Νέα

Λάνα από Studio Orhidea/Στούντιο Άρτεμις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά! Πείτε δυο λόγια για τη Λάνα το περίφημο milf! Αξίζει εγώ που είμαι εικοσάρης να την επισκεφτώ;
Είναι γύρω στα σαράντα ή είναι μεγαλύτερη κι από τη μάνα μου;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν τη δες στο σαλόνι και σου αρέσει τότε πέρνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μεγαλοδείχνει, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη αν τη δεις από κοντά. Στο δωμάτιο κάνει παπάδες.

OP
OP
H

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Κάποιος συνάδελφος από εδώ είπε ότι είναι 50+ και ενώ το σκέφτομαι να πάω ξενερώνω λιγάκι!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το αν αξιζει μπεις μεσα θα το κρινεις εσυ....

OP
OP
H

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δηλαδή είναι 50+; Δε μένω και κοντά από εκεί γι' αυτό και ξαναρωτάω!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Γεια σας παιδιά! Πείτε δυο λόγια για τη Λάνα το περίφημο milf! Αξίζει εγώ που είμαι εικοσάρης να την επισκεφτώ;
μαλλον κι'απο την γιαγια σου.....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
φιλαρακο καλυτερα πηγενε απο πανω στο καρεα 30,η λανα ειναι 50 σιγουρα και +....για ποια 40 λετε.εγω που την επισκεφτηκα (και το μετανοιωσα μετα),μετα απο τα τοσα καλα λογια που ειχα διαβασει ,πηγα για τεστ ντραιβ.κανει διαφορα αεροπλανικα ναι μεν,αλλα....τα χρονια φαινονται στο σωματης.πιο ασχημο βυζι δεν εχω δει,μικρο και ατσουμπαλο....αστα αστα,τα γραφω και αηδιαζω.ασε που το ξανθο πρεπει να ναι περουκι.
για αυτο ,επειδη εισαι και 20,τραβα στην σαρα και θα σε περιποιηθει η περιμενε την βαρβαρα να ρθει(βουρβαχη)να δεις την ανασταση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
...τα χρονια φαινονται στο σωματης.πιο ασχημο βυζι δεν εχω δει,μικρο και ατσουμπαλο....αστα αστα,τα γραφω και αηδιαζω.ασε που το ξανθο πρεπει να ναι περουκι.

δεν ειναι περουκί, είναι περουκίνι  :uglystupid: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λοιπον η τυπισσα μιας και την τιμησα πριν κανα τριημερο πρεπει να ειναι 40-45..αντε να το κανω 50 κι ημαστε μεσα!!Εχει κωλαρα για την ηλικια της,το βυζι της αν και μικρο εγω το βρηκα μια χαρα κι η μονη ενσταση που υπαρχει για μενα απο πλευρας εμφανισης ειναι το προσωπο της!Οσον αφορα την περιποιηση την θεωρω μια απο τις 10 καλυτερες περιπτωσεις που κυκλοφορουν στο 50αρικο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
Λοιπον η τυπισσα μιας και την τιμησα πριν κανα τριημερο πρεπει να ειναι 40-45..αντε να το κανω 50 κι ημαστε μεσα!!Εχει κωλαρα για την ηλικια της,το βυζι της αν και μικρο εγω το βρηκα μια χαρα κι η μονη ενσταση που υπαρχει για μενα απο πλευρας εμφανισης ειναι το προσωπο της!Οσον αφορα την περιποιηση την θεωρω μια απο τις 10 καλυτερες προτασεις που κυκλοφορουν στο 50αρικο!

έτσι είναι ακριβώς!
και εγώ φαν της Λάνας, αν και τη θεωρώ 50+ στην ηλικία.
Φ ο β ε ρ ό ς κώλος, τον οποίο όμως δεν δίνει!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
παντως ως απαντηση στο φιλο τον 20αρι που εθεσε το θεμα,του συνιστω την λανα μονο ως προς την περιποιηση στο δωματιο.απο θεμα κορμι και ηλικια(που σε ενδιαφερει οπως βλεπω) ξεχασε το,ειναι πως θα την δεις εκεινη την στιγμη στο σαλονι.
εγω παντως για να ξαναπαω πρεπει να ειναι κλειστα ολα τα μαγαζια στην γυρα,για να ξεπεσω στην λανα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
λοιπον.εγω ειμαι φανατικος των μιλφ αλλα και των ακομα μεγαλυτερων γυναικων.τη λανα την ειχα πετυχει στο φυλης 92 πριν κανα χρονο και δεω εχασα.πιστευω οτι ειναι μεσα στις 3 καλυτερες ιεροδουλες που εχω παει.καλο σωμα για την ηλικια της.πρεπει να ειναι κοντα στα 50 .εκπληκτικη περιποηση και συμπεριφορα

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ την είχα δει και μου φάνηκε πενηντάρα και γενικά σαν εμφάνιση δε μου άρεσε και δεν πέρασα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πρεπει να ειναι κοντα στα 50 .εκπληκτικη περιποηση και συμπεριφορα

στα 50 παυει να ειναι μιλφ και ονομαζεται μετα-μιλφ. και θα εδινες 50 ευρωπουλα να πηδησεις μια 50αρα ενω εξω το κανεις ανετα και τσαμπα????

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Παιδιά παρακαλω μια διευκρίνηση.
Στο μαγαζί αυτό υπάρχει μια Λάνα και μια Λάρα ??
Άλλη η Λάνα και άλλη η Λάρα ή είναι το ίδιο άτομο ??

Thanks !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom