piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
αφου εδωσα το 30αρακι κανωντασ τησ παρατηρησεισ για μειωση τιμων κ ειδα οτι σκεφτονται πλεων κ αυτη να κανουν κατι γιατι δεν παει αλλο περασα στο δωμα.σε λιγακι ερχεται η αννα μπελα με το χαμογελο στα χειλη κ ενω εγο ημουν με το σλιπακι εκανε στα ορθια ενα σοου τριβωντασ τησ βυζαρεσ τησ κ μετα χαιδευε στα ορθια κ επεζε το μουνακι τησ,,μετα ξαπλωσε σιγα σιγα στο κρεβατακι κ αρχησε να μου φερνει τησ βυζαρεσ τησ στη μαπα μου οπου τησ ρουφηξα δεοντοσ με πολυ χαρα κ ευχαριστησει τησ καταρουφηξα μιασ κ δεν βρισκεισ και καθε μερα τετιεσ βυζαρεσ.υστερα μου περασε με το χερακι την καποτα κ αρχισε μια πιπα πολυ καλη αλλα λιγακι ατεχνη κ την ηρεμισα κ καθοδιγησα εγω ο εμπειρωσ με τησ συμβουλεσ μου κ τα καταφερε καλυτερα ενω μου πεταξε κ την κολαρα τησ στο πλαι κ εγω την χαιδευα κ εσκασα και μερικα φυλλακια στο φωβερω κολομερη τησ κ μετα συκοθηκα στα ορθια στη γωνια του κρεβατιου οπου μου πηρε μια πιπα στα ορθια οπου με κατακαυλωσε η πιπινα.μετα ξαπλωσα κ ανεβηκε απο πανω οπου με τρελα βογγητα κ καυτεσ ανασεσ τρελενομασταν κ ι δυο παιδια η γκαυλα μου ειχε χτυπησει κοκινα κ η αννα μπελα επισησ κ αυξησα το ρυθμο κ μετα απο κανα 5 νταλεπτο με εντονω σφυραρυσμα κ κραυγεσ υδωνησ το τελοσ ηρθε σε αυτη τη σταση ενω καθωσ ητανε απο πανω κ την γαμουσα ρουφουσα κ τησ βυζαρεσ τησ εεεεε δεν ηθελα κ τιποτα αλλο κ το τελοσ ηρθε πανηγυρικα....πολυ φιλοτημο κ γελαστο κοριτσι προθυμο για ολα περασα υπεροχα παιδια με την αννα μπελα.