Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
σωπα ρε φιλε.εδω κυκλοφωρει οτι παει ουκρανια.

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αλανια αυριο λεω να καρφωσω καμια, ολο μακαρονια μακαρονια (γκομενα) δεν παει αλλο, θελει ενα break η φαση :) εχετε να μου προτεινετε καποια? για κεντρο μιλαω και οχι erotica ή soyla

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κανε μια αναζητηση εδω στο φορουμ και θα δεις ποιες ειναι οι καλες εγω παντως σου προτεινω την αννουλα στο βυρωνος 18 σκετη καβλα φιλαρακι.......εχει τεραστια  :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και κιτα μη μπλεξεισ με τησ πουτανεσ και σε γαμησουν τη γκομενα εεεεεε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε κανε μια αναζητηση εδω στο φορουμ και θα δεις ποιες ειναι οι καλες εγω παντως σου προτεινω την αννουλα στο βυρωνος 18 σκετη καβλα φιλαρακι.......εχει τεραστια  :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:
οντως η Αννουλα ειναι καλη περιπτωση κ εχει θεσπεσια βυζομπαλα,βγαζει κ gfe συμπεριφορα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επειδη βαριεμαι να το ξαναλεω...
Η ξενια η ουκρανεζα ειναι στην καρδιτσα στην χοτ-βιλλα...οτι αλλο κ αν ακουσατε ειναι ψεματα κ μουφες...εγω δεν εχω λογο να σας δουλευω ψιλο γαζι...εσεις ακουτε τι σας λενε οι τσατσαδες κ το πιστευεται?? :think: :think:οπιος δε πιστευει ας παει στην βιλλα να δει μονος του..

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει φιλε dimmits σε πιστευουμε.οντως μονο η αννα ειναι της προκοπης καμια αλλη δεν λεει στην βυρωνος εγω φιλε larisaboy σου προτεινω μονο αννα να πας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι αδερφε μου εκανα αναζητηση απλα επειδη ειδα οτι τα σχολια σας ηταν σημερα ειπα να ρωτησω μηπως ηρθε καμια καλη χθες προχθες... ωραια λοιπον εφυγα για αννα αυριο... το 18 σπιτακι παιδια που ειναι ακριβως? γιατι δν εχω παει ποτε προς τα κει μη ψαχνω για ωρα εξω απο τα μπουρδελα και με κοιτανε παραξενα ;) επισης για πειτε μου οσοι εχετε παρει την αννα, με 50 ρι αντι 30ερου τι προσφερει παραπανω το μωρο?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ναι αδερφε μου εκανα αναζητηση απλα επειδη ειδα οτι τα σχολια σας ηταν σημερα ειπα να ρωτησω μηπως ηρθε καμια καλη χθες προχθες... ωραια λοιπον εφυγα για αννα αυριο... το 18 σπιτακι παιδια που ειναι ακριβως? γιατι δν εχω παει ποτε προς τα κει μη ψαχνω για ωρα εξω απο τα μπουρδελα και με κοιτανε παραξενα ;) επισης για πειτε μου οσοι εχετε παρει την αννα, με 50 ρι αντι 30ερου τι προσφερει παραπανω το μωρο?
εγω οταν ειχα παει φιλε μια τιμη μου ειπε 30 ευρω..δεν πρεπει να κανει αλλο προγραμμα περα απο το απλο,,, :think:
αν παιζει πρωκτικο ας μας πουνε τα παλικαρια εδω αμα ειναι να ξερουμε... :fuck2:

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε να σου πω την αληθεια δεν ενδιαφερομαι για πρωκτικο.. απλα καμια γυμνη πιπα αν παιζει με λιγο χρονο παραπανω.. γιατι τις βιασυνδες δε τις μπορω

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δυστυχος κουλουρι και ελευθερο στοματικο δεν παιζει οταν πηγα και εγω μου ειπε 30 ευρω.παντως κανε και μια μπουρδελοτσαρκα και στα αλλα σπιτια.μπορει να σου αρεσει καμια. :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αδερφε να σου πω την αληθεια δεν ενδιαφερομαι για πρωκτικο.. απλα καμια γυμνη πιπα αν παιζει με λιγο χρονο παραπανω.. γιατι τις βιασυνδες δε τις μπορω
φιλε ετσι κ αλλιως η αννα δεν βιαζεται,ειναι χαλαρη στο δωματιο κ οχι βιαστικη..

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ωραια φιλε..αν καποιο παιδι εχει παρει την αννα με 50ρω η τεσπα με το κατιτις παραπανω αν το πει :) επισης αλανια μου να σας ενημερωσω για μια αλλη εμπειρια που ειχα απλα δεν ετυχε να μπω για να γραψω.. πριν 2 βδομαδες πηγα με φιλαρακι στο villa erotica και πηρα μια κοπελιτσα ρωσσιδα ο μαλακας δε θυμαμαι πως την λενε.. ξανθουλα ειναι και μιλαει σπαστα ελληνικα... ειναι και μια αννουσκα εκει δν ενοω αυτη.. παιδια με 50 ευρω την πηρα γλειφομουνι και η κοπελα ηταν αψογη... πολυ χαλαρη μιλησαμε μου επιασε κουβεντα.. και το ζουμι τωρα.. στο τελος της πεταω ενα "εχω ενα γουστο που δν εχω βγαλει ποτε να μου βαλει δαχτυλο γυναικα" γελαει και μου λεει "φυσικα.." παει μεσα φερνει δευερη καποτα τη βαζει στο δαχτυλο και αφου την εσκισα μου παιξε μαλακια χωρις καποτα και με το αλλο χερι μου καρφωσε δαχτυλο... η κοπελα ειναι αστερι!!!

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η Αννα ειναι η Βραζιλιανα πιτσιρικα με τα μεγαλα βυζακια που επαιζε και περισι στην Βυρωνος ?

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι φιλε αυτη η αννα που λεμε εμεις στο βυρωνος 18 ειναι ελληνιδα κρητικια δεν ειναι η βραζιλιανα που ηταν περυσι στο βυρωνος 8.

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αλανι hotboy εξηγησε μου ακριβως ποιο σπιτακι ειναι το 18 στη βυρωνος φιλε κ απο πιο υψος να ανεβω .. επειδη εκει στα μαγαζια τριγυρω εχω γνωστους καταλαβες μη τριγυρναω και το ψαχνω

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει φιλε ακου το μπουρδελο απο εξω ειναι εντελως παρακμιακο.μπαινεις σε μια εισοδο και ανεβαινεις 3-4 σκαλακια και οι τοιχοι μεσα ειναι με ροζ χρωμα βαμενοι ελποιζο να βοηθησα.

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
α νομιζω καταλαβα δν ειναι πανω στον πεζοδρομο του φρουριου αλλα πιο κατω σωστα?

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι α μπραβο αλλα σου λεω πριν καταθεσης στην αννα ριξε και μια ματια στα αλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom