Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορει καποα φορα δεν θυμαμαι,αλλα εχει μποτες που δεν τις βγαζει και καθεται με το παραπανω στο δωμα αν ειναι αυτη .
παντως μοιαζει η περιγραφη πραγματι....μονο που εμενα μου ειπαν οτι η μαριαννα πηγε ρουμανια....βεβαια οι τσατσαδες και οι πουτανες ειναι και πρωτες στο ψεμα οποτε ποτε δεν ξερεις.....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε αυτη εινε μαλλων.οντωσ ειχε μποτακια μαυρα και δεν τα βγαλε ποτε .ετσι και αλλιωσ δεν κυνδινευουμε.ο mpotofilos ειναι μακρια μασ  :dancing:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
παντωσ οπωσ και να εχει πολυ καλο πιπινακι εμεινα ευχαριστημενωσ απο το μονικακι τα εδωσε ολα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση πριν λιγο στη μονικα.η μονικα ειναι ενα ομορφω πιπινακι απο ρουμανια μελαχροινω με ωραιο σωματακι .δινω το 30αρι στην κκατερινα και μπαινω στο δωμα,,,,,στα 50ε εχει κωλαρακι για τουσ ενδιαφερωμενουσ.ερχεται σε λιγω το μωρακι αρχιζουν τα χαδακια φυλλακια μαγουλακι κτλ ,ενω ακολουθει τρελω γλυψιμο στισ ρωγεσ μου που με εκανε πυραυλο.μετα τισ ζηταω να γλυψω τα μικρα βυζακια τησ εκει υστερει το πιπινακη κρεμασμενα μικρα βυζακια οπου ομωσ τα εγλυψα με λυσσα.μετα αρχιζει μια πιπα καλη με ορεξη και αργω αλλα σταθερω τεμπο και μετα την πιπα ερχεται η 2η εκπληξη.γυρναει αναποδα οπου μου φερνει το ξυρισμενω πολυ καθαρο μουνακι τησ στο στομα ολα τα λαφτα παιδια και ακολουθησε τρελο 69 με τρελω γλυφομουνι με διαρκεια και χωρισ εξτρα χρεωση πολυ καθαρω χωρτασα να το γλυφω μαγκεσ....μετα τησ ζηταω να κατσει πανω στον πουτσο μου οπου εκατσε και με αργεσ κινησεισ αρχισε να με γαμαει,στενω μουνακι παντωσ ειχε καλα ητανε ανεβαζοντασ στροφεσ με αναψε αλλα το τελοσ δεν ηθελα να δωθει ετσι.....την βαζω απο κατω με τα ποδια στα καπακια οπου εινε η αγαπημενη στασει μου και τησ τα δινω στο μουνακι τησ ολα.μια καλη τιμια επιλογη μαγκεσ 30ε με γλυφωμουνι και 69.και 50ε δινει κωλαρακι το πιπινι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στο 2οροφω στην βυρωνοσ και παλι στην μονικα.πολυ καλη παλι η πιπινα στο δωμα τα εδωσε ολα μαγκεσ και περασα παλι πολυ ωραια.τωρα στο ακρυβωσ κατω ηταν μια σονια ξανθια ψιλη ρωσιδα πολυ καλω σωμα και πρωσοπω βγηκε με τα βυζια τησ πεταμενα εξω στο σαλονι προσχαρει και με παρακαλουσε να περασω.ξερει κανεισ τιποτα.μου φαινεται παντωσ και στα ρδελα εχει πεσει κρισει πολυ ησυχια χτεσ τη νυχτα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εν το μεταξι μαγκεσ χτεσ στο ρδελο εσκασα στα γελια.μολισ εφευγα ηταν ενασ κυλαρασ τελιοσ φλωροσ και να λεει την τσατσα .μπορω κηρα μου να φερω μαστηγια για την κοπελα χειροπεδεσ και κατι τετια τρελα μιλαμε γιατο γελιο.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μαγκεσ ψινομαι για ελενα.

mlk1989

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ελενα ο τραβελαροςςς μαγκες ορμηξτεεεεε!!!!!

mlk1989

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες στο δυοροφο που δουλευει η μονικα οπως λεται πριν λιγο καιρο δεν ηταν και μια συλβια??????/

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οχι την ημερα δουλευει η ξενια η ουκρανεζα με τα τεραστια βυζια φιλε.αν σου αρεσουν η χοντρεσ στο δωμα εινε σουπερ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ναι ναι λεσ τη συλβια το κοντοπουτανω τσεχακι.το πηρα 2 φορεσ ομορφο και πολυ καλω,αλλα μασ χεραιτησε πριν 10 μερεσ για πατρα.τη θεσει τησ πηρε η μονικα.θα μασ λειψει εκανε και γαμω τα :fuck2:.

