Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 9.041
- Πόντοι
- 1.046
Ετσι ετσι!!Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι...
Ετσι ετσι!!Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι...
Τι έτσι βρε lady... Αφού δεν θα έχουμε ποτέ την χαρά να....Ετσι ετσι!!
Ποτε μη λες ποτε....!Τι έτσι βρε lady... Αφού δεν θα έχουμε ποτέ την χαρά να....
Για το κωλαρακι σου λέει, αν κάπου μπερδεύτηκες με τις παραθέσεις. Σωστά συνάδελφε @pastelios ?Ποτε μη λες ποτε....!
Καλησπερα .καταλαβαινω πολυ καλα τι λεει και εγω πανω σε αυτο απαντησααααααΓια το κωλαρακι σου λέει, αν κάπου μπερδεύτηκες με τις παραθέσεις. Σωστά συνάδελφε @pastelios ?
Οπότε lady για πες μας: αυτό ήταν ανακοίνωση ότι εχεις σκοπό να το δώσεις προς αξιοποίηση στα μέλη του bou?
Υπέροχα!! See you soon!Καλησπερα .καταλαβαινω πολυ καλα τι λεει και εγω πανω σε αυτο απαντησαααααα
Αμα δει εσένα θα τρομάξει.....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!
ραντεβου σημερα το βραδυ....Ποτε μη λες ποτε....!
Ακόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?Κυριακάτικο νήμα ?
Άργησες κούκλα
ένα πρωί ένα βράδυ … αλλά τελευταία τα ανοίγουν και μέσοβδομαδαΑκόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?
Θα πάμε για ύπνο σε δύο ώρες μαν , δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μαςΑκόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?
Ισχύει, απ' ότι ξέρω ο τίτλος του νήματος, πάντως ...
Αυτή είναι η αξία του, να ξενύχτησουμε καταθέτοντας αλήθειες!Θα πάμε για ύπνο σε δύο ώρες μαν , δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας
....ελα ρε δν ειμαι τοσο χαλια, βλεπομαι (μετα απο μια φουντα και καμμια δεκαρια ποτα)Αμα δει εσένα θα τρομάξει.
Δεν φταίω εγω......ελα ρε δν ειμαι τοσο χαλια, βλεπομαι (μετα απο μια φουντα και καμμια δεκαρια ποτα)