ΧαχαχαΟ λακολαν είναι η μασκότ του υδρηματος του Μεταξουργείου εκεί μπορεί να κάνει και βίζιτες αρμενικές
Η αληθεια ειναι οτι τα παραθυρακια της καμπινας του συχνα εργαζονται
ΧαχαχαΟ λακολαν είναι η μασκότ του υδρηματος του Μεταξουργείου εκεί μπορεί να κάνει και βίζιτες αρμενικές
Άμα είναι καλή η κοπελιά καλητερα να περνάμε όλοι καυλαΧαχαχα
Η αληθεια ειναι οτι τα παραθυρακια της καμπινας του συχνα εργαζονται
Αν πας πρωί δώσε χειρισμόυς στο ιδιοκτήτη του υδρηματος μύστη συνάδελφε, αλλά για εμένα καλητερα να πας απόγευμαΚαλησπέρα λέω να πάω αύριο πρωί κατά τις 12 και να κάτσω αρκετές ώρες αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει να περάσουμε καλά
Τελικά πηγές τσάμπα η πέρασες καλά, δεν μας είπες???? Και αν πέρασες καλά, γράψε μια κριτική,το έχουν ανάγκη η μύστες, εγώ οπότε το επισκεφτομε το υδρημα, νιώθω μια ηδονή, από τα παθητικά αγόρια που ξεσκίζω....!!!!!!Πρώτη φορά πάω για τέτοια φάση και θέλω να δω που έχει κόσμο και τι ώρες μην πάω τσάμπα
πρωτη φορα και διαλεξες το λαμδα?δεν θα σου μπει καλα φιλεΠρώτη φορά πάω για τέτοια φάση και θέλω να δω που έχει κόσμο και τι ώρες μην πάω τσάμπα
Γιατί μύστη τή έχει το λάμδα??? Μήν ακούγονται μαλακίες, το λάμδα είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος χώρος, που για την ώρα απευθύνεται σε γκέι κοινοπρωτη φορα και διαλεξες το λαμδα?δεν θα σου μπει καλα φιλε
γιατι δεν ειναι πλεον σινεμα εχει γινει χωρος για γκει μασαζ ,κανονικα πρεπει να μεταφερθει το θεμα στα μασατζιδικαΓιατί μύστη τή έχει το λάμδα??? Μήν ακούγονται μαλακίες, το λάμδα είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος χώρος, που για την ώρα απευθύνεται σε γκέι κοινο
Ήρθε η ώρα να δούμε το υδρημα πόσο εύκολο θα είναι το μέλλον και αν θα έρχεται ζευγάρι εύκολα, πάντως είναι μια καλή ευκαιρία,αν και είναι νωρίςγιατι δεν ειναι πλεον σινεμα εχει γινει χωρος για γκει μασαζ ,κανονικα πρεπει να μεταφερθει το θεμα στα μασατζιδικα
Μυστη 18:00 εχει ακομα καυσωνα. 24:00 που κλεινουν αυτοι βγαινουμε εμεις τα ζομπι και παμε adult, μιας και δεν εχουμε αλλη επιλογη.Ήρθε η ώρα να δούμε το υδρημα πόσο εύκολο θα είναι το μέλλον και αν θα έρχεται ζευγάρι εύκολα, πάντως είναι μια καλή ευκαιρία,αν και είναι νωρίς
Αν έχει 15 για ζευγάρι πόσο έχει για μόνο άντρα;Ήρθε η ώρα να δούμε το υδρημα πόσο εύκολο θα είναι το μέλλον και αν θα έρχεται ζευγάρι εύκολα, πάντως είναι μια καλή ευκαιρία,αν και είναι νωρίς
Τώρα σώθηκες, γιατί δεν πάς εσύ να μας πεις και εμάς τους φτωχούς ηδονοβλεψίες μύστες αδερφέ, και ρωτάς εδώ μέσα, εγώ αν πάω Πάντος δεν πρόκειται να δω και να πω τίποταΑν σημερα παει καποιος ας μας πει εντυπωσεις και αν πηγαν ζευγαρια
Μυστη ηδονοβλεψια ανωμαλιαρη 20 γιουρο ειναι πολλα,ελα αυριο downtown με 12 που θα παιχτει και gangbangΤώρα σώθηκες, γιατί δεν πάς εσύ να μας πεις και εμάς τους φτωχούς ηδονοβλεψίες μύστες αδερφέ, και ρωτάς εδώ μέσα, εγώ αν πάω Πάντος δεν πρόκειται να δω και να πω τίποτα