Rodin
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2024
- Like
- 236
- Πόντοι
- 20
Ετσι, σήκωμα τη φουστα και κάρφωμα(και με τα ρουχα μου αρεσει πολυ ειδικα με φουστα ) ΚΑΛΗΜΕΡΑΆΑΑΑ
Ετσι, σήκωμα τη φουστα και κάρφωμα(και με τα ρουχα μου αρεσει πολυ ειδικα με φουστα ) ΚΑΛΗΜΕΡΑΆΑΑΑ
Πρώτος γύρος έτσι ακριβώς!!! Σύμφωνοι???Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Μην ανησυχείς. Ο pastelios αντέχει. Απλά γκρινιάζει για να γκρινιάζει.Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Έλα μια μέρα να δεις τι ωραία που περνάμε!!!Μην ανησυχείς. Ο pastelios αντέχει. Απλά γκρινιάζει για να γκρινιάζει.
Αφού μπορεί και στην δουλειά και βλέπει το bou, δεν υπάρχει θέμα...
Στείλε σε ΡΜ στοιχεία και έρχομαι!!!Έλα μια μέρα να δεις τι ωραία που περνάμε!!!
Εγώ μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Κιμπάρης Παστέλιος..
Με το φόρεμα θα την πάρω.
Εισαι με παρέα γυναίκα και μάλιστα δικιά σου και αντί να ασχοληθείς με το κορίτσι ασχολείσαι με το bou??? Χαχαχαχα!!!!!...Εσύ με το φόρεμα, άλλος δυνατός μύστης φορώντας μόνο τις κάλτσες (του), άλλος στο τζακουζι μέσα, εγώ με παρέα (θηλυκό δικό μου), Δόξα τω Θεώ, από ποικιλία σκίζουμε στο Μπου φίλος!
Όχι αλλά με τη Λαίδη θα ρίξουμε κανένα δελτίο στην ανάπαυλα - όμως είπαμε είμαι στη φάση συγκομιδή$...Σου είχε τύχει και τέτοιο μύστη μου...?
Black power..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Όχι αλλά με τη Λαίδη θα ρίξουμε κανένα δελτίο στην ανάπαυλα - όμως είπαμε είμαι στη φάση συγκομιδή$...
Πάντως αν με ακολουθούσες χθες για κανένα δελτίο - έγραφες σε άλλο κογιότ - τώρα δεν ψάχνω - θα είχες τη Λαίδη να γουργουρίζει σαν κακομαθημένη γατούλα...
Σιέστα με χαμομήλι μπας και κοιμηθώ λίγο
Ένα κάρφωμα στα όρθια έτσι όπως είσαι ,,,,,καλή σου μέρα lady Alexia!!!Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Αυτή είναι πατούρα lady!Καλη μερα σε ολους!
Εμενα πολύ. Να σ'τα ρουφηξω θελω.Συζητηση περι χειλιων..
σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
Βαλε μια φωτο με ανοιχτα ποδια, να δουμε το μουνι σου.Συζητηση περι χειλιων..
Σαν αυτα καλε μ;Εγώ μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω....
Τακουνια πεδίο δετα ότι πιο όμορφο...
Αλλά αυτά τα τσοκαροπεδιλα....όσο όμορφα και να είναι δεν είναι σα τα δετα στον αστράγαλο.....
Να εισαι στημένη ετσι, να σου ρουφάω το εμπροσθιοπισω σύστημα και να σου ριξω και 3 4 5 6 χαστουκάκια στα κωλομαγουλαΚαλημερα!!!!
Μεγάλα ,μικρά έρχονται σε 2η μοίρα ,το κυριότερο είναι να είναι καθαρά και να μην μυρίζει .Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα κλειστά μουνόχειλα αλλά κ τα μεγάλα έχουν την χάρη τους !!! Καλησπέρα καυλα Lady Alexia !!!Συζητηση περι χειλιων..
Αυτά ,αυτά ,αυτά ,,,,,, τι καυλα ποδαράκια , ιδανικά για γλείψιμο ,περιποιημένα ,όμορφα ,πόσο δένουν με το πατούμενο !!!Σαν αυτα καλε μ;
...μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"Μεγάλα ,μικρά έρχονται σε 2η μοίρα ,το κυριότερο είναι να είναι καθαρά και να μην μυρίζει .Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα κλειστά μουνόχειλα αλλά κ τα μεγάλα έχουν την χάρη τους !!! Καλησπέρα καυλα Lady Alexia !!!