mlk1989

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι πηγε να κανει αυτη η πορνη στην πατρα????ηταν γαματη!!!!!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση πριν λιγω βυρωνοσ κατω απο το 2οροφο στην σονια.η σονια ειναι μια ομορφη ξανθια ρωσιδα με μεγαλεσ βυζαρεσ ωραιεσ.δινω το 30αρι και μπαινω οπου ερχεται το μωρακι ολο γελακια κτλ.αρχιζουν τα χαμουρεματα και μετα αναλαμβανει τησ ρωγεσ μου οπου τησ περιπιοιθηκε πολυ ωραια με τη γλωσιτσα τησ.μετα αρχισε μιαπολυ καλη πιπα με διαρκεια και τελεια μπουκοματα χωρισ καθολου δοντακι.αμεσωσ μετα ζητησα να μου φερει τα τελεια βυζομπαλα τησ οπου και τα τρελανα στο ρουφηγμα ειναι τοσο τελεια,γλυκα σκετη με πεταχτη ρωγα.το γαμησι αρχισε με αυτη απο πανω και δυνατο σφυροκοπημα οπου φωναζε αλλα αντεξε στο δυνατο ρυθμο ενω ειχε συκωσει τα μακρια ποδια τησ και μου εσφηξε το λαιμο πολυ καλη φαση αυτο ενω πριν δεχτηκε και καπιαδυνατα χαστουκισματα χωρισ διαμαρτυρια.το τελοσ ειρθε με αυτη απο κατω με τα ποδια να τυλιγουν το λαιμο μου και η κραβγεσ μασ να δωνουν την ατμοσφαιρα του δωματιου ,ενω οι σταγωνεσ ξεχιλυζαν στο μουνακι τησ αυτη παραλληλα μου στραγγιξε τα μπαλακια χαιδευοντασ τα ωσ την τελευταια σταγωνα.μιναμε λιγω ξαπλωμενη στο κρεβατακι με φυλισε σταυρωτα και δωσαμε ραντεβου για την επομενη φορα.μπραβω σωνια μου επιασαν τοπο η 30ευραιει.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εν το μεταξυ για να ξεκαθαριζουν τα πραγματα εδω μεσα.για τουσ λατρησ των τραβεστι μη ψαξει κανενασ καμια ελενα.η κριτικη του milk1989 ειναι μουφα και εινε κρυμα καπιει εδω μεσα να ψαχνουν.επισησ ζητησα απο τον διαχειριστει να την σβισει.απορω τετια βαρεμενα με ψυχολογικα προβληματα τι θελουν εδω μεσα.να μην ψαξει κανεισ βυρωνοσ 19 καμια ελενη τραβεστι.ουτε υπαρχει ουτε υπυρχε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στο γωνιακο ηταν σημερα και η αννα η :tits:.περασα για ενα γεια.και με καλημερισε με πεταχτα βυζια. :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεινος ρεπορτερ ο πιατσοβιος....ευγε.... :rockon: πληρης ενημερωση

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισησ ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι νεα  μελαχροινη κοντοπουτανο πρωτη φορα την ειδα.ενω στο αριστερω ελληνιδα με ξανθα κοντα μαλλια αγορε.μπαζω ομωσ εμφανισιακα.δεν θυμαμαι ομωσ ονοματα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στη βυρωνοσ ηταν και η σουζη    η γερμανιδα.ενω το παζλ εκλεινε πυροβολοντασ με τα κανονια τησ απο ψηλα στο 2οροφο.η ξενια η ουκρανεζα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση πριν λιγω βυρωνοσ κατω απο το 2οροφο στην σονια.η σονια ειναι μια ομορφη ξανθια ρωσιδα με μεγαλεσ βυζαρεσ ωραιεσ.δινω το 30αρι και μπαινω οπου ερχεται το μωρακι ολο γελακια κτλ.αρχιζουν τα χαμουρεματα και μετα αναλαμβανει τησ ρωγεσ μου οπου τησ περιπιοιθηκε πολυ ωραια με τη γλωσιτσα τησ.μετα αρχισε μιαπολυ καλη πιπα με διαρκεια και τελεια μπουκοματα χωρισ καθολου δοντακι.αμεσωσ μετα ζητησα να μου φερει τα τελεια βυζομπαλα τησ οπου και τα τρελανα στο ρουφηγμα ειναι τοσο τελεια,γλυκα σκετη με πεταχτη ρωγα.το γαμησι αρχισε με αυτη απο πανω και δυνατο σφυροκοπημα οπου φωναζε αλλα αντεξε στο δυνατο ρυθμο ενω ειχε συκωσει τα μακρια ποδια τησ και μου εσφηξε το λαιμο πολυ καλη φαση αυτο ενω πριν δεχτηκε και καπιαδυνατα χαστουκισματα χωρισ διαμαρτυρια.το τελοσ ειρθε με αυτη απο κατω με τα ποδια να τυλιγουν το λαιμο μου και η κραβγεσ μασ να δωνουν την ατμοσφαιρα του δωματιου ,ενω οι σταγωνεσ ξεχιλυζαν στο μουνακι τησ αυτη παραλληλα μου στραγγιξε τα μπαλακια χαιδευοντασ τα ωσ την τελευταια σταγωνα.μιναμε λιγω ξαπλωμενη στο κρεβατακι με φυλισε σταυρωτα και δωσαμε ραντεβου για την επομενη φορα.μπραβω σωνια μου επιασαν τοπο η 30ευραιει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom