You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάουρα - Τροφωνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Γεια σας φίλοι- είμαι από καιρό αναγνώστης και νέο μέλος του site
---
Φίλε billk, αν αυτό ρωτάς, όχι βέβαια- η Λάουρα megavyz της τροφωνίου δεν είναι αυτή που λες της Δροσοπου΄λου 95
Την οποιαν βλέπω ότι μπερδεύουμε και με την λαουρα του Δροσ 97 (άλλη- τρίτη αυτή) -----ετσι δεν είναι ?
Νάστε καλά
---
Φίλε billk, αν αυτό ρωτάς, όχι βέβαια- η Λάουρα megavyz της τροφωνίου δεν είναι αυτή που λες της Δροσοπου΄λου 95
Την οποιαν βλέπω ότι μπερδεύουμε και με την λαουρα του Δροσ 97 (άλλη- τρίτη αυτή) -----ετσι δεν είναι ?
Νάστε καλά
Επισκέπτης
Για να διευκρινήσω για την Λάουρα ορισμένα.
Η Λάουρα οπως ίσως ξέρουν οι πιο παλιοί πελάτες δούλευε στην Ιεροσολύμων το οποίο εκλεισε γιατί άνοιξε σχολείο απέναντι.Ειχε και σιδερένια πόρτα ενδιάμεσα πριν μπεις .Τωρα ειναι ως γνωστό στην Τροφωνίου στο γνωστό ωράριο 11-4 εκτός Κυριακής .Ειναι μυστήριο εργο.Αλλά και ποια δεν είναι από αυτές που έχουμε πάρει .Θέλει το κουμπί της . Αν σε πάρει με το καλό κανει μαγικά.Προηγούμενο όνομα Τζούλια...
Η Λάουρα οπως ίσως ξέρουν οι πιο παλιοί πελάτες δούλευε στην Ιεροσολύμων το οποίο εκλεισε γιατί άνοιξε σχολείο απέναντι.Ειχε και σιδερένια πόρτα ενδιάμεσα πριν μπεις .Τωρα ειναι ως γνωστό στην Τροφωνίου στο γνωστό ωράριο 11-4 εκτός Κυριακής .Ειναι μυστήριο εργο.Αλλά και ποια δεν είναι από αυτές που έχουμε πάρει .Θέλει το κουμπί της . Αν σε πάρει με το καλό κανει μαγικά.Προηγούμενο όνομα Τζούλια...
Ρε μαγκες, εστειλα ΠΜ, ρωτησα απο δω, ρωτησα απο κει τιποτα. Οποτε και παμπλικ πλεον για να βοηθησει οποιος μπορει...
Την εν λογω κυρια μπορει καποιος να την παρει βιζιτα; Ειναι μαλακια το 10λεπτο το πολυ εκει μεσα. Ολοι λενε οτι προσπαθησαν για εξω κτλ κτλ. Για δωστε τα φωτα σας...
Δεκτες και απαντησεις με ΠΜ για τους ντροπαλουληδες ...
Την εν λογω κυρια μπορει καποιος να την παρει βιζιτα; Ειναι μαλακια το 10λεπτο το πολυ εκει μεσα. Ολοι λενε οτι προσπαθησαν για εξω κτλ κτλ. Για δωστε τα φωτα σας...
Δεκτες και απαντησεις με ΠΜ για τους ντροπαλουληδες ...
Επισκέπτης
Ο κόσμος να κατεβει κατω δεν παιζει εξω με τιποτα.....
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Την Πολωνέζα εννοεις?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αν λες την Λαουρα τη βυζαρου ειναι Ελληνιδα και δουλευει στη Τροφωνιου13.Εχει κριτικες πηγαινε στην αναζητηση η Λιοσιων ειναι προς το τελος.Δεν την εχω παρει γιατι μια φορα που την ειδα μου κανε ελληνιδα κωλομπαρου δεκαετιας 80!
Αν λες την Λαουρα τη βυζαρου ειναι Ελληνιδα και δουλευει στη Τροφωνιου13.Εχει κριτικες πηγαινε στην αναζητηση η Λιοσιων ειναι προς το τελος.Δεν την εχω παρει γιατι μια φορα που την ειδα μου κανε ελληνιδα κωλομπαρου δεκαετιας 80!
... αλλά η Λάουρα φίλε μου, κάνει τρελή περιποίηση... πίπα, μπαλάκια, όλες τις στασεις,
ισπανικό κλπ... ;);)
Επισκέπτης
Το Ιεροσολύμων δεν υπάρχει πια , εχει φυγει χρόνια από κει και πήγε Τροφωνίου
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συμφωνώ πως έχει παχύνει πολύ και αυτό είναι το απόλυτο must για όσους γουστάρουν τεράστια βυζιά σε συνδυασμό και με πολλά κιλά (σαν εμένα!).Για μένα είναι η κορυφαία κοπέλα : συνδυασμός fatty και βυζαρού , συμπεριφορά άριστη και γελαστή....Τυχεροί φίλοι συναθλητές στην Αθήνα!!!!
Καθενας με τα γουστα του, 2006-2007 αν και δεν ηταν καμμια λεπτοκοπια ηταν τουμπανακι, ειδικα με τα μαυρα τα εσωρουχαΣυμφωνώ πως έχει παχύνει πολύ και αυτό είναι το απόλυτο must για όσους γουστάρουν τεράστια βυζιά σε συνδυασμό και με πολλά κιλά (σαν εμένα!).Για μένα είναι η κορυφαία κοπέλα : συνδυασμός fatty και βυζαρού , συμπεριφορά άριστη και γελαστή....Τυχεροί φίλοι συναθλητές στην Αθήνα!!!!
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι η λεγόμενη αγάπη απο Τροφωνίου 13, για αλλη κοπέλα λετε ετσι?Αλλα στα ιδια κυβικα ισως?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 532
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις