You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάουρα - Τροφωνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κανονικα το δεχετε το πιτσιλισμα στα βιζακια ι λαουρα?ασ παπαντισουν οσοι καυλιαριδες εχουν γνοσι πανο στο θεμα!!!
bourdeliaris79
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια την λαουρα την ξερω απο το 98 τοτε που ειχε το μαλλι ξανθο καρφακι!για τα 20 ειναι πολυ καλη,δεν βιαζετε καλη απτισ καλυτερες πιπες και αφηνει να πιανει,παλιοτερα εκανε και 69 τωρα δεν ξερω αν το συνεχζει γιατι εχω να παω κατι χρονακια,παλιοτερα την ειχα τιμησει απειρες φορες,ειχε εξαφανιστει για κανα χρονο επειδη ειχε προβληματα και εμφανιστικε με το ονομα μονικα και περιπου στα 50 κιλα!!,οταν την ειδα δεν το πιστευα,μετα οταν τα ξαναπηρε ξαναγινε η λαουρα που ολοι αγαπησαμε!,παιδια ελληνιδα ειναι και μαλιστα απο σερρες,σιγουρο αυτο,για μενα απτις καλυτερες πουτανες που εχουν περασει
Επισκέπτης
σιγχαριτιρια καυλιαρι για τιν ιστορικι σου αναδρομι!!!!ευγε σιμπολεμιστι!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
περιμενω να δω ποιο ειναι το παλιοπαιδο που βρηκε τον κολητο μου στη λαουρα και του ελεγε διάφορα.... ;)
α, και παρεπιπτοντως η λαουρα τωρα ειναι στη θεση της και ειπε πως θα δουλευει απο σημερα και καθε μερα εκτος κυριακης 11:00-16:00.
α, και παρεπιπτοντως η λαουρα τωρα ειναι στη θεση της και ειπε πως θα δουλευει απο σημερα και καθε μερα εκτος κυριακης 11:00-16:00.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
λολ φιλε μου ελπιζς να χαρηκε ο κολλητος σου με την λαουρα!!
και του πα και τα καλυτερα και χωρις να σε ξερω!!! χαχαχαχαχαχα
αυτος και κεφαλι να μην ειχε η λαουρα, παρα μονο δυο τεραστια βυζια, θα τον επαιζε και μεχρι να παει στο σπιτι του..
ωχ.. τον συμπαθησα ηδη!!!
λολ οποτε πες του να πηγαινουμε μαζι προς αναζητησην των τεραστιων βυζιων... αν και εδω που τα λεμε περα απο λαουρα/τζουλια δεν παιζει καμμια αλλη... εσενα βεβαια σε παρομοιασε με τον αρχοντα των μασατζιδηκων... οποτε.. αν παιζει κατι απο εκει περα.. τυπου λαουρας.. να μας ενημερωσεις!!!
λολ οποτε πες του να πηγαινουμε μαζι προς αναζητησην των τεραστιων βυζιων... αν και εδω που τα λεμε περα απο λαουρα/τζουλια δεν παιζει καμμια αλλη... εσενα βεβαια σε παρομοιασε με τον αρχοντα των μασατζιδηκων... οποτε.. αν παιζει κατι απο εκει περα.. τυπου λαουρας.. να μας ενημερωσεις!!!
το γράφω εδώ (πού αλλού;)
Στο Λαουρόσπιτο νύχτα μετά τις 12, η Στέλλα..
μάλλον κοντή, μελαχροινή, γεματούλα, ελληνίδα.
η χειρότερη πίπα και μετά στήσιμο στα 4 απαράδεκτο και μούκανε και παρατήρηση ότι δεν ξέρω να γαμάω..
τη γύρισα μπρος και έχυσα αλλά πάλι χαμένο το 20άρι..
συναγωνιστές μακριά !!
Στο Λαουρόσπιτο νύχτα μετά τις 12, η Στέλλα..
μάλλον κοντή, μελαχροινή, γεματούλα, ελληνίδα.
η χειρότερη πίπα και μετά στήσιμο στα 4 απαράδεκτο και μούκανε και παρατήρηση ότι δεν ξέρω να γαμάω..
τη γύρισα μπρος και έχυσα αλλά πάλι χαμένο το 20άρι..
συναγωνιστές μακριά !!
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Κατάθεση στις 29.6 μεσημεράκι.Είχα να δω τη Λάουρα από πέρσι το καλοκαίρι.Με πιο μακρύ μαλλί και αυτά τα απίθανα βυζιά.Μπήκα με τη μία , ήρθε γρήγορα με ρώτησε αν έχω ξανάρθει και άρχισε μια πίπα ΑΠΙΘΑΝΗ.Νομίζω ότι είναι το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει αν και λόγω πληθώρας σπιτιών στην Αθήνα ίσως να μην είμαι πολύ αντικειμενικός....Της ζήτησα να έρθει επάνω μου για να μπω μέσα στις βυζάρες της.Δεν τα έβγαλε από το σουτιέν οπότε ανέλαβα εγώ.Συναγωνιστές μου με τα δυο χέρια έπιανα το κάθε βυζί για να το βγάλω έξω!!!Ρουφούσα και έγλειφα ασταμάτητα μέχρι που τα βαθιά της καρφώματα έκαναν δουλειά και την πλημμύρισα!!!Για άλλη μια φορά έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 532
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις