καλα
περιμενουμε νεα σου
Λοιπόν...Υποσχεθηκα νεα και θα σας πω ..
Σημερα,ωρα 11μιση το πρωι,αφιξη στην ηλιολουστη Λαρισα.Με χαρτη εκτυπωμενο,βγηκα πανευκολα στην Ηφαιστου.Ανεβαινω για Ευα,μια γιαγια μου ανοιηγει,και μου λεει οτι δεν ηρθε ακομη...
Παω να βρω τη Βυρωνος..Πρωτη φορα στη Λαρισα γαρ(για τετοιες βολτες)...
Ρε σεις μαγκες,την παλευετε εκει?Καλα ρε,πανω στους πεζοδρομους,μεσα στην αγορα και στις καφετεριες,και απεναντι σε ταβερνες,σε ωρες που κυκλοφορει κοσμος,παιδακια,μαμαδες με μωρα,εχετε τα μπουρδελα σας?Μιλαμε τα παιξα...Χωρις πλακα τωρα,και χωρις δοση ειρωνιας.Εμενα δεν με ξερανε εκει,και δεν μ ενδιεφερε αν θα με δει καποιος.Ομως οι ντοποιοι?Και αστο αυτο,το πιο σημαντικο ειναι οτι τετοια μαγαζια,ειναι απαραδεκτο να βρισκονται διασπαρτα στα κεντρα των πολεων,και μαλιζτα σε τοσο ζωντανες (και ομορφες) περιοχες(πεζοδρομοι,παρκα κτλ)..Τελος παντων,θεμα του Δημαρχου σας ειναι αυτο....
Λοιπον,βουρ για Βυρωνος 18,για Αννα βυζαρου....Αντι αυτης εμφανιστηκε ενα χοντρο μπαζο,μια γερμανιδα....Πηγε να μου τον πιασει και εγινα...Μπολτ...
Παω στο 16...Ουτε κι εκει...Το αλλο κλειστο...Τζιφος λεω...
Επιστροφη στην Ηφαιστου.Ξανανεβαινω,και αντι να βρεθω με την Ευα,μιλουσα (ακουγα δηλαδη) την γιαγια για κανα 20 λεπτο να μου λεει την ιστορια της ζωης της,για τα εγγονια της κτλ....Μεχρι τις 12μιση δεν ειχε ερθει η Ευη...
Φευγω και ξαναπειστρεφω στις 8 το βραδυ...Επιτελους την βλεπω....
Εδω μια διαμαρτυρια...Ρε παιδια....Γιατι τοση λαθος πληροφορια?Η ευη ειναι μια κοπελα,ΓΕΜΑΤΗ,ψιλη,με πολλα πιασιματα,και 3αρο-4αρια ΠΕΣΜΕΝΑ βυζια...Και ειδικα στο θεμα του βυζιουθ,ειμαι απολυτος και καθετος διοτι το εχω αναλυσει και ψαξει πολυ.
Παρ ολα αυτα,ειπα να μπω....Εδω μπορω να πω ότι η κοπελα τα δινει ολα....Fake μεν,αλλα βγαζει πολυ παθος και ενταση....
ΔΕΝ θα την ξαναεπαιρνα αφου εμφανησιακα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.Ισα ισαι,μια αδιαφορη νταρντανογκομενα....για τα δικα μου γουστα....Μπορει αυτην την περιοδο η Θεσσαλονικη να μην εχει κατι το εξαιρετικο,αλλα αν η Ευη ηταν στη θεσσαλονικη,θα ηταν μια της σειρας...
Γνωμη μου ετσι?
Λοιπον,να ευχαριστησω και παλι το dimmits,τον gl και τον piatsovio για τις πληροφοριες,ασχετα αν τελικα την Αννα δεν τη βρηκα και η Ευα δεν μου αρεσε(μαλιστα για την Αννα μου ειπα στη Βυρωνος 18 οτι εχει φυγει εδω και 3 μηνες και μπερδευτηκα,αλλα δεν επεμεινα)
Να στε καλα,και ελπιζω σε κατι καλυτερο την επομενη φορα που θα ερθω.Στη βιλλα μακαρι να φερουν καμια βυζαρου αλλα .ΑΔΥΝΑΤΗΗΗΗ