οπως ειχα πει και τις προαλλες η δουλεια με εφερε στην λαρια.οπου και θα κατσω μεχρι και την μεγαλη πεμπτη.το βραδακι βγηκα μια βολτιτσα και περνωντας απο κατι παρακμιακα στενα βλεπω απο εξω απο κατι σπιτακια αναμμενα κικκινα λαμπακια.κατευθειαν μπουκαρω στο στενω και αρχιζω την εξερευνηση.αρχιζω να εξεταζω ενα ενα τα σπιτακια.η οδος βυρωνος βρισκεται κοντα στην πλατεια ταχυδρομιου ρωτηστε και θα σας πουν....
ΒΥΡΩΝΟΣ 8
εκει βρισκοταν η αντζελλα ρουμανικης καταγωγης μελαχροινη αρκετα μαυρουλα βυζομπαλες λιγο κρεμαστες αλλα κατα τα αλλα η κοπελα ηταν απο τα καλυτερα πακετα εμφανισεις αλλα δεν καταθεσα εκει γιατι εκοψα απο το υφακι της πως ψιλοβαριοταν...υψος 1.80 και αδυνατουλα η τιμη 30γιουρια.
ΒΥΡΩΝΟΣ 19
εκει παιδια βρισκοταν η ξενια καταγωγη απο ουκρανια με τεραστια βυζομπαλααα με πολλα πιασιμαα υψος 1.73 και γεματουλα αλλα πολυ φιλικη και χαρουμενη με τον πελατη....η τιμη 30γιουρια
ΒΥΡΩΝΟΣ 18
εκει παιδες επεσε καταθεση θα σας τα πω παρακατωω ηταν λοιπον η αννουλα μου με τις τεραστιες βυζομπαλες τις...μια μελαχροινη με κοντο καρε μαλλακι και ωραιο τσουπωτοοο κολαρακι...ωραια κοιλια σωστες αναλογιες και ψιλο-σκυλε φατσα...η τιμη 30 γιουρια
ΒΥΡΩΝΟΣ 20
εκει παιδια ηταν οτιδηποτε χειροτερο ειδα μια πουτανα με σκατοφατσα σαμπρελα και ολα τα κακα της μοιρας σουζι την λεγαν απο γερμανια και ζητουσε και 30 ευρωπουλα!!!ρε αι στο διαολο απο δωωωω.......
ΒΥΡΩΝΟΣ 14
διπλα στο νουμερο 20 ηταν ενα μπουρδελο που ενβαινες κατι σκαλες και κατεληγες σε χτυπημα κουδουνιου...εδω υπυρχε μεσα ενα ρουμανακι μονικα λεγοταν μελαχροινοο με μακρια μαλλια και ωραιο στητο στηθος γενικα πολυ καλο σωματακι και τσουποτο κολαρακι για ατελειωτα ξεσκισματα με καυλοφατσα η τιμη 30γιουρια...
ας παμε λοιπον στην βυρωνος 18 οπου και εκει καταθεσα.μετα απο λιγη ωρα ερχεται χαρουμενη η κοπελα χαμογελαστη το αξιοπροσεκτο πανω της ειναι οι τεραστιες βυζομπαλες τις οι οποιες με εκανα πυραυλο.και αρχιζουν καποια πολυ ομορφα και απροσμενα προκαταρκτικα το στηθος της ηταν παρα πολυ ζουμερο και δεν ανηθηκε ουτε το θωπευμα αλλα ουτε και τον απαλο θηλασμο μετα ξεκινησε εναν ωραιοτατο πεοθυλασμο αλλα σε πεσμενο ηθηκο ευτυχως ομοως χωρισ χερια και μετα ασχοληθηκε με τα αρχυδι@ ειχε παρει και μια σταση οπου εγω ασχολουμουν ολη την ωρα με τηις τεραστιες βυζομπαλες τις μετα ειχε κατσει με τετοια τροπο που μου επετρεπε να κανω κι εγω παιχνιδια μεχρι και δαχτυλο στο ομορφο και ξυρισμενο μουνακι της να βαλω.λιγο πριν φτασω να χυσω σταματησε και με παιχνιδιαρικο υφος με ρωτησε σε ποια σταση θελω να μπω μεσα της.την εβαλα στα τεσσερα και η θεα απο τα οπισθια της με αναψε ακομα περισσοτεροο.τοσο πολυ που τελειωσα αμεσως.κατσαμε λιγακι και ηρεμησαμε εγω τουλαχιστων!!!μια απομεκρυσμενη αγκαλια και ενα δαγκωμα στα βυζομπαλα της ηρθαν και εδεσαν για φιναλεεε...μαλλον αν ξαναβρω χρονο θα ξαναπερασω στανταρρρ αννουλα μου σ αγαπωωωωωωωωω