Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.871
- Πόντοι
- 11.146
....τα μαυρα, ειδικα αν ειναι κ βινυλιο ή δερματινα!!!! Επισης κ τα λευκαΤα μαύρα και τα μωβ πολύ πιο σεξυ....
....τα μαυρα, ειδικα αν ειναι κ βινυλιο ή δερματινα!!!! Επισης κ τα λευκαΤα μαύρα και τα μωβ πολύ πιο σεξυ....
Ξερεις εσυ .........τα μαυρα, ειδικα αν ειναι κ βινυλιο ή δερματινα!!!! Επισης κ τα λευκα
Μην τους ακούς μανάρι σου πάνε τα κόκκινα. Είσαι που λένε φωτιά στα κόκκινα!! Είσαι επίσης και Ολυμπιακάρα απ'ότι μου'χες πει!!
Λευκά ε; νομζω ανάλογα το χρώμα της επιδερμίδας....είναι περίεργο χρώμα.... Η που θα είναι πολύ όμορφο η που χάσουν την ομορφιά τους και θα είναι αδιάφορα....τα μαυρα, ειδικα αν ειναι κ βινυλιο ή δερματινα!!!! Επισης κ τα λευκα
Ότι και να λέμε τα σκούρα είναι πάντα πιο διεγερτικά!καλημερααα!!!
Κακακα,,,,λημέρα,,,,πρωί πρωί με κάνεις και τραυλίζω....χαχαχακαλημερααα!!!
σιγουρα δεν ειναι εγκεφαλικοΚακακα,,,,λημέρα,,,,πρωί πρωί με κάνεις και τραυλίζω....χαχαχα
Καλαααααααα.... Χαχαχαχα... Καλημέρα lady!!!καλημερααα!!!
Φορας γενικα γυαλακι η το βαλες για τη φαση?καλημερααα!!!
Φοραω .Φορας γενικα γυαλακι η το βαλες για τη φαση?
ΆΚΑΡΔΗ lady!!!!..
Αλεξια απο μουνι η κωλο το απολαμβανεις περισσοτερο?
Είχες δεν είχες μας πέθανες. Τον @pastelios από πάνω με φορείο τον πήρανε από εδώ
Καύλα είσαι αλλά όχι άλλη φορά με γυαλιά. Άσε τα ματάκια σου ελεύθερα και μην τα φυλακίζεις πίσω από ένα ψυχρό γυαλί. Την καλημέρα μου!!καλημερααα!!!
Εχω αστιγματισμο γλυκε μου γ αυτο.δεν ταα φοραω 24 ωρες βεβαια.♥︎Καύλα είσαι αλλά όχι άλλη φορά με γυαλιά. Άσε τα ματάκια σου ελεύθερα και μην τα φυλακίζεις πίσω από ένα ψυχρό γυαλί. Την καλημέρα μου!!
Χμμ....το καθ'ενα εχει την γλυκα του....Αλεξια απο μουνι η κωλο το απολαμβανεις περισσοτερο?
Εγω πάντως στα "λέρωνα" με ευχαρίστηση τα γυαλάκια σου.Εχω αστιγματισμο γλυκε μου γ αυτο.δεν ταα φοραω 24 ωρες βεβαια.♥︎
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χμμ....το καθ'ενα εχει την γλυκα του....