piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
σωπα ρε φιλε.εδω κυκλοφωρει οτι παει ουκρανια.
προφανως ειναι ραδιο αρβυλα,σημερα την πηρα το απογευμα στις πεντε...σωπα ρε φιλε.εδω κυκλοφωρει οτι παει ουκρανια.
οντως η Αννουλα ειναι καλη περιπτωση κ εχει θεσπεσια βυζομπαλα,βγαζει κ gfe συμπεριφορα...φιλε κανε μια αναζητηση εδω στο φορουμ και θα δεις ποιες ειναι οι καλες εγω παντως σου προτεινω την αννουλα στο βυρωνος 18 σκετη καβλα φιλαρακι.......εχει τεραστια
εγω οταν ειχα παει φιλε μια τιμη μου ειπε 30 ευρω..δεν πρεπει να κανει αλλο προγραμμα περα απο το απλο,,,ναι αδερφε μου εκανα αναζητηση απλα επειδη ειδα οτι τα σχολια σας ηταν σημερα ειπα να ρωτησω μηπως ηρθε καμια καλη χθες προχθες... ωραια λοιπον εφυγα για αννα αυριο... το 18 σπιτακι παιδια που ειναι ακριβως? γιατι δν εχω παει ποτε προς τα κει μη ψαχνω για ωρα εξω απο τα μπουρδελα και με κοιτανε παραξενα ;) επισης για πειτε μου οσοι εχετε παρει την αννα, με 50 ρι αντι 30ερου τι προσφερει παραπανω το μωρο?
φιλε ετσι κ αλλιως η αννα δεν βιαζεται,ειναι χαλαρη στο δωματιο κ οχι βιαστικη..αδερφε να σου πω την αληθεια δεν ενδιαφερομαι για πρωκτικο.. απλα καμια γυμνη πιπα αν παιζει με λιγο χρονο παραπανω.. γιατι τις βιασυνδες δε τις μπορω