καταθεση πριν λιγο στη μονικα.η μονικα ειναι ενα ομορφω πιπινακι απο ρουμανια μελαχροινω με ωραιο σωματακι .δινω το 30αρι στην κκατερινα και μπαινω στο δωμα,,,,,στα 50ε εχει κωλαρακι για τουσ ενδιαφερωμενουσ.ερχεται σε λιγω το μωρακι αρχιζουν τα χαδακια φυλλακια μαγουλακι κτλ ,ενω ακολουθει τρελω γλυψιμο στισ ρωγεσ μου που με εκανε πυραυλο.μετα τισ ζηταω να γλυψω τα μικρα βυζακια τησ εκει υστερει το πιπινακη κρεμασμενα μικρα βυζακια οπου ομωσ τα εγλυψα με λυσσα.μετα αρχιζει μια πιπα καλη με ορεξη και αργω αλλα σταθερω τεμπο και μετα την πιπα ερχεται η 2η εκπληξη.γυρναει αναποδα οπου μου φερνει το ξυρισμενω πολυ καθαρο μουνακι τησ στο στομα ολα τα λαφτα παιδια και ακολουθησε τρελο 69 με τρελω γλυφομουνι με διαρκεια και χωρισ εξτρα χρεωση πολυ καθαρω χωρτασα να το γλυφω μαγκεσ....μετα τησ ζηταω να κατσει πανω στον πουτσο μου οπου εκατσε και με αργεσ κινησεισ αρχισε να με γαμαει,στενω μουνακι παντωσ ειχε καλα ητανε ανεβαζοντασ στροφεσ με αναψε αλλα το τελοσ δεν ηθελα να δωθει ετσι.....την βαζω απο κατω με τα ποδια στα καπακια οπου εινε η αγαπημενη στασει μου και τησ τα δινω στο μουνακι τησ ολα.μια καλη τιμια επιλογη μαγκεσ 30ε με γλυφωμουνι και 69.και 50ε δινει κωλαρακι το πιπινι.