Proedros19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 701
- Πόντοι
- 361
Γιατί μας το κάνεις αυτό τώρα μου λες.Καλη μερα σε ολους!
Γιατί μας το κάνεις αυτό τώρα μου λες.Καλη μερα σε ολους!
Μεγάλη Καύλα είσαι Σκορπίνα...Καλη μερα σε ολους!
Αφού ξέφυγε από το "κακακακα,,,," το γλύτωσε ,χαχαχαχα!Εγκεφαλικό απο χτες.. συνεχόμενο
Καλημερα καυλιαρα!Καλη μερα σε ολους!
Απαπαπα,,,,Καλη μερα σε ολους!
Αντε να βγαλεις τη μέρα αμα εχεις αδυναμία στα κορμάκια, τις πλεξούδες και τους ωραίους κώλους.Καλη μερα σε ολους!
Μούναρος από τις λίγες!!!Καλη μερα σε ολους!
Καλύτερα να μας καυλωνει (που το κάνει καλά) παρά να μας ξενερώνει!Τι θα γίνει με σενα κορίτσαρε ;
Θα μας καυλώνεις συνέχεια ;
Ναι αλλά δεν..μεγαλο μυστηριο η καυλα!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ !!!!!!
το αιωνιο δεν....Ναι αλλά δεν..
Τι ,,, "δεν" ?Ναι αλλά δεν..
Δεν τα καταπίνειΤι ,,, "δεν" ?
Κάποτε είχα μια κοπέλα ,σχέση τριών χρόνων περίπου. Άριστη στο γαμησι, με απογειωνε , με έφτιαχνε σε αφάνταστο σημείο αλλά είχε κόλλημα στο "δεν ". Μία φορά της τα έριξα αλλά και πάλι ,γύρισε στο "δεν: . Που θέλω να καταλήξω,,,,, όταν περνάς καλά δεν έχει σημασία εάν κάτι δεν το κάνει. Είναι όπως είμαστε μικρά παιδιά, όταν μας καρφωνοταν η ιδέα ότι ένα φαγητό δεν μας αρέσει ,χίλιες φορές να το δοκιμάσουμε, χίλιες φορές δεν θα μας αρέσει..Δεν τα καταπίνει
Σωστα.. κατάποση όμως ;Κάποτε είχα μια κοπέλα ,σχέση τριών χρόνων περίπου. Άριστη στο γαμησι, με απογειωνε , με έφτιαχνε σε αφάνταστο σημείο αλλά είχε κόλλημα στο "δεν ". Μία φορά της τα έριξα αλλά και πάλι ,γύρισε στο "δεν: . Που θέλω να καταλήξω,,,,, όταν περνάς καλά δεν έχει σημασία εάν κάτι δεν το κάνει. Είναι όπως είμαστε μικρά παιδιά, όταν μας καρφωνοταν η ιδέα ότι ένα φαγητό δεν μας αρέσει ,χίλιες φορές να το δοκιμάσουμε, χίλιες φορές δεν θα μας αρέσει..
Ναι για κατάποση γράφω φίλε μου. Κοίτα ,το θεωρώ σεβαστό όταν μια κοπέλα του χώρου δεν το κάνει ,θα έχει τους λόγους της ,όποιοι και να 'ναι αυτοί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να μην παρέχει φιλιά που είναι ένας θεμέλιος λίθος για να υπάρχει χημεία σε μια ερωτική συνάντηση.Σωστα.. κατάποση όμως ;
Καλά τώρα εσύ τρολαρεις 'η σοβαρολογείς?Κάποιο τηλέφωνο δεν έχει δώσει όμως.