων παιδια το γωνιακο σπιτακι αποψε ητανε η ελενη 24 ετων αποβουλγαρια με μεγαλα βυζια κ σωμα με λιγα ψωμακια παραπανω,.δινω το 30 αρι στην τσατσα κ μπουΚαρω στο δωματιο οπου την εβαλα στο ματι την ελενη απο την καταθεση μου το σαββατο σε αλλο σπιτακι.ερχετε η ελενη σε λιγω τι κανεισ και διαφωρα τετια μου πεταει το σουτιεν κ βλεπω 2 βυζαρεσ να ξεχιλυζουν αλλο πραγμα μαγκεσ,ξαπλωνει κ πριν κανει οτιδηποτε αλλο τη λεω να μου τα σερβυρει στην μαπα οπου τα δαμασα κυριολεχτηκα τησ τα ρουφουσα κανα 10 λεπτο μαγκεσ σαν αγριο θυριο εκανα κ μουγκρυζα αναμεσα στησ βυζαρεσ τησ ενω αυτοχαστουκιζα και την μαπα μου με τα ροπαλα τησ.αφου χωρτασα το γλυψιμο μου αρχισε μια πιπα με χερακι ομωσ κ μετα μου χαιδευε και τα καμπανια ενω τησ ειπα να μου πεταξει το μουνι τησ στο στομα κατι που εκανε και τησ το εγλυψα χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ ενω στα ---- τησ συναντησησ για τι πρεπει να τα λεμε ολα ητανε μια μυροδιτσα που εβγαινε απο το μουνακι τησ.το τελοσ δωθηκε αποψε με μια σταση αφου με καβαλησε απο πανω κ ανεβωκατεβαινε στον πουτσο μου με καλο ρυθμο ενω καθωσ την γαμουσα ρουφουσα μια το ενα το βυζι τησ μια το αλλο εεεε δεν ηθελα κ πολυ να αδεισω μεσ το μουνι τησ.καλη κοπελιτσα συμπαθητικη που αξιζει μια καταθεση μονο και μονο για να απολαυσησ τετιεσ ΒΥΖΑΡΕΣ.
:rockon: :rockon:
(που χαθηκες εσυ??)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σου φιλοσ εδω ειμε εγω συνεχιζω ακαθεκτοσ ,,αλλη εξαφανιστηκαν ,καλα εισε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη με καταθεση τα μεσανυχτα στη βυρονωσ στο 2ορωφω στην ισπανιδα γλυκια πιπινα ανα μπελλα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αφου δινω το 30αρακι μπαινω στο δωμα κ περιμενω σε κανα 5 λεπτο σκαει μυτη η αννα μπελλα βγαζει το σουτιεν κ πεταει φωρα παρτιδα τα βυζια τησ τα ζουμερα.μου τα φερνει στη μαπα οπου τα ρουφηξα τελεια με διαρκεια κ μπουκορουφηγματα γαματα.μου περνα την καποτα κ μου αρχιζει πιπα με καλο ρυθμο κ καλη διαρκεια κανα 5 λεπτο με πιπωνε ασταματητα αλλα ηθελα κιαλλο συκονωμαι λοιπων ορθιοσ παω στη γωνια του κρεβατιου οπου αρχισε να με πιπωνει στα ορθια κ να μου χαιδευει τα μπαλακια μου γλυκα απολαυση το πιπετο στα ορθια μαγκακια.αφου καταγκαυλονω τησ λεω να κατσει πανω στ πουτσο μου αφου αραξα στο κρεβατι κ καθεται πανω μου αρχιζω να τη γαμαω με δυναμη με τα βογγητα τησ να δωνουν την ατμοσφαιρα ενω ταυτοχρωνα εγλυφα κ την βυζαρεσ τησ.μετα ιεραποστολικο με αυτη απο κατω ειχε τη θεληση αλλα δεν συκοναι τα ποδια στα καπακια κ εμενα αυτο δε μου αρεσε,,οποτε την ξανανεβασα στον κοτσιαρη κ μετα απο ενα σφυροκοπημα τησ τα δωσα στο μουνι τησ.....συμπερασμα καλη υσυχυ κοπελα σαν να γαμασ το κρυφωπουτανακι τησ γειτονιασ ,καλα ητανε ωραια περασα με την :tits2: αννα μπελα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μετα απο ξυδια γρηγορο περασμα τη νυχτα απο υφαιστου.ο λογοσ που γραφω εινε ο εξησ.υφαιστου 23 εμφανιστηκε καινουργιο νταρντανωμωρω με σωμα ξυραφι κ ξανθα μαλια απο ισπανια πολυ χαμογελαστη την ειδα κ κεφατι στο σαλοναρισμα.διπλα στο 25 η ιταλιδα στο ποστο τησ.δεν κατεθεσα ομωσ γιατι ημουν πολυ φτιαγμενωσ.

yianniskyr

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε. Σήμερα τι παίζει ? θα κατέβω λαρισα και σκέφτομαι εξόρμηση

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περιμενουμε την αναλυτικη αναφωρα σου.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση στην υφαιστου 23 τη νυχτα.ισαββελα ξανθια γκομεναρα με αναλογιεσ πραγματικου μοντελου με ξανθο μαλλι πανυψηλη νταρντανογυναικα φλογερω βυζι κ φατσα βγαλμενη απο τσοντεσ αγριεσ μαγκεσ.στο δωματιο επισησ φωτια σκετη, φοβερη πιπα ολεσ οι στασεισ χωρισ καμια βιασυνη κ με κεφι αρκετο.αξιζει πολλα δοκιμαστε εινε καινουργια η κοπελα απο ισπανια πραγματικοσ μουναρωσ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καταθεση στην υφαιστου 23 τη νυχτα.ισαββελα ξανθια γκομεναρα με αναλογιεσ πραγματικου μοντελου με ξανθο μαλλι πανυψηλη νταρντανογυναικα φλογερω βυζι κ φατσα βγαλμενη απο τσοντεσ αγριεσ μαγκεσ.στο δωματιο επισησ φωτια σκετη, φοβερη πιπα ολεσ οι στασεισ χωρισ καμια βιασυνη κ με κεφι αρκετο.αξιζει πολλα δοκιμαστε εινε καινουργια η κοπελα απο ισπανια πραγματικοσ μουναρωσ.
:rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom