Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 16.263
- Πόντοι
- 2.256
Μαλλον λαθος το πηρατεαυτό είπαμε. Εσύ το περιόρισες στα μαλιά... Όλα καλά
Μαλλον λαθος το πηρατεαυτό είπαμε. Εσύ το περιόρισες στα μαλιά... Όλα καλά
Βλεπεις πουθενα να λεω αυτο; λεω μονο το μαλλι μπορουμε να τραβηξουμε πανω στην καυλα μας;Η κοπέλα δεν θέλει να τραβάμε μαλλιά. Καλά δεν κατάλαβα @Lady Alexia ;
εσυ τα λες αυτα και εμεις ξερεις τι τραβαμε τωρα??.....Βλεπεις πουθενα να λεω αυτο; λεω μονο το μαλλι μπορουμε να τραβηξουμε πανω στην καυλα μας;
εκτος αν ο αλλος ειναι γενικος τραβατε με και ας κλαιωΒλεπεις πουθενα να λεω αυτο; λεω μονο το μαλλι μπορουμε να τραβηξουμε πανω στην καυλα μας;
εσυ τι ηθελες;Μαλλον λαθος το πηρατε
προσεχε τι θα πειςεσυ τα λες αυτα και εμεις ξερεις τι τραβαμε τωρα??.....
Ασ νιωσουμε την καυλα και βλεπουμε .....εσυ τι ηθελες;
κατι θα βρουμε να πιασουμε / γλειψουμε / τραβηξουμε / χωσουμεΑσ νιωσουμε την καυλα και βλεπουμε .....
Πεσταααααααα ντεεεεεεεεε !!!!κατι θα βρουμε να πιασουμε / γλειψουμε / τραβηξουμε / χωσουμε
Και εγώ αυτό που λες κατάλαβα,,,,,και όχι μόνο το μαλλί!!!Βλεπεις πουθενα να λεω αυτο; λεω μονο το μαλλι μπορουμε να τραβηξουμε πανω στην καυλα μας;
Αυτο ακριβωςς!Και εγώ αυτό που λες κατάλαβα,,,,,και όχι μόνο το μαλλί!!!
Ασ νιωσουμε την καυλα και βλεπουμε .....
Βγάζει καλά γούστα η lady Alexia!!!Μεγάλη αναφτρα είσαι @Lady Alexia .....
lady μην τον ακους ειναι παλιοχαρακτηρας!!!!!!!!...........προσεχε τι θα πεις
εσυ γυρνας γυρω γυρω ολοι και παντου ρωτας κυρια ταδε τα καταπινειςlady μην τον ακους ειναι παλιοχαρακτηρας!!!!!!!!...........
αφου μου αρεσει τι να κανω!!!!!....αδυναμιες ....εσυ γυρνας γυρω γυρω ολοι και παντου ρωτας κυρια ταδε τα καταπινεις