Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.766
- Πόντοι
- 1.046
Η επομενη θα ναι καλυτερη...!Κανονικά θα έπρεπε να αφαιρέσεις την πετσέτα να είναι πιο καύλα η φώτο!!!
Η επομενη θα ναι καλυτερη...!Κανονικά θα έπρεπε να αφαιρέσεις την πετσέτα να είναι πιο καύλα η φώτο!!!
Δε νομίζω το καλύτερο να μπορεί να γίνει πιο καλύτερο.... Την καλησπέρα μου κιόλας!!!Η επομενη θα ναι καλυτερη...!
Καλησπεραααα να δωσουμε μια γευση με καποιο βιντεακι ισως.....Δε νομίζω το καλύτερο να μπορεί να γίνει πιο καλύτερο.... Την καλησπέρα μου κιόλας!!!
Ναι να σε απολαύσουμε ζωντανά καβλιαραΚαλησπεραααα να δωσουμε μια γευση με καποιο βιντεακι ισως.....
Α εκεί το πήγαινες ε; Άτιμο. Θες να μας αποτελειώσεις εντελώςΚαλησπεραααα να δωσουμε μια γευση με καποιο βιντεακι ισως.....
Καλησπεραααα να δωσουμε μια γευση με καποιο βιντεακι ισως.....
Εγώ θα προτιμούσα μια πιο ημιγυμνη φωτογραφία με όμορφα εσώρουχα που να δείχνουν κάτι αλλά να μην δείχνουν κι όλας.....και όμορφα ψιλοτακουνα....Η επομενη θα ναι καλυτερη...!
το κακο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τα κοριτσια,ποσο κακο τους κανει στο νημα τους και στην εδω παρουσια τους.Και δε χαίρεσαι? Θα χεις λιγότερα ποστ για διάβασμα....
ΥΓ Έχω αρχίσει κι εγώ λίστα αγνοησης... Μερικοί το ζητάνε..
είσαι ιμιτασιόν τύπε, γενόσημος...Τι να σου πω. Ούτε ξέρω ποιός είναι . Οταν το έβαλα το mhtsos αυτόματα βγήκε το (2)...
πολλους καφεδες πινεις
μουναρα να σε κατουραεικαλημερααααααααααααααα με πολλη διαθεση σημερα!
αναμένει αγώνα...πολλους καφεδες πινεις
ναι αλλα το μεγαλο παρτι ειναι αυριοαναμένει αγώνα...
Έχω inside info's για τα καλά κομμάτια και είπα να παρακολουθώ από παρασκήνια και έπειτα να προχωρήσω και στο παρασύνθημα....πολλους καφεδες πινεις
Αύριο αδερφέ Ιωάννη.αναμένει αγώνα...